merhabalar benim eşimde azosperm 12 yıllık evliyim ve hala bebek sahibi olamadık
hoşgeldin tatlım alışmışım senin adını görmeye göremeyince filizin eksikliği belli bak dedim kendimceyoksa sen sabahtan akşama kadar burda dururdun kız . neler yaptın nasıl geçti günün cnm...
Selam kızlarrrrr
bi kaç saatlik ayrıldımm sayfalar gitmişşşşşşş
Gözün aydın cnm adet olmuşşsun sonundaaa,hayırlı olsunn tedavinn inş. kavuşursunnnn bebişineeeeeeeeee
Gözünaydın cnmm tahliler temiz çıkmışşşşşinşş istediğin zamanda gelirde adetinn tedaviyeee başlarsınnn..öbürr sonuçta iyi çıkar inşALLah
Slm canımmm
inş cnm güzell sonuçlar alırsınızz..sonrada hayırlısıylaa sende başlarsınnn...olsun önümüzdeki günlerde tedaviye başlayacak arkadaşalr varr bende varım tabii..sende bizle başlarsınn inş.
Merhaba arkadaşımm
hoşgeldinn aramızaaa ,tedaviye başlıyomusun inşş kavuşursunn bebişineeeeeee
inş gecikir ya) zaten benim adetim 3 gün sürüyo kız denk gelirsede 3. gün başlıcam 4. gün başlasam olmazmı ya ))) 16sı ta adetimin 4. günü oluyo hesabım inş. şaşarda geç adet olurum.maşşallah sana 1. yi halletin 2. ciye başlıcan hadi inş. bu sefer tuttturusun )hamişliği ramazan ayı inş. hepimize iyi gelir.
allahlarından bulsunlar, ablamdada polikistik var ama iki doğum yaptı hemde normal yoldan hamile kaldı. tedavisi olmayan bir dert değilki. o kocaya çocuk yapmaya değmezmiş zaten ama kızcağızın pisikolojisi nasıl bozulmuştur kimbilir.
beyin kaynanacığımda bana çocuk doğurmadan evin adamı olunmaz der durur her fırsatta. daha onların ailesinden olamamışım sanki çok meraklıyım ona. ayrıca bizim oturduğumuz ev aile apartmanı. kaynanam, görümcem ve ben oturuyoruz. eltileriminde orada evleri var ama oturmuyorlar. onların tapularını verdiler, eltilerimde evlerini kiraya verip taşındılar. ama benim çocuğum yok diye bizim evimizi vermiyorlar. sonra ben ölürüm benim kardeşlerim, yiğenlerim mirasımızdan pay alırmış kendi emeğini benimkileremi yedirecekmiş.
daha 30 yaşında gelininin ölümünü bile planladı. kaynanatörüm. ben kist ameliyatı oldum ya çocuğum olmuyor diye düşünüyor. başak bir ihtimal söz konusu bile değil onun için.
neyse benden uzak allaha yakın olsunlar. yarın tedavim başlayacak. sinirlerimi hoplatmayayım şimdi :)
amin cnm inş dualarımız kabul olur..
kucağımız boş kalmaz..
bizim bir akrabanın kızını kocası annesinin evine geri göndemiş çocuğu olmuyor diye..
polikistik over varmış tedavisi vardır muhakkak ama insanlar bi garip çocuğu olsaydı iyiydi ama olmayınca kötü oldu..
biz iyi günde kötü günde diye evleniyoruz ama kötü günde yanımızda kimse olmıyacak demekki..
erkekte probem olmayınca kolay gönder yenisini al..
biz okadar uğraşıyoruz Rabbim mücadelemizi görür inşş...
selam kızlar nasılsınız..
mayıs başında biz de tüpbebek tedavsine başlıyacaktık.
dr 2 ay erteleyin demişti.
eşim test yaptırmak için ist gidecek.
inşaallah iyi bir sonuç alırız.
bende başlarım.bu ay hazırlanmadım.
regl oldum bende.içim bi tuhaf oldu.
arkadaşlarla bende olsaydım diyee..
başlayanlara güzel sonuçlar için duacıyım.
DENİZBULUT canım nasılsın.
yaa kızlar bi merak ettiğim konu daha var bilgisi olan varsa yardımcı olsun
artık tek embriyo transfer ediliyomuş doğru mu
Hoşbuldukk tatlımm
yaaaaa eksikliğimm belli demekkkkkkk ee hergün buda oluncaaaaa
yokk artık bu hafta fazlaa durmuycammm topikteee
biraz kafa dağıtmam lazımmm cnmm ..
ama aklım hep burda yaa eve biraz önce geldimmm. hemen açtımm yemek yapmama lazımm. aslında ama topiğe bakmadan olmaz dedimmm.
günüm iyi geçti cnm .bizim topikten zaman varya arkadaşş ona giddimm .. güzel vakitt geçirdikk vallaa...
sende sonuçları almışsınnn..hadi adetin biraz geçiksindee ben sana yetişimmmmmmmmm
ben bugün psikiyatrise de gittim.kendimi anlattım ,yaşadığım sorunlarımı anlattım,sizlerle yazışdığımı söyledim) devam et dedi dr.um... iyi geçti ama: konuşmakda kendimi anlatmakda zorluk çekdim açıkcası çok zor bişey bastırılmış duyguları paylaşmak bana bi form verdi doldurup 20 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.bana ne yararı olucak bilmiyorum ama olsun aklımda kalıcağına gideyim dedim çünki bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum ,hayattan beklentim kalmıyor,yıpranıyorum.... inş. görüşmeler bana iyi gelir.benim bildiğim ama kaçındığım bazı gerçekler vardı onların üstüne gitmem gerektiğini söyledi denicem bakalım inş. mutlu oluruz.
hşbulduk canım inşallah önümüzdeki günlerde benim tedavimde başlıyo
cnm aramıza hoşgeldin inşllh sende hamişler kervanına katılırsın
cnm 12 yıl bayağı uzun bi zaman eşin ameliyat oldumu hiç
galiba 1 2 tane canlı veya ölü çıkıyo demişsin peki bunlarla hiç tüp bebebk denedinmi
yaşın kaç biraz ayrıntılı anlatırmısın cnm
yarın sabah 9:30 gibi orada olacağım. sen kaçta gideceksin.
inşallah canım, hepimiz kavuşalım bebeklerimize. tedavimiz zaten yaklaşık 15 gün sürecek. mutlaka denk geliriz. yarın gideyim bakalım. ikinci kontrole ne zaman çağırırlar.
cnm en doğrusunu yapmışın üroloğ jinekolog olunca koşarak gidiyoruz yetmiyor vitaminler aktarlar dualar ya ruhumuz mutlaka faydası olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?