Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar benim eşimde azosperm 12 yıllık evliyim ve hala bebek sahibi olamadık

cnm aramıza hoşgeldin inşllh sende hamişler kervanına katılırsın
cnm 12 yıl bayağı uzun bi zaman eşin ameliyat oldumu hiç
galiba 1 2 tane canlı veya ölü çıkıyo demişsin peki bunlarla hiç tüp bebebk denedinmi
yaşın kaç biraz ayrıntılı anlatırmısın cnm

Canım benim eşim 4 yasındayken cift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş o oyüzden azosperm

hoşgeldin tatlım alışmışım senin adını görmeye göremeyince filizin eksikliği belli bak dedim kendimce yoksa sen sabahtan akşama kadar burda dururdun kız . neler yaptın nasıl geçti günün cnm...

Hoşbuldukk tatlımm
yaaaaa eksikliğimm belli demekkkkkkk ee hergün buda oluncaaaaa
yokk artık bu hafta fazlaa durmuycammm topikteee
biraz kafa dağıtmam lazımmm cnmm ..
ama aklım hep burda yaa eve biraz önce geldimmm. hemen açtımm yemek yapmama lazımm. aslında ama topiğe bakmadan olmaz dedimmm.
günüm iyi geçti cnm .bizim topikten zaman varya arkadaşş ona giddimm .. güzel vakitt geçirdikk vallaa...
sende sonuçları almışsınnn..hadi adetin biraz geçiksindee ben sana yetişimmmmmmmmm

Tatlım hadi hayırlı olsun adet olmussun insallah bol bol saglıklı yumoşun we embriyon oluşur we sonrada sana sımsıkı tutunurlar insallah

hşbulduk canım inşallah önümüzdeki günlerde benim tedavimde başlıyo

Normalde gecikiyorsa yine geçikir cnmmm icin rahat olsun :) ama olurda erken olursan ondanda bı hayir var demek 1 ay daha bekleyende daha ii olacak dersin..cok hizliyim demi:) bu denemede olmasa 3 ay sonra 3. Yü yaparım :) yine olmazsa yine yaparım ...söyle bı dusunuyorumda tup bebek yaptırmak düşünüldüğü kdr zor deil heleki benim gibi igne görünce eli ayağı titreyen biri bunu söylüyorsa cidden kolaydır:) benim tek sorunum is yerinden izin almak bu sıra cok kaydoluyorum is yerinden milletin dikkatini çekiyorum malesef:)

cnm tedavi sürecinde çok zor ama onlardan uzak dur bol bol sahile in gez kendini yormadan stres yok kist ameliyatını ne zaman olmuştun eşinin durumunu ailesi bilmiyormu bizde 4 yıllık evlilik sonucunda geçen yıl ailesine anlattık bana birşey demiyorlar herkesin çocuğu olmak zorunda değil diyorlar yarın polipim alınacak ya onlara söylemedik belli olmazlar

ben bugün psikiyatrise de gittim.kendimi anlattım ,yaşadığım sorunlarımı anlattım,sizlerle yazışdığımı söyledim) devam et dedi dr.um... iyi geçti ama: konuşmakda kendimi anlatmakda zorluk çekdim açıkcası çok zor bişey bastırılmış duyguları paylaşmak bana bi form verdi doldurup 20 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.bana ne yararı olucak bilmiyorum ama olsun aklımda kalıcağına gideyim dedim çünki bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum ,hayattan beklentim kalmıyor,yıpranıyorum.... inş. görüşmeler bana iyi gelir.benim bildiğim ama kaçındığım bazı gerçekler vardı onların üstüne gitmem gerektiğini söyledi denicem bakalım inş. mutlu oluruz.

ne diyeyim böyle adamla evlilik zaten yürümezmiş Rabbim akrabana sabır versin

cnm sende benimle ağustosta başlarsın :)

cnm burda çok sıkılosan fazla durma kafanı dağıt dışarı at kendini ))benimde pazara gidip alışveriş yapmam lazım ) aklım burda sen gibi...ne güzel zamanla buluşun arada dertleşin gülün ağlayın bizde selinle vakit geçiririz artık )hafta sonuna müsait olursa
adetim gecikirse ben sana yetişirim kız )) adetim 14 ünde 15 inde gelse bana yeter sonrası beni aşar )

cnm en doğrusunu yapmışın üroloğ jinekolog olunca koşarak gidiyoruz yetmiyor vitaminler aktarlar dualar ya ruhumuz mutlaka faydası olacaktır

hşbulduk canım inşallah önümüzdeki günlerde benim tedavimde başlıyo

İnş ALLAH başlarsın allahın izniyleee ve kavuşursun bebeğineee
12 yıılık evliymissinnn bende 9 senenin içindeyimm inş bu sene dinerr hepimizinnn evlat hasretii
bende 25 temmuz adet tarihimm o zaman başlıycamm inş bi aksilik olmassaa

canımm biz seninle aynıı zamanda başlıycağızz o zaman desene
bendee adetimm şaşmazsaa 25 gibi adet olucammmmmm

inşallah canım :) eşim hiç ameliyat olmadı daha doğrusu biz hep erteledik sadece azosperm olduğunu biliyoduk önümüzdeki ay tedavim başlıyo bakalım menide mi bulunur teseylemi henüz bişey söylemediler devlet hastanesi olduğu için çok aydınlatmıyolar insanı benim yaşım 30 eşim 34

ben 11 buçukta oradayım operasyon 12 buçuk ama 5 e kadar yatacağım olsada bitse off

cnm en doğrusunu yapmışın üroloğ jinekolog olunca koşarak gidiyoruz yetmiyor vitaminler aktarlar dualar ya ruhumuz mutlaka faydası olacaktır

sen beni görcen hastanede bugün bi üroloğa koşuom bi psikiyatrise koşuom bi yandanda tüp bebek dr uma koşuom ) neyse işlerimi hallettim ya... iykide gitmişim bunalıma girdikçe gitseydim diceğime gittim gördüm derim )en azından benimle neler konuşacağını biliyorum.iyi bi dinleyici şuan için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…