Insallah canım ben baslarım tedavıye kıstler gıtmıs olur da umarım dogum kontrol hapı ıle folık asıt cınko ve b vıtamını kullanıyorum su an 1 veya 2 temmuz adet gunum aynı zamanlara denk gelebılırız hayırlısı bıran once dıyorum hayırlısıysa olsun bu merak da ınsanı yıyo olmayacaksa Allahtandır ama en azından deneyıp elınden gelenı yapıp gormek ıstıyor ınsan sonucu
hosgeldin vckcım ewet bugün pek kimse yok gezmede heralde herkes :))
ben geldimmm şekerimmmmm
Canımm sıkıldıı benimdee hadii gelinnnn kızlarrrr
Nerdesinizzzz
bu kadar yürekten çağırma beni,bir gece ansızın gelebilirimDuydum sesinizi geldim şekerler
afiyet olsun canım.senin kilo sorunun yok ki sen formunu korumaya çalış yeter
Vck,bizi bırakıp kaçtı.bahar çok yorulmadıysa gelir şimdi.
Canım,inan bende topiğe girmeden duramıyorum.
Bazen işleri bile erteliyorum.ne yapalım bizi bizden başka anlayan yok.
ay kızlar kusura bakmayın yazdım yazıma cevap gelmeyince cemalnur sargut sohbetini açtım bir güzel de temizlik yaptım sonra topiğe bir döndüm herkes burdasağol canımmmm..
çok aşırı bi kilo sornum yok ama yinede dikkat etmesemm alıyorumm hemennn
evt cnm yaa kaçtı valla ....baharda gelirr şimdiiii
bende cnmm gözlerimm hep arıyoo sizlerriiiii niye gelmediler bugün diyorumm veya bikaç gün girmeyincee özlüyorummmm hemennn
aynen cnmm
Ayyy sende sesimizi duydunn tatlımmmm geldinnnnnnnnn
bizde seni bekliyodukkkkkkk
ohhhhhhhh evini tertemiz yaptın demekk
güle güle kirlet tatlımm darısı bana yarınn şöyle güzel yapayımm temizliğimiii
yok cnm yaa çook kaynatmadıkkkk yetiştinnnnnnnnnnnnn
işte geldim burdayımmmmmmmm
hoşgeldin canım
yoruldum aslında ama sizsiz yapamam ben bitanemmmm
evet ya benim ne zaman gevezeliğim tutsa kimseler olmuyo.siz bir araya gelincede uzun uzun yazmak zorunda kalıyorum
bende seni çok özledim yaaaa
yok canım sorun olmadı söylemiştin yaa hatırrladım sonradan ekledim listeye okudu diye...
bi esma16 kaldı haber vermeyen okadar...
valla terrtemiz oldu canım uzun uzun uğraştım ama değdi
evet siz yeni başlamışsınız sohbete kulaklaım çınlamıştı benimde
hemen koştum tam zamanında yetişmişim
canım buarada geçmiş olsun operasyon iyi geçmiş çok sevindim bunlar senin için
kıyamam ama ben sana demek kendine geldiğinde sayıklıyor muydun sennn halaaaaa
neyse kurtuldun yaa inş hayırlısıyla tedaviye başladığın zamanlarda hemen gelir çatar
sonradaaaaaaa çıtı pıtı hamişimiz olursun
Uf o çook sıkıcı ya benimde bugüm gittiğim komşumm 36 yaşında ve 3 çoçuğu var ama bi görsem o kadar zayıfkii
ve çook yemek yerr bende sinir olurummm söylerimde zatenn sen çook yiyosun bide kilo almıyosunnn diyee
neee 10senedir aynı kilodasınn ayy ne güzell benn 8 senede 15 kilo aldım neyse şimdi 5 kilosunu verdim ama yinede 3 kilo daha versemm iyi olacakk
ilk zamanlardaki kiloma dönmem imkansız herhaldee ve bende bölgesel alıyorumm kiloyuu basenlerdenn şimdi göbekte çıkmaya başladııı..komşular boyun var seninn göstermiyo diyo ama giydiklerimm doğru düzgün olmuyooo sinir oluyorumm
boyun kaç cnmm ? benimm 1.65
canım,seninle yemek yesek banada sinir olursun valla.tatlım boyumu topuklu ile mi topuksuz haliylemi söylim.
baharcımın dediği gibi Allah kısmet ederse çıtı pıtı bir hamile olucam.1.56 lik boycuğumla.kızlar bu arada yaş ilerleyince kilom aynı olsada gittikçe çekmiş gibi görünüyorum ya.doktor bile yaşıma şaşırdı.geleceğin ajdası benim haberiniz olsun
hayal canım yanlış değilsem bi önceki mesajında rapor alablmemiz için sperm sayısının 0 olması gerekiyor yazdın...
doğru değil o canım...
sperm sayısı 5 milyonun altında olanlara veriliyor hemen rapor...
5 milyondan fazlaysa 3 defa aşılama şartı koyuyorlar...
başka biri okuyupta yanlış bilgilenmesin diye belirteyim dedim
hoşgeldin canım
evet ya benim ne zaman gevezeliğim tutsa kimseler olmuyo.siz bir araya gelincede uzun uzun yazmak zorunda kalıyorum
iyiki kulaklarını çınlatmışız o zaman.canım bu güzel çıçekler içinde iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim.
evet tatlım ya hala aynı şeyleri söylemeye kaldığım yerden devam etmişim.
hepimiz o günleri hayırlısıyla görelim kuzucum.bende temmuza kaldım.40 larımız karıştı der bizim büyükler.Allahın izni ile bizimde öyle olacak
iyiki kulaklarını çınlatmışız o zaman.canım bu güzel çıçekler içinde iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim.
evet tatlım ya hala aynı şeyleri söylemeye kaldığım yerden devam etmişim.
hepimiz o günleri hayırlısıyla görelim kuzucum.bende temmuza kaldım.40 larımız karıştı der bizim büyükler.Allahın izni ile bizimde öyle olacak
Uf o çook sıkıcı ya benimde bugüm gittiğim komşumm 36 yaşında ve 3 çoçuğu var ama bi görsem o kadar zayıfkii
ve çook yemek yerr bende sinir olurummm söylerimde zatenn sen çook yiyosun bide kilo almıyosunnn diyee
neee 10senedir aynı kilodasınn ayy ne güzell benn 8 senede 15 kilo aldım neyse şimdi 5 kilosunu verdim ama yinede 3 kilo daha versemm iyi olacakk
ilk zamanlardaki kiloma dönmem imkansız herhaldee ve bende bölgesel alıyorumm kiloyuu basenlerdenn şimdi göbekte çıkmaya başladııı..komşular boyun var seninn göstermiyo diyo ama giydiklerimm doğru düzgün olmuyooo sinir oluyorumm
boyun kaç cnmm ? benimm 1.65
canım,seninle yemek yesek banada sinir olursun valla.tatlım boyumu topuklu ile mi topuksuz haliylemi söylim.
baharcımın dediği gibi Allah kısmet ederse çıtı pıtı bir hamile olucam.1.56 lik boycuğumla.kızlar bu arada yaş ilerleyince kilom aynı olsada gittikçe çekmiş gibi görünüyorum ya.doktor bile yaşıma şaşırdı.geleceğin ajdası benim haberiniz olsun
Ayyy cnm çook şekersinn senn topuklumu topuksuzmu hee
inş cnm benimm çıtı pıtı bi hamiş olursunn inşş..
olsun cnm ne güzell minyonsun ya yaşınıda göstermezsinn ..
Dogru mu dıyorsun gercek mı canım benı bılgılendırır mısın bızde hıc 5 mılyon cıkmadı kı ama doktor 3 yıl evlılık sartı gerek dıyor o nedenle kendınız karsılayacaksınız dedı ben de sorgulamadım 5 ml de bıle o kadar sperm yok ml de 400 bın cıkıyo ama cogu olu canllı olan ve yerınde hareketlı de olsa hareketlı olan da tum ejekulatta 72 bın bazen 100 bın cıktı benı tam bılgılendırır mısın ustune gıder arastırırım rapor almaya calısırım
hoşbulduk bitanemmmmmm
bakalım ben narkozu alınca neler yumurtlıycam
evet bitanemmmmmmmm allah nasip ederse kırklarımız karışıcak
bugün hem evi temizliyorum hemde kocişe "bi ay sonra hamiş olunca yapamam aşkım" deyip daha bi gaza geliyorum
ay ne yalan söyleyeyim öncesinde eşimle ailesi hakkında kısacık bir sohpet yapmak zorunda kalmıştık. içimden bazı şeyler söylemiştim. onların gün yüzüne çıkmasından çok korktum aslında ama iyice bilinçaltıma gömmüşüm demekki.
oy yesinler seni sen hamiş olda evini biz gelir temizleriz kuzucum.
canım bak güldürdüm sizi işte.evet şu ana kadar kim yaşımı sorsa söylediğim yaşa inanmadı.hep daha küçük olduğumu sanıyorlar.eşimle aynı yaştayız ama onun saçlar olmadığı için benden büyük gösteriyor ve deli oluyor.bir kaç yıl sonra ben yine aynı olucam sen daha yaşlı gözükeceksin adama bak kapmış çıtırı diyecekler diyorum.eşimde kafama eşim döktü yazdırıcam diyor
bende ondan korkuyorum zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html bu topikte tam da korktuğun gibi hikeyeler var
(buarada 3-4 tanede benim hikayem var burda)
bende bu tarz bişeyler patlatıcam diye çok korkuyorum
ama sen gömüvermişsin hepsini içine...
valla ben içimdeki herşeyi döküvericem gibi geliyor ama hayırlısı
oy oyyy yerim ben seni
tatlım sende hamiş olucan yaaaa
tatlım ben o topiği bir dönem çok takip ettim gerçekten feci şeyler var.sende narkoz öncesi iyice umttum unuttum diye tekrar edersin
benim gibi ruhunun derinliklerine gömmeye çalışırsın
hepimiz hamiş olcaz kuzucuk.
flzaşkcım,boyun posun kilon güzel eziyet etme artık kendine.
canım bak güldürdüm sizi işte.evet şu ana kadar kim yaşımı sorsa söylediğim yaşa inanmadı.hep daha küçük olduğumu sanıyorlar.eşimle aynı yaştayız ama onun saçlar olmadığı için benden büyük gösteriyor ve deli oluyor.bir kaç yıl sonra ben yine aynı olucam sen daha yaşlı gözükeceksin adama bak kapmış çıtırı diyecekler diyorum.eşimde kafama eşim döktü yazdırıcam diyor
tatlım ben o topiği bir dönem çok takip ettim gerçekten feci şeyler var.sende narkoz öncesi iyice umttum unuttum diye tekrar edersin
flzaşkcım,boyun posun kilon güzel eziyet etme artık kendine.
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
canım mutlu ve umutluyum.minikgelinin dediği gibi yumurta ve sperm olsun yeterki. her zorluğu aşmaya razıyım.kisti aldırdım.aşama aşama ilerliyorum. bazen hastane ile randevu ve sonuçları almada sıkıntı yaşasamda merkezden memnunum.sen nasılsın?emre beyle görüştünüzmü neler yapıyorsun?
Evt cnmm güldürdünn beni allahta seni güldürsünn inşş bi bebiş versinnn temmuzdaa başlayacaksın sendee oo kaç kişi varr
inşş hepimiz hamiş oluruzdaa senin dediğin gibi kırklarımız karışırrrrrrrrr
ya banada aynı şeyi şöylüyolarr ben 8 senelik evliyim diyorumm inanmıyolar şaşırıyolarrr ilk öncee, bende kızdırıyorumm eşimii eşimle benim aramda 10 yaşş varr
sen benden önce yaşlanıcamm diyorumm benimm tam zamanım olucakkkk.sinirlendiriyorumm bendee onuuu
yok tatlımmm eziyet etmiyorumm valla iztediğim herşeyi yiyiyorumm am sonrasındaa dikkat etmeye çalışıyorumm hemennn napimmm yoksaa alıp başını gidiyoo
aynen bende bi ara süekli o topiği okuyordum çok da iyi geliyordu
tedavi sırasında yine okuyama devam ederim belki
inş canım benimmmmmmmmmm
bu topikteki herkesss en kısa zamanda hamiş olacak inş
burada demek eniştenin saçlarını döktün haaa vay hain vayyyy
cnm kistini sıkıntısız aldımışsın maşallah bizde gitmeden önce genetik testi yaptırdık 10 günde çıkmış sağolsun emre bey kendisi aradı temizmiş ben kendime dr bulamadım salı günü sperm testi verecek eşim bende kontrol olacak ama dr sorunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?