Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar biliyorsunuz annemim ayağından parça almışlardı saat 1.30da sonuçları çıkacak sizden dua istiyorum inşallah sonucu temiz çıkar bizi dualarınızdan eksik etmeyin

evet kağan bey kalitesizde olsa sperm bulunca belki birdaha bulamayız diye donduruyor.bizde şubatta tese olmuştuk dondurmuştu.ama tekrar tese gerekir diye bizi 3 ay bekleyin belki o spermler ölebilir dedi.eger olmasaydı bizede iğne tedavisine geçeceğini söylemişti.umarım tekrar tese olmadan sperm çıkışınız olur.

Hatgok cnmmm hayırlı olsun neguzel bı haber verdin allahım sımsıkı tutundursun sana ins..darısı bizlere:)
Vck cnm ins sonucunuz iyi cikcak Rabbim kimseyi sevdikleri ile sinamasin guzel haberlerle gelceksin ins...
Bbm cnm yarın mikroteseniz varmış dua etcem guzel haberlerle gel...2. Hatta 3. Mikrotesede sperm çıkan cok kisi var cok yazı okudum icin rahat olsun...

inşallah sağoll rabbim sanada bebeğimi kucaklamayı nasip etsin

Neguzel sperm bulunmuş acaip etkili iğneler var sperm hücresi yokken olusturailiryor sizde sperm varmış bence olumlu sonuc alırsınız üzülmeyin 6-12 ay igne ilac tedavisi olup tekrar tesede çıkar sperm inanıyorum

canım allah senden razı olsun içime su sertin ve yoluma çizgi çizdin.İnşallah Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler verir.çok tşk ederim

Neguzel sperm bulunmuş acaip etkili iğneler var sperm hücresi yokken olusturailiryor sizde sperm varmış bence olumlu sonuc alırsınız üzülmeyin 6-12 ay igne ilac tedavisi olup tekrar tesede çıkar sperm inanıyorum

böyle güzel temennilere öyle ihtiyacım varki
artık okyanusun ortasında nereye gideceğini bilmeyen kaybolmuş küçük bi kayık gibi hissediyorum
çok yıprandım karnımda iğnelerin morlukları duruyo onları görünce hayallerim aklıma geliyo nasıl olcak böyle bilmiyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum naptınız diye soran yakınlarım sıkmaya başladılar
aslında güçlüydüm ama sanki gücüm tükeniyo umutlanmak istiyorum ne oluuur bana dua ediiin

Cok umutlu olmalısın sperm çıkmış vücut beyin üretiyor daha nolsun :) ilaçlara gelişim hızlandırılır sayısı artar...
Hiç çıkmayanlarda sonraki mikrotesede çıkan cok...
Kısmet Rabbim nasip etmek isterse hiç bsy mani olamaz
İyi düşündükce guzel hayaller kurdukca insan daha umutlu oluyor...
Sperm çıktı bize 3 ay once basıma yıkılan dünyaya suanda yeni gelmiş gibiyim her nkdr ilk denemede tutmasada Rabbim maddi manevi güç verdigi sürece deniycem bu bile umut dolu olmaya yeter...
Bence umutsuz olmayın dua edelim rabbime bizi korktuklarımızla sinamasin diye

kızlar biraz önce kan testi sonucumu aldım.azospermle savaş olan topiğimizde bende o savaşı kazananlardan oldum.hamileyim.dilerim allah bu sevinci hepinize yaşatsın.inşallah devamıda gelir.

bugün çok güzel bir gün, içim kıpır kıpırdı şimdi dahada coştum :) canım gözün aydın, hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah. çok çok çok sevindim.

ne güzel böyle mucizeler duymak. eşimin mikrotesesinden sonra rapor için sskda tekrar sperm testi yapıldı. onun sonucunu çok merak etmiştim. yine 00000. ama bu defa beni hiç üzmedi. aşkım hiç birşey bırakmamışlar sende hepsini almışlar diyorum. normal yolla hamile kalamayacağım kesinleşmiş oldu ama olsun, hayırlısı olsun tüp bebek olsun.
senide tekrar tebrik ederim canım. 9 ay boyunca nazlan, aşer, uzan yat dinlen. güzel güzel hamile kıyafetleri al. herşeyin tadını çıkar canım. inşallah darısı başımıza

hadi güzel haberlerle gel inşallah. rapor için aynı hafta başvurmuştuk seninle. bugün bizde heyete giriyoruz ama beni perşembe çağardılar. sonucu almak için. inşallah bir an önce alabiliriz raporu hemen başlarız tedavimize. sonrada göbek tokuştururuz :)

çok geçmiş olsun canım, allah şifa versin.

amin canım, inşallah yarın sizinde halayınızı çekeriz. allah yardımcınız olsun, inşallah yarın sizde azodan kurtulursunuz.

canım umut tüp bebekte rapor eşinin mikrotesesini karşılamıyor zaten. sadece senin tedavin ve ilaçlarında faydası olur. muayane ücreti 150 lira, mikrotese 2100. belki karar verirken faydası olur.

Kızlar biliyorsunuz annemim ayağından parça almışlardı saat 1.30da sonuçları çıkacak sizden dua istiyorum inşallah sonucu temiz çıkar bizi dualarınızdan eksik etmeyin

şimdiden geçmiş olsun canım. şimdi sonucu almışsınızdır belki. hayırlı haberlerle gel inşallah

hatgok gözünaydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim...

baharcım dualarım seninle canım inşallah herhangi bir sorun çıkmadan raporunu alırsın...Temmuzda da hayırlısıyla başlarsınız canım tedaviye....

vck çok geçmiş olsun canım RRabbim şifa versin annene... inşallah temiz çıkar sonuçlar canım..

bbmm inşallah bol bol sperm bulunur canım azodan sizde kurtulursunuz Mevlam büyük nasipte varsa elbette olacaktır......

cnm eşine çok çok geçmiş olsun allh kötü şeylerden esirgesin
allh kabul etsin cnm bşzlerede dua edin
gönlünü ferah tut ınşllh bol bol sperm çıkar
klomen endol com vitex birde ben clavis panax ve clavis e1 kullandım.kağan beyinde haberi vardı onlarıda kullandığımdan
ayrıca sebze ağırlıklı beslenme ve et yasaktı.
cnm benim eşimde clavis panax, E1 reishi mantarı falan kullandı
ne güzel sevindim darısı bizlere olsun
tatlım inşllh güzel ve mutlu olacağın haberler alırsın bizde seviniriz be güzelim

kızlar nasılsınız bahar cnm inşllh hayırlı haberlele dönersin cnm
ben bugün ders çalışacağım çünkü sınav yaklaşıyor amam akşama sizlerleyim

merhaba ben hastaneyle görüştüm.Haftaya çarşaba gelicez dedim gelebilirsiniz dedi.Ona göre uçak biletlerimizi alıcaz.umaram bir problem çıkmaz.Korkuyorum.Sen görüşebildin mi?

Cok cok gecmis olsun canim benim allahim acil sifa versin

Allah yardimciniz olsun insallah sperm cikar ve bebisine kavusursun allah büyüktür hepimiz allahin izniyle bebeklerimize kavuscaz

cnm merhaba yazını şimdi rast gele okudum
benim eşimde 10 ekim 2011 de gen artta kaan beyde mikro tese oldu
kaan beye göre elongeler bulundu patoloji raporuna görede sertoli cell only idi
ameliyat sonrası tedavimizin 8.ayı içersindeyiz
bizde biçok şey kullandık ve eşim 15 tane ovitrelle kullandı son 2 aydırda pregni 5000 kullanıyor
6.ay tedavisonrasında 1 adet ölü sperm bulundu
7.ay tedavi sonunda ise 200 bin ölü sperm bulundu
şimdi 8 .aydayız ve kısmetse haftaya ankaraya gideceğiz birde eşim orda test yaptıracak kaan beyin isteği üzerine
allahtan ümidini kesme inşlh doğal yoldan çıkış olur cnm..

merhaba ben hastaneyle görüştüm.haftaya çarşaba gelicez dedim gelebilirsiniz dedi.ona göre uçak biletlerimizi alıcaz.umaram bir problem çıkmaz.korkuyorum.sen görüşebildin mi?

yok cnm ben henüz görüşemedim
bugün çok yoğundum arayamadım yarın sabah ararım artık bende
senin adına çok sevindim
sizde boyamalı sperm testi yaptırmak için geliyorsunuz değilmi
birde hangi şehirde yaşıyorsunuz cnm nerden geleceksiniz
biz antalyadayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…