Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm siz naptınız aldınızmı raporunuzu ne zaman ist gidiyorsunuz sizdeki durumlar nedir
hadi inşlh herşey o güzel gönlün gibi güzel olur

maşallah yaaaa inşlh doğal yoldan hamiş olur anemon cnm bu müjde nasıl verilmez bizlere

cnm merhaba nasılsın bebeklerin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşlh
anlatsana biraz rahatsız etmemek için arayamıyorum.....

sagol canım olsun araya bilirsin fark etmez ne anlatayım kız valla burda çogunluk üzgün yani aynı yoldan geçen biri olaraktan çokta yaglandıra ballandıra anlatmak dogru bulmuyorum içime sinmiyor allahım hepinize tez günden versin allah hepsinin yardımcısı olsun valla hep dualarımdasınız..

Ayy evt cnm bende çok sevindimm anemonlaraaa
inşallah bebişi doğal yoldan gelirrrrrrrrr
demek yüzyüzede görüştünüzz ne güzellllllllll
evt cnm ilk gün seninle olucağım içinnnnnnnnnn bende çokkkkkkkk mutluyummmmmmmmm
heyecannnn çokk cnm yarın daha fazla olurr eminimmmmm sen olucaksın ama yanımdaaaaaaa

evt cnm yaaa herkes bu dertten tez vakitte kurtulur inşlh çok zor
ettiğin duaların sana geri dönsün inşlh cnm allah razı olsun
benim haziran ayı yoğun geçti
kütahya eskişehir antalya arası oldu hep düğünleri yaptım geldim şükür şimdilik bitti:))
şimdi MİSAFİRLERİM VAR İLK FIRSATTA YANINA GELİCEM ZATEN KENDİNE VE BEBİŞLERE İYİ BAK:))

cevabın için sağol canım artık çevremin aaa bununda çocuğu olmuyo aaa yazık çocuğu olmuyo diye acımasından bıktım nefret ediyorum öyle davrananlardan.beni küçük görmelerinden acımalarından...

Hayatım ben bu hücereleri çok kısa zamanda olgunlaşacağına inanıyorum.Ben sonuç için kimseyi aramadım .Kaan Hoca'dan mail bekliyorum.Korkuyorum bir umudumun daha yok olacağından.

mrb kızlar bişey sormak istiyorum sizlere...
biz karsta yaşıyoruz eşimin görevi sebebiylede ancak burda şartlar kısıtlı eşimin muayene olması için erzuruma gitmek istiyoruz...
erzurumda oturan tedavi gören tavsiye edebileceğiniz üroloji uzmanı varmı özelde olabilir... çok zamanımız yok günübirlik gitmek zorundayız...
yardımcı olabilirmisiniz bana....

Hayatım ben bu hücereleri çok kısa zamanda olgunlaşacağına inanıyorum.Ben sonuç için kimseyi aramadım .Kaan Hoca'dan mail bekliyorum.Korkuyorum bir umudumun daha yok olacağından.

cnm benim yaaa merhaba nasılsın nerelerdesin sen
bende sizi çok merak ettim acaba ne oldu diye arkadaşlara sordum bir haber varmı diye yok dediler
inşlh cnm inşlh yaaa bilmiyorum ki
sperm aşamasına geçemiyormuş sinan beyin dediğine göre
tek tük geçebilen varmış yani
siz sinan beyle görüşmedinizmi cnm biz baya 25 dk kadar konuştuk ben herşeyi sordum bütün tahlil tetkiklere baktı
uzman doktor ama sonuçta incelemeyi o yapıyor
saat 12 den sonra bende kaan beyi arayacağım bakalım inşlh olumlu bişiler der cnm...

günaydın tatlım inşllh işlerin rast giderde raporun eline geçer
sonrada ilacları yazdırmak için hop ist. gel tatlım gel mutlu gel mutlu dön evine bi denemm

saol bitanem benimmmmmmmmmmmmm
3,30 gibi alıcaz raporu ozamana çıkmış olacakmış inş bi aksilik çıkmaz...
sonrada doğru istanbula
tatlım gelince görüşürüz artık

Allah işinizi rast getirsin cnm , hayırlı yolculuklar size...işlerinizi halledip bol bol gezin artık istanbulu bizim yerimizede )
aeo.
saol canım allah razı olsun
gezme mi dedin sen o işi bana bırak tatlım
yeter ki fırsatım olsun benim
senin yerinede bol bol gezerim canım benm görüşmek üzere

canım habere çok sevindim sendeki her değişiklik benim içinde büyük bi umut ....allahım ne güzel haberler alıyoruz 2 gündür kızlar artık azoda tarihe karışacak inşaallah ..bu arada siz iğneleri kullanıyodunuz demi...saraçoğlunun kürlerini felan...ya kaan hoca bize dedi elonge versa üretim var demek biz onları olgunlaştırıcaz diye ...
rabbim sana şükür ...aaaayyy çok sevindim senin yanında olup sarılmak isterdim

işlerin rast gitsin tatlım.sonrada bir güzel gez ve tedavi öncesi iyice dinlen.hiçbirşey düşünme bol bol moral depola.güzel haberlerini bekliyoruz.

allah razı olsun canım benim
bizde onu dedik zaten üzerimdeki sıkıntıları atıp enerji depolamam lazım
sonra zaten eve dönünce beni temizlik bekliyor zaten
temizlikte bitince rahat bi şekilde tedavimi ve bebişimi bekliycem artık
canım buarada velinin yazıdğı yazıyı okudum...
şuanda bi internet kafedeyiz...
tutamadım kendimi başladım ağlamaya
allah senden razı olsun elinden gelen herşeyi yapmışsın öğrencin için...
işte öğretmen olmakla bitmiyor olay...
önemli olan insan olabilmek...
senden önceki öğretmenler neyazıkki insalıklarını kaybettikleri çin o yavruya verecek hiçbişeyleri kalmamış...
onların duası sana yeter bitanem...
allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş
o yavrucağız da inş hayatının geri kalanını çok mutlu geçirir rabbim hep ondan yana olur

canım benim çok üzüldüm
allah şifa versin kuzucuğunuza...
inş bi an evvel iyileşirde kavuşur annesine

baharcım aşağıda ismini gördüm.herşey yolundadır inşallah öpüyorum sizi.

canım şimdilik herşey yolunda bende seni öpüyorum kocaman

allah bu uğurda yolunu açık etsin bitanemmmmmmmmmmmmmm

evet canım yanında olucam
tedavinin başına yetiştim sonunada yetişirsem süper olacak

canım eşinle öyle mutlu olki onların acımasına fırsat kalmasın bizim çocuğumuz var ama onlar kadar birbirine tutkun değiliz diye düşünsünler...
bende gıcık oluyorum aay üzülme her şey çocukmu ...felan kendileri yaşasalar naparlar acaba ....amaaannn boş ver rabbimiz var bizim o görüyoooo gerisi boşşş..

canım benim neden üzülüyorsun bu çok güzel bi haber...
bak alaha şükür üretim var gelişim gösteriryor...
sadece biyerde aksama var...
yakında bu sorunda ortadan kalkacak ve kıpır kıpır spermlere kavuşacaksınızz

cnm siz naptınız aldınızmı raporunuzu ne zaman ist gidiyorsunuz sizdeki durumlar nedir
hadi inşlh herşey o güzel gönlün gibi güzel olur

canım rapor öğlede sonra 3,30 gibi çıkacakmış...
sonrada hemen yola çıkıcaz işte...
yarın umuta gidip ilaçlarımı yazdırıp alıcaz...
flzaskcım da başlıyor yarın onunda yanında olup heyecanına ortak olucam
öyle işte canım allah sonumuzu hayır etsin inş

maşallah yaaaa inşlh doğal yoldan hamiş olur anemon cnm bu müjde nasıl verilmez bizlere

tabi tatlım bu müjde verilmez mi
allahın izniyle bu yaz doğal yoldan hamiş olacak bizim kız

canm naslsn bebişler nasl canm sana bi sorum olcak bugün benim transferimin 8.günü ama bende halen bi belirti bi agrı falan yok transferden sonra sende bi belirti olmuşmuydu ????

bir gün öne geçtin süper :) inşallah tez zamanda hepimiz hamiş olalım, temmuz ayı uğurlu gelsin hepimize inşallahhh
ben hergün biraz daha telaşlanıyorum, hafta sonu badana yapıldı eve şimdi temizlik var, her akşam bir yer toplamaya çalışıyorum. beni gören ilaç kullanmaya başlamıyorum doğuma gidiyorum sanır. bu cumayada raporumu alıp cumarteside ilaçlarımı yazdırırım kısmetse, haftaya cumada adet günüm gecikme olmaz inşallah

allah bu uğurda yolunu açık etsin bitanemmmmmmmmmmmmmm

evet canım yanında olucam
tedavinin başına yetiştim sonunada yetişirsem süper olacak

Sağolllllll bitanecimmmmmmmm
evt cnm senin kırmızılardaa biraz erken geliverseeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…