Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iklime;25447966]merhabalar benim eşimde azosperm 12 yıllık evliyim ve hala bebek sahibi olamadık [/QUOTE]

çok detaylı araştırılmadı ama bi kaç ay önceki spermiogramda 2 3 tane canlı 2 3 tane ölü sperm bulundu oda bizi umutlandırdı
HOŞGELDİN
tam yerindesin canım
inşaallah umutların yeşersin bebişine kavuşasın.
burda çok kavuşanlar oldu. bizde umutla bekleyenlerdeniz.
siz hiç tüp yaptınızmı.?
şimdiye kadar ki tedavilerinizi bir özetlersen iyi olur.
RABBİM yardımcınız olsun.
bizi en iyi biz anlarız.

sağol canım, inşallah bayrama bebeği yetiştiricem :) dedelere, anneannelere el öpmeye götürücem.

canım kütahyada gittiğin yeri merak ettim. nasıl bir yerdi. size bitki-ilaç birşey verdi mi?

cnm o gece eşim çıkıcaz yola dedi
bende hayır dedim her kafadan ses çıkıyor saraçoğluyla görüştüm
kür verdi onları getirtelim dedim bi ara müsait olduğumuzda da bi oraya gideriz bakalım dedim tamam dedi
kütahyaya gitmedik yani....

Slm KiZlar:)
Aaumut cnm adet olmuşun hadi tedavin hayırlı olsun bende doktora gittim bu ayın 28 yada 30 unda transfer olur buyuk ihtimal dedi..dondurulmusla 20. Gun transfer ediliyormuş önümde 20 gun var nsl geçecek zaman
Estrofem folik asit coaspirin verdi ...estrofem gunde 3 kez içicem ondan oruç tutamiycam malesef gunde iki kes olsaydı orucu tutma niyetim vardı kısmet deilmis.. Acaip rahatım igne falanda yok ya değişik geldi böle kolay olması:)
Öyle iste tup bebek merkezi yine cok yogundu nekdr cok tup bebek yaptıran var mis herkes birbirine üzülerek bakıyor ya bide biri yeni negatif sonuc almış cok uzgundu..başka birininde 5 yasında kızı vardı tup bebekle olmuş ikinciyi yaptırıyordu :) ins herkes böle guzel sonuc alır..

İklime cnm neguzel semen testinde sperm çıkmış ins tedavin olumlu sonuçlanacak 12 senenin sabrın sonunda Rabbim bebek nasip etsin size

inşallah hepimizin evet buranın geçmişini ara ara okudun çok kavuşanlar var allahın izniyle bizimde olur valla biz bi senedir tedavi oluyoruz süleymaniyede çıkan sonuçlara göre direkt tüp bebek dediler önümüzdeki ay başlıycaz eşime tese ameliyat felan demediler genetik testi yapıldı oda normal çıktı tam bilmiyorum sizin neydi sorun

ohh maşallah cnm en azından görünen bişeyler var ümitsiz olma
peki eşin mikro tesemi olacak çıkanlarlamı tüp denenecek
hangi dr gidiyorsunuz
durumunuz bizlere göre çok iyi çok güzel yanii.......

çok sağol canım inşallah o unut ışıği sizede doğar
devlet hastanesi süleymaniye bayağı met ettiler orayı olumlu sonuç alanlar var
valla devlet hastanesi olduğu için çok bişey demiyolar önümüzdeki adetimle tedaviye çağırdılar eşime tese felan demediler bekliyoruz

amin canım hepimize inşallah tüm olmayanlara
sizin sorun neydi

dr dan geliyorum eşimin tahlil sonucu iyi çıktı hadi ,benim dr.a benim sonucumun birinin çıkdığını diğerinin çıkmadığını söledim oda diğerinide bekliyelim dedi önemliymiş.diğeri ayın 16 sında çıkıcak ama ben 13 ünde hasta olucam bu ayı kaçırmam inş. birazcık geç hasta olurum inş. ben eminim aslında tahlilimin iyi çıkcağına bende sorun yok ben biliyorum dermişim )))inş. geç hasta olurumda ayın 16 sındaki tahlilime yetişirim ve sonucum inş. iyi çıkar yoksa 1 ay daha ertelenir bu durumdada bayramdan sonraya kalır bizim tedavi.geçen bayramdan beri tedavi görüyorum ya (
Allahım hayırlısıyla bizede başlamayı nasip etsin artık inş. bu yıl anne oluruz hepimiz.

merhabalar benim eşimde azosperm 12 yıllık evliyim ve hala bebek sahibi olamadık

hg cnm aramıza,geçmiş olsun ,inş. bu topik sana uğurlu gelirde anne olduğun günleri konuşuruz nasipse. 1-2 sperm çıktı demişsin hadi hayırlı olsun darısı başımıza.12 yılllık hasretin son bulur inş. bayada olmuş.

hoşgeldin tatlım alışmışım senin adını görmeye göremeyince filizin eksikliği belli bak dedim kendimce yoksa sen sabahtan akşama kadar burda dururdun kız . neler yaptın nasıl geçti günün cnm...

Hadi cnm gözün Aydın adetininin 3. Gunu başlarsın eğer tam zamanında gelirse zaten sen adet oldummmu olmadimmi derken biraz geçikir stres oldugundan :)
Bu ay Birsuru tedavi olan var Rabbim Ramazan ayında bizi sevindirsin ins:)

İkilimmm cnm esim 4 aylık bebekken tek yumurtası alınmış.. Ya fitik yada inememiş testis kesin hangisi bilmiyoruz ama kayınvalidemin demesine göre bebekken testisi davul gibi şişmiş almışlar...onu haricinde genetiği hormonları falan normaldi

çok sağol caanım biz erteledik yıllar boyu
ama artık yeter vakti geldi dedim

hayırlısı olsun canım. inşallah gönlüne göre olur. kırmızılar bir kaç gün gecikir, bu defa sorunsuz başlayabilirsin tedaviye.
gecikmezsede üzülme, en azından artık sorunsuz başlayacaksın tedaviye

Selam kızlarrrrr
bi kaç saatlik ayrıldımm sayfalar gitmişşşşşşş

Günaydın kızlarrrr
kırmızılar gelebildi sonunda:)))

yarın başlıyorum bende tedaviye, inşallah allahım kolaylık verir, herşey yolunda gider. bende bebişime kavuşurum

Gözün aydın cnm adet olmuşşsun sonundaaa,hayırlı olsunn tedavinn inş. kavuşursunnnn bebişineeeeeeeeee

Gözünaydın cnmm tahliler temiz çıkmışşşşş inşş istediğin zamanda gelirde adetinn tedaviyeee başlarsınnn..öbürr sonuçta iyi çıkar inşALLah

Slm canımmm
inş cnm güzell sonuçlar alırsınızz..sonrada hayırlısıylaa sende başlarsınnn...olsun önümüzdeki günlerde tedaviye başlayacak arkadaşalr varr bende varım tabii..sende bizle başlarsınn inş.

merhabalar benim eşimde azosperm 12 yıllık evliyim ve hala bebek sahibi olamadık

Merhaba arkadaşımm
hoşgeldinn aramızaaa ,tedaviye başlıyomusun inşş kavuşursunn bebişineeeeeee

inş gecikir ya ) zaten benim adetim 3 gün sürüyo kız denk gelirsede 3. gün başlıcam 4. gün başlasam olmazmı ya ))) 16sı ta adetimin 4. günü oluyo hesabım inş. şaşarda geç adet olurum.maşşallah sana 1. yi halletin 2. ciye başlıcan hadi inş. bu sefer tuttturusun)hamişliği ramazan ayı inş. hepimize iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…