Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim elh sevgicim ;ilk zamanlar günde 15 falan buluyordu kusmalarım ama şimdi şükür 3-4 kere oluyorr;
karnım yok daha ben zaten kilolu bir bayan olduğum içinnnn (65 kg) daha belli olmazz

sende iyisin inş...

larem senin kaç aylık oldu ne kadarda çabuk geciyor günler daha dün gibi transferin busefer tutdu demelerin inşallah Rabbim bizlerede nasip eder

merhaba kızlar eşi azosperm olanlar başlığı altındayız ya sizde aynı dertten muzdaripsiniz demekki sizin bildiğiniz sperm arttırıcı bişey varmı yazarmısınız....

merhaba kızlar eşi azosperm olanlar başlığı altındayız ya sizde aynı dertten muzdaripsiniz demekki sizin bildiğiniz sperm arttırıcı bişey varmı yazarmısınız....

oooooooo olmazmı tamda kürlerin yerindesin:roflol:
bak biz çogunu denedik sonuçta dogal yolla şakır şakır sperm çıkmadı bizde ama çıkanlar var öncekeçiboynuzu kürü en meşhuru bu sonra çakşır nohut kürü incir kürü bugün dogum haberini aldıgımız deryanın eşinin kullanıpta sperm çıkan tirebülüsü gnc ürünleri arı poleni ve macunlar bu macunları özel hazırlayıp satan yerler var biri üsküdarda ermiş aktar digeride eyüp sultandaki tarihi şifa aktarı bu arada bögürtlen kökü kürüde sonra aklıma gelen havuç suyu şimdilik hatırladıgım bunlar

kızlar aranızda bu deryanın eşinin kullanıpta sperm çıkan ilaç varya ondan aranızda eşi kullanan varmı

kızlar aranızda bu deryanın eşinin kullanıpta sperm çıkan ilaç varya ondan aranızda eşi kullanan varmı

ben ben ben varım tirebülüs tererrist diye bir hap uzun süre kullandık daha 2 aydır falan kullanmıyor aslında evdede var bitirse bari

Merhaba handenizuz bende kaan hocanın hastasıyım benim eşimde de azospermi var. İlk kez bu salı gittik. İyi bi doktor endol ve trental verdi 11 kasımda tekrar istedi. FSH hormonu 1.9 düşük bu nadir görülen bişey dedi umut verici konuştu. Sana özelden mail adresimi atayım konuşalım tecrübelerimizi.

burdan emaili kabul etmiyo ama sen geri kalanına hotmail ekleyerek tamamla adım ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman biraz araştırma yaptım endol ve trental biraz kanal açıcı gibi . fsh beyinden sperm üretilmesini sağlayan bi hormon onunla ilgili haplar değil gibi gelsi. Biraz moralim bozuldu araştırma yapınca.FSH 1.9 bizim bu arada.

kızlar bizimde fsh düşüktğü kaan hoca eşime klomen verdi bir ay kullandı sonra geçen hormon testi yaptırdık 3 buçukken fsh 9.9. olmuştu şimdi klomene devam ediyoz

larem senin kaç aylık oldu ne kadarda çabuk geciyor günler daha dün gibi transferin busefer tutdu demelerin inşallah Rabbim bizlerede nasip eder

canım 3 ay bitecek inş. yarın;evet dün gibi geliyor insana RABBİM ol dedikten sonra oluyor işte ;RABBİM en kısa ve hayırlı zamanda sanada nasip edecek inş.;sürekli takip edyorum seni sen hiç üzülme herşey hayırlısı ile yoluna girer ;bide sen çok yeni evliymişsin canım benimmmm sabrın sonu selamettir ;bence Kaan hoca ya yapışın gerisi gelir inş....

iyi akşamlar kılzra hande bizede 27 ekim dedi ama ben 26 sına aldırmak istiyorum cünkü eşim o zaman izin alabilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…