günaydın kızlar..öncelikle duaları kalbi benimle olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.7 haziranda olduğumuz tese ameliyatı maalesef olumsuz sonuçlandı.bugün 7 haziran dahil hayatımın en acı 5.günü...sol yanım yangın yeri.elim ayağım tutmuyor kolum kanadım kırık,gözlerim hep yaşlı.olmadı,olmadı,olmadı...
hani nefes alması bile zorlaşır ve anlamsız gelir ya bazen insana ben 5 gündür yaşamıyorum işte.evimin ortasına bi alev topu düştü.cayır cayır yanıyor ve bizide yakıyor.bu acı bu dert çekilcek gibi değil dayanılacak gibi hiç değil.
eşim ameliyata girdikten yarım saat sonra sürekli ha çıktı ha çıkacak diye beklemeye başladım.1 saat geçti çıkmadı ben anlamaya başladm olumsuz bişeyler olduğunu sürekli ağlıyordum.başhemşire geldi yanıma ağlama diye.burda bekleme dedi yarın seninde yumurtaların toplancak bukadar stres yapma dedi.ben ameliyathanenin önünde beklemekte ısrar edince lütfen cafeteryaya git daha eşin çıkmıycak testisin diğerine yeni geçtiler"dedi.ben bunu duyduğum an eşimin 5,30da biten ameliyatı benim için 4,15te bitmişti..eşim ameliyattan çıkınca ona sonuç bildirmemişler.bişey söylemedim.doktorumuzla görüştük.ameliyatın olumsuz geçtiğini emriyologun hala dokular üzerinde sperm aradığını söyledi.tam taburcu olurken embriyologla görüştük.5 saattir tarıyorum tekrar tekrar baktık ama bişey bulmadık dedi.zaten hazırdık bu cümleyi duymaya.hastaneden eve gelene kadar ve o günden bugüne kadar gözümüzün yaşı dinmedi.
şuan işteyim size bunları yzarken o anı tekrar yaşıyorum ve ağlıyorum...bu nasıl bir acı..bu nasıl bitmek bilmeyen sancı.eşim ve ben ne yapacağımızı bilmiyoruz hayatımıza nasıl yön vereceğiz bilmiyoruz.pataloji sonuçlarına göre durumumuzda son kararı verecek doktor.ben rabbimden sabır diliyorm sadece...bitmek tükenmek bilmeyen bi sabır lazım bize.bidaha bu tedavi sürecini ne zaman deneriz bilmiyorum ama şuan hiçbişey yapmayacağımız kesin.öyle sarsıldık öyle yıprandık ki eşimle yeni bi tedavi sürecini yakın zamanda kaldırıcak gücümüz kuvvetimiz yok.doktor bize türkiyede yasal olmadığı halde sperm bankalarında şansınızı deneyebilirsniz dedi.ne acı ne yaralayıcı...
bu süreçte yanımda olan siz kader arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.bizim olmadı ama inşallah tedaviye başlayacak veya başlamış olan arkadaşlarımın olumlu sonuçları olur.ben anladımki bu acımasız yolda insana en lazım olan şey sabır ve bu acıya dayanma gücüymüş.şuan bende ikiside yok.perişan bitik yitik bi haldeyim.25 ağustos gibi tatile çıkıcaz eşimle.nekadar tatil olur bilmem ama bi hava değişimi şart bize..
hepiniz allaha emanet olun..hepimizin yüzü gülsün..yuvası şenlensin..
Allahım yar ve yardımcınız olsun Sabrinin sonunda mükafatını versin ins...günaydın kızlar..öncelikle duaları kalbi benimle olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.7 haziranda olduğumuz tese ameliyatı maalesef olumsuz sonuçlandı.bugün 7 haziran dahil hayatımın en acı 5.günü...sol yanım yangın yeri.elim ayağım tutmuyor kolum kanadım kırık,gözlerim hep yaşlı.olmadı,olmadı,olmadı...
hani nefes alması bile zorlaşır ve anlamsız gelir ya bazen insana ben 5 gündür yaşamıyorum işte.evimin ortasına bi alev topu düştü.cayır cayır yanıyor ve bizide yakıyor.bu acı bu dert çekilcek gibi değil dayanılacak gibi hiç değil.
eşim ameliyata girdikten yarım saat sonra sürekli ha çıktı ha çıkacak diye beklemeye başladım.1 saat geçti çıkmadı ben anlamaya başladm olumsuz bişeyler olduğunu sürekli ağlıyordum.başhemşire geldi yanıma ağlama diye.burda bekleme dedi yarın seninde yumurtaların toplancak bukadar stres yapma dedi.ben ameliyathanenin önünde beklemekte ısrar edince lütfen cafeteryaya git daha eşin çıkmıycak testisin diğerine yeni geçtiler"dedi.ben bunu duyduğum an eşimin 5,30da biten ameliyatı benim için 4,15te bitmişti..eşim ameliyattan çıkınca ona sonuç bildirmemişler.bişey söylemedim.doktorumuzla görüştük.ameliyatın olumsuz geçtiğini emriyologun hala dokular üzerinde sperm aradığını söyledi.tam taburcu olurken embriyologla görüştük.5 saattir tarıyorum tekrar tekrar baktık ama bişey bulmadık dedi.zaten hazırdık bu cümleyi duymaya.hastaneden eve gelene kadar ve o günden bugüne kadar gözümüzün yaşı dinmedi.
şuan işteyim size bunları yzarken o anı tekrar yaşıyorum ve ağlıyorum...bu nasıl bir acı..bu nasıl bitmek bilmeyen sancı.eşim ve ben ne yapacağımızı bilmiyoruz hayatımıza nasıl yön vereceğiz bilmiyoruz.pataloji sonuçlarına göre durumumuzda son kararı verecek doktor.ben rabbimden sabır diliyorm sadece...bitmek tükenmek bilmeyen bi sabır lazım bize.bidaha bu tedavi sürecini ne zaman deneriz bilmiyorum ama şuan hiçbişey yapmayacağımız kesin.öyle sarsıldık öyle yıprandık ki eşimle yeni bi tedavi sürecini yakın zamanda kaldırıcak gücümüz kuvvetimiz yok.doktor bize türkiyede yasal olmadığı halde sperm bankalarında şansınızı deneyebilirsniz dedi.ne acı ne yaralayıcı...
bu süreçte yanımda olan siz kader arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.bizim olmadı ama inşallah tedaviye başlayacak veya başlamış olan arkadaşlarımın olumlu sonuçları olur.ben anladımki bu acımasız yolda insana en lazım olan şey sabır ve bu acıya dayanma gücüymüş.şuan bende ikiside yok.perişan bitik yitik bi haldeyim.25 ağustos gibi tatile çıkıcaz eşimle.nekadar tatil olur bilmem ama bi hava değişimi şart bize..
Insallah olur hepımıızın sen neden rapor cıkaramadın canım 6 yıl dıyorsun unıversıtede yaptırıcam ben de kabul etseler ben de kredı kartı vercem ama olmaz herhaldeAllahım sana da yardım etsın ınsallah daha da beterı vardır ılla kı hıc yaptıramayan da vardır bugunumuze de sukur dıyorum ınsallah sen de cok ugrasmadan kavusursun bebegıne ve burdakı herkes de ınsallah
günaydın kızlar..öncelikle duaları kalbi benimle olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.7 haziranda olduğumuz tese ameliyatı maalesef olumsuz sonuçlandı.bugün 7 haziran dahil hayatımın en acı 5.günü...sol yanım yangın yeri.elim ayağım tutmuyor kolum kanadım kırık,gözlerim hep yaşlı.olmadı,olmadı,olmadı...
slm arkadaşım nasılsın uzun zamandır karşılaşamadık
tedaviye temmuzda tekrar başlıyormuşsun hayırlı olsun canım inş bu defa bebişin sana tutunur
canım rapor için başvurduk onda sorun çıkmadı ancak rapor özel hastanelerde sadece ilaçta geçiyor
onun dışındaki herşey cepten devlet çok kalabalık ve ilk denememiz ve eşimiz azo luş sebebinden özelde yaptırmak istedim canım
inş sende bebeğine kavuşursun benim yaptıracağım tüp bebek merkezinde kredi kartı geçiyor canım sen nerde yaptıracaksın benim yaptıracağım tüp bebek doktorunu hemşire arkadaşım tavsiye etti
iyiym bebegm sen naslsn bugn tedawimin 8. günü kontrolüm war bugn bakalm tese günü bugün belirlenir belki ewet eşimslm nurdah canım nasılsın ?tedavi nasıl gidiyor kaç gün oldu ve eşin nezaman tese olcak
canım inş bulunur dularımız hepimize eşin bitkiseller kullandımı hiç
İns cnmmm Temmuz'da transferim Olcak doktorum cok olumlu konuşuyor o öyle konuştukca umut doluyorum :)
Maddi olarak yıpratdı baya ama Allah yardım ediyor bisekilde..
Cok heyecanlıyım ilk denemede hiç böyle hissetmemistim sırıtıyorum sürekli :)
Allahıma hep dua ediyorum biz kullarını evlat sevgisinden yoksun bırakmasın diye...
Suanda etrafımda tup bebek yaptıran benle birlikte 4 kisi vardı sadece bir tanıdık hamile kaldı 3. Denemesinde...diger tanıdık 3. Denmesinde ins negatif sonu aldı...digeride Kıbrıs'ta sperm bankasından aldığı spermle ikinci denemesinde negatif aldı...
Cok üzülüyorum öyle böyle deil sonu negatif olunca..özellikle donasyon yaptıran tanıdık annelerin komşusunun Görüncesi...annem cok kızıyor ha zina yapmışsın ha sperm almissin ...ama ben üzülüyorum o kadının ruh halı nsl kimbilir... Bu hayatta hersey insanlara..
Ev tasiycam rejim yapıyorum ise git gel yapıyorum zaman geçiyor ama hızlı geçmiyor Temmuz esın hemen:)
Sen nslsin sizin tedaviniz nezamandi cnm bnm
canım ben tedaviye ağustostan önce başlayamam canım evet o kadınların ruh hali zor olur aman canım herşeyin hyırlısını iste bir kaç sayfa önce yazmıştım arkadaşın kardeşini karısı hamile kendi vefat etti karısı bir gün sonra doğum yaptı
çok etkilendim rabbim eşimi benden ayırmasın sakın isyan etme herşey allahtan vermiyorsa vardır bir sebebi
canım ne güzel kilo veriyorsun benimde kilo vermem gerek ama kendimi toparlayamıyorum ne oldu bana bende bilmiyorum pozitflğiğim kaybettim
canım ev buldunmu elazığın neresinde arıyorsun bende elazığlıyım biliyorum
iyiym bebegm sen naslsn bugn tedawimin 8. günü kontrolüm war bugn bakalm tese günü bugün belirlenir belki ewet eşim
bitkisel kullandı ama tahlillerde hep 0 cıktı artk kullanmyoruz bisey
iyiym bebegm sen naslsn bugn tedawimin 8. günü kontrolüm war bugn bakalm tese günü bugün belirlenir belki ewet eşim
bitkisel kullandı ama tahlillerde hep 0 cıktı artk kullanmyoruz bisey
Cnm o tanıdığınıza cok üzüldüm Rabbim eslerimizi bizi sevdiklerimizi korusun saglık sıhhat versin öncelikle sonrasi olur...
Ağustosada bsy kalmadı kıs:) biz Abdullah paşada otuyoruz kaloriferli ama ısınmıyor tavan akıyor en üst kattayiz işçilik sıfır yeni bina ama bes para etmez cok sınır ediyor bu ev beni:) doğalgazı olana bı eve tasincaz ama heryer de dogal gaz yok...mislandin üst taraflarında varrr bide Bahçelievler de doğalgaz...merkezi istemiyoruz cok icice evler..bakalım bu hafta baya bı bakcaz evlere...bu ayın sonuna taşınmam lazım:)
Rejim yap cnm tombik hamile kalma zayif hamis ol ben böle düşününce zayıflıyorum...iki ayda 8 kilo verdim tup beek tedavsinde 2 kilo aldım şimdi yine başladım 4-5 kilo versem yeter:)
ne yaptında 2 ayda 8 kilo verdin bizdede söyle bakim
Kaç gündür gelemedim topiğe,halamın vefat haberini aldımgidemedim işten izin alınmıyor işte gurbetin en zor anı hepinizi çokk özledim,baharcığım bu arada seni ekledim canım
Sukurler olsun kizlar hamileyimm.Allah ima binlerce sukur.Rabbim nasip etti.bana destek olup dualarina benide katan herkese cok tesekkur ederim. Bu bir mucizeydi. Sizlerin destegi ve dualariyla ins. sorunsuz bir gebelik gecircem. Allah herkese bu duyguyu yasatmayi nasip etsin. Hepinizi cok seviyorum. İyi geceler...(suan cok saskinim duygularimi ifade edemiyorum dualarinizi bekliyorummm)
inşlh tatlımmmm ya çrşmb günü m tesemiz var çok heyecanlıyımmmmmm yaaaaaa fsh beni bitirdi inşlh burda benim mutluluğumuda yaşarız ve tüm bacılarımınnnnn
canım benim kimsecikler yazmıyor tek mi kaldın seneve yeni geldik.çok şükür kisti aldırdım.doktor,başka sorun görünmüyor.kendini ne zaman hazır hissedersen gel dedi.eşimin doktoruda karyotip gnetik testi yapalım demişti.burda yaptıramayınca istanbul yolu gözüktü.gidip geldik çok şükür.heyecanlı ve yorucuydu ama mutlu ayrıldım.çok şükür.
slm kızlar doktora gittim bugun çok üzüldü hastahanece herkes .sizden kesin gebelik bekliyorduk dedii hepsii..
doktorumuz sakın üzülmeyin sizin çocugunuz olacak eninde sonunda allahın izniyle dedii..moralim çok iyi temmuzda trasnferim olcak..
kafama takılan herşeyi sordum 1.5 saatlik yol gitmiştim transferden sonra bide 1. gün sıçradım yerimden bundan dolayı ttutmadımı diye sordum doktorum gülerek koca karı laflarıyla kafanı karıştırma eger yatmayla olsaydı biz hastalarımıza hiç kalkmadan 15 gün yatın derdik dedii..ama içiniz rahat etsin diye trasnfer günü hastahane kapana kdr yatarsınız kalkmadan ogun size otel ayarlarız 1 gecede otelde kalın eve gidin dedii..ama sırf içiniz rahat etsin diye yoksaaa bana kalsa hastahanede 1 saat yatın gidin dedii..
garip bi huzur ve mutluluk var... olana kdr deniycezzz çok şükür deneme şasnzımız varyaaaaaaa bu bile mutlu olmaya deger..
allahımmmmm hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?