Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Walla kızlar bildiginiz gibi degil cok sinirlendim okadar yoluda boşuna gittim bide tlfonda ücretten bahsetmiyolar ücretten oraya gittigmde mecbur kalcagmı sandılar heralde anlıyacagınız soyguncu bunlar

tatlım tabiki yetiştirmekle alakası var...
benim erkek kardeşim öyle hareketli bi çocuktu ki yerinde tutamazdık
ama biyere gidince annemin sözündan çıkmazdı...
daha da yaramaz çocuklar olabilir ozamanda çocuğunun huyunu bildiğin için gözün ondan olmalı...
ama bazıları çok rahat işte...

Yok cnm yaa sen ne dedinkii pişman oluyosunnnnn
onun annesii rahat birisi sadece kendisinden kaynaklanıyoooo tüm sorunn yetiştirmesindennnnn
neyse tatlımm boşverrrrrrrrr

senin nasıl gidiyoooooooooooo kalım tedavii

Canımm sen neyaptınnnn kuaföre gidicektinnnnnnn
bende gidicemdee işlerim var halledeyimm gidicemmmmmm

s.a bacılar hayırlı cumalar..rabbim bu günün hürmetine kimin ne dileği varda versin inş...yaa inanın bu kadar sıcak olması normal değil ya o kadar sıcakki sersem gibi oluyo insan valla hala temizliğe başlıycam ama nerdee kalkıp kalkıp oturuyom heralde bayrama biter

a.s canımmmm sanada hayırlı cumalarrr
aynen cnmm hiç bişeyy yapılmıyoooooo bendee biraz yapıyorumm biraz dinleniyorummmm
fenalık geliyoooooo ya
olsun cnm yaa yaparsınnnnn işleriiiiii ne yapcann yapılmıyokiiiii sıcaktan dahada sıcak olucakmışş istanbullllllll:18:
gerçi heryer aynıı

Yok cnm yaa sen ne dedinkii pişman oluyosunnnnn
onun annesii rahat birisi sadece kendisinden kaynaklanıyoooo tüm sorunn yetiştirmesindennnnn
neyse tatlımm boşverrrrrrrrr

senin nasıl gidiyoooooooooooo kalım tedavii

dün ikinci iğnemi yaptım. yanlızken yapamam herhalde dedim ama bunu ilkinden daha kolay yaptım. bu defa öyle yanmada olmadı. kaptım ben bu iğne işini. yapamayan varsa yardım edebilirim :)
bakalım yarın sabah ne diyecek doktor. yumoşlar gelişmeye başlamış mı?
önce cumartesi gel demişit bana sonra süre çok az acaba pazartesi mi bakalım sana diye sordu. ben cumartesi istedim.
3 günde çok fazla yumurta gelişceğini sanmıyorum.

azoyu öğrenmeden önce yumurta takibi yaparken klomen diye bir hap kullanmıştım. oda yumurta gelişimini sağlıyor. 5 gün içilen bir hap. onuna 2-3 tane yumurtam olmuştu. iğnelerle daha fazla olur sanırım.

evini güle güle kirlet canım bebişlerinle inşAllah.
demek doğal yaşamına döndü ,kız biz bu adamlarla uğraşa uğraşa kobay farelerden bahsediyor gibi konuşuyoruz bazen bende konuşuyorum böyle:90:

evet yetiştirmekle alakalı. ben rahat anne olamam herhalde bazen düşünüyorum iki üçüz olursa ne yaparım diye birde hareketli olursa işimiz zor Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı versinde bizede bakabilme güçü versin maddi manevi.

ya bide bursada çok nem var oda insanı mahvediyor valla aslında acelemde yok yavaş yavaş yaparım ama ramazan olması biraz stres yaptı oruçlu temizlik yapılırmı amann yaa ev hanımı olmak ne zor iş yaww

Bende olamam inan beni bi görsenn ay şurasını çarptıı ay düştüü annesiini görsenn hiç bişeyy olmaz diyoo .
valla biizmde ikiz olursaa ne yaparızz bilmem rabbim sağlık versindee bakarızz allahın izniyleeeeee napimm evden çıkmam bendeeee.

ayyy, öyle ikiz-üçüz falan olursa ben kafama huni koyar dolaşırım herhalde.

cnm ne güzel temizlik bitmiş güle güle kirlet darısı yapamayanlara

ya bide bursada çok nem var oda insanı mahvediyor valla aslında acelemde yok yavaş yavaş yaparım ama ramazan olması biraz stres yaptı oruçlu temizlik yapılırmı amann yaa ev hanımı olmak ne zor iş yaww

Burda da cnm hemde nasıllll nemmmmm o kötü yapıyo zatennnnn..
cnm daha biraz zaman varr yinede halledersinn işlerini birazzzzzzz

ayyy, öyle ikiz-üçüz falan olursa ben kafama huni koyar dolaşırım herhalde.

benim ikiz kardeşim var annem birini bi göğsüne diğerini öbür göğsüne alıp emziriyodu biri ağlayınca diğeride ağlıyodu rabbim ona görede sabrını veriyor sanırım şimdi büyüdüler kocaman oldular 14 yaşındalar rabbim hepimizin kardeşlerine hayırlı yazılar yazsın hayırlı insanlarla karsılaştırsın inş

bende senin gibi düşünüyorum evden çıkmam heralde .

amin canım amin

Canımm sen neyaptınnnn kuaföre gidicektinnnnnnn
bende gidicemdee işlerim var halledeyimm gidicemmmmmm

canım randevumu aldım saat 5de orda olucam...
saçlarımı kestircem ağdamı yaptırcam ohhhhhhhh mis tedaviye hazırım işte

amin canım, benimde 4 tane kardeşim var. benim tüm dünyam onlar. hiç brişeye benzemiyor sevgileri. allahım herkezin ailesine sağlık, şans versin. beraberinde bizimkileride korusun inşallah.

kız çok güldüm Allah versinde bakarız çaresine tabi bir kenarda hunileri hazır edelim.böyle oluruz herhalde.

ben bir tanede bile kafayı yerim o kesin. yükseklik fobim vardır benim mesela öyle cama balkona falan çıkamam elimde çocukla. yoldan geçerken elinde çocukla balkon kenarında birini görsem aklım çıkıyor. ben kendi çocuğuma neler yaparım bilmiyorum. o çocuk nası yanlız başına dışarı çıkacak, okula gidecek, arkadaşlarla gezmek isteyecek, tek başına arabalara binecek inecek.
vay benim halime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…