Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım allahım böyle bir mutlulugu bizede yaşatsın sende saglıkla al yavrunu kucagına allahım nazarlardan korusun sizi...

inş canım en kısa zamanda tüm azolular alır kucağına yavrularını şu cuma vaktin de edilen dualar geri çevrilmez inş....
inşallah canım benim sizde saglıkla alın yavrularınızı kucagınıza...darısıda bizlere en kısa zamanda...:Saruboceq:

inş canım en kısa zamanda tüm azolular alır kucağına yavrularını şu cuma vaktin de edilen dualar geri çevrilmez inş....

AMINNN kizlar insallah rabbim bu guzel gunde edilen dualari kabul ederde bizleri tez zamanda yavrularimiza kavusturur allahim isteyen herkese versinnnn kimsenin kollarini bos birakmasin

rabbim herşeyin hayırlısını versin arkadaşlar..şimdi haberleri izliyodum bi haber beni çok üzdü çöp kamyonu eve girmiş anne baba ölmüş,çoçukları ortada kalmış..çoçuk okuldaymış çok üzüldüm öğretmenine sarılıp ailem hocam ailem diye ağlıyordu...bunları gördükçe diyorumki rabbim başka dert veripte bunu unutturmasın eşime aileme sağlık sıhhat versin diyorum

canim bende annemi 6 sene once kaybettim boyle haberler benide cok uzer her zaman benim dualrimda oyledir rabbim annemi unutturacak aci verme derim cok korkararim aileme bir sey olcak diye allahim bize sevdiklerimizin acisini gostermesin her seyin basi dedigin gibi saglik canim

allah rahmet eylesin canım,rabbim ailemizin acısını göstermesin gösterdiklerinede sabır versin..bazen çok üzülüyorum bebeğim olmuyo diye sudan sebeplere ağlayasım geliyo sonra düşünüyorum ya eşime bişey olsa ne yaparım diye sonra şükrediyorum rabbime ve dua ediyorum eşimi bana bağışla diye...

cnm senin adına çok sevindim,ne mutlu sana.allah analı babalı büyütsün inşallah
eşin bu bitkisel ilacı nerden bulmuş,ona tavsiye mi etmişler yoksa sadece duyup rasgele mi almış.bide ilacın ismini yazabilir misin

selam bacılar nasılsınız
derya tebrikler okunca nasıl sevindim Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah
kızlar tüpbebek merkezlerini bana sorun :roflol: şimdi ben ankaraya giderimde maya tüp bebege gitmemmi orayada gitim pazartesi günü ordaydık izlenimlerime gelince geniş bir merkez içerisi baya boştu sadce öyle hastalar falan yoktu ilk girişte hafif tombik bihanım vardı hoşgeldiniz faslından sonra hepinizin bildigi kılasik formlar doldu netteki sitelerinde azolu beylere azo teşhisi koymak için normal bakılan spermiyogramdan bişey çıkmaza yogunlaştırarak makinede birdaha bakılması işlemindede sperm çıkmazsa azolu denilebilecegi yazıyordu bende koçişe normali yıkamalısı oldu seninkine birde yogunlaştırılmış yapalım eksik kalmasın dedimsırnaşık şey neyse orada bu spermiyogramı yaptırdık tamamen düzmece eşim laborant kızla konuşuyor kızda biz normal bakıyoruz nette yazanda bu demiş neyse maya tüp bebek inşaat halindeydi odalrı bitmişte içlerini yapıyorlardı sonuçuda bekledik yaklaşık 3 saat orda kaldık ama öyle giren çıkan ahım şahım hasta yoktu birde iç sokakta merkeze biraz uzak drlarıda fenadegil bu işte yeni gibiler bürüksel tüp bile daha kalabalıktı merkezin yanındada çekcumhuriyetinin konsoloslugu var
şimdi gelelim bize biz beklemedeyiz emre bey eşimden kıromozom testi istedi eger sonuç kötü çıkarsa mtese yapmam dedi dünde tahlilleri yaptırdık 15 gün sonra sonuçları alıcaz sonuçlara göre ya emre beyde yada kaan hocada tedavi olucaz her ihtimale karşılık pazartesi rahim filmini çektiricem şuan beklemedeyiz

kizlar moralim cok bozuk esim 1 aydir endol ve trental kullaniyordu test yaptirdik sonuclarini bugun aldik fsh da hic bi degisiklik yok sperm testindede oyle sadece sperm testinde bir sey gorulmusdur yaziyor ama onunda ne oldugunu anlamadik doktor dilinde bir sey hollandaca kaan hocaya yollayacan sonuclari insallah o anlar uff

buarada söylemeyi unuttum koçişin testesteron tahlilinin sonucu çıktı en üst seviyeye yükselmiş :hooray: gelsin spermler sonrada inşallah bebişler

aaaa üzülme nerde hemen öyle düzelcek sonuçlar biraz sabır eger sonuç alınmazsa kaan hoca ilaçları degiştiriyor merak etme bu arada teste görülen şimdi ismini unuttum ama mikrop olabilir antibiyotik veriyorlar eger onlada gecmezse spermin ilk hali oldugu kanısına varıyorlarmış başka bi forumda azoile savaşanlar bölümünde okumuştum belkide öyledir spermin ilk hali olabilir dur hemen üzülme

kızlar slm dün misafirim vardı giremedim ama baya kaynatmışsınız deryacım seninde bebeğin olmuş allah analı babalı büyütsün canım sizin kullandınız ilaç trübülüs terrerist değilmi benmi yanlış hatırlıyorum

zaman hadi gözün aydın varya senin hamile olacağın içime doğuyor bak kesin olcak allahıın izni ile öyle hissediyorum send eolumlu düşün olurmu

zaman hadi gözün aydın varya senin hamile olacağın içime doğuyor bak kesin olcak allahıın izni ile öyle hissediyorum send eolumlu düşün olurmu

inşallah öyle olur sizlerde böyle diyince havalara giriyorum moralım düzeliyor

canim zaten birden duzelmeyecegini biliyorumda yani 1 sayi olsadami degisiklik olmaz dedim canim senin dedigin gibi esim nette arastirdida mikrop gibi bir sey diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…