Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım boşver seni önemsemeyeni sen hiç önemseme...
canın sıkılır tabi ister istemez ama düşünme kendi seviyeleri o demek ki...

bende böyle sade yeşillik hiç hazırlamazdım kendime ama tüp bebek tedavisinde bol yeşillik ve su içilmeli diye okumuştum bende uygulıyayım bari dedim yeşillik bol nasılsa şimdilerde ...eşin seviyorsa yedir cnm iyimiş.

canım o çok yer zaten kendine çok iyi bakar...
meyveyi yeşilliği çok yer...
tatlım buarada temmuz topiğindeki bazı arkadaşlar tedavi aşamasındayken maydanoz ve nane kullanılmaması gerektiğini yazmışlardı...
şimdi hatırladım nekadar doğru bilemiycem ama paylaşayım dedim

sağoll balım sanada afiyet olsun ama benimm sütümü kimse getirmiyoo

senin kociş kaçıncı rüyasını görüyorda ondan tatlım boşver sen...
dedik ya herşeyin zamanı var...
gün olacak peşinden ayrılmayacak
intikam zamanı gelicek işte ozaman

flaş flaş flaş )
ya cnm takma demicem ama ister istemez takılıyor napıcan bazı insanlarda böyle oluyor inşallah bu yaptıklarına pişman olurlar ve birgün senide aralarına alırlar. şimdilik unutmaya bak canını sıkma kocanla aran iyi olsunda onlar dış kapıda kalsada olur.

senin kociş kaçıncı rüyasını görüyorda ondan tatlım boşver sen...
dedik ya herşeyin zamanı var...
gün olacak peşinden ayrılmayacak
intikam zamanı gelicek işte ozaman

Kimbilir cnmm oooo horluyoo bileeeeeee
yok tatlım yaa takmıyorumm artık ben onuu alıştımm
gün olur devran döner elbettt..

nane duymuştum düşük yapıyormuş diye ama maydonozu idrar sökdürücü iltahap falan diye yiyordum yemem o zmn sen öyle okuduysan kıvırcıkla idare ederiz )

cnm bizim kocalarımız seçmece bize seçilipte gönderilmiş numunelik bunlar)) benimkide hayattta süt hazırlamaz bana kendine bile hazırlamaz hazır bekler evde ben çalıştım getirdim sende evdeki görevini bileceksin der çok bilmiş kocam benim )

nane duymuştum düşük yapıyormuş diye ama maydonozu idrar sökdürücü iltahap falan diye yiyordum yemem o zmn sen öyle okuduysan kıvırcıkla idare ederiz )

canım dedim ya ben bilmiyorum ama kızlar öyle yazdılar...
neyse sen kıvırcığına yumul bundan sonra

Canim benimkiyle buraya geldim evlenmeden önce baktim koltugun üstü yorgan dösek,dedim yatak odan neresi dedi su bir baktim dösegi daha naylonuyla duruyordu hic yatak odasinda yatmamis sasirdim kaldim

Aynen cnmm yaa benimkide yapmazz hiç bişeyy hıı yaptığı tek şey çay koymak yemekten sonra kendi çayını koyarr.ama her zaman değil yanii arada o koyar arada ben
bu akşmada ben hazırladımmm çayı aa diyoo hayret çay yapmışsın aşk olsun dedimm sanki ilk defa hazırlıyorumm nankörrler yaaa

Iyi yapmissin canim arada ilgilen bebek gibiler zaten. Bazen esime diyorum bizim cocuga ihtiyacimiz yok ki sen zaten benim bebegimsin diyorum gercekten bebis gibi oluyor. Yorgun olmamana sevindim tatlim biraz ben ara verdim geldim hemen catladim

Ceyrek takicaksa muhabbeti bozma canimm aman saka yapiyorum ondan gelicek sey Allahtan gelsin ya da hic gelmesin patavahtsiz sey ya sinir oluyorum böyle tipik seylere. Canim sabretmek lazim baktin olmuyor alir güzelce konusursun esinde aralarina seviye koyar yoksa anlamaz bu türler.

kızlar ben çıkıyorum dün geceki gib olmayayım diye duşumu alıcam...
sonrada yatarız artık hepinize iyi geceler öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…