merhaba canlar
ben cok giremiyorum hala kendimi tam toparlayamadım.bilmeyenler için hemen özet geceyim eşimde y karomozoumnda azf b ve azf c de delesyon var.emre hocaya gittik dünya üzerinde azf b de sorun olan hastalarda daha hiç sperm bulunamadı.sprm çıkma ijtimailniz yok dedi.
ben yıkıldım eşim yıkıldı tabi.azf b delesyonu dünya üzerinde çok az erkek te görülürmüş siz sayılı insanlardansınız dedi doktor.neyse ben ağlama krizinide girdim umut tüp bebek merkezinin merdeivenlerini nasıl indik kendimizi sokağa nasıl attık hiç bilmiyorum.yol kenarına kaldırıma oturduk ben ağladım ağladım eşim beni sakinleştirmeye çalıştı.o arada bi an gözümü kapattım kabe karşımda dev bir kapıdan girdim kabeyi karşımdda gördüm... işte o an eşime dedim Rabbim beni çağırıyor bizim gitmemiz lazım...ev alırken bile satmadığım hep doğum için bebiş için sakladığım bir bileziğim vardı dedimki bebişime nasip olmayacaksa bu bilezik rabbimmin yolunda harcansın..hemem onu sattık ramzan umresine yazıldık.nasip olursa gidiyoruz.
gecen hafta sonu eşimin memleketine giittik durumumuzu anlattı eşim annesine doktorların hiç bir zaman olmaz dediğini bunun üzerine umre kararı aldığımızı.bu hafta sonuda benimkilere ben söyledim.herkese çok iyim diyorum sonra telefonu kapatınca yada öbür odaya gidince hıçkırıklara boğuluyorum.sizlere bunları hiç anlatmıycaktım ama sizden başkası beni anlamıyor canlar.iyim diyorum temizlik yapıyorum tatlı yapıyorum ama tatlılarımın bile tadı yok.için için bir ateş yanıyorum sanki.
eşim bir nebze benden daha iyi gibi sanki.onun yanında mutluluk oynuyorum.sanrım oda bana oynuyor.bu konuyu aşmışız gibi espiri yapıyoruz bununla ilgili ama arkamı dönünce ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.napıcam ben şimdi bu kadar hayali bu kadar umutu....
beni yanlış anlamayın Rabbimden umudu kesmiş değilim haşa ama bende garip bir kulum .canım acıyor.
çok şükür diyorum eşim sağlıklı olsun bebiş istemem diyorum ama ne bileyim kendimide tutamıyorum.etrafımdaki insanlar beni anlamıyorlar bu derdimle dertlenecek kimsem yok bir annem babam var bende onlara kıyamıyorum içimdekileri gösteremiyorum.benim bu halimi görüp üzülmelerine dayanamıyorum.
hakkınızı helal edin üzdüm sizi.
baharım cok özür dilerim yine haber veremedim hakkını helal edin ben vcknın dularını okudum Rabbim kabul etsin.
canım yaaaaaaaaa. harikasın sen.
listeye bayıldım. geniş bir zamanda yazarım inş.bende.
listeye göre umutlanırız bizde inş.ALLAH hepimize en kısa zamanda tablonun karşına
hamile yazısı yazdırmayı nasip etsin.amin.
tekrardan teşekkürler canım liste için.ALLAH razı olsun.
canım hoşgeldin. doğum günün kutlu olsun.
hamile haberini alırız inş.halay çekeriz canım...canım topikte bazen yazdıklarımız gözden kaçıyor.
cevap yazılamayabiliyor canm.ama inan yüzlerini görmediğimiz insanlar birbiri için öyle dualar ediyor ki...
herkesten ALLAH razı olsun. o yüzden kırılma hiç birimize.
bazen de öyle işlerimiz oluyor ki hızlı okuyup çıkıyoruz.
sende haklısın elbet cevaap gelmeyince boşluğa yazar gibi oluyor bazen.
ama karşılıksız dualarımız sayesinde hepimiz kavuşacağız evlatlarımıza.amin.
canım nasılsın?perşembe hayırlı haberlerle dön inş.
Canlı canlı taze taze spermler çıkar veeeeeeee:49
ayni sekilde canim benim inan her zaman sizlere kendime dua ediyorum.bebek konusu beni cok bunaltmisti tedaviye baslayamamak herkesin bebek sorusu ayrica hamile kalan tanidiklarimin beni kiskandirmasi bile bile yapiyolar birde.cok bunaldigim zamanlar oluyo buraya girip yazmayi canim bir turlu istemiyodu tedavim baslayinca iste biraz kendime geldim diyebilirim
ayni sekilde canim benim inan her zaman sizlere kendime dua ediyorum.bebek konusu beni cok bunaltmisti tedaviye baslayamamak herkesin bebek sorusu ayrica hamile kalan tanidiklarimin beni kiskandirmasi bile bile yapiyolar birde.cok bunaldigim zamanlar oluyo buraya girip yazmayi canim bir turlu istemiyodu tedavim baslayinca iste biraz kendime geldim diyebilirim
iyiyim cnm saolasın sen nasılsın ara ara topiğe bakıyorum
inşlh cnm inşlh sizlerin dualarıyla yüzümüz güler inşlh
darısıda sizlere olsun inşlh
vakit geldi yarın gece çıkacağız kısmetse
kütahya ve eskişehirde düğün var
dönüşte eşim beni bırakacak o geri antalyaya dönecek aynı gün dükkana eleman bulamadı malesef
heycan ve korku ile bekliyorum işte.....
iyiym canım. Yoğun bu aralar seminerler.aile eğitimi başaldı birde burada.
öğleye kadar seminer öğleden sonra aile eğitimi.1 temmuza kadar böyleymiş .anlıcan yoğunum.
Canım panik yapma. Dua et.inş. Sevinçli dönersin.
Düğünde gönül rahatlığıyla eğlenirsin kalbi tertemiz canım arkadaşım.dualarım seninle.
Ankarada neleer yaptığınızı haber verirsen sevinirim.
Yolunuz açık olsun...
slm canlarm rabbime şükür transferim oldu tek ebriyo konuldu rabbim yavrumu bana bagslasn insallah bi gün hepimiz anne oluruz
ay insallah dusuncesi bile ne guzel . Boyle guzel seyler dusununce yuzumde gulucukler cikiyo.dua ediyorum her zaman rabbim hepimizin yuzune gulsun emeklerimizi bosa cikarmasin
aaumut sen tedavidemisin suan hangi asamadasiniz
iyiyim cnm saolasın sen nasılsın ara ara topiğe bakıyorum
inşlh cnm inşlh sizlerin dualarıyla yüzümüz güler inşlh
darısıda sizlere olsun inşlh
vakit geldi yarın gece çıkacağız kısmetse
kütahya ve eskişehirde düğün var
dönüşte eşim beni bırakacak o geri antalyaya dönecek aynı gün dükkana eleman bulamadı malesef
heycan ve korku ile bekliyorum işte.....
slm canlarm rabbime şükür transferim oldu tek ebriyo konuldu rabbim yavrumu bana bagslasn insallah bi gün hepimiz anne oluruz
bende normalde hep olumsuz düşünen biriyim ama tedavi yaklaştıkça içim içime sığmayaya başladı. hiç olumsuzluk yok içimde inşallah rabbim yüzümüzü güldürür tedavi sonunda da.
eşim bir kaç hafta önce mikrotese oldu. çok şükür sperm bulundu ve donduruldu. kısmetse bri 15 gün sonra bende başlıyorum tedaviye.
allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
cnm benim hadi inşlh işleriniz rast gitsin umutla çıktığın bu yolda bizlere umut olarak dönersin
spermler çokmu bulunmuştu cnm nerde başlıyorsun tedaviye
allah yar ve yardımcın olsun inşlh
canım güle güle gidin güle güle gelin inşallah güzel haberlerle.
ne kadar çok düğünleriniz oluyor öyle, at göbekleride stresinide canım. iyi eğlenceler
sağol cnm allah razı olsun inşlh sizlerin dualarıyla güzel haberlerle dönebiliriz
sorma cnm yaa 1 haziranda eskişehirdeydik kayınımı evlendirdik şimdi yine üst üste ki allahtan doktor düğün hepsi denk geldi yoksa ayrı ayrı olsa izin alamazdım
spermlerde çıkarsa valla hiç oturmam hem oyun başı hemde halay başı olurum:)))
hayırlı olsun canım. kaç hücreli olmuştu yiğenimiz:)
inşallah sıkı sıkı tutunur sana, bundan sonra hep yüzünüz güler inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?