Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sağlık olsun inş bundan sonra başka engel çıkmaz önünüze...
rabbim tüm sorunlardan kurtulup tedavinize öyle başlamanız için bu engelleri önünüze çıkarıyordur belki...
inş hakkınızda hayırlısı olur...
tatlım sende başla artık gelecek ayda tablomuza bi hamiş daha eklensin

ay ne güzel günleri sayıyorsunuz ben o günleri saya saya bitirdim gerçi sizde az saymamışsınızdır..ben yarın adet olucakdım onunla başlıcakdım gitti yine bi ay daha..

OLsun cnm yaa herşeyin vardır bi zamanı üzülmee

Bende paniğimmmdirr ulun beyin yanındaa dosyamızdan istediği evrakları ararkennn bana nasıl bakıyoduuu
çünküü bi türlüü istediği evrağıı yanımda biliyorum ama bi türlü bulamıyorumm ellerim nasıl titriyooo
eşim sprem testi verirken hele öyle daralmıştım ki merkezdee sankii nefesinn kesilcekmiş gibii
şimdi asıl eşimin tese amaliyatını nasıl bekliycemm nasıl zaman geçicekkkkkk :18::18:
inş cnm kağıdınıda eline alıcaksınnn bi ohh çekersinn o zaman
bu arada benimde ilk tedavimde bende de kist vardı ama doktor önemsiz dediii tedaviye engel olmaz demiştiii..

koşuyolu bana çok uzak, allah kolaylık versin hepimize yaz sıcağında nasıl gidip geleceksek.
cumartesi günü saat 9:30 da otobüse bindim saat 12 de vardım hastaneye. sıcaktan sersem döndüm resmen. şimdi bide köprü bakıma girmiş 3 ay sürecekmiş.
işimiz dahada zor olacak.

iyiym sagol tatlm ewet aradlar 4 hücreye bölünmüsler yarn transfer olabilirms tekrar arıcaklar yarna kadar 8 hücreye ulasrlarmı acaba yaa (

iyiym sagol tatlm ewet aradlar 4 hücreye bölünmüsler yarn transfer olabilirms tekrar arıcaklar yarna kadar 8 hücreye ulasrlarmı acaba yaa (

süper canım hayırlı olsun, yarın bebeklerin seninle demek. hergün ikiye katlanıyor diye biliyorum ben canım. yarın 8 hücreli olurlar inşallah. sımsıkı tutunurlar sana.

daha sen kan tahlili yapmadan fzlak tedaviye başlayacak ondan bir hafta sonrada ben, benden bir hafta sonrada bahar. allahım hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah. hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun evlerimiz dolsun artık bizde tam bir aile olalım inşallah. aminnnn

Kizlar birsey sorcam ben persemb günü adet olucaktim ama olmadim odur 4 günüm gecti ümitlenmiyorum ama az önce doktora gittim tahlil lerimi almaya ve doktora sordum dediki birsEy göremiyorum ama erken gebelik olabilir ve ben simdilik görmiyebilirim dedi bana dua edin insallah öyledir eger öyleyse bu bir mucizedir offf kafam karisik dedigim gibi ümitlenmek istemiyorum

sizde azda olsa sperm var, inşallah gerçekten hamilesindir canım. bir milyon spermle hamile kalan biri vardı sitede. inşallah bir mucizede sizden gelir.

keşke kan tahlili isteseydin canım, daha öncede gecikir miydi adetin?

Nasılsınız son zamanlarda yoğunluğumdan dolayı topikten uzak kaldım
hepinizi çok özledim ve her birinizi ayrı merak ediyorum
topikte olumlu gelişmeler varmı
kimler tedaviye başladı yada başlayacak yada sürprizler varmı
biz kısmetse perşembe sabah ankarada olacağız dualarınızı bekliyorum

sizde azda olsa sperm var, inşallah gerçekten hamilesindir canım. bir milyon spermle hamile kalan biri vardı sitede. inşallah bir mucizede sizden gelir.

keşke kan tahlili isteseydin canım, daha öncede gecikir miydi adetin?

Yoo gecikmezdi adetim hic o yüzden süpelendim ama ne bilim tesadüfe bak tam cuma günü antalyaya tedavi icin yolla cikicaz adetimde gecikti esim son sperm tahlilini 12 ayda yapti ve sifirdi offff kafam cok karisik hayirlisi neyse o olsun kan tahlili yapmiyor doktorum bellirli günlerde yapiyor benim jinekologumda benden bikmis her gittigimde hic dogru dürüst muaybe etmiyor beni herneyse canim insallah dedigin gibidir ki sanmiyorum

eşinin tahlilinin üzerinden çok zaman geçmiş. bu arada tekrar çıkış olmuş olabilir. tabi strestende gecikmiş olabilir ama yinede bir umut. yakınlarında varsa bri sağlık ocağı falan yaptır için rahatlasın. ilaç kullanıyorsun belki içmemen gereken birşey vardır.
ne masraflar yapmadık bu uğurda bir sağlık ocağında kan testi yaptır derim canım.

inşallah bu bir mucizedir.

merhaba denizbulut, şimdi hasretimden süpriz bekliyoruz:)
nurdahın transferi yarın. ben ve flzakta tedavi için gün sayıyoruz. fzlak 10 gün ben 17 gün sonra başlıyoruz kısmetse. sonrada bahar. hepimizin kırkları karışacak inşallah.

ankadara boyamalı sperm testi yaptıracaktınız dimi. hadi inşallah tedavi olabilecek kadar sperminiz çıkarda hiç mikroteselere gerek kalmaz canım.

Son düzenleme:

Canim insallah bir mucizedir allah büyüktür dua edin kizlar allahim hepimzE o günü nasip etsin insallah tez vakite hepimiz buraya hamileyiz diye yazariz off ya bakalim hayirlisi olsun

kızlar bütün kış tedavilerimiz sürdü ve ne hikmetse birçogumuzunki ya işlerden dolayı ya tedavinin bitmesinden dolayı mubarek 3 aylara denk geldi.bence bu allahın bir lütfu.ramazan ayına birçoğumuz hamile gireceğiz inşallah ve hayatımızda ilk defa karnımızda bebeklerle ailelerimize bayram ziyaretlerine gideceğiz.

İnsallah canim insallah allah büyüktür

inşallah canım, bunu okurken ağlamamak mümkün değil. inşallah o mutluluğu bizde yaşarız. bu bayram karnımızda bebeklerimizle seneyede onları giydip süsleyip dedelere ninelere götürebiliriz.

Canım sen karşından geliyosun dimi o zaman işin tabi biraz daha zor olur.
ama olsunn napalımm tatlımm..bu zorlukların sonunda inşş bebişleri alırsak kucağımızaaa her şeye değerrr
ben anadolu yakasındayım ama yinede 2 otobüsle gidiyorumm Allah kolaylık versin hepimizee

kızlar siz gene bana göre daha kolay gidip gelirsiniz ben edirneden gidip geliyorum oraya çok zor oluyo ama inş rabbim kucaklarımızı dolduracak değecek buna bunca zorluğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…