Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin cnm bnm inş:)
sanada az kalmış şurda bayrama cok bşy kalmadı:)
biizde bu ayın 28 yada 30 unda transfer olcam cnm kısmetse:)
ilaç verdi bugun doktor onları kulancam :)
keyfim iyi çok şükür.. ilk tüp bebekteki gibi gergin olmuyorum doktora giderken..
bide elimizden geleni yaptık rabbime kalmış artıkkk akışına bıraktım..
bugun evdeyim uzun bi zamandan sonra:) eşim kahvede kayınvalidem görümcelerim gezmeye gitmiş bende bundan yararlanınp evde kaldım:)aslında evde olsam sürekli nete gircemde evde yokum diye uzun zamandır düzgün gelemiyorum.. ramazanda geliyor artk yatcam evde:)
bu arada kaynanam illa bana gel ben sana bakarım diyor ama tam ramazana denk geliyor kaynanamda misafir eksik olmaz bacıları hergün orda ben rahat edemem tuvalete bile rahat gidemem..eşime dedimmm ramaazanda zaten eşim ögleden sonra işe gitcek.. işe giderken kahvaltı hazırlar bana.. akşamda annesinden yemek getirir ..inş evimde kalırımmm başka yerde rahat edemem.. bakalım nolcak:=)bide kendi işimi görürüm yatalak hasta deilim sonucta :)

geçmiş olsun oh kurtulmuşsun darısı diğer poliplilere
tedaviye ne zaman başlıcaksınız cnm

aynen bende eşime dedim hatta en son kavgada eğer evlilik terapistine gimessen seni boşarım dedim
nerde o an tmm dedi daha gidecek tabii boşanma lafını gitmek için kullandım
psikolaga bile gitmeme izin vermiyo neymiş ben çok ılımlı, sakinmişim
deli bilmiyo ki ben tam bi
en iisi gitmeli dr bari dejarrj olur insan

ZCU cnm bende gidelim diyom da olmuyo bu eşler biraz tuhaf yaaaa:44:

Son düzenleme:

İyiyizz cnm çok şükür
Geçmiş olsun kurtulmuşsunn polipten rabbim şifa versinn...
inş.sorunsuz bi şekilde başalarsınn tedavineeeee

İnşALLAH canım yaa inş hamileyizzzzzz demek nasipp olurrr

geçmiş cnm ) bu polip derdi benden size geçmiş önceden ben polip derdim topikde hep ))) bıkmıştım polip derdinden..tedavin ne zmn başlıcakmış ilaç ne verdi dr un şimdilik?
sağol canım
şimdi zaten tedavideyim aynen devam edicem tedavime kısmetse bayramdan sonra başlıcaz 2.denemeye
polip için diyosan antibiyotik falan verdi
sevindim canım iyi olmana sanki o pimpirikli kız gitmiş yerine sakin bir kız gelmiş hep öyle ol canım zaten üzme tatlı canını
ramazanda da zor olur canım ya bi de yaz sıcak
şimdi başladın mı canım iğnelere
sağolasın canım amin inşallah kısmetse bayramdan sonra başlıcaz canım 2. ye
İyiyizz cnm çok şükür
Geçmiş olsun kurtulmuşsunn polipten rabbim şifa versinn...
inş.sorunsuz bi şekilde başalarsınn tedavineeeee

sağol canım Allah razı olsun
hepimiz inşallah güzel bir şekilde başlarız canım.

cnm ben eşime daha önceden gidicem dedim oda bana senin bişeyin yok hastane ve dr.lar zaten geriyor insanı diyerek sakinleştirmişti neyse geçenlerde bi kavgamızda ben senden korkuyom sen kafayı yicen diye demezmi ))) anam dedim bende ben kafayımı yiyom yoksa yavaş yavaş hemen bi randevü aldım eşimede söylemedim gittiğimden haberi yok söylesemmi söylemesemmi şimdilik bilemedim bende....ama o benim hep gitmek istediğimi biliyor.

cnm benim dondurulmuş embriyolarım var ya onun için igne yok bu sefer sadece ilaç içecem okdr:) okdr çok igne vurundum ya şimdi vurunmamak garip geliyor sanki tüp bebek yaptırmıyorum gibi oldum:)şimdilik sakinimm akışına bıraktım herşeyi inş sonrada böle olurum:) eşim transfer sonrası net sana yasak diyor ama nsl zaman gecer yata yata:)ilkinde acemilikten dolayı vesveselerim çoktu şimdi herşeyi biliyorum mecburda bekliycem:) elaazıgdada muayene oldum bi sorun çıkmadı malatyadaki doktorumda öle dedii. elimizden geleni yaptık ondan içim rahat gerisi rabbimin takdirine kalmış..benim gibi biri bukdr rahat yaaa ben bile kendime şaşıyorum aslında:)
heralde ilk tüp bebekte çok yorulmuş yıpranmışım bide spem çıktımı çıkmadımı derken insan geriliyor heralde:)

aynen bende istiyorum yok diyo
ama bende bi ara gidicem benim çok ihtiyacım var
aslında ben çok şen bi insanım yani herkes öyle görür benide
içimdekini kimseler bilmez eşim bile ona anlatınca hemen evde durma
sıkılma anneme git diyo ben 60 yasındaki kadınla ne konuşayım be
kendi annem olsa aglarım kızarım gülerim zaman geçer kayınvaldeyle öyle olmuyo
dediğin gibi aslında bende gizli gideyim bi kere deneyeyim bakalım :44:

selam canlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
bugün geç kaldım ama aklım hep sizde kaldı
çok kaynatmamışsınızdır umarım
ben geçmişi okuyup geleyim bekleyin beni

Son düzenleme:
kızlar konunun dışında bişey soracam ama isim değişikliği nasıl yapılıyo bilen varmı
cnm yukarıda ki profilim yazısına gir gir orda profil düzenleme yazıyo tıkla o zaman cıkar cnm

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
oku tatlkım rahat rahatttttttttt

Son düzenleme:
kızlar konunun dışında bişey soracam ama isim değişikliği nasıl yapılıyo bilen varmı

öncelikle hoşgeldin aramıza inşallah ilk tedavinde bebişine kavuşursun.canım bende istiyorum isim değiştirmek ama malesef eskiden değiştirebiliyordun şimdi imkansız

doğru canım bak unutmuşum ben onu daha iyiymiş öyle
inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider canım benim herşey gönlümüzce olur inşallah.

öncelikle hoşgeldin aramıza inşallah ilk tedavinde bebişine kavuşursun.canım bende istiyorum isim değiştirmek ama malesef eskiden değiştirebiliyordun şimdi imkansız
hoşgeldin cnmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaabende yazıyom profile gir falan falan benherhalde
iklime cnm kusura bakma ben değiştiriliyo biliyordum

Kızlar bende birşey sorucam biliyorsunuz şimdi benim sigortam yok rapor çıkaramıyorum bu yüzden birtürlü tedavime başlayamadım
ben parayla gerekli testleri yaptırsam neler lazım hsg zaten özelde çektirmeyi düşünüyorum
birde rapor alacağım hastanede testlerimi yapsam sorun olmaz herhalde birde hangi tahliller yapılacak adetin kaçıncı günleri lütfen yardımcı olun

cnmmm yönetici oluyor ya yeşil renkli isimleri onlarla konuş deişiyordu sanırım ama şimdi kalktıysa bilmiyorum:)

hg cnmmmmmmm:)

ama neden ben bi yanlışlık sonucu bu ismi kullandım niye imkansız neyse hoşbulduj canım inşallah hep birlikte senin varmı yoksa bebiş

güzelim adetin 2.ci günü alttan muayne olucan bu arada fsh,lh,hapatit,alize, kan sayımı
( bi kaç tane daha varda hatırlayamadım)
smear testiş o adetsizken olacak
unuttuğum vardır muhakkak sana arkadaşlar anlatır benim unuttuğumu
hatırladığım bunlardı cnminşllh yararı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…