Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarr herkesinn miraç kandili mübarek olsunn .. bol dua edelim inşş. hepimiz bebeklerimize kavuşuruzz. ben kpss ye hazırlanmaktan fazla fırsat bulamıyorum ama arada okuyup takip ediyorumm güzel haberler var inşş devamı da gelirr..

Canlarım öncelikle hepiminizden allah razı olsun dualarınız içinn rabbim tez vakitte sizede bu güzel duyguyu nasib etsin inşallah.. Size kısaca sorunumuzdan bahsedeyim benim eşim 4 yaşındayken çift taraflı inmemiş testis ameliyatından dolayı azoydu bi ara bitkisellerde kullandık keçi boynuzu kürü çakşır çayı ve bnm hazırladgım macunu kullandık bu macunun içinde bal ,çörek otu,çakşır tozu,keçi boynuzu tozu,susam, fındık,ceviz,bunları karıştırıp macun yapmştm eşime ve düzenli olarak hergün tahin pekmez yiyiyordu eşim ve bol yeşillik ve sebze agırlıklı beslendik bugün yaşadıklarımı anlatayım size eşim 9 da girdi ameliyata 1 saat sürdü sonra hemşire odaya getirdi eşimi bana hadi sende hazırlan bir sürü sperm bulundu dedi eşimde benden önce biliyodu bulundugunu boyna sırıtıyordu :)))))))))))))))))dedi ben o an aglama krızine girdim mutluluktannn çok güzel bi duyguydu yaa yumurta toplama işlemide hiç korkunç degildi rabbim hepinize nasib etsin inşalllahhhhhhhhhh bu arada herkese haıyrlı kandiller rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallahhh

Son düzenleme:

HOŞGELDİNNNNNNNN CANIMMM
İNŞALLAH TATLIMM RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİNN BU MUTLULUĞU
ÇOK ŞÜKÜR CNM BİR SÜRÜ SPREMİNİZ BULUNDUUUU
BU MÜBAREK GÜNDE RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRDÜÜÜÜ
ÇOK SEVİNDİM CNMM İNŞŞ KALİTELİ EMBRİYOLARIN OLURDA GÖBÜŞÜNE KONARR

inşallah canım yaaa sende yazacaksın buraya ben canı gönülden inanıyorum içime doğuyor sanki haberini sevinçle kutlayacağız seninde

Ay inşallah cnm benimmm
ben çokk mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca sizlerdennnn
daha bi umutlu oluyorummm

allah ım bu güzel gecenin hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin

ya rabbi verdiğin derdlerin dermanını verecek olan sensin

derdlerimizi dermansız ,sana açılan ellerimizi boş,

yürekleriimizi evlatsız bırakma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

arkadaşlar benide dualarınızda hatırlayın

sizleri seviyorum hayırlı akşamlar

nurdah arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah bu mübarek gece hürmetine

hayırlı uğurlr bebişlerin olur amin

Son düzenleme:
nurdah canım çok sevindim bu habere yaaaa bu muhteşem ötesi biliyosun bizde yaşadık bunu çarşanba tam olamasada buna da şükür rabbim tam spermi de bize göstersin inşlh neyse canım senin haberin bizi çok sevindirdi siz kaç kere m tese oldunuz

canım gözünüz aydın çok sevindim
inş bundan sonrasında da en az bugün ki kadar güzel haberler alırsınız
allah hamiş olmayıda nasip etsin inş

Allah'ım gecen gündüzü nasıl kapladı ve örttüyse, mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarını bu dünyada ve ahirette öyle ört...
Benim bilmediğim senin muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider...
Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol, her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut...
Her incildiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür...
Cennetinin en güzel yerine al ve bir daha çıkarma... AMİN...
Miraç kandiliniz mübarek olsun canlar...

Selam canlarım hepinizin kandili hayırlı olsun inşallah sıkıntılarımız ve hastalıklarımız geride kalsın rabbim bu gecenin hürmetine bütün hasta kullarına şifalar borçlu kullarına edalar versin hepimizin eşlerinde bol ve sağlıklı spermler çıksın hepimiz evlatlarımıza kavuşalım.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı ve iyi niyetlerimizi rabbim kabul etsin bugün çifte mutluluk yaşamışız maşallah geride tese olacak fazla kişi kalmadı flzaşkın eşi, benim eşim inşallah bizde burdan müjdeli haberler vericez bizde hamiş olucaz rabbim sesimizi duysun bizimde hakkımızda hayırlısını versin anneme ve hasta olan tüm kullarına şifa versin amin. Bu arada annemin son durumundan haber vereyim çarşamba günü tekrar parça alınacak allah'ın izni ve sizin dualarınızla inşallah onunda sonucu temiz çıkacak ve bende hayırlısıyla tedaviye başlıycam.bu arda nurdah ve yasemin arkadaşlarım gözünüz aydın darısı hamiş olmanıza ve bizimde bu günleri görmemize halayımıda çekeyim eksik kalmasın

Kızlar bu arada oruçluyum ve inşallah hepinize bugün bol bol isimlerinizle dua edicem rabbim izzeti katında kabul eylesin amin

Slm cnm sanada hayırlı kandillerr
Tümm dularınıa canı gönülden AMİNNNNNNNNN DİYORUM CNMM
Evt cnmm sıra yavaşyavaş bize geliyooo :18:
İnşallah cnm bizde bugünki gibi güzel haberler verebilirizzz sonrada hamişşşşşşşş oluruzz
Canım annenin sonuçuda inş temiz çıkıcak ve sende hayırlısıyla tedavine başlayacaksınnnn

Kızlar bu arada oruçluyum ve inşallah hepinize bugün bol bol isimlerinizle dua edicem rabbim izzeti katında kabul eylesin amin

Allah kabul etsin cnm

Allah razı olsunn sendenn rabbim bizlere ettiğin duların daha fazlasını sana versinnnnnnnnn inşş
bizimde kısa zamanda evlat hasretimizi dinsinnnnnnnn

cok tsk tatlm bizim ilk tesemizdi ya ama eşimin simdi testisleri şişti bu normalmi acabaa moralim bozuldu biraz

salm canım sana da hayırlı kandiller...
rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin inş...
canım allahın izniyle inş sizlerde de bol bol sperm bulunacak yürekten inanıyorum buna
allahın izniyle annenin sonucuda temiz çıkacak inş
rabbim bundan sonra hayallerimizi gerçekleştirir inş

Allah kabul etsin cnm

Allah razı olsunn sendenn rabbim bizlere ettiğin duların daha fazlasını sana versinnnnnnnnn inşş
bizimde kısa zamanda evlat hasretimizi dinsinnnnnnnn

ALLAH RAZI OLSUN CANIM EVET HEYECAN DORUKTA AMA İNŞALLAH RABBİM BİZİMDE SABRIMIZIN MÜKAFATINI VERECEK
İNŞALLAH CANIM ANNEM ÇOK ÜZGÜN MORALİ BOZUK ÖNCEKİ GÜN BİZE ÇAĞIRDIM ÖNCE GELMEM DEDİ SONRA ABLAMLA GELDİ ABLAM ANNEM KAÇ GÜNDÜR ÜZGÜN İLK DEFA YÜZÜ BUGÜN GÜLDÜ DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM
HEP DUA EDİYORUM SİZLER BİLE DUA ETTİN RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BUGÜNDE 41 YASİN BAŞLADIM İNŞALLAH RABBİM TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA VERSİN
CANIM BENİM TABİKİ DUA EDİCEM BİZLER BİRBİRİMİZE DUA ETTİKÇE DAHA ÇOK DUALARIMIZ KABUL OLUYOR İNŞALLAH BU HAYIRLI GÜNLERİ DE DEĞERLENDİRİP DUA EDİCEM RABBİM KABUL EDER HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH

Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş

kızlar

arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi aradı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun

gözünüz aydın darısı hamile haberlerinize inşallah

selamun aleyküm kızlarrrrrrrrr
bugün süper bi gündüüüüü rabbim VCK ve FLAZSK A da nasip etsin cnm baharım seni unutmadım he sakın içerleme

cnm ne güzel yazmışsın rabbim bundan sonra bebiş haberlerinide duyursun inşlhhhhhhhhhh
allh kabul etsın ben bugun rahatsızım tutamadım
annenede sağlık sıhhat versin mevlam cümle hastalaradaaa

ALLAH RAZI OLSUN BAHARCIĞIM AMİN İNŞALLAH DUASI KABUL OLANLARDAN OLURUZ RABBİM KABUL EDER HEPİMİZİN HAYIRLI DUALARINI İNŞALLAH
EVET CANIM SEN BUNUN HER DEFASINDA SÖYLÜYORSUN BENİ BİLE İNANDIRMAYA BAŞLADIN İNŞALLAH SÖZLERİN DUA HÜKMÜNDE OLUR
İNŞALLAH CANIM SONUCU TEMİZ ÇIKAR RABBİM BİZ SEVDİKLERİMİZLE SINAMISIN BUNU EN İYİ SEN ANLARSIN RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFALAR VERSİN SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
AMİN BAHAR BU SENE HEPİMİZ HAMİŞ KALIRIZ ALLAH'IN İZNİYLE HEPİMİZİN EŞLERİNDE BOL BOL SPERM ÇIKAR VE BİZDE MUTLULUK GÖZYAŞI DÖKERİZ .BEN ŞİMDİ İFTARIMI YAPMAYA GİDİYORUM GELİNCE SİZE ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA YAŞADIKLARIMIZ ANLATICAM BİR YERE AYRILMAYIN OLURMU

Aleykümselam cnm
İnşallah cnmm benimm allah razıolsunn
sonrada sen olursun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…