cnmm şimdi bende şaşırdım
ya gittiğimizde yine sorarım ne zaman sonuç çıkar diye
acaba kaan bey yanıma gelmesinler diye söylemiş olabilirmi?
tesekkur ederim arkadasim amin insallah.ben belcikada tedaviye basladim bugun ucuncu menopuru vurucam.menopur iki toz bir su kullaniyorum.bir igne daha var cetrotide bunu doktora cuma gunu ultrason icin gittigimde soyleyecek ne zaman baslayacagimii.birde prengly var iki kutu buz dolabinda catlatma ignesi. birde fitil verdiler transfer gunu baslamam gerekiyormus
bebekim ben bilgilerini yazdım bi kontrol et istersen
canım benim giremiyorum ya işyerinde hiç fırsatım olmuyor. benim masamı görüyorlar bide. çok fazla giremiyorum bu yüzden.
bide ümre gidp geldikten sonra misafirim çok oldu hiç vaktim olmadı.
ama bu aralar biraz daha müsaitim. o yüzden girebiliyprum canım.
sen nasılsın?
ne guzel umreye gitmisssin rabbim insallah bizlere de nasip eder.
bende mikroenjeksiyon tedavisine basladim.aslinda turkiyede tedavi gorecektim ama maddi imkansizlar yuzunden burda nasip oldu.rabbim ol derse eger bizde o mutluluga nail oluruz insallah
işimiz zor vallahi, allah yardımcımız olsun inşallah sonu güzel olur.
sen daha önce tedavi için istanbula gelmiştin yolda araba bozulmuştu, tedavi parasını kullanmak zorunda kalmıştın dimi. yanlış hatırlamıyorum.
evet canim benim iyi hatirladin ne yazikki oyle oldu.yine turkiyede tedavi olacaktim ancak 9 uncu aya dogru parayi denkleyebiliyoruz.burdaki doktorumdanda memnunum randevu almak icin en az iki ay bekliyosun.dun doktorumun sekreteri aramis 8 inci ayin 31 ine randevu vermis.eger bu tedavim olumsuz olursa randevu icin beklemeyim diye.tedavim olumlu yada olumsuz ne olursa olsun turkiyeye gelecem cok bunaldim buralarda.ezan sesini ozledim.
evet canim benim iyi hatirladin ne yazikki oyle oldu.yine turkiyede tedavi olacaktim ancak 9 uncu aya dogru parayi denkleyebiliyoruz.burdaki doktorumdanda memnunum randevu almak icin en az iki ay bekliyosun.dun doktorumun sekreteri aramis 8 inci ayin 31 ine randevu vermis.eger bu tedavim olumsuz olursa randevu icin beklemeyim diye.tedavim olumlu yada olumsuz ne olursa olsun turkiyeye gelecem cok bunaldim buralarda.ezan sesini ozledim.
tedavin hayırlı olsun canım.yaş gününde....anne olmak için harika bir yaş
inşallah yüzün gülecek.gel canım insanın memleketi gibisi yok.biz bile 4 saatlik yere gurbet diyoruz.nereliydiniz ?
hadi inşallah olumlu olur tedavin bebeğinle birlikte gelirsin buralara. ama ilk aylarda uzun yola çıkamayabilirsin. doktorun izin verirse bebeğini alır akrabaları ziyarete gelirsin, memleketini gezdirirsin :)
merhaba canlar
ben cok giremiyorum hala kendimi tam toparlayamadım.bilmeyenler için hemen özet geceyim eşimde y karomozoumnda azf b ve azf c de delesyon var.emre hocaya gittik dünya üzerinde azf b de sorun olan hastalarda daha hiç sperm bulunamadı.sprm çıkma ijtimailniz yok dedi.
ben yıkıldım eşim yıkıldı tabi.azf b delesyonu dünya üzerinde çok az erkek te görülürmüş siz sayılı insanlardansınız dedi doktor.neyse ben ağlama krizinide girdim umut tüp bebek merkezinin merdeivenlerini nasıl indik kendimizi sokağa nasıl attık hiç bilmiyorum.yol kenarına kaldırıma oturduk ben ağladım ağladım eşim beni sakinleştirmeye çalıştı.o arada bi an gözümü kapattım kabe karşımda dev bir kapıdan girdim kabeyi karşımdda gördüm... işte o an eşime dedim Rabbim beni çağırıyor bizim gitmemiz lazım...ev alırken bile satmadığım hep doğum için bebiş için sakladığım bir bileziğim vardı dedimki bebişime nasip olmayacaksa bu bilezik rabbimmin yolunda harcansın..hemem onu sattık ramzan umresine yazıldık.nasip olursa gidiyoruz.
gecen hafta sonu eşimin memleketine giittik durumumuzu anlattı eşim annesine doktorların hiç bir zaman olmaz dediğini bunun üzerine umre kararı aldığımızı.bu hafta sonuda benimkilere ben söyledim.herkese çok iyim diyorum sonra telefonu kapatınca yada öbür odaya gidince hıçkırıklara boğuluyorum.sizlere bunları hiç anlatmıycaktım ama sizden başkası beni anlamıyor canlar.iyim diyorum temizlik yapıyorum tatlı yapıyorum ama tatlılarımın bile tadı yok.için için bir ateş yanıyorum sanki.
eşim bir nebze benden daha iyi gibi sanki.onun yanında mutluluk oynuyorum.sanrım oda bana oynuyor.bu konuyu aşmışız gibi espiri yapıyoruz bununla ilgili ama arkamı dönünce ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.napıcam ben şimdi bu kadar hayali bu kadar umutu....
beni yanlış anlamayın Rabbimden umudu kesmiş değilim haşa ama bende garip bir kulum .canım acıyor.
çok şükür diyorum eşim sağlıklı olsun bebiş istemem diyorum ama ne bileyim kendimide tutamıyorum.etrafımdaki insanlar beni anlamıyorlar bu derdimle dertlenecek kimsem yok bir annem babam var bende onlara kıyamıyorum içimdekileri gösteremiyorum.benim bu halimi görüp üzülmelerine dayanamıyorum.
hakkınızı helal edin üzdüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?