Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar biz de eşimle 3 ay önce öğrendik azoserm olduğunu ve o günden beri çok umutsuzdum ama burada okuduklrımdan sonra baya umudum oldu bundan dolayı gebelik olmaz diye düşünüyordum ama güzel hamiş heberlerini duyunca içime su serti.bu arada benim eşimin abisindede aynı roblem varmış ve onların bebeği olmamış ondan dolayı üzülüyordum ben biz daha hiç tedaviye başlamadık acaba önerebileceğiniz dr varmı başlamışken iyi bir kurumdan başlasak iyi olacak. buarada raor çıkartmadan direk gitmesek maddi olarak fark ediyormu çok sorum çok yardımcı olursanız sevinirim .inşallah allah isteyen herkese hayırlısından sağlıklı sıhhatli bebek verir.

gözün aydın canım inş.darısı bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun..kaan hocanın sze verdiği ilaçlar hangileriydi ?

klomen endol com vitex birde ben clavis panax ve clavis e1 kullandım.kağan beyinde haberi vardı onlarıda kullandığımdan
ayrıca sebze ağırlıklı beslenme ve et yasaktı.

hangi şehirde oturduğunu bilmiyorum ama önce abisindede olduğundan ünüversite hastanelerinden birinde genetik testlerinizi yaptırın.sonra o hastanede yine raporunuzu çıkartın.daha sonra ya istanbulda umut tüp bebek emre bakırcıoğluna yada ankarada kaan aydosa gidin.tedavinize göre sizi yönlendireceklerdir.rapor için ankarada gazi hastanesinde çıkartabilirsiniz.yardımcı oluyorlar.

klomen endol com vitex birde ben clavis panax ve clavis e1 kullandım.kağan beyinde haberi vardı onlarıda kullandığımdan
ayrıca sebze ağırlıklı beslenme ve et yasaktı.

clavis panax ve clavis e1 bitkisel bir ilaç mı canım yazdığın ilaç isimlernde iğne yok değil mi?

canm tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin insallah canm sizin sorununuz neydi bize umut olurmusun :)

clavis panax ve clavis e1 bitkisel bir ilaç mı canım yazdığın ilaç isimlernde iğne yok değil mi?

evet bunlar bitkisel ilaç.eşim iğne kullanmadı ama kagan beyin iğne tedavisi uyguladığı hastalarıda oluyor.hatta onlarda normal sperm çıkışı bile olabiliyor.

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH RABBİM KORKTUKLARINDAN EMİN EYLESİN HERGÜN YENİ SIKINTI VE HASTALIKLAR ÇIKIYOR ÜZME KENDİNİ İNŞALLAH RABBİM DERDİNİ VERDİĞİ GİBİ DERMANINI DA VERMİŞTİR.EŞİN ÖNCELİKLE SAĞLIĞINA KAVUŞSUN SONRA BEBİŞİN GELİR ALLAH'IN İZNİYLE BENİM BİR KOMŞUMUN 10 SENEDİR ÇOCUĞU OLMUYORDU SON ZAMANLARDA DÜŞÜP DÜŞÜP BAYILINCA ONU DOKTORA GÖTÜRMÜŞLER DOKTOR BEYNİNDE BİR SIVININ FAZLA SALGILANDIĞINI BUNUN İÇİNDE TEDAVİ OLMASINI SÖYLEMİŞ VERDİĞİ İLAÇLAR ONU DAHA ÇOK HASTA EDİYORMUŞ VE BAYILMALARI ARTINCA DOKTORA GİTMİŞ DOKTOR KAN TESTİ YAPALIM BAKALIM EĞER BİRAZ DÜZELME VARSA İLACI KESERİZ DEMİŞ VE KAN TAHLİLİNDE DOKTOR GEBELİĞEDE BAKTIRMIŞ ÇÜNKÜ O İLAÇLAR BAYILMASINA SEBEP OLMAZMIŞ AKSİNE VÜCUT DENGESİNİ SAĞLAMAK İÇİNMİŞ.EN SONUNDA NE OLDU BİLİYORMUSUN 10 SENENİN MÜKAFATI OĞLUNU ŞİMDİ KUCAĞINA ALDI.İNŞALLAH SİZİN SONUNUZDA MUTLULUK OLUR

canm tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin insallah canm sizin sorununuz neydi bize umut olurmusun :)

eşim askerde testisinde timör oluşmuş ve tek testisi alınmış.sanırım bu ameliyattan kaynaklı tam bilmiyorum bizim patolojiye sonucumuz gönderilmedi.bizim tek testisimiz vardı ve o tek testiste sperm bulundu.

canım benim rabbim yolunuzu ve şansınız açık etsin inşallah mevlam katında dualarınızda kabul olur eşinde bol bol sperm çıkar ve cennet kokulu bebişine kavuşursun.senin için dua edicez

teşekkür ederim biz antalyada oturuyoruz ben umut bahçeli emre bakırcıoğluna gitmeyi düşündüm ama şimdi burda araştırınca kaan aydosda çıktı kararsız kaldım .ya bişey daha arkadaşlar böyle kardeşinde oluda kendinde olan ve gebelik oluşan varmı acaba hiç duydunuz mu?

evet bunlar bitkisel ilaç.eşim iğne kullanmadı ama kagan beyin iğne tedavisi uyguladığı hastalarıda oluyor.hatta onlarda normal sperm çıkışı bile olabiliyor.

ben sizin kullandığınız bu bitkisel ilaçları kaan hocaya sorup eşimin kullanmasını isticem bakalım ne dicek bize keşke bende burdaki seda ecrin arkadaşımız gibi doğal yoldan hamile kalabilsemmm biran önce..

eşim askerde testisinde timör oluşmuş ve tek testisi alınmış.sanırım bu ameliyattan kaynaklı tam bilmiyorum bizim patolojiye sonucumuz gönderilmedi.bizim tek testisimiz vardı ve o tek testiste sperm bulundu.

canım dünde yazmıştım tekrar hayırlı uğurlu olsun mevlam kucağına almayı nasip etsin inşallah birgün bizlerde sizin yaşadığınız mutlulukları yaşarız bizde hamileyiz diye ilan ederiz

evet tüp bebek.eşim azospermdi ve tese sonucu sperm bulunmuştu.ilk denememizdi.

bizimde ilk tesemizde sperm bulundu fakat şekil bozukluğu olduğu içn tüp bebek yapmadı kaan hoca tek umudum eşimde az da olsa sperm çıkışının olması inş.sağlıklı spermlerimiz bulunur ikinci tesemizde

merhabalar ben uzun zamandır giremiyodum ne güzel dğişikliklerolmuş sizide tebrik ederim
bizde ilk defa martda sperm bulunmuştu donduruldu benide hazırladılar ilk defa çok kaptırmış olmalıyımki sonu hüsran oldu
iğneleri vuruldum yumoşlarım toplandı dondurulanlar çözüldü ve işe yaramadı eşimi kaan bey tekrar teseye aldı ve elonge bulundu 2 hücreye kadar bölündü ama transfer olmadı
yıkıldııık şu an sürekli ağlama krizlerine giriyorum
hoca ovitrelle prengli verdi hangisini bulursanız ona başlayın olgunlaştırıcaz dedi hatta bizim gibi olup sperm çıkışı olanlar varmış bilmiyorum artık ne gerekiyosa yapıcaz boş durmaktan iyidir diyorum rabbim yardımcımız olsun

canım öncelikle aramıza hoşgeldin dolu gidersin umarım.senin şimdi kafanda binlerce soru işareti vardır aklına gelen herşeyi sorabilirsin elimzden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız.gelelim sorularının cevaplarına öncelikle eşine güzel bir sperm tetsi yaptır mademki antalyadasın istiyorumbebğimi ve denizbulutun eşinin gittiği laboratuvara gitmeni tavsiye ederim çünkü çok iyi inceliyorlarlar ameliyatta sperm çıkmayan hastalardı ve 2 sininde eşinde sperm çıktı hatta istiyorumbebeğimi şu anda hamile darısı başına.eser laboratuvarı istersen eşini oraya gönderebilirsin.ilk yol olarak bu yolu izlemeni tavsiye ederim.daha sonra hepimizin de güvendiği ve mikrotesede başarılı olan emre bakırcıoğluna gitmeni tavsiye ederim kaan hoca iyi hoşta son zamanlarda bizimde anlamadığımız değişimler yaşadı.baharın eşinde sperm çıktığı halde çıkanları dondurup onlarla tüpbebek yapmayı deneyeceğine sizi mikrotese yapalım dedi.aynı şekilde herkesi ameliyata çağırıp sonra herkese aynı sonucu söyledi sizde sperm öncü hücresi var 6 ay ilaç tedavisi uygulayalım sonra tekrar ameliyat yapalım dedi .biz deneme tahtası değiliz hele hele bazı kişilerin para ağacı hiç değiliz.tercih senin canım.gelelim abisinin çocuğu yok bizim olurmu sorusuna.canım bu kader kısmet işi bizimkilerinde sülalesinde bile kısır yok bizim eşlerimizde bu sorun çıktı yani onda yok diye bizde de olmaz düşüncesi yanlış.sorun genetikse bile genetiğin bile çeşitleri vardır mesela benim eşimde genetik problem var 47xxy li ama bu durumda bile çocuğu olan kişiler oldu.inan bana herşey kader kısmet işi belkide sizin eşinizdeki y mikrodelesyonda silinmeden kaynaklanıyordur.azfa,azfb,azfc de silinmeler olmuştur bununda sadece azfa da silinme olanlarda sperm bulunuyor diğerlerinde bulunmayabiliyor.bu topikte 2 tane arkadaşımızın eşlerinin abilerininde önce çocukları olmadı daha sonra tüpbebekle çocukları oldu fakat onların sorunu genetik çıkmadı o yüzden ona buna bakma sadece eşine bak çünkü her hasta farklı inşallah sende azoyu yenenlerden olursun

onu bende çok istedim.hatta doğal yoldan olur diye yıllarca tedavi olmadım.ama mucizeler heran herkesi bulmuyor işte.hele azosperm olunca çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…