Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Denizbulut canım cebeciden randevu almışsınız inşallah rabbimden canı gönülden diliyorum bol bol ve sağlıklı spermleriniz çıkar ve bebişine kavuşmana bir adım daha yaklaşırsın amin
amin cnm inşlh amin
inan çok endişeliyim çok korkuyorum inşlh birşeyler görünür
umutlarım can bulur darısıda sizlere olur....

İnşaaalllahh çok güzel haberler vereceksin.Ben inanıyorum buna.

ağzın bal yesin cnm allah razı olsun inşlh sizlerin dualarıyla yüzümüz gülecek.....

hadi gözün aydın canım, inşallah darısı yarın benim başıma. bende yarın sabahtan gideceğim, sonucu verecekler. belki eşini ürolog görmek ister demişlerdi evrakları verirken. ben raporu aynı gün verdiklerini düşünmüştüm. onun için ayrıca gün mü veriyorlar.
birde senin adet tarihin ne, temmuzun kaçına gelecek senin tedavin canım

sonu hayırlı olsunda 5 ay sonra olsun canım. inşallah bu süreyi beklerken kendiliğinden hamile kalırsın, çift çizgiy görürsün, azodan sende kurtulursun canım.

tekrar geçmiş olsun canım, bak her şerde bir hayır vardır derler inşallah bu bahane ile eşinin hem bu hastalığı biter hemde azo probleminiz çözülmüş olur canım.

bu arada sen rapor konusunu ne yaptın canım, sağlık raporunu alıp verebildin mi?

canlar şimdi evden çıkıyoruz m teseye gidiyoruz bana dua edin sizi seviyom bacılar

Allah yardımcınız olsun canım hayırlı haberlerle gelin inşallah.

arkadaşın tüm hormon değerlerini kullandığı ilaçları durumu emre beye mailde atabilir. emre@emrebakircioglu.com

Canımmmmm ben tefriciyeleriiii okudummmmm

VCK CANIM BENİMM RABBİMM SANA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN İNŞŞ EN KISA ZAMANDAA
ALLAH KABUL ETSİN..

nasılsın canım? nasıl gidiyor hamilelik:)
iğne ilaçlara devam ediyor musun?

iğne vermediler.şu an progestan 100 mg hapını kullanıyorum.sabah öğle akşam 2 şer tane folik asit ve coraspin bakalım gün aşırı doktordayız kanda beta hcg artmasını bekliyoruz.kesenin ultrasonda görülebilmesi için.

canım haberini yeni okudum Rabbim gerisini de getirsin inşallah
hayırlı olsun raporun

ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR.BEN NETE PEK GIREMIYORUM.ask bebek TATLIM BIZIM DE TUP BEBEKLE OLDU.7 SENEELIK BEKLEYIS 3 YILLIK TUP BEBEK TEDAVISI 2 TUP BEBEK DENEMESI 1 MIKROTESE ILE PRENSIMIZI ALDIK SUKURLER OLSUN KUCAGIMIZA....BEBEKTE BOBREK RAHATSIZLIGI OLDUGU ICIN ERKEN ALINDI ...HALA DA DR LARAR GIDIYRZ.BUNA DA SUKUR....RABBIM SIZLERE DE NASIP ETSIN KIZLAR ...YILMADAN UMUDUNUZU KAYBETMEDEN DUAYLA ILERLEYIN INSAALH.....HEPINIZI COK OPTUM...HAKKINIZI HELAL EDIN

canlar hepinize iyi günler
biz yine seminerden geldik kafamız şişti bu nedir yaaa
ahh bide doğru dürüst birine verdirseler şu semineri çoğunun anlattıklarrı dinlenmiyor bile...
buarada ben adet olmak üzereyim...
normalde daha geç olurum ben...
yine önceki gibi biraz daha geç olsaydı bu adetimle başlayacaktım...
ama şimdi seminer döneminde 15-16 günlük bi rapo almam mümkün değil...
bizim tedavi temmuza kaldı...
tam tarih belli değil benim durumda tabi
ama sanırım 14-15 temmuz gibi olur...
hakkımızda hayılısı artık

cnm benim hadi gözün aydın
işlerin su gibi aksın gitsin tez zamanda hamiş ol inşlh darısı bizlerin başına
temmuzun kaçında başlayacaksınız bellimi cnm

saol bitanemmmmmmmm
canım benim adetim geç gelirdi...
daha adet olmadım ama bikaç güne kadar olurum...
şimdiki tarihe göre temmuz 15 gibi başlıycaz heralde...

canım hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden...
inş bi sürü sperminiz bulunur ve dondurulur

canım gözün aydın kavuşmuşsun prensine
rabbim sağlıklı sıhali nice mutlu senele göstersin oğluşunada sizede...
inş sağlık sorunuda en kısa sürede ortadan kalkar...
allah acil şifalar versin...

canlar şimdi evden çıkıyoruz m teseye gidiyoruz bana dua edin sizi seviyom bacılar

canım benim allah yardımcınız olsun...
dualarımız seninle inş güzel haberlerle döneceksin bize

canım bilemiyorum bize öyle söylediler...
zaten rapou çıkanlardan bitek ben vardı özelde tedavi olacak...
hemşire hanım da çok tatlı biri çok ilgilenmişti bizimle daha öncede...
ancak en erken haftaya çıkarabiliriz raporu dedi...
bende bikaç güne adet olacak gibiyim...
sanırım tedaviyede 15 temmuz gibi başlıyabilicez...

canım haberini yeni okudum Rabbim gerisini de getirsin inşallah
hayırlı olsun raporun

saol bitanem benimmmmmmm

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmazkiiiiii amaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
üzüldümmmmmmmm şimdiiiiiiiiiiii

canımmmmm ben tefriciyeleriiii okudummmmm

Vck canım benimm rabbimm sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşş en kısa zamandaa
Allah kabul etsin..

allah razı olsun canım amin inşallah hepimize rabbim nasip eder o günleri görmeyi.
Bende nihayet bugün saraçoğluyla görüştüm bizede 3 aylık kür önerdi %30 şans verdi
inşallah rabbim nasip eder benimde yüzüm güler.bu arada kesinlikle keçi boynuzu kullanmayacaksınız dedi

Kürleri kullanacakmısınız cnm şimdiiiiiiii
rapor ne zaman çıkaracaksınızzzzz?
Hmm keçi boynuzu kullanmayın dedi demek fsh ı yükseltiyomuşuz ya ondan seninde eşinin fsh yüksek
olsun cnm ya hayırlısı olsunnnn

cnm sizin fsh çokmu yüksek kaçlarda
da keçi boynuzunu önermedi....

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.ne zamandır böyle bir drup arıyordum.kısaca kendimi tanıtayım.Ben Denizli den Tülay.7 yıllık evliyim.30 yaşındayım.Eşim maalesef azosperm.İnmemiş testist sorunu var.Bir Biyopsi ve Bir Tese oldu.Biyoside olma olsılığı var dendi.21 Mayısta Ankara da yapılan Mikro Tese ameliyatı sonucunda olgun olmayan sperm bulundu.Şimdi tedaviye devam.Doktor 4 Tane Ovitrelle iğne verdi şimdi onu kullanıyo.6 ay sonra yine tese olacak.hormonları normal değer aralığında.Bu arada doktorumuz Kaan AYDOS.Ben İyi Bir doktor olduğuna inanıyorum ama yinede yorumları okuyorum ve teredütte kaldım.ne yapalım hakkımızda hayırlısı artık.Rabbim ne taraf hayırlıysa o tarafa yönlendirsin.Ben de Allaha şükür bir sorun yok.herşey normal.rabbim büyük inşallah bizimde olur da bizde o mutlu günleri yakalarız çok zor ya.ama sabır işte ne yapalım.allaha dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok....

Doktor bize bitkisel besin önerdi
1-Nohut
2-Isırgan Otu Çayı
3-İncir
4-Keçi Boynuzu Tozu

Bunları kullanıyor eşim.

Aramiza hosgeledin canim Benimde esimin inmemis testisleri var. İnsallah allahim siz tez vakite hayirli evlatlar nasip eder bizede beraber

Hoşbulduk hasretim.İnşallah her şey güzel gider ve Yüce Rabbim yüzümüzü güldürür.Doktor da bana sabır diyor ama sabır edecek halim kalmadı.Şu anda çalışyorum en azından biraz olsun bu hasretten uzak kalmaya çalışyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…