Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slmm kızlarrrrr
dün akşamm ne güzellll sohbett vardıı
bu akşamm kimseciklerr yokkkkkk

yarengeçmiş olsun cnm
kendine dikkat et sen bizede lazımsın kızzzzz[/QUOTE]

Saol canim benim cok tsk ederim ama artik iyiyim üsütmüsüm biraz. Sen neler yapiyorsun tatlim odani tamamen yerlestirdin mi canim güle güle eskitin. Mutlulugunuz da daim olsun canim..

Son düzenleme:
mercanımmmmmmmmmmmm hoşgeldin
bak negüzel hergün geliyorsun artık aferin sana
nasılsın bitanem nasıl gidiyor iğneler ??
bugün kontrolün vardı nasıl geçti ??

canım iğne kısmı oldukça eğlenceli,eşimle yapıyoruz ve gülmekten helak oluyoruz.kendisi prof edasıyla hareket ediyorda. canım arada yazdıklarınızı kaçırıyorum.sayfa hep açık ama tam size yazarken biri geliyor.aniden çıkmak zorunda kalıyorum.ablam bizi komşularına emanet etmiş.sağolsunlar ayağımızı uzatacak fırsat bulamıyoruz.kuzenlerde burda olunca bir kapı bir telefon.

amin canım inşallah.dualarınızla daha da iyi hissediyorum.Allah razı olsun.

canım,zaten fazla yumurtam olduğunu öğrenmiştim.ben cinsimya pko nun herkeste olandan farklı türü beni bulmuş sayısı umrumda değil sağlıklı olsun bir tane olsun. bugün doktorada sayıyı söyleyince bunu söyledim.gülerek dediki; sağlıklı olsun bi tane olsun o da bebek olsun diyosun inşallah olur .

Mercan
msj kutuna bakarmısın

baktım canım sana cevapta yazdım yarın haberleşiriz

Iyiyim canim cok saol sen nasilsin ?? Gecmisi okuyordum kusura bakma tatlim. Neler yaptin bakalim bugün ???

Olsun tatlımm bende şimdi geldim bugün geç kaldım birazz
bizimki kaptı pc yii şimdii alabildimm
iyiyim cnm benimmm ne olsun iştee genelde evdeydimm cnmm
sen nelerrr yaptın bakalımmmmmmm

ohhh desene bu süreci en keyifli geçiren çift sizsiniz
ablanlar yoklar mı canım ??
demek komşular sizi memnun edicez derken bunalttılar ha
sizin tedavi süreci baya eğlenceli geçecek desene negüzel
evet canım fazla olması önemli değil...
önemli olan kaliteli olmaları inş seninde öyle olur ve bisürü kaliteli embriyon oluşur

bende hissettim galiba hemen geldim tatlım
nasılsın canım ne yaptın buakşam

Valla hissettin cnm herhaldeee geldinn hemennnnn
napim cnm bizimki bi kaptıı gelemedimm ama aklımm burda tabiii
neyseee geldim bende gece seansınaaaaaaaa yetiştimmmmmmmm

Olsun tatlımm bende şimdi geldim bugün geç kaldım birazz
bizimki kaptı pc yii şimdii alabildimm
iyiyim cnm benimmm ne olsun iştee genelde evdeydimm cnmm
sen nelerrr yaptın bakalımmmmmmm

Bisey olmaz canim arada gec kal ama özletme. Bende ablamla yegenimle disari dolasmaya ciktik 1saat önce felan geldik. Karanlik daha simdi cöküyor dedik karanlik olmadan dolasip gelelim. Onlarla herseyi konusabiliyorum dertlestik biraz sagolsun kendi ablam gibidir hep bana hak verir. Görümcelik yapmadi bana hic ve cok pozitiftir en kötünün bile pozitifini düsünür onunla olmak benimde moralimi yerine getiriyor. Iste benden böyle canimm...

hoşbulduk tatlımmmmmmm iyiyim şükür gece seansına geldim
tamam tatlım oku sen biz burdayız

Iyi yapmissin canim. Okudum geldim baya birikmismis Sen neler yaptin canim temizlik bitti mi ???

İyi yapmışsın cnm ne güzel,dertleşmişsinn ablanlaa demiştin zatenn iyi anlaşıyorumm diye en azındann seni dinleyenn derdini anlatabiliceğin birisi var

Slmm kızlarrrrr
dün akşamm ne güzellll sohbett vardıı
bu akşamm kimseciklerr yokkkkkk

iyiyim canım benim.
ama takip etmekte zorlanıyorum biraz.oku oku bitmiyor.atladığım mesajlar olursa kusura bakmayın lütfen. sen ne yapıyosun tatlım.

canım,ablam eşinin ailesinin yanında.annem eşim ve ben bu ablamda.babamı yalnız bırakmak istemeyen diğer ablam bebişini kaptığı gibi annemlerde. tekerleme gibi oldu .ay bir tedaviye geldik herkes düzenini bizim için bozdu bizi emanet gören komşular ve teyze kızlarım her an burda.kuzenlere yakında kovucam sizi diyorum.

canım çok kötü başladı ama iyice silkeleyip kendine getirmeye çalıştım.kıvamı tuttu sanırım.çok şükür oldukça düşünceli ve ilgili olmaya gayret ediyor.fazlasını istemiyorum üzertinde eğreti durur.

amin canım inşallah sağlıklı ve kaliteli olur.

Valla hissettin cnm herhaldeee geldinn hemennnnn
napim cnm bizimki bi kaptıı gelemedimm ama aklımm burda tabiii
neyseee geldim bende gece seansınaaaaaaaa yetiştimmmmmmmm

ben de kocişle vakit geçirdim tavla falan oynadık...
1 haftalık turnuvamız 20-19 olarak sonlandı ve kupa benim oldu
dedim galibiyetide tattım arkadaşlarımın arasına döneyim
saolsun sütümüde getirdi gel beraber içelim bebeğim
nezamandır unutuyordum 2 gecedir saolsun aşkım getiriyor

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…