Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş bitanemmmm yaaaa çok teşekkür ederim
valla kalbim güm güm aıyor çok heyecanlıyım :18:
allah yüzümüzü güldürür hayırlısıyla raporumuzla döneriz inş...
bende seni çok özledimmmmmmmmmm inş yanına gelebilirim hayırlısıyla

hadi hayırlısı canım inşallah herşey gönlündeki gibi olur raporunuda alırsın pürüsüz bir şekilde inşallah.
dualarımız hep seninle

allah razı olsun canım benim

sağol cnm kız ben sizi bırakıp gidermiyim gitsem o taraftan kaçart giderim gızzzzzz
özlemişim siziiiiiii
hadi bakalım yarı n heyettten inşllh sorunsuz geçersiniz bi tanem

hah şöyle bitanem yoksa biz sensiz naparız
bende çok özledim yaaa
hayılısıyla bende döneyim devam edelim sohbetlere
inş canım benim çok heyecanlıyım çok :18:

canim güle güle git ve gel insallah.dualarimiz seninle... bebislerine yaklasiyorsun günler gectikce ne güzel...

ssaol tatlımmmmmmmmmmmm allah razı olsun hepinizden...
ayy yaklaşayım bebişlerime yaaa hepimiz yaklaşalım en kısa zamanda

bizde seni özledik canım
saol canım benim
sizin içinde hayırlısı olsun inş...

canım yarın herşey gönlünce olur inş.Allah işlerini kolaylaştırsın inş.
dualarım seninle canım.
güzel haberlerle dönmen dileğiyle.

allah razı olsun canım bitanesiniz siz bitane

ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Kusura bakmayin Canim firsat bulup giremedim daha Yeni geldim eve hakkinizi helal Edin cok uzgunum ben okudum tefriciyemi rabbim Kabul eder insallah

kızlar hayırlı olsun hamileymişsiniz inş. sonuna kadar devam eder gebeliğiniz bebeğinizi kucağınıza aldığınız günleri göstersin rabbim...

bahar canım inşallah yarın zorlu sınavı geçip bebişine bir adım daha yaklaşırsın rabbim işlerinizde kolaylıklar versin hayırlısıyla gidin dönün sen karneleri verdin sıra sende karneni alda gel bebeğim dualarımız seninle

arkadaşlar nasılsınız benim eşim hasta eşimde arada aniden belden aşağısına bacaklarına ağrı giriyor artık ağrıdan duramıyor
dün acile iş yerinde götürmüşler ve dr iğne yapmış sonra biraz iyiydi dr nürolojiye gitmesini söylemiş
bugün gideceğiz bu duruma çok üzülüyorum sık sık yaşıyor nş kızlar kötü bişey yoktur bu ağrı olduğu zaman bütün vücudu ateş
içinde oluyor ozaman elimi eşime zor dokunduruyorum çok şidettli bir şekilde yanıyor kızlar belkide bundan eşimde sperm ölüyor ateşinden kızlar dua edin kötü bişey
çıkmasın çok üzgünüm

Canımm çook geçmiş olsunnn inşşş düzelirrr bi an öncee
Alllahh şifa versinnn...eşinee

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.umarım burdaki herkes aynı mutluluğu yaşar.ama bunları sizlere umut olsun diye yazıyorum.ben 34 yaşındayım.yani burdaki biçogunuzdan yaşım büyük.biliyorsunuz kadın yaşı önemli.birde eşim aşırı stresli birisi.bir ödemesi olsun o gece sabaha kadar uyumaz evde gezinirde gezinir.o yetmiyormuş gibi çok iyi bir sigara tüketiciside.doktorun yanında ben muayene olurken bile o tüp bebek merkezinin önünde çıkmış siğara içiyor doktor bir bağırdı gülüyodu.en çok yemesi gereken şeyleri mesela kuru üzüm incir gibi en nefret ettiği şeylerdi.kağan bey birçok hastasına aynı anda hazırlanmalarına izin verirken bize sperm bulamassak siz boşuna hazırlanmış olursunuz diyerek o yoluda açık bıraktı.bütün bu umutsuzluklar içinde tedavimiz şimdilik gebelikle sonuçlandı.umarım devamda eder.tekrar herkese sonsuz teşekkürler

çok geçmiş olsun Allah eşine şifa versin canım

canım çok güzel anlatmışsın gebeliğin de hayırlı bir şekilde devam eder inşallah artık güzel günler geldi tadını çıkar canım

herkese günaydınlar kızlar yarın eşim tese oluyor ikinci tesemiz ne dersiniz çıkarmı spermcikler bana bişe diyin ölecem sitresten yaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi eşim gelecek hz yuşa nın kabrine gircez dua edelim diyo kocacım sizde dua edin hep beraber sevinelim canlar

canım inşallah çıkar Allah yardımcınız olsun senin için dua edicem

gözün aydın canım inş.darısı bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun..kaan hocanın sze verdiği ilaçlar hangileriydi ?

bizimde dualarımız seninle canımm inş. bol booolll spermleriniz olur :)sen eşini stresten uzak tut morel tese ameliyatını çok etkiliyormuş..hayırlı haberlerini alcaz inş. canım

canımm ne kadar güzel bi haber böyle güzel haberler alınca o kadar mutlu oluyorum kii...:)))) peki daha önceden tese olmuşmuydu eşin birazcık anlatırmısın canım rica etsemm :)

arkadaşım inşallah bu sefer ii habaerler alırsınız bu arada hangi dr gidiyorsunuz biz yeni tedaviye bşlıyacağızda araştırıorum..

geçmiş olsun arkadaşım inşallah bişey olmaz allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…