doktor bize bitkisel besin önerdi
1-nohut
2-ısırgan otu çayı
3-incir
4-keçi boynuzu tozu
bunları kullanıyor eşim.
hasretim1 doktor kim
Hoş bulduk kızlar.eşim hiç inmemiş testist yüzünden ameliyat olmamış.küçükken doktora falanda götürmemişler.eğer götürselerdi bu kadar ilerlemezdi.
hoşgeldin canımm.kaan hoca mükemmel biri bizde ona tedavi oluyoruz şu an.peki daha önce hangi doktorda tedavi olmuştunuz
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.ne zamandır böyle bir drup arıyordum.kısaca kendimi tanıtayım.Ben Denizli den Tülay.7 yıllık evliyim.30 yaşındayım.Eşim maalesef azosperm.İnmemiş testist sorunu var.Bir Biyopsi ve Bir Tese oldu.Biyoside olma olsılığı var dendi.21 Mayısta Ankara da yapılan Mikro Tese ameliyatı sonucunda olgun olmayan sperm bulundu.Şimdi tedaviye devam.Doktor 4 Tane Ovitrelle iğne verdi şimdi onu kullanıyo.6 ay sonra yine tese olacak.hormonları normal değer aralığında.Bu arada doktorumuz Kaan AYDOS.Ben İyi Bir doktor olduğuna inanıyorum ama yinede yorumları okuyorum ve teredütte kaldım.ne yapalım hakkımızda hayırlısı artık.Rabbim ne taraf hayırlıysa o tarafa yönlendirsin.Ben de Allaha şükür bir sorun yok.herşey normal.rabbim büyük inşallah bizimde olur da bizde o mutlu günleri yakalarız çok zor ya.ama sabır işte ne yapalım.allaha dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok....
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmazkiiiiii amaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
üzüldümmmmmmmm şimdiiiiiiiiiiii
allah razı olsun canım amin inşallah hepimize rabbim nasip eder o günleri görmeyi.
Bende nihayet bugün saraçoğluyla görüştüm bizede 3 aylık kür önerdi %30 şans verdi
inşallah rabbim nasip eder benimde yüzüm güler.bu arada kesinlikle keçi boynuzu kullanmayacaksınız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?