selam canlar
hepinizi çok özledim 1 günde
canlar dün raporumu milli eğitime bırakıp izmire geldik teyzemlere...
öğleden sonra anemon aradı konuştuk...
oda benim rapor aldığım hastaneye gelecekmiş tahliller için...
daha önce görüşmüş bugün kan testleri varmış falan...
bende çok sevindim yarın görüşücez diye
baya konuştuk dün de eşi test yaptırmış onun sonucunu alcam falan dedi...
neyse sonra üstünden biraz zaman geçti geri aradı...
"canım sonucumuz çıktı sperm sayımız 55 milyona yükselmiş" diye
tabi ikimizde havalarda sevinçten ne yapacağımı şaşırdım
"hemen eve gidince topiğe yaz bizim kızlarda sevinsin" dedim...
"onca zamandır yazmıyorum şimdi nasıl yazayım" dedi canım benim yaaa...
"olur mu öyle şey hemen yazıyorsun herkes duysun halaya başlasınlar" dedim
bu arada bende gecikmiş halayımı çekivereyimmmmmmmm
rabbim arkadaşımıza 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra inş doğal yoldangönderir bebişini
bu sabahta hastanede buluştuk yüzyüze tebrik etme şansım oldu tatlı arkadaşımı
baya sohbet ettik çok güzel geçti görüşmemiz
sonrasında bizim işlerimiz vardı ayrıldık hastaneden...
rapor 3,30 da çıkacakmış...
raporu alıp hemen istanbula geçicez...
flazskcımda yarın başlıyormuş tedaviye
ilk gün yanında olabileceğim için ayrıca mutluyum...
çok heyecanlı bizim kız
merak etmeyin siz ben onu sakinleştiririm orada
böyle işte canlar fırsat bulmuşken nete gireyim biraz dedim...
sizden ayrı olmuyorrrr
cnm merhaba nasılsın bebeklerin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşlh
anlatsana biraz rahatsız etmemek için arayamıyorum.....
selam canlar
hepinizi çok özledim 1 günde
canlar dün raporumu milli eğitime bırakıp izmire geldik teyzemlere...
öğleden sonra anemon aradı konuştuk...
oda benim rapor aldığım hastaneye gelecekmiş tahliller için...
daha önce görüşmüş bugün kan testleri varmış falan...
bende çok sevindim yarın görüşücez diye
baya konuştuk dün de eşi test yaptırmış onun sonucunu alcam falan dedi...
neyse sonra üstünden biraz zaman geçti geri aradı...
"canım sonucumuz çıktı sperm sayımız 55 milyona yükselmiş" diye
tabi ikimizde havalarda sevinçten ne yapacağımı şaşırdım
"hemen eve gidince topiğe yaz bizim kızlarda sevinsin" dedim...
"onca zamandır yazmıyorum şimdi nasıl yazayım" dedi canım benim yaaa...
"olur mu öyle şey hemen yazıyorsun herkes duysun halaya başlasınlar" dedim
bu arada bende gecikmiş halayımı çekivereyimmmmmmmm
rabbim arkadaşımıza 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra inş doğal yoldangönderir bebişini
bu sabahta hastanede buluştuk yüzyüze tebrik etme şansım oldu tatlı arkadaşımı
baya sohbet ettik çok güzel geçti görüşmemiz
sonrasında bizim işlerimiz vardı ayrıldık hastaneden...
rapor 3,30 da çıkacakmış...
raporu alıp hemen istanbula geçicez...
flazskcımda yarın başlıyormuş tedaviye
ilk gün yanında olabileceğim için ayrıca mutluyum...
çok heyecanlı bizim kız
merak etmeyin siz ben onu sakinleştiririm orada
böyle işte canlar fırsat bulmuşken nete gireyim biraz dedim...
sizden ayrı olmuyorrrr
sagol canım olsun araya bilirsin fark etmez ne anlatayım kız valla burda çogunluk üzgün yani aynı yoldan geçen biri olaraktan çokta yaglandıra ballandıra anlatmak dogru bulmuyorum içime sinmiyor allahım hepinize tez günden versin allah hepsinin yardımcısı olsun valla hep dualarımdasınız..
canım biz kaan aydosta tedavi görüyoruz eşim 2002de tese oldu sperm çıkmadı..
sonra biz bekledik 2010 kadar kaan beyi bulduk..
sizin için çocuk milli piyango çekilişi gibi milyonda 1 ihtimal ..çok umutlanmayın ama elimizden geleni yapıcaz dedi...
bizde zaten buna alışmaya çalışıyoruz sonunda ppişman olmak istemiyoruz ne gerekiyosa yapıcaz dedik başladık ...iğnelerle sonra yüksek fshmiz 50den 18e düştü.
2012 mart ayında eşim tese oldu sperm bulduk dediler sonra ben hazırlandım bendede pko çıktı neyse herşey iyi gibiydi ama eşimi çözülen spermleri işe yaramadı tekrar teseye aldılar benden yumurta toplanmıştı ama çıkanlar elonge sperm dedikleri olgunlaşmamıştı yinede denendi ama 2 hücreden sonra döllenmedi.. dr üzülmeyin yeni iğneler var onları kullanıcaz sizde üretim var ama olgunlaşmıyo dedi...
iğnelerle olgunlaştıracaz ama eşimin kan değeri yüksek çıktı ve ben bunu verilen hormanlara bağladım dr da bi hemotoloğa danışın öyle devam edelim dedi...
bizim gibi olup hastalarından 6.7 aylık tedaviyle çıkış olanlar varmış bana güvenin sabredin diyo
47 kromozom durumuna fazla takılmayın tek suçlu o değil...eğer sperm bulursak test yapar sağlıklı spermleri seçeriz diyo... velhasıl çok uzattım ama ümitli konuşuyo yardım rabbimden canım..
oruçlar ada...adak kurbanlar ada...bol bol sadaka ver.. tesbih namazları kıl ..inancını kaybetme olacağına inanırsak olur..
ben böyle düşünüyorum ....
H.A.E: Olgun sperm görülmedi, bol miktarda round ve geç elonge spermatidler izlendi. Bir adet, olgun başa sahip büyük sitoplazma içeren spermatid izlendi.
S.. Hanım,
Durumunuzu Kaan Hoca daha iyi değerlendirecek. Ancak bu sonucun üretimin devam ettiğini, olgunlaşma aşamasında bir duraklama olduğu, ancak tek tük hücrenin bu aşamada ilerleyebildiğini göstermekte.
Saygılarımla
Dr. Sinan Özkavukcu
((((
Hayatım ben bu hücereleri çok kısa zamanda olgunlaşacağına inanıyorum.Ben sonuç için kimseyi aramadım .Kaan Hoca'dan mail bekliyorum.Korkuyorum bir umudumun daha yok olacağından.
günaydın tatlım inşllh işlerin rast giderde raporun eline geçer
sonrada ilacları yazdırmak için hop ist. gel tatlım gel mutlu gel mutlu dön evine bi denemm
saol canım allah razı olsunAllah işinizi rast getirsin cnm , hayırlı yolculuklar size...işlerinizi halledip bol bol gezin artık istanbulu bizim yerimizede)
aeo.
inşaallah her şey yolunda gider rabbim bebişine kavuşturuur...
işlerin rast gitsin tatlım.sonrada bir güzel gez ve tedavi öncesi iyice dinlen.hiçbirşey düşünme bol bol moral depola.güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar,daha önce bahsetmiştim kuzenim doğum yaptı ama bebeğini bir kere bile kucağına alamadı.küvezdeydi.önce sindirim sistemi sorunu var dediler şimdide kan ile ilgili sorundan şüphelendiklerini söyleyerek bebeğimizi başka ile sevk ettiler.bizim yaşadığımız yerde bu alanda uzman yokmuş.kuzenimi eve göndermişlerdi.bu akşam sütünü beraber sağdık ve bebeğine götürmek için hastaneye gittiğinde bir bakıyorlar çocuğunu ambulansa koyuyorlarmış.yığılmış kalmış orada.Allah rızası için dua edin sağlığına kavuşsun kuzumuz.ben tanıyamadım bile diyor.eşim olmasa tanıyamazdım diyor.ilk kez gözlerini gördüm diyor:85::85::85: çok üzgünüm lütfen sizde dua edin.
baharcım aşağıda ismini gördüm.herşey yolundadır inşallah öpüyorum sizi.
Günaydın arkadaşlarr
Nasılsınızz
ben bugün itibariyle adet oldumm beklediğimden 1 gün erken oldu bu ay
bugün neslihan hanımı arıycamm büyük ihtimalle yarın giderimm merkezeee
bakalımm ne kadar rahatım desemde bugün biraz panik oldumm:18::18::18:
zaman yaklaştıkçaaa
Ayy evt cnm bende çok sevindimm anemonlaraaa
inşallah bebişi doğal yoldan gelirrrrrrrrr
demek yüzyüzede görüştünüzz ne güzellllllllll
evt cnm ilk gün seninle olucağım içinnnnnnnnnn bende çokkkkkkkk mutluyummmmmmmmm
heyecannnn çokk cnm yarın daha fazla olurr eminimmmmm sen olucaksın ama yanımdaaaaaaa
cevabın için sağol canım artık çevremin aaa bununda çocuğu olmuyo aaa yazık çocuğu olmuyo diye acımasından bıktım nefret ediyorum öyle davrananlardan.beni küçük görmelerinden acımalarından...
H.A.E: Olgun sperm görülmedi, bol miktarda round ve geç elonge spermatidler izlendi. Bir adet, olgun başa sahip büyük sitoplazma içeren spermatid izlendi.
S.. Hanım,
Durumunuzu Kaan Hoca daha iyi değerlendirecek. Ancak bu sonucun üretimin devam ettiğini, olgunlaşma aşamasında bir duraklama olduğu, ancak tek tük hücrenin bu aşamada ilerleyebildiğini göstermekte.
Saygılarımla
Dr. Sinan Özkavukcu
((((
cnm siz naptınız aldınızmı raporunuzu ne zaman ist gidiyorsunuz sizdeki durumlar nedir
hadi inşlh herşey o güzel gönlün gibi güzel olur
maşallah yaaaa inşlh doğal yoldan hamiş olur anemon cnm bu müjde nasıl verilmez bizlere
Slm cnmm
iyiyim sağol
evt az kaldı hemde çook az çünkü bugün benimm lekelenmee varr daha yenii gelmeye başladıı
büyük ihtaimalle çarşamba başlıycam iğnelere ben çarşamba adet olmayı bekliyodum ama yarın olucamm herhaldee
inş cnm raporunu eline alırsınn da rahatlarsın artık sende tedavini beklersinnnn
bende ne bilim için rahat nedensee çok bi heyecan yokk
ilk tedavilerde vardıı ama şimdi fazla bi heyecan yokk ama eminim hastaneye giderkenn hiç böle olmıycammmmmmmm
bide çok boş vaktim olmadıya bu ara düşünmeye vaktim olmadıı iyide olduu aslındaa
inşallah herşey yolunda giderrr
sen nasılsınnn?
allah bu uğurda yolunu açık etsin bitanemmmmmmmmmmmmmm
evet canım yanında olucam
tedavinin başına yetiştim sonunada yetişirsem süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?