tmm canım.birdaha yaptırırsa eşim bizde dikkat edelim. tıp fakültesinde test yaptıracaktı eşim şubat ayında doktora söyledim bir iki tane bile bizim için önemli diye.verdiği cevap.belli bir sayının altındaysa 0 yazarlar diyor.
Canım sen karşından geliyosun dimi o zaman işin tabi biraz daha zor olur.
ama olsunn napalımm tatlımm..bu zorlukların sonunda inşş bebişleri alırsak kucağımızaaa her şeye değerrr
ben anadolu yakasındayım ama yinede 2 otobüsle gidiyorumm Allah kolaylık versin hepimizee
kızlar siz gene bana göre daha kolay gidip gelirsiniz ben edirneden gidip geliyorum oraya çok zor oluyo ama inş rabbim kucaklarımızı dolduracak değecek buna bunca zorluğa
amin canım. cumartesi gidişim çok komikti. anadolu yakasını pek bilmiyorum. eminönünden vapurla kadıköye gittim. bu arada trafik berbatti randevu saatim geçti. koştura koştura minibüs duraklarına gittim. baktım bir minibüs üzerinde koşuyolu yazıyor. koştum ama yetişemedim. arkadan başka bir minibüs geldi. benim koştuğumu görmüş bin seni o minibüse yetiştiricem dedi. bindim bir durak kadar gittik diğer minibüse yetiştim hemen geçtim ona. ama yanlış minibüsmüş birde kartal koşuyolu varmış. buradan kadıköy koşuyoluna araç bulamazsın ben seni biraz ileride indireyim dedi. bir köşede indirdi bura bekle kadıköy minibüsleri geçer dedi. bekle bekle minibüs yok. saatte geçiyor. sonra taksiye bindim. yanlış yön abla yolun karşıısnda beklemen lazımdı dedi. rezil olum gidene kadar.
5 dakikalık yola 3 araç değiştirdim :)
o yüzden çok gözümde büyüyor yol. bundan sonrakilere kesinlikle eşimle gitmem lazım. yoksa kurda kuşa yem olacam :)
canlar tablomuz nasıl olmuş
doğru diyorsun, mixerde antalyadan gelecek oraya, bahar yine öyle bursadan gelecek. ama bende bir şehirler arası yol yapıyorum sayılır. 2.5 saatte gittim geçen gün.
süper olmuş bence bu arada bebeğimizin ismini Umut Emre koycaz. hastanemiz ve emre bakırcıoğluna itafen
herkese iyi akşamlar bu aralar fazla giremiyorum misafir yoğunluğum var ama sizleri takipteyim
baharcım liste süper olmuşşş ellerine sağlık
flzask geri sayımlar başlamış Allah yardımcın olsun canım inşallah olumlu sonuçlar ile döneceksin
Bizim de ilk testimizde 0 yazıyordu belli bir sayının altı olunca veya boyamalı yapmayınca sanırım direk 0 yazıp geçiyorlar biz sonraki testlerde sonra 100 bin ve 72 bin gördük, inşallah sizde de dikkatli yaparlar ve görürsünüz canım...
hayırlı akşamlar canım...şükür iyiyiz.kimseler gook.sen nasılssın.
iyi akşamlar kızlar,benim sinirlerim acayip bozuk.Ben 2hafta önce saraçoğlundan kür almıştım ya,eşimde yanında götürmüştü kürleri işe yani.Bugün bir duydum daha beyimiz başlamaya bile tenezzül etmemiş,ben o kadar para verdim ne umutlarla aldım,beyfendi başlarım işte deyip geçiştirdi.Çok sinirlendim ya ben bu kadar strese giriyorum,başlıycam işte diyor.15 günü geçti alalı kürleri inanamıyorum
ay canım ya şu erkekler varya bizi deli ediyorlar .benim eşim bugün kullandı ilk kürü ama midesini çok yakmış şikayet ediyordu.canım size neler gönderdi bize hayıt ,bal ,polen gönderdi 3.kür olarak brokoli kürü önerdi
doğru diyorsun, mixerde antalyadan gelecek oraya, bahar yine öyle bursadan gelecek. ama bende bir şehirler arası yol yapıyorum sayılır. 2.5 saatte gittim geçen gün.
arkadaşım bu erkekler hep aynı bizde eşimle dr gittik sper testi verdi azosperm çıktı dr ilaç verdi kullan gel dedi 1 ay sonra dedi 4 .aya girdik daha gidecek ben hergün çatlıyorum o ağırdan alıyor.hepsiaynı yani üzülme sen bence evde kendin haırla ver kürleri..bize bir çay karışımı gönderdi,sabah kahvaltısından 1 saat sonrada bal,polaen arısütü,aynı zamanda bider evicap hap önerdi.2.kürde çay ve keçiboynuzu,birde başka bir haptan oluşuyor.Ama biz bu kadar üzülüyoruz,çırpınıyoruz ve aynısını onlardan bekliyoruz olmayınca insanı deli ediyorlar.Bende söyledim haftasonu izine çıkıyorum 10 gün yokum,geldiğimde başlamadıysan çöpe bascam onları dedim.Ben onları sipariş vermek için 2 saat tlf da bekledim,resmen yarım günüm gitti,bankada çalıştığım halde ne zorluklarla aradım,uğraştım.Kafalarından ne geçiyor anlayamıyorum.Üstelik doktora da sorduk kür kullancaz dedik,Saraçoğlunu söyledik,dikkatli hazırlanması gerekiyor,oranları önemli dedi ve kullanın dedi.Canım valla bilmiyorum bu azo sürecinde sinirlerimizden hal kalırmı bilmem
askbebek allah senden razı olsun canım her soruma yanıt veriyorsun allah ne muradın varsa versi:)başda sağlık bir bebek...canım atatürk havalimnında indikten sonra metroya bineceksiniz metroyla şirinevlere gelince inin merdivenden yukarı çıkıp metrobüse bineceksiniz metrobüsle mecidiyeköyde ineceksiniz sonra ordan yürüryerek gideceksizin benim doktorumda muayene hanesi ve tüp bebek hastanside orda bende beylik düzünde oturuyorum ve metrobüsle bu şekilde gidiyorum sende havalimanından ineceksin diye önce metro sonra metrobüse bineceksin rabbim şifa versin amin
bende iyiyim canım ne olsun işte sıkıldım topiğe girdim kimsecikler yok.yarın eşim sperm testi yaptıracak anlamadığım tek şey her defasında heyecanla ve umutla ya çıkarsa diye bekliyorum nedensesiz nasılsınız neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?