inşallah canım :) eşim hiç ameliyat olmadı daha doğrusu biz hep erteledik sadece azosperm olduğunu biliyoduk önümüzdeki ay tedavim başlıyo bakalım menide mi bulunur teseylemi henüz bişey söylemediler devlet hastanesi olduğu için çok aydınlatmıyolar insanı benim yaşım 30 eşim 34
cnm tedavi sürecinde çok zor ama onlardan uzak dur bol bol sahile in gez kendini yormadan stres yok kist ameliyatını ne zaman olmuştun eşinin durumunu ailesi bilmiyormu bizde 4 yıllık evlilik sonucunda geçen yıl ailesine anlattık bana birşey demiyorlar herkesin çocuğu olmak zorunda değil diyorlar yarın polipim alınacak ya onlara söylemedik belli olmazlar
sen beni görcen hastanede bugün bi üroloğa koşuom bi psikiyatrise koşuom bi yandanda tüp bebek dr uma koşuom) neyse işlerimi hallettim ya... iykide gitmişim bunalıma girdikçe gitseydim diceğime gittim gördüm derim )en azından benimle neler konuşacağını biliyorum.iyi bi dinleyici şuan için...
ne güzel operasyonun kolay geçsin biter cnm stres yapma kendine rahat ol gelecekben 11 buçukta oradayım operasyon 12 buçuk ama 5 e kadar yatacağım olsada bitse off
sen beni görcen hastanede bugün bi üroloğa koşuom bi psikiyatrise koşuom bi yandanda tüp bebek dr uma koşuom) neyse işlerimi hallettim ya... iykide gitmişim bunalıma girdikçe gitseydim diceğime gittim gördüm derim )en azından benimle neler konuşacağını biliyorum.iyi bi dinleyici şuan için...
cnm 35 yaşından küçüksen tek yıl olarak 35 olduğunda çift konuluyor
ne güzel operasyonun kolay geçsin biter cnm stres yapma kendine rahat ol gelecekdüşün cnm
aslında hepimiz gitsek fena olmaz psikolağa
şahsen bana çok lazım ama bana önce evlilik terapisti sonra psikolog
anca düzelirim
cnm doktorun insiyatifine kalmışş.. bide azospermi zor bi durum onun için 2-3 ambriyo koyabilirler tabi uygun görürlerse.. bana gecen denememde 2 tane koydular.. şimdi 3 tane istiycem bana kalsa 12 dondurulmuş embriyom var hepsini koysunlar:)yaa kızlar bi merak ettiğim konu daha var bilgisi olan varsa yardımcı olsun
artık tek embriyo transfer ediliyomuş doğru mu
Canım benim insallah bu defa gelecek bebişlerin dualarm seninle
cemremcim eşim bugün yemeğe götürdü geziyorduk bebek mağazasını gezdim çok güzeldi bebişelerimizin adıda hazır isimleriyle eşya baktık ben çok mızmızım hiç ameliyatta olmadım çok geçecek saati gelene kadar sonra kolay olur herşey ilk alttan muayene oluyorum nasıl ağladım dr beni psikoloğa yollamak istemişti 1yıl sonra çok sıradan oldu muayene kan alımı
kayınvalidem şimdi köyde allahtan. ama telefonlada yetiyor sinirimi hoplatmaya. ama relaks olmaya çalışacağım. tedavimden önemli değil.
2-3 sene oldu canım ben ameliyat olalı. 2 sene doktor yasaklamıştı ozaman açık ameliyat olduğu için. 2 seneden sonrada azo çıktı başımıza.
ailesi bilmiyor canım. özellikle söylemedik. eşimde istemedi söylemeyi.
aynı apartmanda oturunca doktora gidip gelmelerde sorun oluyor. normalde sabahları farklı saatlerde çıkıyoruz evden. doktora gidince birlikte çıkıyoruz. hemen soruyorlar nereye gidiyorsunuz diye. yalan kalmadı artık.. inşallah bebeğimize kavuşuruz. bir ay sonra müjdemi veriyro olurum inşallah.
evet canım benimde seninde iptal olmasaydı zaten bu ayda beraber başlıycaktık.inşAllah ikimiz bir başlar ikimiz bir hamileyiz deriz.canımm biz seninle aynıı zamanda başlıycağızz o zaman desene
bendee adetimm şaşmazsaa 25 gibi adet olucammmmmm
inşAllah hayırlısıyla geçer operasyonun sonra gelsin tedavi ve bebeğin.ben 11 buçukta oradayım operasyon 12 buçuk ama 5 e kadar yatacağım olsada bitse off
söylediklerine aynen katılıyorum canım eşimle banada lazım biz tam bir sitkomuz.ne güzel operasyonun kolay geçsin biter cnm stres yapma kendine rahat ol gelecekdüşün cnm
anca düzelirim
cnm doktorun insiyatifine kalmışş.. bide azospermi zor bi durum onun için 2-3 ambriyo koyabilirler tabi uygun görürlerse.. bana gecen denememde 2 tane koydular.. şimdi 3 tane istiycem bana kalsa 12 dondurulmuş embriyom var hepsini koysunlar:)
eşimmm ya 3 üde tutarsa diyor ama tutsa gece denemedeki ikisi tutardı..nebilim nekd rçok embriyo okdr çok şasn gibi geliyor
canım bende senin gibiyim üç beş tane koysalar hayır demem ,sonra nasıl bakarız düşünmüyorum.herhalde yılların özlemi.
inş cnm dua et hepimize güzel anne:)eskiden bebek fikri hayatımın herhangi bi noktasındayken şimdi odak noktasındaa hep bebek düşünüyorumm hep:)bide yaşıtlaırmın hepsi dogum yaptı onları görünce daha tuhaf oluyorum
cnm doktorun insiyatifine kalmışş.. bide azospermi zor bi durum onun için 2-3 ambriyo koyabilirler tabi uygun görürlerse.. bana gecen denememde 2 tane koydular.. şimdi 3 tane istiycem bana kalsa 12 dondurulmuş embriyom var hepsini koysunlar:)
eşimmm ya 3 üde tutarsa diyor ama tutsa gece denemedeki ikisi tutardı..nebilim nekd rçok embriyo okdr çok şasn gibi geliyor
inş cnm dua et hepimize güzel anne:)eskiden bebek fikri hayatımın herhangi bi noktasındayken şimdi odak noktasındaa hep bebek düşünüyorumm hep:)bide yaşıtlaırmın hepsi dogum yaptı onları görünce daha tuhaf oluyorum
demi aynen vala normalde ikiz desen ay nsl zordur derim ama şimdi 3üze bile bakarım:)canım bende aynıyım üç beş tane koysalar hayır demem ya sonra nasıl bakarız düşünmüyoruz .herhalde yılların özlemi .Allahım hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin
kızlaarrrrrr nasılsınız
ben de bugün polipimden kurtuldum elhamdülillah kist de vardı ama doktor yatış yapmadan muayene etti ve kistin olmadığını söyledi zaten bigün öncesinde de kanamam olmuştu bayağı onun da etkisi oldu herhalde
anca kendime gelebildim sabahtan bu yana sersem gibiydim.
demi aynen vala normalde ikiz desen ay nsl zordur derim ama şimdi 3üze bile bakarım:)
yalnız ben çok minyon biriyim 3 tane bebek taşıyamam heralde.. sonrasında 3 ü tutar ve birini almak zorunda kalırlarsa vicdanım sızlar..ama bide diyorum 3 tane koysunlar belki 2 si tutmaz 1 tanesi tutar.. nebilim şimdi sormadım doktora transfere yakın sorcam buyuk ihtimal yok der 2 tane yeter der ama şansımı dneiycem:)
gecmiş olsun cnmm..rabbim bu çektigimiz sıkıntıların sonunda bizi ödüllendiri bebişlerle inş.. sen yeni tedaviye nezaman başlıycaksın cnm
kızlaarrrrrr nasılsınız
ben de bugün polipimden kurtuldum elhamdülillah kist de vardı ama doktor yatış yapmadan muayene etti ve kistin olmadığını söyledi zaten bigün öncesinde de kanamam olmuştu bayağı onun da etkisi oldu herhalde
anca kendime gelebildim sabahtan bu yana sersem gibiydim.
cemremcim eşim bugün yemeğe götürdü geziyorduk bebek mağazasını gezdim çok güzeldi bebişelerimizin adıda hazır isimleriyle eşya baktık ben çok mızmızım hiç ameliyatta olmadım çok geçecek saati gelene kadar sonra kolay olur herşey ilk alttan muayene oluyorum nasıl ağladım dr beni psikoloğa yollamak istemişti 1yıl sonra çok sıradan oldu muayene kan alımı
ne güzel operasyonun kolay geçsin biter cnm stres yapma kendine rahat ol gelecekdüşün cnm
anca düzelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?