Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rapor almaya hak kazandıktan sonra istediğin zaman teslim alabiliyormuşsun. hatta bende kist var diye önce onun için tedavi göreceksen sağlık raporunu geç getir dedi. tedaviye ne zaman başlayacaksan adetten 3 gün önce gel al dediler. raporun süresi 3 günmüş. birde tedavi göreceğin yerden anlaştığınıza dair bir yazı al dedi birde.
bitmiyor çilemiz, inşallah sonu güzel olur.
telefonda ücretten bahsetmediler bana, arkadaşının ssk sı olmayabilir mi? devlet hastanesi niye okadar fark alıyorlarki acaba. inşallah masraf çıkarmazlar bize. bakalım salı günü gideceğim bende.
zeytinburnuda koşuyoluda benim için istanbulun birer ucu. gidip gelmek çok zor. hemde dünyanın masrafı. birde tedaviden önce evi boyatmam temizlemem lazım. benim tedavimin parasını toplayamadım bir türlü. allahtan güne girmişim. temmuz başında ben alıyorum parayı. tam tedavime denk geliyor. ilaçlarıda artık kredi kartı ile falan halledeceğim.

amin canım duamız hep bu, uğraşıyoruz çabalıyoruz. maddi manevi yıpranıyoruz. inşallah yüzümüz güler. bebeklerimize kavuşuruz. istiyorumbebeğim gibi ikizlerimiz olur bizimde

canım ya ne diceğimi bilemedim
mikrop dediğin lökosit deniyo ondan mı ki o da antibiyotikle geçiyo bildiğim kadarıyla
hayırlısı olsun canım ya inşallah bi sorun çıkmaz.

canım benim bende üzüldüm şimdi inş önemsiz bişeydir...
tatlım eşinde nerden bilecekki böyle bişey olacağını...
tedavi öncesi kırmayın birbirinizi...
bak bişeyler engel oluyorsa iyi yanından düşünmeye çalış her işte vardırr bi hayır...
evet onca zamandır kendini buna hazırlıyorsun...
arka arkaya tedavilerin iptal edildiği için gerginsin ama sabret canım...
inş tüm engeller kalkar ve hayırlısıyla başlasınız tedavinize...

ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

baharcigim ben tefriciyeleri okudum canim.

vck cim, canim rabbim umduguna nail korktuklarindan emin eylesin.

ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canım ne diyeceğimi bilemedim. her şerde bir ahyır vardır. eşinde sende moralinizi bozmamaya çalışın. biliyorsun bunda streste çok etkiliyor. senin adetin ne zaman? başka bir yerde yaptırsın bu defa testini.

canım ya ne diceğimi bilemedim
mikrop dediğin lökosit deniyo ondan mı ki o da antibiyotikle geçiyo bildiğim kadarıyla
hayırlısı olsun canım ya inşallah bi sorun çıkmaz.

bilmiyorum ne mikrobu olduğunu cnm ama yaptırmak gerekiyomuş hemşirede ilaçla 4-5 günde geçer dedi ama bu tahlilin sonucu zaten 5 günde belli oluyormuş 5 gün sonrada ilaç kullansa benim adetimi geçmiş olur yine ilaç kullandığı içinde o hafta amaliyata alırlarmıki? ayrıca 4-5 aydır hormon ilaçları kullanıyorum tüylenme ve kilo yaptı göbek zaten vardı diyelim. daha ne kadar içicem bu ilaçları boşu boşuna kendime zarar veriyorum tedavinin başladığı yok baksana (
bizde sorunlar bitmez cnm topiğin en sorunlu kadını çıkdım valla üzülmiyim dedikce üzülüyorum bıkdım ya

bizim engeller kalkmıyor bahar. eşime ben 2 hafta git yaptır dedim sallamadı beni bugün yaptırdı bak sorun varmış daha önce yaptırsaydı ilaçla düzeltirdik tedavimizde iptal olmazdı hep onun ihmalkarlığı yüzünden, ben bende bişey olsa b.k gibi koşup gidiom hastaneye oda koşmalıydı..

canım ne diyeceğimi bilemedim. her şerde bir ahyır vardır. eşinde sende moralinizi bozmamaya çalışın. biliyorsun bunda streste çok etkiliyor. senin adetin ne zaman? başka bir yerde yaptırsın bu defa testini.

söylicem gerekirse gitsin özelde yaptırsın pazartesiye beklicez mecburen perhisli olması gerekiyor yine.özelde kaça yapıyolar bunu araştırmalıyım benim ilaçlarda parayla alıncak ilk tedavide rapordan faydalandığım ilaçları kullanmıştım diye bi daha rapordan faydalanamıyorum

herekese merhabalar, cumaniz mubarek ettiginiz dualkr kabul olsun insallah.
nasilsiniz hanimlar. ben iyim hamd olsun. pek yazamadim bu aralar ama takipteyim

canim insallah tedavini etkileyecek bir durum yoktur.canini SIkma lütfen. herseyde vardir bir hayir.

masallah bebislerimize. insallah saglikla büyümeye devam ederler ve yine saglikla kucagina alirsin onlari.Senin adina o kadar sevindim ki anlatam.

eseslim gelmis,hosgelmis. kabenin, resullahin gül kokusuyla gelmis ne güzel. ettigin dualar icin allah razi olsun.

maşalllah maşalllah rabbim nazarlardan korusun seni ve ikizlerini cnm
rabbim doğumunu da nasip etsin
ne güzel bi duygu dimi kalp atışlarınıda duy inşlllh

üzüldüm cnm nasip olur inşllh
zaten insan ne umutlarla gidiyo böyle olunca
olsun sen o aşamalara da gelip mucizene kavuşacaksın inşllh cnm

canım hiç üzülme ya ortaya çıkmasaydıda spermlere zarar veren bi durum olsaydı
arkadaşların dediği gibi her şeyde bi hayır var belki zaman bu zaman değil
belkide herşey mükemmel olsun diye rabbim böyle ayarlıyosabrımızı sınıyo
inşallah sorunlarınız çabucak hallolur rabbim önce sana ve eşine sağlık versin

Canımmm maaşallah maaşallah
ne güzel hemde ikizz yakışır cnmm sana onca sene beklemişsinnnnnn
inş sona kadar sağlıklı bişekilde giderlerr cnm ve kucağına alırsınnnnnnnn ikizleriniiiiiiiii
bizdeeeeeee çok mutluuuuuuuuuuu oldukkk seninn haberinleee
darısı başımızaa olsunnn
inşşşşş bebişlerini kucağına aldığındaa yaşadığınn kötü günleri unutursunnnnnnn cnmm
Haftaya da inşşşşş kalp atışlarınıda duymak nasip olurrrrrrr

duaları bitirdim allah kardeşimize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eylesin

allah şu mübarek kandil arefesi hayırlara gark eylesin tüm milletimizi, devletimizi

ve özellikle burada kader birliği etmiş kardeşlerimizi ,

allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın amiiiiiiiiiiiiin

hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

şükürler olsun allah ım...gözün aydın canım.seninle tanışmak istiyordum zaten şimdi dahada meraklandım.denizbulutla nasip olursa seni ziyaret etmek isterim.tabi sende istersen.çok heyecanlandım.rabbim ikizlerine can versin.ömür versin hayırlısı ile..

Son düzenleme:
amin inşallah canım allah sanada ikiz ikiz versin hadi sanada az kaldı güzel haberini duyalım inşallah arkası arkasına dogumlar yapalım sende ikiz annesi ol adaşım..
sagol canım darısı sanada olsun ikiz ikiz olsun inşallah allah can versin pirinç tanelerime kucaklarımız dolsun sizede göstersin..

amin canım seninde olur inşallah olurda zaten allah büyük çok şükür bize yaşatan rabbim bu duyguyu sanada yaşatsın tez günden ...

istiyorumbebeğimi Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok mutlu olmuştum hamillelik haberini alınca.ikiz olduğunu duyunca rabbimin senin sabrının karşılığında verdiği mükafat olarak düşündüm.

eseslim,Allah kabul etsin tekrar gitmeyi nasip etsin inşallah.Allah razı olsun bizler için ettiğin dualar sana kat kat geri dönsün.

cansunida,sinirlerin yıprandı üzgünsün ama kırmayın birbirinizi.eşinle sakin sakin konuş canım.kendini paralasanda her şey olacağına varıyor.kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.

baharcım,karşılaşamıyoruz artık.ben duayı okudum.Allah hayırlı evlatlar versin arkadaşımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…