:Bitanemm herşeyy yolunda gidicek inşşş
canı gönüldenn inanıyorumm bennn ,
sen içinii ferahh tut canımm benimmmm az kaldıııı Allahın izniylee
dualarımm seninnleeee bi an öncee hallette gel hadiiiiiii yanımaa özledimmmmmmmmmm
hadi hayırlısı canım inşallah herşey gönlündeki gibi olur raporunuda alırsın pürüsüz bir şekilde inşallah.
dualarımız hep seninle
sağol cnm kız ben sizi bırakıp gidermiyim gitsem o taraftan kaçart giderim gızzzzzz
özlemişim siziiiiiii
hadi bakalım yarı n heyettten inşllh sorunsuz geçersiniz bi tanem
canim güle güle git ve gel insallah.dualarimiz seninle... bebislerine yaklasiyorsun günler gectikce ne güzel...
Hepinizi çok özledim,baya oldu gelmeyeli,güzel haberler de var ne güzel,minik gelinimiz kendine gelmiş ve yeniden umut dolmuş,baharcığım inşallah yarın herşey kolayca hallolur dualarımız seninle.Yarın doktor bize tarih verecek,bugün testlerimizi faksladım,yarın da randevumuz var bakalım ne diyecek çokkk merak ediyorum.
canım yarın herşey gönlünce olur inş.Allah işlerini kolaylaştırsın inş.
dualarım seninle canım.
güzel haberlerle dönmen dileğiyle.
insallah herseyi yollunda gider ve hayirlisiyla baslarsin tedavine canim benim allah cümlemizin ne muradi varsa versin
arkadaşlar nasılsınız benim eşim hasta eşimde arada aniden belden aşağısına bacaklarına ağrı giriyor artık ağrıdan duramıyor
dün acile iş yerinde götürmüşler ve dr iğne yapmış sonra biraz iyiydi dr nürolojiye gitmesini söylemiş
bugün gideceğiz bu duruma çok üzülüyorum sık sık yaşıyor nş kızlar kötü bişey yoktur bu ağrı olduğu zaman bütün vücudu ateş
içinde oluyor ozaman elimi eşime zor dokunduruyorum çok şidettli bir şekilde yanıyor kızlar belkide bundan eşimde sperm ölüyor ateşinden kızlar dua edin kötü bişey
çıkmasın çok üzgünüm
arkadaşlar nasılsınız benim eşim hasta eşimde arada aniden belden aşağısına bacaklarına ağrı giriyor artık ağrıdan duramıyor
dün acile iş yerinde götürmüşler ve dr iğne yapmış sonra biraz iyiydi dr nürolojiye gitmesini söylemiş
bugün gideceğiz bu duruma çok üzülüyorum sık sık yaşıyor nş kızlar kötü bişey yoktur bu ağrı olduğu zaman bütün vücudu ateş
içinde oluyor ozaman elimi eşime zor dokunduruyorum çok şidettli bir şekilde yanıyor kızlar belkide bundan eşimde sperm ölüyor ateşinden kızlar dua edin kötü bişey
çıkmasın çok üzgünüm
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.umarım burdaki herkes aynı mutluluğu yaşar.ama bunları sizlere umut olsun diye yazıyorum.ben 34 yaşındayım.yani burdaki biçogunuzdan yaşım büyük.biliyorsunuz kadın yaşı önemli.birde eşim aşırı stresli birisi.bir ödemesi olsun o gece sabaha kadar uyumaz evde gezinirde gezinir.o yetmiyormuş gibi çok iyi bir sigara tüketiciside.doktorun yanında ben muayene olurken bile o tüp bebek merkezinin önünde çıkmış siğara içiyor doktor bir bağırdı gülüyodu.en çok yemesi gereken şeyleri mesela kuru üzüm incir gibi en nefret ettiği şeylerdi.kağan bey birçok hastasına aynı anda hazırlanmalarına izin verirken bize sperm bulamassak siz boşuna hazırlanmış olursunuz diyerek o yoluda açık bıraktı.bütün bu umutsuzluklar içinde tedavimiz şimdilik gebelikle sonuçlandı.umarım devamda eder.tekrar herkese sonsuz teşekkürler
herkese günaydınlar kızlar yarın eşim tese oluyor ikinci tesemiz ne dersiniz çıkarmı spermcikler bana bişe diyin ölecem sitresten yaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi eşim gelecek hz yuşa nın kabrine gircez dua edelim diyo kocacım sizde dua edin hep beraber sevinelim canlar
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.umarım burdaki herkes aynı mutluluğu yaşar.ama bunları sizlere umut olsun diye yazıyorum.ben 34 yaşındayım.yani burdaki biçogunuzdan yaşım büyük.biliyorsunuz kadın yaşı önemli.birde eşim aşırı stresli birisi.bir ödemesi olsun o gece sabaha kadar uyumaz evde gezinirde gezinir.o yetmiyormuş gibi çok iyi bir sigara tüketiciside.doktorun yanında ben muayene olurken bile o tüp bebek merkezinin önünde çıkmış siğara içiyor doktor bir bağırdı gülüyodu.en çok yemesi gereken şeyleri mesela kuru üzüm incir gibi en nefret ettiği şeylerdi.kağan bey birçok hastasına aynı anda hazırlanmalarına izin verirken bize sperm bulamassak siz boşuna hazırlanmış olursunuz diyerek o yoluda açık bıraktı.bütün bu umutsuzluklar içinde tedavimiz şimdilik gebelikle sonuçlandı.umarım devamda eder.tekrar herkese sonsuz teşekkürler
bizimde dualarımız seninle canımm inş. bol booolll spermleriniz olur :)sen eşini stresten uzak tut morel tese ameliyatını çok etkiliyormuş..hayırlı haberlerini alcaz inş. canımherkese günaydınlar kızlar yarın eşim tese oluyor ikinci tesemiz ne dersiniz çıkarmı spermcikler bana bişe diyin ölecem sitresten yaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi eşim gelecek hz yuşa nın kabrine gitcez dua edelim diyo kocacım sizde dua edin hep beraber sevinelim canlar
Hanımlar iyi dilekleriniz için Allah razı olsun bu Rabbimin bi mucizesi oldu bana,hani hepimiz eşi azo olupta hamile kalan varmısır diye kendimize bir umut arıyorduk ya sukurler olsun kı bu umut sımdılık benım ama buna canı gonulden ınanıyorumm kı hepımızın duaları ve ınancıyla hepımız bırbırımıze umut olacagızz ve sırayla bırbırımızden guzel haberler alacagız.cuma gunu ıdrar testıyle ogrendımm bebegımı bugun kan tahlılıyle ıcımız rahatladı Allahıma sukurr.suan o 5haftalıkk ve sızlerın duası ve Rabbımın ıznıyle saglıkla dunyaya gelecekk ınsalaaaah. hadı sımdı bu yazımı okuyan butun arkadaslarımm hayal etsın tup bebek ıcın bırıkım yapıp sıgortadan yararlanmak ıcın gun sayarken dogal yoldan bebegım tutundu banaa.suna ınanınn Rabbım nasıp etmeyecegı seyı hayall ettırmezmıs ama bızlerın 7 24 hayalı olan bebısler sonunda bızımle olacak.Dualarınızı esırgemeyınn opuyorumm
herkese günaydınlar kızlar yarın eşim tese oluyor ikinci tesemiz ne dersiniz çıkarmı spermcikler bana bişe diyin ölecem sitresten yaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi eşim gelecek hz yuşa nın kabrine gircez dua edelim diyo kocacım sizde dua edin hep beraber sevinelim canlar
çıkmasın çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?