Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşaallah canm inşaallah......gelişirler bigün elbet .....vakit geç olmaaaadaaaan....

tünaydıınnnn canııım naber nasılsın akşamdan buyana kırmızı güller geldimi .....

iyiyim canım kahvaltı yapıyoruz kocişle...
yok canım yaaa gelmedi daha zaten cumartesi pazar gelmesi geekiyor...
inş zamanında gelir bende başlarım pazartesi tedaviye
sen nasılsın canım

bukadar temizlik, hareket yapıyorsun. gecikmez inşallah kırmızıların hafta sonu yetişirsin bana canım. daha çok baştayım..

inş tatlım zaten günüm hafta sonu inş hemencik geliverirler
gerçi boşda durmuyorum iş güç zaman geçiyor...
senin için inş herşey çok güzel olacak

canım bi karara varmanız iyi olmuş hayırlı olsun...
inş ameliyatınız çok güzel geçer ve bi sürü sperminiz bulunur
bayram öncesi güzel bi hed,ye olur sonuç size

ohhhhhhhhh çiçekler mis gibi bunlarda sana
güle güle kullanın yeni eşyalarınızı bitanem
huzurla oturun yeni odanızda...
canım benim senin zaten rahatsızlığın var dikkat et kendine...
tatlım biliyorsun kim topikten uzak kalırsa onca sayfayı okumak cezası oluyor
sende ol tabi tatlım sensiz olmazzzzzzzzz

canım bizde kaan hocanın hastasıyız.eşimde 21 mayısta doruk hastanesinde ameliyat oldu.ama olgun bulunmadı maalesef.bizede sana denilenin aynısını dedi.eğer olgun bulunsaydı ben de hemen tüp bebeğe hazırlanacaktım ve ankara üniversitesinde olacaktı.şimdi eşim iğne tedavisi görüyor ve 6 ay sonra bir daha olacak tese.doruk hastanesindeki doktorlar çok iyi çok güzel igileniyorlar.güleryüzlü insanlar.ordan bir doktor da ameliyata giriyor beraber yapıyorlar.1 gece kalıp ertesi gün çıkıyorsun ve anestezi altında oluyor 1 saat falan sürüyor.inşallah olgun bulunur sizde.hiç canını sıkıp sitrest yapma herşey olacağına varır

tünaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız bugün ??
maşallah topiğimiz bugünde çok kalabalık

tünaydınnnnnnnnnnn
sağol bi tanem inşllh yeni oda huzur getiri bize
evet zaten boynum ,kolum agrıdı gece ne yapayım adama da kıyamadım tek başına ugraşmasına hallettik neyse
evet sabah sabah çektim cezamııı öyetmenimmmmmmmm
bensiz olurmu hiççççççççç
sen nasılsın kırmızılar gelemk üzeremi

anam burası bugün ne olmuş anacık babacık günü gibi pek kalabalık olmuş )iyidir inş. herkes

hoşgeldin doğru bakmamıştım kişilere anmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasıl dolmuşuz heeeeeeeee
oooo herkesler gelmiş bugün topiği sallarız herhaldeeeeeeeeeee
sen nasılsın cnm benim:)

Son düzenleme:
anam burası bugün ne olmuş anacık babacık günü gibi pek kalabalık olmuş )iyidir inş. herkes

hayırlı olsun cnm üniteni daha önce görmüştüm topikten güzeldi güle güle tv'nizi izleyin artık bol kahkahalarla

sizede hayırlı olsun cnm tedaviye karar vermişsiniz..ben sana şunu söyliyim benimde eşimin hormon ları normal çıktı ama 0 sperm ve dr önce beni hazırlıyor sonra eşimi amaliyata alıcak ama benim bi türlü hazırlanmam bitmek bilmedi ve şuan smear tahlili verdim sabırsızlıktan sonucunu beklemeden başlamayı düşünüyorum (dr bekle diyor)artık tutursa tutar tutmazsa olcağı varsa dondurulmuşlarla deneriz nasipde ne varsa o olsun diye düşünüyorum artık, yorucu bi süreç.eşimdende sperm çıkıcakmı oda bellisiz bakalım.bendede yumurta rezev azlığı var her ay benim aleğime işliyo (

aman da aman kocişine de kıyamazmış
rabbim evinizde huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin bitanem
eeee cezanıda çektiğine göre bidaha toipkten uzak kalmazsın dimi
canım günüm haftasonu zaten...
nebileyim şimdilik bi belirti yok ama inş gelmek üzeredirler...
benim için bu yaz tatili çok önemli...
zaten 2 hafta geçti inş daha fazla kaybım olmaz...

hoşgeldin doğru bakmamıştım kişilere anmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasıl dolmuşuz heeeeeeeee
oooo herkesler gelmiş bugün topiği sallarız herhaldeeeeeeeeeee
sen nasılsın cnm benim:)

sağol cnm iyiyim.evt çok kalabalığız bugün maşallah )

evet canım bugün çok kalabalığızzzzzzzzz
topikte şu anda bulunmayanların geçmişi okurken ki durumlarını düşünmekk bile istemiyorum

NE YAPIYIM SEVİYORUZ İİŞTE
İNŞLLH ZAMANINDA GELİR KIRMIZILARDA TATİLİN DE FAZLA KAYIP OLMAZZZZZZZZ
FLASZKKKKKKKK CNM SESİN ÇIKMIYOOOOOOOOOOOOOOO

anacık babacık günü demişken inşallah ana baba oluruz kızlar ))))

AAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNŞLLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…