ben çıkıyorum artık uyku sıkıştırmaya başladı. yarında benim için yorucu bi gün olucak Allah rahatlık versin herkese.
bangi inş. pozitifi görürsün cnm Allah gönlüne göre versin....
insallah arkadaslar hepimiz goruruz pozitifleri. ben cıkıyorum opuyorum hepinizi
ben çıkıyorum artık uyku sıkıştırmaya başladı. yarında benim için yorucu bi gün olucak Allah rahatlık versin herkese.
bangi inş. pozitifi görürsün cnm Allah gönlüne göre versin....
insallah arkadaslar hepimiz goruruz pozitifleri. ben cıkıyorum opuyorum hepinizi
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
Kızlar iyi geceler bise soracam tüp bebek iğneleri adet gecikmesi yaparmı acaba bilen varmi
günaydın cnm ne yaptın piknikte eğlendimn miGünaydın canlar
günaydın cnm ne yaptın piknikte eğlendimn mi
bizde evdeydikkkkksıcaktya dışarıya çıkmaya gözümüz kesmedi
anlat bakalımmmmmmmmm
kız sabah sabah ağlattın benievet canım dediğin gibi çok sıcaktı öğleden sonra çıktık pikniğe
nedense canım hiç gitmek istemiyordu eşim zorla götürdü değişiklik olur dedi
neyse gittik sahilde önce biraz deniz havası alalım dedik
2 dakika oturduk canım sıkıldı burdan gidelim diye tutturdum
aslında saatlerce oturup denizi izlemeye deniz kokusunu içime çekmeyi çok seviyordum
dün eşime yalvarıyorum ne olur kalk geri gidelim diye oda sağolsun anlayış gösterdi geri dönüyorduk ki
eşim eskiden yanında çalıştığı arkadaşını gördü adamcağız o kadar ısrar ettiki biraz oturalım yanlarında dedim
yoksa yanlış anlayacaklardı beni halbuki içim çok sıkılmıştı hiç bir yerde durmak istemiyordum
ama o kadar cana yakın o kadar insan canlısyıdılar ki bütün gün gece yarısına kadar birlikte oturduk
gelelim neler yaşadığımıza ilk yanlarına gittiğimde hiç birşeyin farkında olmadan
neden pikniğe geldiğiniz halde arabanın içinde oturuyorsunuz diye patavatsızlık yaptım
meğerse içlerinden birinin bebeği daha 40 günlükken köy yerinde beşikten düşmüş onun üstüne havale geçirmiş eşi askerde kaynanasıgilde cahiller
hastaneye götürmemişler ve çocuğun beyni ödem oluşturuyor felç oluyor ve devamlı bebek felç geçirmeye devam ediyor her geçen gün geçirdiği havaleyle bir yerine felç iniyor
şimdi çocuk 13yaşında elleri ve kolları felçli yamulmuş havale geçirmesin diye verdikleri ilaçlar bir gözünü kör etmiş diğeri az görüyor.
Yemek yiyemiyor annesi bacaklarıyla ellerini bağlıyor babası ayaklarını düzeltiyorki canı acısın ağlasın ve küçük dili açılsın sütünü içsin
çok zor bir durumdu rabbim yardımcıları olsun kadıncağız bana çok dua etti sakın fazla ısrar etme sağlıklı olacaksa olsun sağlıklı ve hayırlı değilse olmasın
insanın evladı içini parçalıyor rabbim bize kaldıramayacağımız yük vermesin ve evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın amin amin amin
evet canım dediğin gibi çok sıcaktı öğleden sonra çıktık pikniğe
aslında saatlerce oturup denizi izlemeye deniz kokusunu içime çekmeyi çok seviyordum
dün eşime yalvarıyorum ne olur kalk geri gidelim diye oda sağolsun anlayış gösterdi geri dönüyorduk ki
eşim eskiden yanında çalıştığı arkadaşını gördü adamcağız o kadar ısrar ettiki biraz oturalım yanlarında dedim
yoksa yanlış anlayacaklardı beni halbuki içim çok sıkılmıştı hiç bir yerde durmak istemiyordum
ama o kadar cana yakın o kadar insan canlısyıdılar ki bütün gün gece yarısına kadar birlikte oturduk
gelelim neler yaşadığımıza ilk yanlarına gittiğimde hiç birşeyin farkında olmadan
neden pikniğe geldiğiniz halde arabanın içinde oturuyorsunuz diye patavatsızlık yaptım
meğerse içlerinden birinin bebeği daha 40 günlükken köy yerinde beşikten düşmüş onun üstüne havale geçirmiş eşi askerde kaynanasıgilde cahiller
hastaneye götürmemişler ve çocuğun beyni ödem oluşturuyor felç oluyor ve devamlı bebek felç geçirmeye devam ediyor her geçen gün geçirdiği havaleyle bir yerine felç iniyor
şimdi çocuk 13yaşında elleri ve kolları felçli yamulmuş havale geçirmesin diye verdikleri ilaçlar bir gözünü kör etmiş diğeri az görüyor.
Yemek yiyemiyor annesi bacaklarıyla ellerini bağlıyor babası ayaklarını düzeltiyorki canı acısın ağlasın ve küçük dili açılsın sütünü içsin
çok zor bir durumdu rabbim yardımcıları olsun kadıncağız bana çok dua etti sakın fazla ısrar etme sağlıklı olacaksa olsun sağlıklı ve hayırlı değilse olmasın
insanın evladı içini parçalıyor rabbim bize kaldıramayacağımız yük vermesin ve evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın amin amin amin
Aynen kızlar bizler bunun bilicindeyiz hep dualarımız bu yönde ama gerçekten kadının gözleri hep dolu doluydu gülerken bile oğluna bakıyor keşke oda bizim gibi yiyip içse eğlense diye gözyaşı döküyordu.evet çevremizde hep görüyoruz rahatsız insanları ama birebir ailesinin yaşadıklarını görmek duygularıyla duygulanmak çok farklı bir duyguydu
rabbim elbette o küçücük canada sağlık verebilirdi garibim hep yatağa mahkum ne konuşabilioyr ne yiyebiliyor gerçketen ibretlik bir durum rabbim ailesine sabır çocuğada sağlık versin çocuğa hergün sabah ve akşam saat 10da ilaç veriyorlarmış 5 dakika geçse çocuk havale geçiriyormuş üstelik ilaç o kadar ağırmışski annesinin eline bir damla bile gelse parmağı uyuşuyormuş hiç hissetmiyormuş rabbim yardımcıları olsun inşallah
canım kürler inş şifa veriri amin canım ilk kür ve ilinci kürün içinde neler var ve kaça aldın 2 aylık kürü
aminnnnn allhım ailesine sabır cocuğa sağlık nasip etsin
allhım inşllh onlara dayanma gücü versin
evet canım dediğin gibi çok sıcaktı öğleden sonra çıktık pikniğe
vck sabah sabah kötü oldum yazdıklarını okuyunca
Allah sabır versin annesine babasına...
Ne zor evlatlarının gözlerinin önünde eriyip gidişini görmeleri...
Allah daha fazla acı çektirmesin o aileye inş...
Evlat evlat diye yanıyoruz ama allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?