gunaydin arkadaslar
bir sorum olacakti biliyorsaniz
azosperm icin cay, turk kahvesi, nescafe zararlimi?ben esime cayi biraktirimda cok az iciyo, ama digerlerini bilmiyorum
Günaydın arkadaşlarr
Nasılsınızz
ben bugün itibariyle adet oldumm beklediğimden 1 gün erken oldu bu ay
bugün neslihan hanımı arıycamm büyük ihtimalle yarın giderimm merkezeee
bakalımm ne kadar rahatım desemde bugün biraz panik oldumm:18::18::18:
zaman yaklaştıkçaaa
canm hadi gözün aydın tedawin hayrlı olsun rabbim yardmcn olsun....
Merhaba canım.
yazdıklarını okudum kendimi gördüm. seninle hiç konuşmadık sanırım biz. bende 1,5 yıldan beri burdayım.
ama şimdi giremiyorum çokfazla. bende geçen sene bu zamanlar böyleydim. spermin hücresi bile yoktu.
çıkmaz deidler. boşuna uğraşmayın donör kullanın dediler. ne kadra büyük bi yıkımdı...
çook zor günler geçirdik eşimle beraber ama hayat devam ediyor..
allah herşeyin hayrılısını versin. zamanı gelince inşallah bizimde yüzümüz gülecektir.
isyan etmeden sabırla beklemekten başka çaremiz yok....
inşallahhh biizmde bir gün bebekleirmiz olacaktır.
seni o kadar çook iyi anlıyorum ki.
hazal canım içimi sızlattın gerçekten bu tam tutacağım derken kacan umutlar tam kurtulacağım derken daha dibe inmeler yaşam çok zor ve bu zorlu yolda bizimkiler dikenli yol her adım attığımızda düzlüğe çıkamıyoruz ve bedenimiz daha kanıyor.ama umut hiç bitmiyor ve bitmeyecek biraz dinlenmeye ve düşünmeye belkide hiçbirşey düşünmemeye ihtiyacınız var aslında hepimizin ihtiyacı var .Rabbim verecekse evlatlarımızı artık daha fazla uğraştırmadan versin vermiyceksede bize büyük büyük sabırlar ve mutlulukla uğraşa bileceğimiz meşkuliyetler versin, gerçi Allah haktır ve en doğrusunu bilendir hakkımızda hayırlı olanı bize sadece birbirimize destek olup sabırla beklemek düşer. benim cabam ileride niye derdime derman aramadım dememek için keşke dememek için yani olmazsada en azından biz elimizden geleni yaptık diyebilelim.
canım yazdıklarını okuyunca çok ağladım meğer nekadarda doluymuşum
bzimde her iki m.tesenin sonucuda sertoly..
yapılacak bişey yok tatlım yinede mücadele ediyoruz.
sertoly olupta sonradan sperm bulunan arkadaşlar var burada.
bizimde çıkarmı ALLAH bilir artık mucize gerek diyorum herzaman.
yinede mücadeleyi bırakmamak lazım hepimiz aynı dertten müzdaripiz.
ALLAH hepimize sabırlar versin umudumuzuda hep içimizde tutsun...
cnm rabbim sesini duyup yüzünü tez zamanda güldürsünnnnnn
tatlım evet biz azolular herşeyi deniyoruz verecekten niyaz ediyoruz inşllh bizede mucize verir
cnm bizde 2 ameliyatın ardından sonucumuz sercoly cell.yani bu yolda yanlız değilsin bunu unutma
bizede ilk dr dedi :siz gidin uğraşmayın artık sizin çocuğunuz mocuğunuz olmaz dedi ömrümün 6 yılı gözyaşıyla geçti ( hee halen aglıyorum bi hamile görsem)
benim eşimdede hücre yok damarlar kupkuru diyo drlar ama ben genede içimin taaaaaaaa ücra köşesinde toplu iğne ucu kadar bi umut taşıyorum
hep diyorum ki belki belki bende anne eşimde baba oluruz diye........
yaşananlar çok zor benimde yumurtalarım toplanmadı aynı şekilde bende aylarca adet olamadım hergün bi sperm çıkmamasına,bide yumurtalarımın acısına ağladım
yaşananlar çok ama çok zor inanki dayanmak o kadar zor ki bomboş evde yanlız sessiz sanki kimsesiz gibiyim
benim her tarafım bebiş dolu ailem, akrabam hepsinde var bi bende yok
ama ne yapayım elimden gelse ah ahhhhhhhhh.
sen ne güzel demişsin biz tatile çıkıp moralimizi düzelticez diye en güzeli
inşllh o drlara inat rabbim sana çifter çifter evlat verir de o dr.un gözüne sokarsın cnm
her zaman umudun içinde ellerin semada, kalbin de huzurda olsun cnm
kız sonunda ağlattın beni seni seniii
canım, acını öyle içten yazmışsın ki teselli edecek iki kelime bile bulamadım. ama pisikolojik destek almak istemene sevindim, eminim daha farklı bakmaya başlayacaksındır görüşmelerden sonra.
rabbim büyük, doktorun dediği gibi o nasip ederse herşey olur. inşallah ya yüzünüze bakar, hayırlı bir evlat nasip eder sanada.
ben yaını okudum ama yazacak bişey bulamadım bende bazen senin gibi düşünmüyo değilim ....ama inanki hala istiyosan demekki rabbim verecek unutma...her şey normal olsaydıda rabbim dilemeseydi yine olmayacaktı onun için sebeblere takılma..doktorlar ümidini kırmasın bu kainat rabbimin herşeyin maliki ooo.yüce rabbim bizi görüyo hazinesi geniş biz garip kullarını biliyo ..o hep yanımızda ...
olmaz denenler oluyo yeterki biz çok dua edelim... bende bu aralar çok yıprandım hazirandan sonraki hayallerim o kadar yerleşmişki tedavim yarıda iptal olunca boşluğa düşmüş gibi oldum ....karnımhala boş... bebeğim hala gelmedi... göbeğimdeki iğne izleri gidiyoo.. yavaş yavaş ..onları her gördüğümde her şey yeniden depreşiyo ...ama napalım rabbimden gelene razı olucaz kulluğun şanından lutfuda kahrıda hoş olucakki imtihanı kazanalım...inşaallah rabbim yeni umutlar çıkarır karşımıza tıp sürekli ilerliyo...bitkisel kürler var...denemekte fayda var .....
allah yardımcımız olsun...
arkadaşım herşey rabbimden bizler tedbiri alıp takdiri allaha bırakırız .sana kimsenin tepkisi olacağını sanmıyorum canım bende senin gibi
düşünüyorum olurda bizdede olumsuzluk olursa çokcuk için ne eşimi nede kendimi yıpratmayacam eşimin canı sağolsun ben eşimle çok severek evlendik
biz çocuk için evlenmedik tabiki ikimizden bir parça olmasını istiyoruz olmazssa eğr oazamanda bunun için ne kendimi nede eşimi üzmek yıllarca bunun acısını çekmemk ve çektirmek istemiyorum sende bu acını içinde dahi bunu düşünmüşsün inş rabbim ol der ve bir günn kendiliğinden hamile olursun inş amin
canm heycanlanman cok cok normal siz bu tedawide m.tesede olcakmsnz tekrar canm
cnm gözün aydın tedaviniz hayırlı uğurlu olsun
inşlh çıktığınız bu yoldan yüzünüz gülerek dönersiniz
allah yardımcınız olsun panik olma cnm bu anları yaşa herşey güzel olacak inşlh.....
şimdi ben tüpbebek için hazırlanırken iğneleri vuruldum...
yumurtalar toplandı ..ama transfer olmadı..bklediğim günden 1 hhafta önce adet oldum.şimdi bitti ama kasıklarımda aynı iğneyi vururken olan ağrılar var bi bilginiz varmı niye ağrım oluyo... acaba iğneler bu aydamı etki gösteriyo acaba..:26::26:
ilk önce Allah buradaki herkese ve tabi o beş günlük bebeğe de şifa versin inşallah.. arkadaşlar benim bi sorum var bu saat oldu hala uyutmadı beni. Biz ızmitte oturuyoruz tedavimizi de kaan aydosta oluyoruz. Bugün mesaj atmış temmuzda tese yapalım diye . Şimdi tesede sperm çıkarsa tüp bebekte ankarada olacak haliyle. Bizim gibi şehir dışından olup ankarada kaan aydosta tese tüp bebek yaptıran var mı işlemler nasıl olur uzun süre ankarada bulunmak gerekecek mi eşim burda olsun istiyor gibi. Ama ben kaan aydos ta olmasını daha çok istiyorum. Deneyimi olan varsa paylaşan lütfen...
gunaydin arkadaslar
bir sorum olacakti biliyorsaniz
azosperm icin cay, turk kahvesi, nescafe zararlimi?ben esime cayi biraktirimda cok az iciyo, ama digerlerini bilmiyorum
Günaydın arkadaşlarr
Nasılsınızz
ben bugün itibariyle adet oldumm beklediğimden 1 gün erken oldu bu ay
bugün neslihan hanımı arıycamm büyük ihtimalle yarın giderimm merkezeee
bakalımm ne kadar rahatım desemde bugün biraz panik oldumm:18::18::18:
zaman yaklaştıkçaaa
canım,hiç o aşamaya gelmediğimiz için bilemiyorum.inşallah herşey istediğin gibi olur.
Allah razı olsun arkadaşım.canım hakkınızda hayırlısı olsun emekleriniz boşa çıkmasın.
canım,türk kahvesinin spermlerde hareketliliği artırdığını duymuştum ve eşim çok sık içmişti.
bitanem,hayırlı olsun çok yaklaştın bebişine.panik olma tatlım tadını çıkar güzel heyecanlar bunlar.güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağol bitanemmmmm
inşallah cnm güzel haberler veririmm
sizlerde gelin arkamdan sen, bahar ,aaumut
yanlız bırakmayınn beniiiiiiiiii
inşallah canım.ben şimdi kuzenimi ziyaret edip ordan toplantıya gidicem.Allah izin verirse bebeğimizin güzel haberlerini getiririm akşam size.
baharcım aşağıda ismini gördüm.herşey yolundadır inşallah öpüyorum sizi.
H.A.E: Olgun sperm görülmedi, bol miktarda round ve geç elonge spermatidler izlendi. Bir adet, olgun başa sahip büyük sitoplazma içeren spermatid izlendi.
S.. Hanım,
Durumunuzu Kaan Hoca daha iyi değerlendirecek. Ancak bu sonucun üretimin devam ettiğini, olgunlaşma aşamasında bir duraklama olduğu, ancak tek tük hücrenin bu aşamada ilerleyebildiğini göstermekte.
Saygılarımla
Dr. Sinan Özkavukcu
((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?