- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
saol canım inş bebişimle dönerim evime
valla pek belirti yok canım ne zaman teşif edecekleri belli değil
sen nasılsın bugün
valla arkadaşım m tese çok kolay bir ameliyat değil doktorlara sorsan çok kolay derler ama benim eşim çok geç iyileşti mayıs başı ameliyat olduk hala arada ağrı yapıyor sıcaktan terleme yapınca yakıyo terler o bölgeyi fazla yol yürüyemiyo ameliyattan sonra 4 gün kapalı 3 gün açık pansumanı var antibiyotik ağrı kesici kullanıyor bence iyi düşünün tese sonrası 20 gün izin veriyor doktor işe gitmiyor bizim sonuç olumsuz çıkınca bir yerlere gideriz diyoduk nerde bakkala bile gidemedi araba kullanamadı pansumana bile gidemedik ben evde yaptım anlayacağın zor bir ameliyat
teşekkür ederim kızlar.size aceleyle yazıp kahvaltıya koştum.sıcaktan kaç gündür bişey yiyemiyordum.bu sabah acıkmış olmanın tadını çıkardım.
kızlar,yanlış bilmiyorsam sayının çok olması pko kaynaklı.vücudun ilaçlara fazla tepki vermesi. geriden gelen çok var ve önden gidenlerde çok.eşit değil ama sorun yok şimdilik dediler.aslında çok normal bir durum değil ama kafamı takmıycam kararlıyım.sloganımız belli: 1 tane ama kaliteli sloganımla durmak yok yola devam
canlar temizliğim bu sabah itibari ile bitmiş bulunmakta
geriye kırmızıları beklemekten başka bişey kalmadı
bende inş haırlısıyla tedavisine başlayıp yüzü gülenlerden olurrum
sizler nasılsınız bugün kızlar ??
İyiyim cnm biraz önce çıkmak zorunda kaldımm burdan taşınana bi komşumm süpriz yaptıı geldii habersizzzzz.
bende çıktımm hemen 2 tane çoçuğu var biri 4 yaşaında biri 1 yaşında amannnnnnnnnn benim evi talan ettilerrrrrrr
nasıl yaramazlarrrrrrrrrneyse etrafı toparladımm biraz
tam süpriz olmuş. bu sıcakta iş çıkarmışlar başına :)
Hemdee ne süprizzzz cnm yaa sıcaktan baygınlık geçirecektimmmmm..
anneside rahat birisi çoçuklarla da ben ilgilendimmmmmmm
hiç sevmem öyle şeyleri, tamam çocuk yaramaz olabilir, yerinde oturamaz büyük insan gibi ama annesinin kollaması lazım.
benimde öyle bri arkadaşım vardı evime bir defa geldi. camdaki perdeyi bile sökmüştü çocuğu. yatak odamda makyaj malzemelerimi çıkarıp dağıtmıştı herşeyimi. çiçeiğimi kırmıştı. anası yerinden bile kalkmadı. benimde o arkadaşımla evde son görüşmem oldu.
beni özlersen bir ara ben koşa koşa gelirim. sen sakın bir daha zahmet etme dedim. dayanamamıştım artık.
hayirli cumalar arkadaslar
esim 5 aydir panaxi kullaniyodu,3 ay onceki sperm testinde bisey cikmamisti,simdi tekrardan test verecek ramazandan once,insaalah bir degisiklik olmustur ,insaalah cikar,bana cok dua edin
ooohhh ellerine sağlık. sırada istanbul yolculuğu var. bir an önce gelsin kırmızılarda başla yiğenimizin temellerini atmaya :)
umut tüp bebeğin orada köşe başında bir öğretmen evi var. orada mı kalacaksın? orası ise ben hastaneye geldiğim zaman haber veririm görüşürüz. çok isterim seninle tanışmayı.
İyiyim cnm biraz önce çıkmak zorunda kaldımm burdan taşınana bi komşumm süpriz yaptıı geldii habersizzzzz.
bende çıktımm hemen 2 tane çoçuğu var biri 4 yaşaında biri 1 yaşında amannnnnnnnnn benim evi talan ettilerrrrrrr
nasıl yaramazlarrrrrrrrrneyse etrafı toparladımm biraz
Yaa cnm bide çevremdekii herkes bilir benim huyumuu ben öyle çoçuk karıştırsın bişeyy demem ama işte annesidee biraz ilgilensee iyi olurr
sonuçtaa bizimde bebeğimiz olucakk yarın öbür günnn inş..büyük konuşmayayım ama ben o şekilde yetiştirmem çoçuğumuu bide şimdii 9 senenin rahatlığı var bendee ...
elimde olmadannnn çoçuk dağıttıkça toplamaya çalışıyorumm ama nasıl görünüyorumm o zaman kimbilirr
hayirli cumalar arkadaslar
esim 5 aydir panaxi kullaniyodu,3 ay onceki sperm testinde bisey cikmamisti,simdi tekrardan test verecek ramazandan once,insaalah bir degisiklik olmustur ,insaalah cikar,bana cok dua edin
tabi ev sahibi birşeyde diyemez. tüm sevecenliğinle kenardan kenardan sıksaydın çocukları :)
Hayırlı cumalar kızlar biliyosunuz ben bugün keseyi görmeye gitcektim umuta gittim kese görmek icin benden muayne ücretim 150 tl talep ettiler tlfonda ücretten bahsetmemişlerdi bende sinirlendim ben o paraya gider 9 ay kontrole gıdecegim hastahanede kayıt actırırım dedim we muayne olmadm yarın weya pazartesi baska hastahaneye gidicem
Hayırlı cumalar kızlar biliyosunuz ben bugün keseyi görmeye gitcektim umuta gittim kese görmek icin benden muayne ücretim 150 tl talep ettiler tlfonda ücretten bahsetmemişlerdi bende sinirlendim ben o paraya gider 9 ay kontrole gıdecegim hastahanede kayıt actırırım dedim we muayne olmadm yarın weya pazartesi baska hastahaneye gidicem
kıyamam yaaaa demek evi talan mı ettiler
yaaa böyle insanlara gıcık oluyor...
nasıl başkasının evinde bukadar rahat olurlar çocukları orayı burayı karıştırıp zarar verirken kılını kıpırdatmazlar anlamış değilim
yazık değil mi benim canıma
Yok cnm diyemem bişeyyy benn,
ayy nasıl sıkayımm canımmmmmmbiraz gözlerimi açarak söyliyim dedim ama yokkkk..
ama onun büyük kızı biraz sorunluu bişey de diyemedimm o yüzden onlar gittikten sonra dedimkii rabbimm sağlıklı hayırlı evlatlar ver..
zor gerçektennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?