- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
merhabalar ben uzun zamandır giremiyodum ne güzel dğişikliklerolmuş sizide tebrik ederim
bizde ilk defa martda sperm bulunmuştu donduruldu benide hazırladılar ilk defa çok kaptırmış olmalıyımki sonu hüsran oldu
iğneleri vuruldum yumoşlarım toplandı dondurulanlar çözüldü ve işe yaramadı eşimi kaan bey tekrar teseye aldı ve elonge bulundu 2 hücreye kadar bölündü ama transfer olmadı
yıkıldııık şu an sürekli ağlama krizlerine giriyorum
hoca ovitrelle prengli verdi hangisini bulursanız ona başlayın olgunlaştırıcaz dedi hatta bizim gibi olup sperm çıkışı olanlar varmış bilmiyorum artık ne gerekiyosa yapıcaz boş durmaktan iyidir diyorum rabbim yardımcımız olsun
evet kağan bey kalitesizde olsa sperm bulunca belki birdaha bulamayız diye donduruyor.bizde şubatta tese olmuştuk dondurmuştu.ama tekrar tese gerekir diye bizi 3 ay bekleyin belki o spermler ölebilir dedi.eger olmasaydı bizede iğne tedavisine geçeceğini söylemişti.umarım tekrar tese olmadan sperm çıkışınız olur.
merhabalar ben uzun zamandır giremiyodum ne güzel dğişikliklerolmuş sizide tebrik ederim
bizde ilk defa martda sperm bulunmuştu donduruldu benide hazırladılar ilk defa çok kaptırmış olmalıyımki sonu hüsran oldu
iğneleri vuruldum yumoşlarım toplandı dondurulanlar çözüldü ve işe yaramadı eşimi kaan bey tekrar teseye aldı ve elonge bulundu 2 hücreye kadar bölündü ama transfer olmadı
yıkıldııık şu an sürekli ağlama krizlerine giriyorum
hoca ovitrelle prengli verdi hangisini bulursanız ona başlayın olgunlaştırıcaz dedi hatta bizim gibi olup sperm çıkışı olanlar varmış bilmiyorum artık ne gerekiyosa yapıcaz boş durmaktan iyidir diyorum rabbim yardımcımız olsun
canım allah senden razı olsun içime su sertin ve yoluma çizgi çizdin.İnşallah Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler verir.çok tşk ederimcanım öncelikle aramıza hoşgeldin dolu gidersin umarım.senin şimdi kafanda binlerce soru işareti vardır aklına gelen herşeyi sorabilirsin elimzden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız.gelelim sorularının cevaplarına öncelikle eşine güzel bir sperm tetsi yaptır mademki antalyadasın istiyorumbebğimi ve denizbulutun eşinin gittiği laboratuvara gitmeni tavsiye ederim çünkü çok iyi inceliyorlarlar ameliyatta sperm çıkmayan hastalardı ve 2 sininde eşinde sperm çıktı hatta istiyorumbebeğimi şu anda hamile darısı başına.eser laboratuvarı istersen eşini oraya gönderebilirsin.ilk yol olarak bu yolu izlemeni tavsiye ederim.daha sonra hepimizin de güvendiği ve mikrotesede başarılı olan emre bakırcıoğluna gitmeni tavsiye ederim kaan hoca iyi hoşta son zamanlarda bizimde anlamadığımız değişimler yaşadı.baharın eşinde sperm çıktığı halde çıkanları dondurup onlarla tüpbebek yapmayı deneyeceğine sizi mikrotese yapalım dedi.aynı şekilde herkesi ameliyata çağırıp sonra herkese aynı sonucu söyledi sizde sperm öncü hücresi var 6 ay ilaç tedavisi uygulayalım sonra tekrar ameliyat yapalım dedi.biz deneme tahtası değiliz hele hele bazı kişilerin para ağacı hiç değiliz.tercih senin canım.gelelim abisinin çocuğu yok bizim olurmu sorusuna.canım bu kader kısmet işi bizimkilerinde sülalesinde bile kısır yok bizim eşlerimizde bu sorun çıktı yani onda yok diye bizde de olmaz düşüncesi yanlış.sorun genetikse bile genetiğin bile çeşitleri vardır mesela benim eşimde genetik problem var 47xxy li ama bu durumda bile çocuğu olan kişiler oldu.inan bana herşey kader kısmet işi belkide sizin eşinizdeki y mikrodelesyonda silinmeden kaynaklanıyordur.azfa,azfb,azfc de silinmeler olmuştur bununda sadece azfa da silinme olanlarda sperm bulunuyor diğerlerinde bulunmayabiliyor.bu topikte 2 tane arkadaşımızın eşlerinin abilerininde önce çocukları olmadı daha sonra tüpbebekle çocukları oldu fakat onların sorunu genetik çıkmadı o yüzden ona buna bakma sadece eşine bak çünkü her hasta farklı inşallah sende azoyu yenenlerden olursun
Neguzel sperm bulunmuş acaip etkili iğneler var sperm hücresi yokken olusturailiryor sizde sperm varmış bence olumlu sonuc alırsınız üzülmeyin 6-12 ay igne ilac tedavisi olup tekrar tesede çıkar sperm inanıyorum
böyle güzel temennilere öyle ihtiyacım varki
artık okyanusun ortasında nereye gideceğini bilmeyen kaybolmuş küçük bi kayık gibi hissediyorum
çok yıprandım karnımda iğnelerin morlukları duruyo onları görünce hayallerim aklıma geliyo nasıl olcak böyle bilmiyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum naptınız diye soran yakınlarım sıkmaya başladılar
aslında güçlüydüm ama sanki gücüm tükeniyo umutlanmak istiyorum ne oluuur bana dua ediiin
canm insallah bol bol sperminiz bulunur senin eşinin 2. tesesimi olcak ilkinde bulunmamışmıydı ??
canım ilk tesede bulunmadı bu ikinci inşlh bulunur kızlaarrrrrrrrrrrrrr canlarrrrrrrrrrrrrrr duaaaaaa duaaaaaa duaaaaaaa edin bacılar
kızlar biraz önce kan testi sonucumu aldım.azospermle savaş olan topiğimizde bende o savaşı kazananlardan oldum.hamileyim.dilerim allah bu sevinci hepinize yaşatsın.inşallah devamıda gelir.
Hanımlar iyi dilekleriniz için Allah razı olsun bu Rabbimin bi mucizesi oldu bana,hani hepimiz eşi azo olupta hamile kalan varmısır diye kendimize bir umut arıyorduk ya sukurler olsun kı bu umut sımdılık benım ama buna canı gonulden ınanıyorumm kı hepımızın duaları ve ınancıyla hepımız bırbırımıze umut olacagızz ve sırayla bırbırımızden guzel haberler alacagız.cuma gunu ıdrar testıyle ogrendımm bebegımı bugun kan tahlılıyle ıcımız rahatladı Allahıma sukurr.suan o 5haftalıkk ve sızlerın duası ve Rabbımın ıznıyle saglıkla dunyaya gelecekk ınsalaaaah. hadı sımdı bu yazımı okuyan butun arkadaslarımm hayal etsın tup bebek ıcın bırıkım yapıp sıgortadan yararlanmak ıcın gun sayarken dogal yoldan bebegım tutundu banaa.suna ınanınn Rabbım nasıp etmeyecegı seyı hayall ettırmezmıs ama bızlerın 7 24 hayalı olan bebısler sonunda bızımle olacak.Dualarınızı esırgemeyınn opuyorumm
canlar rapor için hastaneden haber geldi...
yarın sabah orda olacakmışım rapor heyete girecekmiş :18:
nolur çok dua edin bize bi aksilik çıkmasın...
yüreğim ağzımda bi aksilik olmaz inş...
dualarınız benim için çok önemli...
buralara gelebilmemizde sizin dualarınızın etkisine çok inanıyorum
allah hepinizden razı olsun canlarım benim
arkadaşlar nasılsınız benim eşim hasta eşimde arada aniden belden aşağısına bacaklarına ağrı giriyor artık ağrıdan duramıyor
dün acile iş yerinde götürmüşler ve dr iğne yapmış sonra biraz iyiydi dr nürolojiye gitmesini söylemiş
bugün gideceğiz bu duruma çok üzülüyorum sık sık yaşıyor nş kızlar kötü bişey yoktur bu ağrı olduğu zaman bütün vücudu ateş
içinde oluyor ozaman elimi eşime zor dokunduruyorum çok şidettli bir şekilde yanıyor kızlar belkide bundan eşimde sperm ölüyor ateşinden kızlar dua edin kötü bişey
çıkmasın çok üzgünüm
herkese günaydınlar kızlar yarın eşim tese oluyor ikinci tesemiz ne dersiniz çıkarmı spermcikler bana bişe diyin ölecem sitresten yaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi eşim gelecek hz yuşa nın kabrine gircez dua edelim diyo kocacım sizde dua edin hep beraber sevinelim canlar
merhaba arkadaşlar biz de eşimle 3 ay önce öğrendik azoserm olduğunu ve o günden beri çok umutsuzdum ama burada okuduklrımdan sonra baya umudum oldu bundan dolayı gebelik olmaz diye düşünüyordum ama güzel hamiş heberlerini duyunca içime su serti.bu arada benim eşimin abisindede aynı roblem varmış ve onların bebeği olmamış ondan dolayı üzülüyordum ben biz daha hiç tedaviye başlamadık acaba önerebileceğiniz dr varmı başlamışken iyi bir kurumdan başlasak iyi olacak. buarada raor çıkartmadan direk gitmesek maddi olarak fark ediyormu çok sorum çok yardımcı olursanız sevinirim .inşallah allah isteyen herkese hayırlısından sağlıklı sıhhatli bebek verir.
Kızlar biliyorsunuz annemim ayağından parça almışlardı saat 1.30da sonuçları çıkacak sizden dua istiyorum inşallah sonucu temiz çıkar bizi dualarınızdan eksik etmeyin
cnm eşine çok çok geçmiş olsun allh kötü şeylerden esirgesinarkadaşlar nasılsınız benim eşim hasta eşimde arada aniden belden aşağısına bacaklarına ağrı giriyor artık ağrıdan duramıyor
dün acile iş yerinde götürmüşler ve dr iğne yapmış sonra biraz iyiydi dr nürolojiye gitmesini söylemiş
bugün gideceğiz bu duruma çok üzülüyorum sık sık yaşıyor nş kızlar kötü bişey yoktur bu ağrı olduğu zaman bütün vücudu ateş
içinde oluyor ozaman elimi eşime zor dokunduruyorum çok şidettli bir şekilde yanıyor kızlar belkide bundan eşimde sperm ölüyor ateşinden kızlar dua edin kötü bişey
çıkmasın çok üzgünüm
allh kabul etsin cnm bşzlerede dua edinherkese günaydınlar kızlar yarın eşim tese oluyor ikinci tesemiz ne dersiniz çıkarmı spermcikler bana bişe diyin ölecem sitresten yaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi eşim gelecek hz yuşa nın kabrine gircez dua edelim diyo kocacım sizde dua edin hep beraber sevinelim canlar
cnm benim eşimde clavis panax, E1 reishi mantarı falan kullandıklomen endol com vitex birde ben clavis panax ve clavis e1 kullandım.kağan beyinde haberi vardı onlarıda kullandığımdan
ayrıca sebze ağırlıklı beslenme ve et yasaktı.
tatlım inşllh güzel ve mutlu olacağın haberler alırsın bizde seviniriz be güzelimKızlar biliyorsunuz annemim ayağından parça almışlardı saat 1.30da sonuçları çıkacak sizden dua istiyorum inşallah sonucu temiz çıkar bizi dualarınızdan eksik etmeyin
arkadaşlar nasılsınız benim eşim hasta eşimde arada aniden belden aşağısına bacaklarına ağrı giriyor artık ağrıdan duramıyor
çıkmasın çok üzgünüm
herkese günaydınlar kızlar yarın eşim tese oluyor ikinci tesemiz ne dersiniz çıkarmı spermcikler bana bişe diyin ölecem sitresten yaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi eşim gelecek hz yuşa nın kabrine gircez dua edelim diyo kocacım sizde dua edin hep beraber sevinelim canlar
böyle güzel temennilere öyle ihtiyacım varki
artık okyanusun ortasında nereye gideceğini bilmeyen kaybolmuş küçük bi kayık gibi hissediyorum
çok yıprandım karnımda iğnelerin morlukları duruyo onları görünce hayallerim aklıma geliyo nasıl olcak böyle bilmiyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum naptınız diye soran yakınlarım sıkmaya başladılar
aslında güçlüydüm ama sanki gücüm tükeniyo umutlanmak istiyorum ne oluuur bana dua ediiin
merhaba ben hastaneyle görüştüm.haftaya çarşaba gelicez dedim gelebilirsiniz dedi.ona göre uçak biletlerimizi alıcaz.umaram bir problem çıkmaz.korkuyorum.sen görüşebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?