- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Bahar canım mesajın geldi hemde 4 kere ama o kadar çok hoşuma gittik ki hepsini ilk defa okumuş gibi okudum daha iyi pekiştirmek amacıylaeşim gelince kendisine de okuycam allah razı olsun.alman hastanesindeki embriyologta bana aynını söylemişti.çünkü testisler ufak olduğu için daha iyi taranıyormuş kıyıda köşede bile sperm varsa bulunabiliyormuş
bu arada bende bilgilerimi vereyim eline yüreğine sağlık inşallah dedğin gibi sonlarına hep hamiş diye yazarsın
Adım:vck
benim yaşım :31
eşimin:40
evlilik süresi:8sene
azosebebi:47xxy kliniferter sendromu
görüğü tedaviler:6 sene önce ilaç ve iğne tedavisi
geçirdiği operasyonlar:hiç operasyon geçirmedi azo adına fakat 2005 yılında kasık fıtığı ameliyatı oldu
sperm testinde 6 sene önce 2 tane cansız sperm çıktı ve şimdi yuvarlak hücreler çıkıyor
şu anda gördüğü tedavi ibrahim saraçoğlu bitkisel takviyeler kullanıyor
emre bakırcıoğlu yani umuttüpbebkte önümüzdeki aylarda eşim mikrotese bende tüpbebek yapıcam inşallah hamiş olucam
canım sinir oldum valla bi türlü gönderilmedi dondu kaldı bende habire bastım göndere
Tahmin etmiştim ben böyle olacağını hatta sonra gönderilmişlere baktım 4 tane gitmiş az bile benim oakad basmama dedim
Canım güzel bi bilgiydi okur okumaz seninle paylaşmak istedim ama biraz geç oldu...
Allah senden de razı olsun tatlım
Inş tablodaki senin son durumada hamiş yazarız tatlım
ay canım hiç sorma bazen oluyor bu durum ama bazende göndermek istesen 10 dakikadan önce gönderemiyorsun
Olsun beni hiç rahatsız etmedi aksine okuya okuya daha mutlu oldum emre bey eşime ben bu durumdaki hastalarda %50 başarı sağladım demişti çapadaki doktorda yanlışı var en fazla %25 başarı sağlanmıştır dedi.eşim gelince muhakkak okutucam.bugün ibrahim saraçoğlunun kürünü kullanmaya başladı ama işyerine götürdü sabah kendi kürünü kendi yapıcak bende akşama yapıcam ya birşey sorucam ben pek brokoli alan biri değilim ibrahim bey brokoli kürü yapmamı söylemiş acaba taze bulabilirmiyim.inşallah baharcığım dediğin gibi olur beni sen gaza getiriyorusuninşallah sonu hüsran olmaz:18::18::18::18::18::18::18::18:fazlada umutlanmak istemiyorum bu arada eşim yarın çapada tekrar sperm testi verecek rapor için belki sperm çıkarda rabbimin mucizesini bizde yaşarız
güzel bir güne merhaba) listemiz çok güzel görünce içim açılıyor özelliklede şu iki hamişimiz yüzümü güldürüyo valla Allah kucaklarına almayı nasip etsin inş.
inşallah bigün bizde hamileyim diye yazarız..
bu arada bizim tedavi yine iptal oldu.eşim cumartesi günü özelde tahlil verdi ve mikrop çıkmış ilaç tedavisi göricek. tedavim iptal oldu diye çok üzülmüştüm ama her işte vardır bir hayır eğer bu mikrop farkedilmeseydi eşim boşuna tese olucakdı emeklerimiz yine boşa gidicekdi. inş şu mikroplar çıkar giderde sperm üretmeye başlar vücudu kendiliğinden
ya kızlar bu mikropmu acaba bizim spermlerimizin üremesine engel oluyordu olabilirmi?bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen....
inşallah canım liste baştan sona hamişlerle dolsun inşallah, büyüsün göbüşler
canım bu mikrop dediğin lökosit gibi birşey mi dah önce lökosit çıkanlardan daha sonra sperm çıktığını okumuştum. inşallah öyle birşeydir ilaçlardan sonra onlar kaliteli spermlere döner ve istediğin gibi mikrotese olmadan yapabilirsin tedavini.
sen yumurta kalitesini artırmak için birşey kullanıyor musun? eşin ilaç kullanırken sende incir bal tarçın gibi şeyler kullan canım.
güzel bir güne merhaba) listemiz çok güzel görünce içim açılıyor özelliklede şu iki hamişimiz yüzümü güldürüyo valla Allah kucaklarına almayı nasip etsin inş.
inşallah bigün bizde hamileyim diye yazarız..
bu arada bizim tedavi yine iptal oldu.eşim cumartesi günü özelde tahlil verdi ve mikrop çıkmış ilaç tedavisi göricek. tedavim iptal oldu diye çok üzülmüştüm ama her işte vardır bir hayır eğer bu mikrop farkedilmeseydi eşim boşuna tese olucakdı emeklerimiz yine boşa gidicekdi. inş şu mikroplar çıkar giderde sperm üretmeye başlar vücudu kendiliğinden
ya kızlar bu mikropmu acaba bizim spermlerimizin üremesine engel oluyordu olabilirmi?bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen....
lökositmi tam bilmiyorum telefonla bağlandım mikrop çıktı bugün antikorlara bakılacak yarın sonucunuzu alırsınız dediler yarın anlıcaz tam olarak ne mikrobu olduğunu..inş sperm çıkar tedavi sonunda.
ben baltarçın çörek otunu kullanıyorum ama onu yemekten bıkdım artık arada sallıyorum) incir yemiyorum pek ,deha esrofem progestan kullanıyorum zaten
selam tatlım. tedavinin iptal olmasına üzüldüm.inş.en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...
tahlilde mikrop nasıl yazıyor.biz bunca senedir yaptırıyoruz hiç böyle bir şey demediler.görülmedi diye yazıp veriyolarlökosit mi acaba.
eşin ne kullanıcak tedavi için.
selam tatlım. tedavinin iptal olmasına üzüldüm.inş.en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...
tahlilde mikrop nasıl yazıyor.biz bunca senedir yaptırıyoruz hiç böyle bir şey demediler.görülmedi diye yazıp veriyolarlökosit mi acaba.
eşin ne kullanıcak tedavi için.
inşallah şifa olur canım, en kısa sürede sperm çıkarda tedavine başlayabilirsin hayırlısı ile.
benim tedavi zamanımada az kaldı. 17 gün :) inşallah bir aksilik çıkmaz evrak işlerimi toparlayıp başlayabilirim bende.
inşallah şifa olur canım, en kısa sürede sperm çıkarda tedavine başlayabilirsin hayırlısı ile.
benim tedavi zamanımada az kaldı. 17 gün :) inşallah bir aksilik çıkmaz evrak işlerimi toparlayıp başlayabilirim bende.
sperm tahlili verdi eşim ve tahlil sonucunda mikrobiyolojik tetkik önerilir yazıyor. görevli kişi sperm kültür testiyle,idrar kültür testi yaptırmamızı söyledi mikrop görünüyor sperm tahlilinizde dedi ve bizde cumartesi günü yaptırdık kültür testlerini bugün aradım labarotuarı sonuçlar çıkdımı diye biri çıkmış diğerine bakılıyo vs dedi mikrop çıkmış yarın sonuçları almaya gidicem eşimin ne kullanıcağınıda ürolojiciyle konuşıcaz bakalım .ben sonucu yazarım size aklınızda bulunsun sperm tahlil sonucunuzun altın mikrobiyolojik tahlil önerilir yazıyorsa mikrop var demek gibi bişey incelenmesi gerekmiş bize bunu 1 yıl önce neden söylemediler bende anlamadım madem bu kadar önemli nasıl unutuyorlar acaba söyledilerde eşimmi anlamadı bende anlamadım şimdi bu işlerle uğraşıyoruz işte
İnşallah cnmm işlerini halledipp başlarsınn bi an öncee tedavine
benimde 10 günüm kaldııııı :18::18::18:
artık günleri sayıyorum hergünn
İnşallah cnmm işlerini halledipp başlarsınn bi an öncee tedavine
benimde 10 günüm kaldııııı :18::18::18:
artık günleri sayıyorum hergünn
inş cnm bi aksilik çıkmaz Allah yardımcın olsun hayat bana süprizlerle dolu) aksiklikleri çekiyorum ben ...
tmm canım.birdaha yaptırırsa eşim bizde dikkat edelim. tıp fakültesinde test yaptıracaktı eşim şubat ayında doktora söyledim bir iki tane bile bizim için önemli diye.verdiği cevap.belli bir sayının altındaysa 0 yazarlar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?