güzel bir güne merhaba) listemiz çok güzel görünce içim açılıyor özelliklede şu iki hamişimiz yüzümü güldürüyo valla Allah kucaklarına almayı nasip etsin inş.
inşallah bigün bizde hamileyim diye yazarız..
bu arada bizim tedavi yine iptal oldu.eşim cumartesi günü özelde tahlil verdi ve mikrop çıkmış ilaç tedavisi göricek. tedavim iptal oldu diye çok üzülmüştüm ama her işte vardır bir hayır eğer bu mikrop farkedilmeseydi eşim boşuna tese olucakdı emeklerimiz yine boşa gidicekdi. inş şu mikroplar çıkar giderde sperm üretmeye başlar vücudu kendiliğinden
ya kızlar bu mikropmu acaba bizim spermlerimizin üremesine engel oluyordu olabilirmi?bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen....
ay ne güzel günleri sayıyorsunuz ben o günleri saya saya bitirdim gerçi sizde az saymamışsınızdır..ben yarın adet olucakdım onunla başlıcakdımgitti yine bi ay daha..
benim şimdiden heyecandan elim yağıma dolanmaya başladı. çok paniğimdir ben, muayaneye gittiğimde odada her şeyi bir birine kattım :) doktor bile fark etti panik halimi sakin ol diye telkin etmeye başladı beni. :)
rapor işlerimi çok sıkıntı yapmıştım ama çok şükür hafiflettim. birde kağıdı elime alabilsem ozaman rahatlayacağım.
bu arada söylemeyi unuttum bende kist vardı 3.5cm 1,5cm olmuş küçülmüş, inşallah tedaviye kadar tamamen yok olur. yer olarakta hiç bir riski yokmuş gitmese bile engellemez bizi dedi doktor.
öyle düşünme canım, tüm olumsuzluklar tedaviye başlamadan önce geldi ve gitti. bundan sonra herşey yolunda gidecek inşallah.
OLsun cnm yaa herşeyin vardır bi zamanı üzülmee
Bende paniğimmmdirr ulun beyin yanındaa dosyamızdan istediği evrakları ararkennn bana nasıl bakıyoduuu
çünküü bi türlüü istediği evrağıı yanımda biliyorum ama bi türlü bulamıyorumm ellerim nasıl titriyooo
eşim sprem testi verirken hele öyle daralmıştım ki merkezdee sankii nefesinn kesilcekmiş gibii
şimdi asıl eşimin tese amaliyatını nasıl bekliycemm nasıl zaman geçicekkkkkk :18::18:
inş cnm kağıdınıda eline alıcaksınnn bi ohh çekersinn o zaman
bu arada benimde ilk tedavimde bende de kist vardı ama doktor önemsiz dediii tedaviye engel olmaz demiştiii..
hayırlı olsun canım, kolaylıkla atlatırsın inşallah tedavi sürecini. bebeğine kavuşursun inşallah bir an önce...
listemiz bize uğurlu gelecek hamişlerle dolacak
nurdah sen nasılsın, transfer günü için aradılar mı seni? bebişler kaç hücreli olmuş :)
iyiym sagol tatlm ewet aradlar 4 hücreye bölünmüsler yarn transfer olabilirms tekrar arıcaklar yarna kadar 8 hücreye ulasrlarmı acaba yaa(
süper canım hayırlı olsun, yarın bebeklerin seninle demek. hergün ikiye katlanıyor diye biliyorum ben canım. yarın 8 hücreli olurlar inşallah. sımsıkı tutunurlar sana.
daha sen kan tahlili yapmadan fzlak tedaviye başlayacak ondan bir hafta sonrada ben, benden bir hafta sonrada bahar. allahım hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah. hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun evlerimiz dolsun artık bizde tam bir aile olalım inşallah insallah cnm ins
Kizlar birsey sorcam ben persemb günü adet olucaktim ama olmadim odur 4 günüm gecti ümitlenmiyorum ama az önce doktora gittim tahlil lerimi almaya ve doktora sordum dediki birsEy göremiyorum ama erken gebelik olabilir ve ben simdilik görmiyebilirim dedi bana dua edin insallah öyledir eger öyleyse bu bir mucizedir offf kafam karisik dedigim gibi ümitlenmek istemiyorum
sizde azda olsa sperm var, inşallah gerçekten hamilesindir canım. bir milyon spermle hamile kalan biri vardı sitede. inşallah bir mucizede sizden gelir.
keşke kan tahlili isteseydin canım, daha öncede gecikir miydi adetin?
Yoo gecikmezdi adetim hic o yüzden süpelendim ama ne bilim tesadüfe bak tam cuma günü antalyaya tedavi icin yolla cikicaz adetimde gecikti esim son sperm tahlilini 12 ayda yapti ve sifirdi offff kafam cok karisik hayirlisi neyse o olsun kan tahlili yapmiyor doktorum bellirli günlerde yapiyor benim jinekologumda benden bikmis her gittigimde hic dogru dürüst muaybe etmiyor beni herneyse canim insallah dedigin gibidir ki sanmiyorum
Nasılsınız son zamanlarda yoğunluğumdan dolayı topikten uzak kaldım
hepinizi çok özledim ve her birinizi ayrı merak ediyorum
topikte olumlu gelişmeler varmı
kimler tedaviye başladı yada başlayacak yada sürprizler varmı
biz kısmetse perşembe sabah ankarada olacağız dualarınızı bekliyorum
eşinin tahlilinin üzerinden çok zaman geçmiş. bu arada tekrar çıkış olmuş olabilir. tabi strestende gecikmiş olabilir ama yinede bir umut. yakınlarında varsa bri sağlık ocağı falan yaptır için rahatlasın. ilaç kullanıyorsun belki içmemen gereken birşey vardır.
ne masraflar yapmadık bu uğurda bir sağlık ocağında kan testi yaptır derim canım.
inşallah bu bir mucizedir.
Canımm benim iyikii varsınn
kızlar bütün kış tedavilerimiz sürdü ve ne hikmetse birçogumuzunki ya işlerden dolayı ya tedavinin bitmesinden dolayı mubarek 3 aylara denk geldi.bence bu allahın bir lütfu.ramazan ayına birçoğumuz hamile gireceğiz inşallah ve hayatımızda ilk defa karnımızda bebeklerle ailelerimize bayram ziyaretlerine gideceğiz.
kızlar bütün kış tedavilerimiz sürdü ve ne hikmetse birçogumuzunki ya işlerden dolayı ya tedavinin bitmesinden dolayı mubarek 3 aylara denk geldi.bence bu allahın bir lütfu.ramazan ayına birçoğumuz hamile gireceğiz inşallah ve hayatımızda ilk defa karnımızda bebeklerle ailelerimize bayram ziyaretlerine gideceğiz.
koşuyolu bana çok uzak, allah kolaylık versin hepimize yaz sıcağında nasıl gidip geleceksek.
cumartesi günü saat 9:30 da otobüse bindim saat 12 de vardım hastaneye. sıcaktan sersem döndüm resmen. şimdi bide köprü bakıma girmiş 3 ay sürecekmiş.
işimiz dahada zor olacak.
Canım sen karşından geliyosun dimi o zaman işin tabi biraz daha zor olur.
ama olsunn napalımm tatlımm..bu zorlukların sonunda inşş bebişleri alırsak kucağımızaaa her şeye değerrr
ben anadolu yakasındayım ama yinede 2 otobüsle gidiyorumm Allah kolaylık versin hepimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?