gözün aydın canım inş.darısı bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun..kaan hocanın sze verdiği ilaçlar hangileriydi ?
merhaba arkadaşlar biz de eşimle 3 ay önce öğrendik azoserm olduğunu ve o günden beri çok umutsuzdum ama burada okuduklrımdan sonra baya umudum oldu bundan dolayı gebelik olmaz diye düşünüyordum ama güzel hamiş heberlerini duyunca içime su serti.bu arada benim eşimin abisindede aynı roblem varmış ve onların bebeği olmamış ondan dolayı üzülüyordum ben biz daha hiç tedaviye başlamadık acaba önerebileceğiniz dr varmı başlamışken iyi bir kurumdan başlasak iyi olacak. buarada raor çıkartmadan direk gitmesek maddi olarak fark ediyormu çok sorum çok yardımcı olursanız sevinirim .inşallah allah isteyen herkese hayırlısından sağlıklı sıhhatli bebek verir.
klomen endol com vitex birde ben clavis panax ve clavis e1 kullandım.kağan beyinde haberi vardı onlarıda kullandığımdan
ayrıca sebze ağırlıklı beslenme ve et yasaktı.
clavis panax ve clavis e1 bitkisel bir ilaç mı canım yazdığın ilaç isimlernde iğne yok değil mi?
arkadaşlar nasılsınız benim eşim hasta eşimde arada aniden belden aşağısına bacaklarına ağrı giriyor artık ağrıdan duramıyor
dün acile iş yerinde götürmüşler ve dr iğne yapmış sonra biraz iyiydi dr nürolojiye gitmesini söylemiş
bugün gideceğiz bu duruma çok üzülüyorum sık sık yaşıyor nş kızlar kötü bişey yoktur bu ağrı olduğu zaman bütün vücudu ateş
içinde oluyor ozaman elimi eşime zor dokunduruyorum çok şidettli bir şekilde yanıyor kızlar belkide bundan eşimde sperm ölüyor ateşinden kızlar dua edin kötü bişey
çıkmasın çok üzgünüm
canm tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin insallah canm sizin sorununuz neydi bize umut olurmusun :)
herkese günaydınlar kızlar yarın eşim tese oluyor ikinci tesemiz ne dersiniz çıkarmı spermcikler bana bişe diyin ölecem sitresten yaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi eşim gelecek hz yuşa nın kabrine gircez dua edelim diyo kocacım sizde dua edin hep beraber sevinelim canlar
hangi şehirde oturduğunu bilmiyorum ama önce abisindede olduğundan ünüversite hastanelerinden birinde genetik testlerinizi yaptırın.sonra o hastanede yine raporunuzu çıkartın.daha sonra ya istanbulda umut tüp bebek emre bakırcıoğluna yada ankarada kaan aydosa gidin.tedavinize göre sizi yönlendireceklerdir.rapor için ankarada gazi hastanesinde çıkartabilirsiniz.yardımcı oluyorlar.
evet bunlar bitkisel ilaç.eşim iğne kullanmadı ama kagan beyin iğne tedavisi uyguladığı hastalarıda oluyor.hatta onlarda normal sperm çıkışı bile olabiliyor.
eşim askerde testisinde timör oluşmuş ve tek testisi alınmış.sanırım bu ameliyattan kaynaklı tam bilmiyorum bizim patolojiye sonucumuz gönderilmedi.bizim tek testisimiz vardı ve o tek testiste sperm bulundu.
evet tüp bebek.eşim azospermdi ve tese sonucu sperm bulunmuştu.ilk denememizdi.
eşim askerde testisinde timör oluşmuş ve tek testisi alınmış.sanırım bu ameliyattan kaynaklı tam bilmiyorum bizim patolojiye sonucumuz gönderilmedi.bizim tek testisimiz vardı ve o tek testiste sperm bulundu.
teşekkür ederim biz antalyada oturuyoruz ben umut bahçeli emre bakırcıoğluna gitmeyi düşündüm ama şimdi burda araştırınca kaan aydosda çıktı kararsız kaldım .ya bişey daha arkadaşlar böyle kardeşinde oluda kendinde olan ve gebelik oluşan varmı acaba hiç duydunuz mu?
ben sizin kullandığınız bu bitkisel ilaçları kaan hocaya sorup eşimin kullanmasını isticem bakalım ne dicek bize keşke bende burdaki seda ecrin arkadaşımız gibi doğal yoldan hamile kalabilsemmm biran önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?