Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben çıkıyorum artık uyku sıkıştırmaya başladı. yarında benim için yorucu bi gün olucak Allah rahatlık versin herkese.
bangi inş. pozitifi görürsün cnm Allah gönlüne göre versin....

insallah arkadaslar hepimiz goruruz pozitifleri. ben cıkıyorum opuyorum hepinizi

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrr

ben çıkıyorum artık uyku sıkıştırmaya başladı. yarında benim için yorucu bi gün olucak Allah rahatlık versin herkese.
bangi inş. pozitifi görürsün cnm Allah gönlüne göre versin....

insallah arkadaslar hepimiz goruruz pozitifleri. ben cıkıyorum opuyorum hepinizi

ii gecelerr kızlarrrrrrrrrrrrr

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

kızlarrrrrr bugün en erkenci benim galibaaaaa
bugün yeni güzel ve umut dolu haberler alalımmmmmmmmmmm

Kızlar iyi geceler bise soracam tüp bebek iğneleri adet gecikmesi yaparmı acaba bilen varmi

tatlım sorunu anlamadım ben
eger tüp bebk ilaçlarını kullanıp transfer olmassa tabii ki adetin bayağı gecikiyo
inşllh yardımcı olmuşumdur

günaydın cnm ne yaptın piknikte eğlendimn mi
bizde evdeydikkkkksıcaktya dışarıya çıkmaya gözümüz kesmedi
anlat bakalımmmmmmmmm

evet canım dediğin gibi çok sıcaktı öğleden sonra çıktık pikniğe
nedense canım hiç gitmek istemiyordu eşim zorla götürdü değişiklik olur dedi
neyse gittik sahilde önce biraz deniz havası alalım dedik
2 dakika oturduk canım sıkıldı burdan gidelim diye tutturdum
aslında saatlerce oturup denizi izlemeye deniz kokusunu içime çekmeyi çok seviyordum
dün eşime yalvarıyorum ne olur kalk geri gidelim diye oda sağolsun anlayış gösterdi geri dönüyorduk ki
eşim eskiden yanında çalıştığı arkadaşını gördü adamcağız o kadar ısrar ettiki biraz oturalım yanlarında dedim
yoksa yanlış anlayacaklardı beni halbuki içim çok sıkılmıştı hiç bir yerde durmak istemiyordum
ama o kadar cana yakın o kadar insan canlısyıdılar ki bütün gün gece yarısına kadar birlikte oturduk
gelelim neler yaşadığımıza ilk yanlarına gittiğimde hiç birşeyin farkında olmadan
neden pikniğe geldiğiniz halde arabanın içinde oturuyorsunuz diye patavatsızlık yaptım
meğerse içlerinden birinin bebeği daha 40 günlükken köy yerinde beşikten düşmüş onun üstüne havale geçirmiş eşi askerde kaynanasıgilde cahiller
hastaneye götürmemişler ve çocuğun beyni ödem oluşturuyor felç oluyor ve devamlı bebek felç geçirmeye devam ediyor her geçen gün geçirdiği havaleyle bir yerine felç iniyor
şimdi çocuk 13yaşında elleri ve kolları felçli yamulmuş havale geçirmesin diye verdikleri ilaçlar bir gözünü kör etmiş diğeri az görüyor.
Yemek yiyemiyor annesi bacaklarıyla ellerini bağlıyor babası ayaklarını düzeltiyorki canı acısın ağlasın ve küçük dili açılsın sütünü içsin
çok zor bir durumdu rabbim yardımcıları olsun kadıncağız bana çok dua etti sakın fazla ısrar etme sağlıklı olacaksa olsun sağlıklı ve hayırlı değilse olmasın
insanın evladı içini parçalıyor rabbim bize kaldıramayacağımız yük vermesin ve evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın amin amin amin

kız sabah sabah ağlattın beni
oy kurban olduğum rabbim sağlıkdan ayırmsın doğru demiş kadında işte derdi çekmeyen anlamıyo acıyı bak o bizi anlamaz biz onu
kıyamamammmm cnm gencecikmiş allhım böyle evlatla kimseyi sınamasın
bi anne baba için ne kadar zor kimbilir canın acıyo elinden bişey gelmiyo of offfffffff
cnm bizler zaten hep hayırlıysa olsun diyoruz
allhım o çocugada sağlık nasip etsin denmekten başka bişey yapamıyoruz

canımya ne çok üzüldüm yine ağladım bu tür durumlarda dayanamıyorum ağlıyorum
kızlar sizdemi öylesiniz benim gibi galiba çocuğumuz yok olanlarında böylee durumları olunca dayanamıyorum rabbim ne derse o olur her zaman dediğim gibi yine
söylüyorum rabbim sen bize hayırlı vatana milete anneye babaya haırlı evlatlar ver sağlıklı evlat ver dualarım hep böyle eğer sıkıntı olacakasa
inanın kızlar istemiyorum o kadar evladımın olmasını isterken
ama çok şükür bunun bilincindeyim arkadaşalr hepinizde böyle söyleyin vardır herşeyde bir hayır
rabbim iyi hayırlı olanı versin amin amin amin

Aynen kızlar bizler bunun bilicindeyiz hep dualarımız bu yönde ama gerçekten kadının gözleri hep dolu doluydu gülerken bile oğluna bakıyor keşke oda bizim gibi yiyip içse eğlense diye gözyaşı döküyordu.evet çevremizde hep görüyoruz rahatsız insanları ama birebir ailesinin yaşadıklarını görmek duygularıyla duygulanmak çok farklı bir duyguydu
rabbim elbette o küçücük canada sağlık verebilirdi garibim hep yatağa mahkum ne konuşabilioyr ne yiyebiliyor gerçketen ibretlik bir durum rabbim ailesine sabır çocuğada sağlık versin çocuğa hergün sabah ve akşam saat 10da ilaç veriyorlarmış 5 dakika geçse çocuk havale geçiriyormuş üstelik ilaç o kadar ağırmışski annesinin eline bir damla bile gelse parmağı uyuşuyormuş hiç hissetmiyormuş rabbim yardımcıları olsun inşallah

aminnnnn allhım ailesine sabır cocuğa sağlık nasip etsin
allhım inşllh onlara dayanma gücü versin

canım kürler inş şifa veriri amin canım ilk kür ve ilinci kürün içinde neler var ve kaça aldın 2 aylık kürü

amin canım.bize ballı bir karışım göndermiş.Arı sütü, arı poleni,bal ve yanlış hatırlamıyorsam porilinos biye bir karışım.Birde evicap vitamin önermiş.Haftade 2 kere kullanmak içinde karışık bir bitki çayı var.bizden 325 tl aldı canım

tünaydın canlarrrrr
güzel haberlerle dolu bi gün olur inş
nasılsınızzzzzzzzzz bakalım ??

Son düzenleme:
aminnnnn allhım ailesine sabır cocuğa sağlık nasip etsin
allhım inşllh onlara dayanma gücü versin

amin canım allah razı olsun kadının 2 tane daha evladı var kızı bir yaş büyümüş ondan küçüğüde 9 yaş küçük ikiside çok sağlıklı ama kadıncağıza üçüncü çocuğuna hamileyken bebek 7 aylıkken çocuğunuzun başı ok demişler kadıncağızda 6 aydır başı vardıda şimdimi kayboldu demiş doğurucam demiş gerçektende ultrasonda kafası görünmüyormuş.hamileyken çok dua ettim rabbim evladıma sağlık verdi diye birde onun için ağlıyordu demekki bu bayanında sınavı evlatlarıylaymış biz gerçekten halimize şükretmeliyiz diye düşünmeye başladım dünden beri hiç evladım olmadığı için sevineceğimi düşünmemiştim.bu arada kusura bakmayın sabah sabah üzdüm sizi ama ne yapayım ben sizlerle herşeyimi paylaştığım için bu konuyuda paylaşmak istedim

vck sabah sabah kötü oldum yazdıklarını okuyunca
allah sabır versin annesine babasına...
ne zor evlatlarının gözlerinin önünde eriyip gidişini görmeleri...
allah daha fazla acı çektirmesin o aileye inş...
evlat evlat diye yanıyoruz ama allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

hiç sorma bahar dünden beri aklımdan çıkmıyor gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlıyacak gibiyim
çok fazla üzülmek istemiyorum allah muhafaza neye üzülsem başıma geliyor
ben bekarken kurstan arkadaşım bebek kıyafetlerine bakmıştı ama almamıştı bende çok beğendin niye almıyorsun deyince benim çocuğum yok demişti
çok üzülmüştüm ama birşey söyleyememiştim ben evlendim arkadaşımın evine gittim tabiki elimde kolumda bilezikler var arkadaşım sakın bilezikerlini eşine verme ve hiç satma
belki birgün tüpbebek yapmak zorunda kalırsan onları kullanırsın demişti.daha sonra benim bebeğim olmayınca ona sordum bana neden bu sözleri söylemiştin hikmeti nedir deyince
oda sen bana çok üzülmüştün ben bunu fark ettim bildiğim birtek şey var oda şu ki bir kula bir musibet gelince başka bir kul ona acır ve çoookkkkkkkkkkk üzülürse rabbim ona aynı derdi verirmiş ve rabbim dermişki sen benim kuluma benden daha merhametlimisinki ona acıyorsun aynı dertle dertlenki kuluma benden daha yakın olmaya çalışma ben kuluma annesinin ona sevgi ve şefkatinden bin kat güçlü bağlıyımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…