Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir de arkadaşlar eşimin fsh hormonu çok yüksekti. Ilaçlarla 26 dan 1.68 e kadar düştü. Tese de şansımız ne olur acaba olumlu etkilenir mi çok merak ediyorum

gunaydin arkadaslar
bir sorum olacakti biliyorsaniz
azosperm icin cay, turk kahvesi, nescafe zararlimi?ben esime cayi biraktirimda cok az iciyo, ama digerlerini bilmiyorum

gunaydin arkadaslar
azosperm icin cay, turk kahvesi, nescafe zararlimi?ben esime cayi biraktirimda cok az iciyo, ama digerlerini bilmiyorum

Günaydın cnmmm
ben türk kahvesinin iyi geldiğini biliyorumm hattta eşime içiriyodumm bi ara

Günaydın arkadaşlarr
Nasılsınızz
ben bugün itibariyle adet oldumm beklediğimden 1 gün erken oldu bu ay
bugün neslihan hanımı arıycamm büyük ihtimalle yarın giderimm merkezeee
bakalımm ne kadar rahatım desemde bugün biraz panik oldumm:18::18::18:
zaman yaklaştıkçaaa

canm hadi gözün aydın tedawin hayrlı olsun rabbim yardmcn olsun....

canm hadi gözün aydın tedawin hayrlı olsun rabbim yardmcn olsun....

Sağol cnm benimmmm Allah razı olsunn
Aminnnnnnnnn
Düna kadar rahat olan benn bügünn nasıll panik oldumm cnmm
biraz önce neslihan hanımı aradımm ama yerinde yoktu teli kapattım elim ayağım boşaldı resmenn nasıl kötü olduum:18::18:

beni anlamana çok sevindim canım.doktor bizede söyledi türkiyede yasal değil ama kıbrısa gidebilir sperm bankasından yararlanabilirsiniz dedi.o an kendimi hastanenin 3.katından atıcam sandım..rabbim büyük..dünyada esirgediği yavrularımı ben inanıyorum ki ahirette verecek bana ve hepimize inşallah..

umut hep var canım.ben bu dertle uğraşan birine umudum bitti bile dese asla inanmam.umut varki hala bu dertle yaşıyoruz.dediğin gibi bizimde çabamız ileride bu derde derman aramadım demiyelim.fırsatımız vardı da tedavi olmadık demeyelim.tedbir bizden takdir allahtan..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

canım ağlatmak için yazmadım.ama içimdekileri yazdım.o pataloji sonucunu alana kadar hep umut vardı içimde.sertoly çıkmasın diye hep yalvardım dua ettim allahıma.o kağıdı gördüğüm an dedim artık sona geldik.nefes alamadım bi an kulaklarım sessizleşti..dedim yarabbim bu nasıl bir acı..herşeyden önce sağlık diledim eşimle kendime sonra sabır...su içsem bile sabır diliyorum..çok zor günler geçiriyoruz.rabbim hepimizn yardımcısı olsun..

allah razı olsun canım seninde için doluymuş umarım rahatlamışsındır biraz.bomboş evde hayat çok zor.başkalarının çocuklarıyla avunmaya çalışmak çok zor.huzur hepimizin hanesinde olsun canım.allaha emanet ol..

rabbim hepimize nasip eder inşallah.psikolojik destek almaya benim durumumda olan herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.çünkü etrafımda " amann bizde çocuk varda noluyo" diyen insanlara ne cvp vereceğimi hala bulamadım.ağlama krizlerim oluyor evde işte sokakta.çok acı çekiyorum ve tek başıma atlatabileceğimi sanmıyorum.bide evlat edinme konusunda çok hassasız.yani uzman bi destek şart.

saol canım allah hepimizin yardmcısı olsun.sabrımız bol bol olsun.bu sınavda elbet bizimde yüzümüz gülecek.

işte tam olarak beni anlamışsın canım çok saol.ben de bunları demeye çalışıyorum.rabbim ömür verirse 5-6 yıl sınır koyduk önümüze. bitkiseller deneyeceğiz. tekrardan farklı bi hastanede ve belki farklı bir şehirde tedaviye başlayacağız.yine olumsuz olursa bırakıcaz herşeyi.rabbim isterse sebebe gerek yok.ben bunu anlatmak istiyorum.bizde çok severek evlendik eşimle.o zaten benim çocuğum gibi.ben bir ömür onu o tedaviden bu tedaviye şu macundan bu bitkiye harab etmek istemiyorum.ben sürekli eşimi bıçak altına atmak istemiyorum.biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.olmuyorsa takdir allahtan.kabullenmek lazım. iki kişi nasıl daha mutlu oluruz diye çabalamak lazım.azospermiye odaklı yaşamak evliliğe çok büyük zararlar veriyor.rabbim nasip etmiş olsun hepimize anne ve baba olmayı...

merhaba günaydın arkadaşlar nasılsınız sizleri çok özledim
biliyosunuz 21 haziranda eşimle ankaraya gittik boyamalı sperm testi için
eşim sperm verdi
sinan özkavukçuyla görüştük çıktık
şimdi sinan beye mail gönderdim sonuç için haber bekliyorum
o gün akşam 4 te konuştuğumuzda çok fazla elongenin olduğunu
hatta elongeyi aştığını spermatit olduğunu ama sperm diyemediklerini söylemişti
hayırlısı bakalım kaan bey ne diyecek sonuçlara...

cnm gözün aydın tedaviniz hayırlı uğurlu olsun
inşlh çıktığınız bu yoldan yüzünüz gülerek dönersiniz
allah yardımcınız olsun panik olma cnm bu anları yaşa herşey güzel olacak inşlh.....

canm heycanlanman cok cok normal siz bu tedawide m.tesede olcakmsnz tekrar canm

Evt cnm m.tese olucak eşim 3.defa inşallah bulunurr
bugün hep dilimdee dua Allaha yalvarıyoummm iyi sonuç olsun diyee tabiki en başta hayırlısı olsunn

sağol cnm benimmmmmmm
inşallahh cnm inşallahh herşey güzell olurrrr
günleri sayıyodumm bak o günn geldii işteeeeeeeeee:18::18::18:

canım,hiç o aşamaya gelmediğimiz için bilemiyorum.inşallah herşey istediğin gibi olur.

Allah razı olsun arkadaşım.canım hakkınızda hayırlısı olsun emekleriniz boşa çıkmasın.

gunaydin arkadaslar

canım,türk kahvesinin spermlerde hareketliliği artırdığını duymuştum ve eşim çok sık içmişti.

bitanem,hayırlı olsun çok yaklaştın bebişine.panik olma tatlım tadını çıkar güzel heyecanlar bunlar.güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar sinan beyi aradım şimdi mailime gördüklerini yazacağını söyledi
sonuçları kaan beye gönderdiğini söyledi
kaan beyide aradım telefona cevap veremedi saat 12 buçuk gibi cevap verir
bakalım birde ozaman arayayım ne diyecek
bu elongeler nasıl olgunlaşacak kızlar daha başka neler yapılabilir acaba

H.A.E: Olgun sperm görülmedi, bol miktarda round ve geç elonge spermatidler izlendi. Bir adet, olgun başa sahip büyük sitoplazma içeren spermatid izlendi.
S.. Hanım,
Durumunuzu Kaan Hoca daha iyi değerlendirecek. Ancak bu sonucun üretimin devam ettiğini, olgunlaşma aşamasında bir duraklama olduğu, ancak tek tük hücrenin bu aşamada ilerleyebildiğini göstermekte.
Saygılarımla
Dr. Sinan Özkavukcu

((((

Sağol bitanemmmmm
inşallah cnm güzel haberler veririmm
sizlerde gelin arkamdan sen, bahar ,aaumut
yanlız bırakmayınn beniiiiiiiiii

Sağol bitanemmmmm
inşallah cnm güzel haberler veririmm
sizlerde gelin arkamdan sen, bahar ,aaumut
yanlız bırakmayınn beniiiiiiiiii

inşallah canım.ben şimdi kuzenimi ziyaret edip ordan toplantıya gidicem.Allah izin verirse bebeğimizin güzel haberlerini getiririm akşam size.

baharcım aşağıda ismini gördüm.herşey yolundadır inşallah öpüyorum sizi.

Tmm cnm hadi inşallah güzel haberler getir bizee kuzucuktannnn

cnm merhaba nasılsın bebeklerin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşlh
anlatsana biraz rahatsız etmemek için arayamıyorum.....

denizbulut hadi gözün aydın bunlarda bişey inşallah devamı gelir bol bol spermler görünür tek tük olanlar dondurulup tüp yapılsa olmazmı deseniz kaan hocadan iyi bir yorum gelir inşallah ..

selam canlar
hepinizi çok özledim 1 günde
canlar dün raporumu milli eğitime bırakıp izmire geldik teyzemlere...
öğleden sonra anemon aradı konuştuk...
oda benim rapor aldığım hastaneye gelecekmiş tahliller için...
daha önce görüşmüş bugün kan testleri varmış falan...
bende çok sevindim yarın görüşücez diye
baya konuştuk dün de eşi test yaptırmış onun sonucunu alcam falan dedi...
neyse sonra üstünden biraz zaman geçti geri aradı...
"canım sonucumuz çıktı sperm sayımız 55 milyona yükselmiş" diye
tabi ikimizde havalarda sevinçten ne yapacağımı şaşırdım
"hemen eve gidince topiğe yaz bizim kızlarda sevinsin" dedim...
"onca zamandır yazmıyorum şimdi nasıl yazayım" dedi canım benim yaaa...
"olur mu öyle şey hemen yazıyorsun herkes duysun halaya başlasınlar" dedim
bu arada bende gecikmiş halayımı çekivereyimmmmmmmm
rabbim arkadaşımıza 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra inş doğal yoldan gönderir bebişini
bu sabahta hastanede buluştuk yüzyüze tebrik etme şansım oldu tatlı arkadaşımı
baya sohbet ettik çok güzel geçti görüşmemiz
sonrasında bizim işlerimiz vardı ayrıldık hastaneden...
rapor 3,30 da çıkacakmış...
raporu alıp hemen istanbula geçicez...
flazskcımda yarın başlıyormuş tedaviye
ilk gün yanında olabileceğim için ayrıca mutluyum...
çok heyecanlı bizim kız
merak etmeyin siz ben onu sakinleştiririm orada
böyle işte canlar fırsat bulmuşken nete gireyim biraz dedim...
sizden ayrı olmuyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…