aaumut sen benim gözümü korkuttunya şimdi sen aynı şehirde 2,5 saatse biz nasıl ulaşırız bilmem.:)
canım iyim kurs vardı akşam gittim geldim yarın muhasebe sınavım var dua edin inş veririm sertifikamı alırım eşim daha gelmedi çalışıyor canım annen için yasinleri aynı akşam okudum rabbim kabul etsin annene şifa versin amin canım sen nasılsın senin eşin galiba sana naz yapıyor
inşallah canım rabbim duysun sesini dünyalar benim olur herhalde şimdi eşimle konuşuyordum sende sperm çıkar ve çok sayıda embriyomuz olursa kaç çocuk yaparız oda bütün hepsini koydururuz sırayla rabbim kaçına can verirse o kadar çocuğumuz olsun dedi.Bahar canım evet aslında bizde biliyordu az çok gönderdiğin mesajı ama eşim çok farklı oldu hayatında ilk defa ondan çocuğumuz olunca ne yapacağını duydum seneler önceki doktor nasıl umudumuzu kaybettiyse sende bize tekrar umut olduneşim hatta şimdi benden fındık fıstık ceviz istedi hayırdır dişini çektirdiğinden beri yemiyordun dedim ya hani sperm için hazırlık yapıyorum dedi çok mutlu oldum kızlar hepiniz çok seviliyorsunuz iyiki tanımışım sizi
Kızlar bugün 1:30 da transferim olucak cok heycanlıym dua edin bana
baharim cok tesekkur ederim canim benim.diger topikte seni gormek guzeldi.bugun 29 yasina bastim.
tedaviye basladigimi bu topikte de yazdim sagolsun nurdah arkadasim ve bir arkadas daha cevap yazdi.ama baska yazan olmadi.
Ben topige yaziyorum da galiba beni onemseyen yok gibi.yeniler baya cok beni tanimiyolar sanirim ondan.
AKSAM 8de ignelerimi esim vuruyor bu aksam ucuncu igneleri vurucam cuma gunu de ultrason ve kan testi var
baharim cok tesekkur ederim canim benim.diger topikte seni gormek guzeldi.bugun 29 yasina bastim.
tedaviye basladigimi bu topikte de yazdim sagolsun nurdah arkadasim ve bir arkadas daha cevap yazdi.ama baska yazan olmadi.
Ben topige yaziyorum da galiba beni onemseyen yok gibi.yeniler baya cok beni tanimiyolar sanirim ondan.
AKSAM 8de ignelerimi esim vuruyor bu aksam ucuncu igneleri vurucam cuma gunu de ultrason ve kan testi var
kızlar şimdi kaan hocayı aradım cebecide herhangi bir ücrete gerek yokmuş
boyamalı sperm testi 1 hafta yada 10 güne çıkarmış onlar direk zaten kaan beye gönderiyolarmış
oda bize gönderecekmiş öyle söyledi....
Herkese merhabalar kızlar nasılsınız??
az önce çok güzel haber aldım siiznle paylaşmak istedim.
Esk de bi arkadaşım vardı topiğe bikaç kere girmişti.
3-4gün önce m.tese ameliyatları oldu ve sayılmayacak kadar sperm çıkmış. perşembe günüde transferi varmış.
çok duygulandım. siznlede paylaşmak istedim.
canım baktım sen doğum günün olduğunu yazmışsın hemen tebrik edeyim dedim bende
tatlım önemsenmemek ne demek aşkolsun...
ben ogün yazını gördüm beğendim hatta ama görmüşsündür ogün tabloyla uğraşıyordum...
yazmamış olabilirim ama beğendim yazınıküsme bize sakın
canım bazen öyle oluyor aklına kötü bişey gelmesin...
arada kaynıyo bazen yazılar...
ama tedaviye başladığını öğrendikten sonra topiğe bidaha yazmayınca merak ettim seni...
tesadüfen görüncede sevindim...
canım seni tanıyan bile çok düşünme sen öyle...
yenilerlede tanışırsınız ne olacak
buarada tedavi sürecin inş çok güzel geçer ve hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize
her tedaviye başlayanla aynı heyecan içine giriyorum...
inş senin halayınıda çekeriz burada...
sen gel yine bizi durumunla ilgili bilgilendir...
ayrıca azosperm tablomuza katılmak istersende bilgilerini yaz umut olur bazı arkadaşlara durumunuz[/QUOTbe
canim beniim cok tesekkur ederim;ben her zaman topige giriyorum YAZMASAMDA. takip ediyorum.tedavim hakkinda da yazarim insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlarim.
baharcim sen ne zaman tedaviye basliyorsun temmuz diye biliyorum ben ama ayni tarih mi yine? allahim yardimcimiz olsun.
tabloya katilmak isterim tabii.esim azospermdi sebebi bilinmiyordu.kullandigi ilaclarla (proxeed plus,keci boynuzu kuru ve bal polen arisutu propolis karisimi) kullanarak azospermiyi yendik.iki ay onceki sonucumuz 2 MILYON 400 bindi. suan tedaviinin (mikroenjeksiyon) ucuncu gunundeyim
Herkese merhabalar kızlar nasılsınız??
3-4gün önce m.tese ameliyatları oldu ve sayılmayacak kadar sperm çıkmış. perşembe günüde transferi varmış.
sağol iyiyiz sen nasılsınHerkese merhabalar kızlar nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?