- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
herkese merhaba
kızlar kusura bakmayın hemen daldım konuya bende heycan yaptım nurdah için
bebekimmmmmmmmm hoşgeldin
negüzel bi haber bu ya maşalllah
hadi eskişehirli bi arkadaş vardı sizde görüşmüştünüz hani onlar mı bebekim ??
yanlış değilsem eşininde yaşı büyüktü pek de gayret etmiyordu...
ama eşi işin şuanda okadar mutluyum ki
inş hamiş haberinide alırız
Hoşgeldin canım benimmmmmmmm
seni görmekk ne güzellllllllll tatlımmmmmm
ayyyyyyy ne güzell bir sürü spremleri çıkmışş demek darısı bizlerin başına inşşallah cnm benimm
sağol iyiyiz sen nasılsın
hayırlı olsun çok güzel bir haber inşallah sonuda güzel olur ilk seferde tutunur bebişleri
Merhaba cnmmmm
nasılsınnnnnnnn
Hoşbuldum bebekim
Evet hayatım hani hemen ameliyat olacaklardı ben olmayın ikna etmiştik görüşmüştük eşi ile filan.
eşi sigaryı filan bırakmıyordu. sonra kaana gittiler orda 2 ay filan tedavi gördüler son yaşananlardan sonrada bıraktılar .
daha sonrada müfit günele gittiler orda 2 ay filan ilaç kullandılar sonrası işte mutlu son.
çok sevindim bende inşallah hamilede kalır dahada sevinirim.
hayırlı olsun canım, inşallah emeklerin boşa çıkmaz. allahım bebeklerine kavuşturur senni
Merhaba nur_efsan, doğum günün kutlu olsun, nice senelere
İnşallah bundan sonraki doğum gününü bebeklerinle birlikte kutlamak mümkün olur canım.
Sen nerede tedavi oluyorsun canım, Türkiyede misin? Kaç tane iğne verdiler, günde bir tanemi oluyor?
iyiyim canım bir kaç günüm yoğun geçti misafirlerim geldi memleketten onlarla birlikte vakit geçirdim
ama gene kaldım bir başıma işte kalabalık gidince insan kitlenip kalıyo sanki ama olsun iyiki gelenler var onlarda olmasa nasıl geçer vakit bilmiyom
sen nasılsın canım vakit azaldı biraz daha galiba inşallah güzel olacak herşey
canim beniim cok tesekkur ederim;ben her zaman topige giriyorum YAZMASAMDA. takip ediyorum.tedavim hakkinda da yazarim insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlarim.
baharcim sen ne zaman tedaviye basliyorsun temmuz diye biliyorum ben ama ayni tarih mi yine? allahim yardimcimiz olsun.
tabloya katilmak isterim tabii.esim azospermdi sebebi bilinmiyordu.kullandigi ilaclarla (proxeed plus,keci boynuzu kuru ve bal polen arisutu propolis karisimi) kullanarak azospermiyi yendik.iki ay onceki sonucumuz 2 MILYON 400 bindi. suan tedaviinin (mikroenjeksiyon) ucuncu gunundeyim
o arkadaş için bende çok sevindim allah tamamına erdirsin
acaba sorunları neydi ve ne ilacı kullandılar bize biraz anlatsana .....
evlatlı devletli olasın.....bende 29 oldum biliyomusun yavaş yavaş korkmaya başladım baksana 1 yıl sonra 30 olcaz rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin....amiin
baharim cok tesekkur ederim canim benim.diger topikte seni gormek guzeldi.bugun 29 yasina bastim.
tedaviye basladigimi bu topikte de yazdim sagolsun nurdah arkadasim ve bir arkadas daha cevap yazdi.ama baska yazan olmadi.
Ben topige yaziyorum da galiba beni onemseyen yok gibi.yeniler baya cok beni tanimiyolar sanirim ondan.
AKSAM 8de ignelerimi esim vuruyor bu aksam ucuncu igneleri vurucam cuma gunu de ultrason ve kan testi var
hayatım bende cebeci hastanesini aradım.boyamalı sperm testi ücretini sordum.ücret yok dedi.ne zaman çıkar dedim .akşama çıkar bizde onu kaan hocaya faxlıcaz dedi.şaka gibi kime inanalım.orda iyice soralım.
Hoşbuldum bebekim
Evet hayatım hani hemen ameliyat olacaklardı ben olmayın ikna etmiştik görüşmüştük eşi ile filan.
eşi sigaryı filan bırakmıyordu. sonra kaana gittiler orda 2 ay filan tedavi gördüler son yaşananlardan sonrada bıraktılar .
daha sonrada müfit günele gittiler orda 2 ay filan ilaç kullandılar sonrası işte mutlu son.
çok sevindim bende inşallah hamilede kalır dahada sevinirim.
en iyisini yapmışlardı ozaman zaten...
çok sevindim son durumada...
darısı sizin başınıza bebekimmmmm
inşallah canım.
Allah ol derse olacak bizim işimiz hayırlısı artık bebekim.
kısa cvp lar yazıyorum kusura bakma malumm işyerindeyim
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı ömür geçir inşallah.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
ne kusuru bebekim sen işinin arasında bize haber vermeye geldin olur mu öyle şey...
fırsat bulunca tekrrar gelirsin ozaman uzun uzun sohbetimizi yaparız
bebekim buarada toplaya girmek istersen bilgilerini yaz olur mu
tesekkur ederım canım arkadasım ozlettın kendını;amın ınsallah rabbım sana da hayırlı evlat versın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?