Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hkmkdr arkadaşım benim eşimdede elonge spermatıd bulundu bizde kaan hocanın hastasıyız ama bize normal çıkış olacak diye bişey söylemedi yazını okuyunca etkilendim biz prengnl kullanıyoruz ve testosteronumuz çok düştü ALLAH tan ümit kesilmez

Slm cnmm
iyiyim sağol
evt az kaldı hemde çook az çünkü bugün benimm lekelenmee varr daha yenii gelmeye başladıı
büyük ihtaimalle çarşamba başlıycam iğnelere ben çarşamba adet olmayı bekliyodum ama yarın olucamm herhaldee
inş cnm raporunu eline alırsınn da rahatlarsın artık sende tedavini beklersinnnn
bende ne bilim için rahat nedensee çok bi heyecan yokk
ilk tedavilerde vardıı ama şimdi fazla bi heyecan yokk ama eminim hastaneye giderkenn hiç böle olmıycammmmmmmm
bide çok boş vaktim olmadıya bu ara düşünmeye vaktim olmadıı iyide olduu aslındaa
inşallah herşey yolunda giderrr
sen nasılsınnn?

canım bize hatta istanbuldaki bi hastasından sözettibizim gibi olup son sperm testinde 4.5 tane sperm bulunmuş..
bundan sonra spermiyograma bakarak devam edicez dedi...
yalnız ısırgan otunu mutlaka yesin sadece ısırgan bile sizin kurtarıcınız dedi..
bilmiyorum rabbim işimizi rast getirsin inşaallah söyleyene değil söyleten rabbime bakıcaz ...
nihayetinde oda bi insan o ne derse desin allahın dediği olur...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

ben 3 aydır falan fazla topiğe girmiyordum biraz olsun azodan uzaklaşmak istiyordum belkide. aramıza yeni katılan cok arkadaşımız olmuş malesef hoşgeldiniz ben size hikayemi anlatayım

4 yıllık evliyim 2,5 -3 yıl bebek istemedik çeşitli sebeplerden dolayı. 27 eylül 2011 de öğrendik azo diye bir hastalığın varlığını dünyamız yıkıldı günlerce kendimize gelemedik araştırırken topiği buldum çok sey öğrendim arkadaşlar edindim hiç tanımadığım insanların duasını aldım onlara dua ettim . eşim kaan aydos a tedavi oldu onun verdiği sudafed ve endol u kulladık baha85 arkadaşımızın verdiği hüseyin ermiş in macununu kullandı sayımız 2 milyona ulaştı ve biz hemen özel bir tüp bebek merkezinde tedaviye başladık 1 negatif 2 dondurulmuşlarla negatif umudum kırıldı dinlenmeye aldık kendimizi ama kürlere devam kürlerin yanında vitamin cinseng keçi boynuzu kürü keçi boynuzu nektarı havuç suyu devan ettik enson 5 ocakta sperm testi yapmıştık korkuyordum ama arttığını düşünüyordum ve testverdik kızlar sonuç 55 milyon % 35 ileri hareketi dr doğal olur dedi ama benim yumurtalarım yavaş çalışıyo yurtlamamı takip edecekler.........

canlarım sakın kendinizi üzmeyin rabbim isterse veriyo dua edin durmadan rabbim hepinize göstersin inş.

ya ne güzel bi haber maşaallah .çok sevindim senin adına rabbim devamını getirsin...
sizin sebep neydiki acaba ...ya maşaallah bugün duyduğum en güzel haber çok sevindiiim ...ne yücesin rabbimmm sana olan imanım bikez daha arttı....

Canım yaaa süperrrrrrrrrrrrrr bi sonuççççççççççç
ne güzel 55 milyonnnnnnnnnnn inşş doğal yoldan olurrr

çok heyecanlandım bize anlatırmısın eşinin sorun neydi sebebi bellimiydi..
genetik bi sorun varmıydı..
fsh si nasıldı ...
testis boyutu normalmiydi...<bunu soruyorum çünki bu çok etkili bi sebeb<
hocanın ilk tepkisi ne olmuştu umutlumuydu....
ayy çok sordum ama meraklandım işte....

arkadaşım herşey rabbimden bizler tedbiri alıp takdiri allaha bırakırız .sana kimsenin tepkisi olacağını sanmıyorum canım bende senin gibi
düşünüyorum olurda bizdede olumsuzluk olursa çokcuk için ne eşimi nede kendimi yıpratmayacam eşimin canı sağolsun ben eşimle çok severek evlendik
biz çocuk için evlenmedik tabiki ikimizden bir parça olmasını istiyoruz olmazssa eğr oazamanda bunun için ne kendimi nede eşimi üzmek yıllarca bunun acısını çekmemk ve çektirmek istemiyorum sende bu acını içinde dahi bunu düşünmüşsün inş rabbim ol der ve bir günn kendiliğinden hamile olursun inş amin

kızlar,daha önce bahsetmiştim kuzenim doğum yaptı ama bebeğini bir kere bile kucağına alamadı.küvezdeydi.önce sindirim sistemi sorunu var dediler şimdide kan ile ilgili sorundan şüphelendiklerini söyleyerek bebeğimizi başka ile sevk ettiler.bizim yaşadığımız yerde bu alanda uzman yokmuş.kuzenimi eve göndermişlerdi.bu akşam sütünü beraber sağdık ve bebeğine götürmek için hastaneye gittiğinde bir bakıyorlar çocuğunu ambulansa koyuyorlarmış.yığılmış kalmış orada.Allah rızası için dua edin sağlığına kavuşsun kuzumuz.ben tanıyamadım bile diyor.eşim olmasa tanıyamazdım diyor.ilk kez gözlerini gördüm diyor:85::85::85: çok üzgünüm lütfen sizde dua edin.

rabbim şifa versin dularımız onlarla canım

Ayyy yavrumm benimmmm
Rabbim en kısa zamandaa şifa versinn inşallahhh

çok büyük geçmiş olsun rabbim şifasın versin....
canım peygamberimizden yardım isteyerek <sallallahü aleyke ya ahmed sallallahü aleyke ya muhammed <diye tesbih çekin ..allah annesıne bağışlasın yavrusunu..

canım Allah razı olsun.biraz önce yasin okudum şifa niyetine.hemen tesbihi çekmek istiyorum bir sayısı var mı kaç tane çekilmeli

Son düzenleme:
canım Allah razı olsun.biraz önce yasin okudum şifa niyetine.hemen tesbihi çekmek istiyorum bir sayısı var mı kaç tane çekilmeli

cülemizden razi olsun rabbim..
sayısı yok geçenlerde bn hastanedeyken eşimin teseden çıkmasını beklerken bi arkadaşım söyledi ümreye gitmişti orada hoca böyle dua edin demiş..
mutlaka icabet olunurmuş bi sayısı yok ben sürekli dilimde bunu söylüyodum...
bide bebek doğunca bi kurban kesiliyoya akika diye onu hemen kestirebilirler...
birazda çocuğun şifası niyetiyle sadaka verebilirler...
yani ben yakınımdaki hastalanan herkese bunları tavsiye ediyorum rabbim yardımcınız olsun..amin

canım,tekrar Allah razı olsun.akikeyi biliyorum ama bu şekilde dua etmenin önemini bilmiyorum.dilimden düşürmiycem artık.amnin canım rabbim tüm hastalara şifa versin.ben hemen başlıyorum tesbih çekmeye.Hayırlı geceler.

şimdi ben tüpbebek için hazırlanırken iğneleri vuruldum...
yumurtalar toplandı ..ama transfer olmadı..bklediğim günden 1 hhafta önce adet oldum.şimdi bitti ama kasıklarımda aynı iğneyi vururken olan ağrılar var bi bilginiz varmı niye ağrım oluyo... acaba iğneler bu aydamı etki gösteriyo acaba..:26::26:

ilk önce Allah buradaki herkese ve tabi o beş günlük bebeğe de şifa versin inşallah.. arkadaşlar benim bi sorum var bu saat oldu hala uyutmadı beni. Biz ızmitte oturuyoruz tedavimizi de kaan aydosta oluyoruz. Bugün mesaj atmış temmuzda tese yapalım diye . Şimdi tesede sperm çıkarsa tüp bebekte ankarada olacak haliyle. Bizim gibi şehir dışından olup ankarada kaan aydosta tese tüp bebek yaptıran var mı işlemler nasıl olur uzun süre ankarada bulunmak gerekecek mi eşim burda olsun istiyor gibi. Ama ben kaan aydos ta olmasını daha çok istiyorum. Deneyimi olan varsa paylaşan lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…