Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çoban çökerten çayı çakşır kökü çayıda kullan.birde nohutu kür olarak yapacaksın değilmi.

yok sadece pişmiş nohut yiyor.yemeği veya salatasını yada çerez gibi yiyor.doktor öğle söyledi.bu çaylarıda bir kullansın eşim.

canım ben vck arkadaşımızın duasını okudum. Allah kabul etsin böyleikiz ikiz bebekleri olsun

canım tefriciyeler tamam.
vck canım ALLAH kabul etsin.kalbine göre versin ALLAh.

aynen canım seminerden bişey anlamıyoruz.
görüşemediğimiz arkadaşlarla bari görüşmüş olduk.
bol bol sohbet ediyoruz valla....

canım herşeyde hayır vardır.adetin erken gelmesine üzüldüm.
inş herşey zamanında istediğin gibi olur. moralini bozma...

Son düzenleme:
canm hosgeldim cok gecmis olsun benim eşimde 4 yasndayken olmus inmemis testis amelyatı bizde bi kac gün sonra m.tese olcaz. senin eşin kaç yaşında olmus inmemiş testis ameliyatını

Hoş bulduk kızlar.eşim hiç inmemiş testist yüzünden ameliyat olmamış.küçükken doktora falanda götürmemişler.eğer götürselerdi bu kadar ilerlemezdi.

hoşgeldin canımm.kaan hoca mükemmel biri bizde ona tedavi oluyoruz şu an.peki daha önce hangi doktorda tedavi olmuştunuz

hoşgeldin canımm.kaan hoca mükemmel biri bizde ona tedavi oluyoruz şu an.peki daha önce hangi doktorda tedavi olmuştunuz

hoş bulduk canım.daha önce çok doktora gitttik ama herhangi bir netice alamadık.en son bu doktoru bulduk.tedaviye devam ediyor.sen nerde oturuyorsun

testistler yukarıda ama fazla değil dedi doktor.ama kesinlikle doğal çıkış olmaz dedi

doktor olarak burda yani denizlide bir üroloji doktoruna gittik.ilaç kullandı ama faydası olmadı.

Merhaba Tülay, hoş geldin. geçmiş olsun, inşallah bir dahaki tese ile birlikte biter sıkıntılarınız.

hoşbulduk gülüm teşekkür ederim allah razı olsun.inşallah tüm temennimiz o zaten.şu anda hayallerim bir müddet ertelendi

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmazkiiiiii amaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
üzüldümmmmmmmm şimdiiiiiiiiiiii

canım benimmmmmmmmm ne yapalım kısmet değilmiş aynı anda umutta olmak
olsun ben geldiğimde senin tansferin gerçekleşmiş olacak ve sabırla bekliycez hamiş haberini almayı
sonrada kırklarımız karışacak inş bitanemmmmmmm
sen üzme kendini bak nekadar az kaldı...
en heyecanlı zamanlarında yanında olup elini tutmak istiyordum ama ben burdan da her an yanında olurum senin
üzülmek yok heyecanla tedavilerimizi beklemek var tamam mı

canımmmmmmm siz kürlere mi başlayacaksınız
hadi hayırlısı bitanem şifa olsun eniştemize...
zaten siz çok yavaşsınız daha rapor çin falan başvuramadınız
siz işlemleri tamamlayıp tedaviye başlayana kadar baya bi zaman geçer...
bu süreçte de kürleri kullanıp şansınızı daha da arttıracaksınız...
yaaa okadar çok inanıyorum ki sizde sperm çıkacağına bugün flzaska da söyledim...
bekleyip duruyorlar güzel haberi geciktiriyorlar diye hem kızıp hem güldüm
bu kürlerle daha da kaliteli spermler bulunacak inş...
bizde yiğenimiz için n ehediye alsak diye düşünicez
jklm gibi sende "kızlar mucizeme kavuştum" diyeceksin allahın izniyle
sen bu yaz hamiş olacaksınnnnnnn inanıyorummmmmmmmmmmmm
canım buarada ben nette gezinirken sizin durumla ilgili bi bilgiye ulaştım seninlede paylaşmak istedim...
bikaç gün arayla sana özelden göndermek istedim ama mesaj kutun doluydu ikisinde de...
bi arra boşaltıverr olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…