- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Allah yardımcınız olsun ins guzel haberlerle gelirsin..duacinizimcanlar şimdi evden çıkıyoruz m teseye gidiyoruz bana dua edin sizi seviyom bacılar
amin cnm inşlh aminDenizbulut canım cebeciden randevu almışsınız inşallah rabbimden canı gönülden diliyorum bol bol ve sağlıklı spermleriniz çıkar ve bebişine kavuşmana bir adım daha yaklaşırsın amin
İnşaaalllahh çok güzel haberler vereceksin.Ben inanıyorum buna.
canlar ben geldimmmmmmmmmmmm
allahın izniyle raporumuz heyetten geçti
haftaya çarşamba raporumuzu alabilicez...
sonrada hemen istanbula gidip ilaçlarımızı yazdırıcaz...
allaha şükür tedavi için bi adım daha attık...
inş rabbim hepimizin muradını verir
Kızlar bugün yine randevumuz vardı ben diğer ay mikroteseyi beklerken ,doktor tarihi uzattı.İlk olarak ilaç tedavisi yapcak ,ilk etapta klomen verdi,bir ay sonra hormon testlerine göre ilaçları dozajları değiştirecekmiş.İlaç tedavisi yaklaşık 5ay sürecek dedi.Belki mikroteseye gerek kalmadan sperm bulabiliriz dedi,bulamazsakda mikrotesede kaliteli sperm bulma şansımız fazlasıyla artar dedi.İlk başta ilaçlarla devam edeceğiz ve her ay kontrollerle tedavi ve dozajları değiştirebilirz dedi.Hemen mikrotese yapmam dedi,önce şansımızı artıralım sonu hüsran olmasın dedi.Belki de mikroteseye gerek kalmayacakmış:)))Bu doktorun referansını bana veren doktorlar gerçektende ciddilermiş demekki,çok ilgili ve süreci anlatıyor,yani açıkça söylüyor herşeyi,ilk başta ilaç kullandırmadan ve nasıl etki ettiğini görmeden sizi mikrotese olayına soksam ve sonuç hüsran olsa manevi maddi zararları olur diyor.Şimdi umutla 5 ay ilaç tedavisini bekliyoruz,belki mikroteseye gerek kalmayacak ama mikrotese olsa bile kaliteli sperm bulma şansımızın yüksek olduğunu duyunca çokkk sevindim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin katında,sağlıklı bebişlerimiz olsun.AMİN
sendende bütün arkadaşlardanda allah razı olsun canım kolona gittik muayene etti ordan emar verdi biraz kolon bize külfetli geldi
bizde büyükçekmeceye gittik ordanda esenyurt devlete gönderdiler orda emar günü verildi
ve şimdi eve geldik yarın emar çekilecek sonuç bir kaç gün sonra belli olacakmış inş temiz çıkar bu arada eşim böyle hastalanınca hemen saraçoğlunu aradım
eşimin bu durmu olunca aşırı ateşlendiğini söyledim oda şu an elinizdeki kürleri yapmayı bırakın ve 15 gün lahana kürü önerdi ve eşimin durumunu anlatınca ben senin eşin durumunu buldum dedi ve lahana kürünü verdi dediki eşin de toplar damarlarda kan dolaşımı olmaya bilir buda sperme engel olabilir dedi bilmiyorum canım bakacaz göreecez bu lahana kürünü verince dediki sen bana çok bana dua edeceksin canım böyle işte
canlar şimdi evden çıkıyoruz m teseye gidiyoruz bana dua edin sizi seviyom bacılar
arkadaşlar yok mu fikriniz arkadaşım ikide bir arıyor. m.tese yaptırmış çıkmamış napsınlar başka dr veya kür falan kullansınlar mı sadece bi jel varmış teseden önce onu kullanmışlar. cvplarınızı bekliyorum.
inşallah.allahım herkese hamileliği anneliği nasip etsin.
nasılsın canım? nasıl gidiyor hamilelik:)
iğne ilaçlara devam ediyor musun?
canlar ben geldimmmmmmmmmmmm
allahın izniyle raporumuz heyetten geçti
haftaya çarşamba raporumuzu alabilicez...
sonrada hemen istanbula gidip ilaçlarımızı yazdırıcaz...
allaha şükür tedavi için bi adım daha attık...
inş rabbim hepimizin muradını verir
cnm benim hadi gözün aydın
işlerin su gibi aksın gitsin tez zamanda hamiş ol inşlh darısı bizlerin başına
temmuzun kaçında başlayacaksınız bellimi cnm
kızlar kaan beyin yönlendirdiği cebeci hastanesi tüp bebek bölümünden
dr.sinan özkavuçcuyla görüştüm şimdi
21 haziranda oraya geleceğimizi söyledim orda olup olmayacağını sordum
boyamalı sperm testi içinmi dedi
evt dedim çıkanları saklatacağız dedim
tamam dedi
burdayım gelebilirsiniz dedi
allahım inşlh herşey yolunda gider çok korkuyorum
eşim bu ay bitkiselleri doğru düzgün kullanmadı
ilaçlara devam ediyor...
kızlar dua edin banada nolur inşlh sperm çıkar...
canlarım umarım benı unutmamaıssınızdr tekrar herkese merhaba....BEN dogum yaptım bebekte sorun oldugu ıcın 3 hafta erken geldı...sorunlar devam edıyro.RABBIM SIZLERI DE BU ZORLU YOLCULUKTA ELI DOLU DONENLERDEN EYLESIN INSAALJH
canlar şimdi evden çıkıyoruz m teseye gidiyoruz bana dua edin sizi seviyom bacılar
hadi gözün aydın canım, inşallah darısı yarın benim başıma. bende yarın sabahtan gideceğim, sonucu verecekler. belki eşini ürolog görmek ister demişlerdi evrakları verirken. ben raporu aynı gün verdiklerini düşünmüştüm. onun için ayrıca gün mü veriyorlar.
birde senin adet tarihin ne, temmuzun kaçına gelecek senin tedavin canım
canım haberini yeni okudum Rabbim gerisini de getirsin inşallah
hayırlı olsun raporun
canlar hepinize iyi günler
biz yine seminerden geldik kafamız şişti bu nedir yaaa
ahh bide doğru dürüst birine verdirseler şu semineri çoğunun anlattıklarrı dinlenmiyor bile...
buarada ben adet olmak üzereyim...
normalde daha geç olurum ben...
yine önceki gibi biraz daha geç olsaydı bu adetimle başlayacaktım...
ama şimdi seminer döneminde 15-16 günlük bi rapo almam mümkün değil...
bizim tedavi temmuza kaldı...
tam tarih belli değil benim durumda tabi
ama sanırım 14-15 temmuz gibi olur...
hakkımızda hayılısı artık
canımmmmm ben tefriciyeleriiii okudummmmm
Vck canım benimm rabbimm sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşş en kısa zamandaa
Allah kabul etsin..
allah razı olsun canım amin inşallah hepimize rabbim nasip eder o günleri görmeyi.
Bende nihayet bugün saraçoğluyla görüştüm bizede 3 aylık kür önerdi %30 şans verdi
inşallah rabbim nasip eder benimde yüzüm güler.bu arada kesinlikle keçi boynuzu kullanmayacaksınız dedi
allah razı olsun canım amin inşallah hepimize rabbim nasip eder o günleri görmeyi.
Bende nihayet bugün saraçoğluyla görüştüm bizede 3 aylık kür önerdi %30 şans verdi
inşallah rabbim nasip eder benimde yüzüm güler.bu arada kesinlikle keçi boynuzu kullanmayacaksınız dedi
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.ne zamandır böyle bir drup arıyordum.kısaca kendimi tanıtayım.Ben Denizli den Tülay.7 yıllık evliyim.30 yaşındayım.Eşim maalesef azosperm.İnmemiş testist sorunu var.Bir Biyopsi ve Bir Tese oldu.Biyoside olma olsılığı var dendi.21 Mayısta Ankara da yapılan Mikro Tese ameliyatı sonucunda olgun olmayan sperm bulundu.Şimdi tedaviye devam.Doktor 4 Tane Ovitrelle iğne verdi şimdi onu kullanıyo.6 ay sonra yine tese olacak.hormonları normal değer aralığında.Bu arada doktorumuz Kaan AYDOS.Ben İyi Bir doktor olduğuna inanıyorum ama yinede yorumları okuyorum ve teredütte kaldım.ne yapalım hakkımızda hayırlısı artık.Rabbim ne taraf hayırlıysa o tarafa yönlendirsin.Ben de Allaha şükür bir sorun yok.herşey normal.rabbim büyük inşallah bizimde olur da bizde o mutlu günleri yakalarız çok zor ya.ama sabır işte ne yapalım.allaha dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?