Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hadi gözün aydın inşlh rabbim o yumoşlarına can verir
için rahat olsun artık gerçekten senin bayramın olsun sonrda bizlerin...

sağol canım benim.bitkiseller gelmiş şifa olsun eşine.sende kendini ihmal etme lütfen yumurta takibi yaptır.hormon tahlilllerini yaptır.eşim diye yola çoktım.benim başımada gelmeyen kalmadı.sizlerinde bunları yaşamasını istemem.yanlış anlama.
söylediklerimi.

Hayatım bizde arı sütü ,polen ,propolios ve bal karışımı gönderdi 2 kavanoz,karışık bir bitki çayı var,birde evicap alının kullanın dedi.size 2 aylık kür göndericem.2 ay sonra tekrar boyamalı testinizin ve doktorunuzun yorumuna göre başka kürler göndericem dedi.Artık her şeyin hayırlısı.elimizden geleni biz kul olarak yaptık.fazlada kurcalamak istemiyorum.artık yapmadığımız kalmadı gibi.Gerisi allahtan.Hepimizin emeklerini karşılığını verirde şu büyük dertten kurtuluruz.Bizlerde huzura kavuşuruz.

çok şükür baharım.Allahın izni ile hepimiz için o günler sırayla gelecek tatlım

bir gün daha verelim kırmızılara bu arada sen denemiş yöntemi uygulamaya devam et gelmezse o zaman

aman canım yaaa baktım yöntem bizde işe yaramıyor dün geceyi es geçtim
olacağı varsa olur napıyım yaaa dimi ama
bitanem ben sana daha öncede yazdım görmedin sen galiba...
sen de bizim temmuz topiğine katılsana...
oradada tablomuz var bu gün 1 hamişimiz daha eklendi tabloya ve 3 hamişimiz oldu
sende katılsana hem şans getirir belki...
ayrıca memorialde tedavi gören arkadaşlarının hepsi bizim topiktede varlar...
sende gelsene

hayır cnm eğer tüp bebek yapmaya devam edeceksen bütün masraflar sana ait oluyor devlet artık desteklemiyor malesef
hem 3 çocuk yapın derler hemde bizimle ilgili herşeyi kısıtlarlar öyle işte((((

Çok sağol canım benim:) galiba bu konuda haklısın burada bazı arkadaşlarımın tecrübelerine dayanaraktan emre bakırcıoğluyla ilgili çok olumlu şeyler duydum ve emre hocaya mail attım telde bırakmıştım oda sağolsun telden döndü tek 2-3 dakika konuştuğumuz halde çok olumlu konuştu benimle eşimde azosperm var ama son testinde 2 3 canlı,2 3 cansız çıktı dedim oda olurmu öyle şey eğer sperm çıkışı azda olsa varsa azosperm sayılmaz dedi şu an şehirdışındaymış gelince randevu alın görüşelim dedi yani öyle demesi beni çok mutlu etti

Hamileyimmmmmm
Çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.Hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
Bugün benden mutlusu yokk

Çoookkkkkk sevindim hayatım.Allah tamamını erdirsin.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

maşallah gözün aydın arkadaşım ne güzel bi haber
tüp bebekle miydi yoksa normal mi oldu adını görmüşlüğüm var topikte ama neler yaptığınızı hatırlayamadım.

canım benim gözün aydınnnnnnnn
rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bugün aldığım 2. hamiş haberi ve seninkinide duyunca sevinçten tutamıyorum gözyaşlarımı...
rabbim bizlerede nasip eder bu mutluluğu inş
halayımıda çekeyim ohhhhhhhhh
umut tüp bebekte son 3 arkadaşta hamiş oldu allahın izniyle...
arastan, nurdah sen negüzel yaaa darısı bizlerin başına

tatlım senin iğneler nasıl gidiyor bidahaki kontrolün nezaman

alıştım artık iğne yapmadan duramam:) ikinci iğneyi öğlen 14:00 te yap demişlerdi. iş yerinde biraz zor oldu ama hallettim. çarşamba sabah gideceğim tekrar kontrole. inşallah yumoşlar büyümüştür ve artmıştır.

hb cnm inş. iğneler etikisini güzel bi şekilde gösterirde bende tedavisi devam edenler arasında olurum ...tabi eşimden sperm çıkarsa..

çıkacak inşallah canım. hiç birşey için üzme artık kendini...

allahım ne verirse hayırlıısnı versin. evlatla sınamasın hiç birimizi inşallah.

allah razı olsun dua eden herkezden.

çok güzel bir haber bu, çok sevindim canım. inşallah 3 üde güzel güzel gelişir ve sana bebişini getirirler. şimdi kaç gün daha devam edeceksin ilaçlara. yumoşlar ne zaman toplanacak.

gözün aydın canım. allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

iğneci mi oldun kız başımıza
inş çarşamba günü yumoşlarınla ilgili daha da güzel haberler alırsın
umut tüp bebek sana da vesile olur inş canım benim

ay ne bereketli gün maşallah bende başka bir topikten 2 mucizevi hamiş haberleri aldım Rabbim şu Ramazan ayı yüzü hürmetine hepimizi sağlıklı hayırlı hamiş yapsın

saolsın cnm allah razı olsun inşlh şifa olur
evt bende dediğini yapmalıyım cnm
ilk önce bi kadın doğuma gidip yumurtalarıma mı baktırmam gerekiyor hiç bilmiyorum ne yapmam gerektiğini
bundan sonrası senin için hep olumlu güzel gelişmelerle geçer inşlh cnm emeklerin yer bulur inşlh amin..

anladım cnm size sadece hayır tohumu göndermemiş anlaşılan demek öyle uygun gördü hoca
dediğin gibi cnm herşey nasip kısmet biz elimizden geleni yapalımda taktir allahın artık
inşlh sizede şifa olur...

hadi hayırlısı cnm bak gördünmü sizin durumunuz bizlere göre daha iyi
menüde sperm görülüyor ve emre bey bunları artırmak için mutlaka bişiyler önerip elindden geleni yapacaktır...

MAŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALIRSI İNŞLH CNM
DURUMUNUZDAN BİRAZ BAHSEDERMİSİN
SİZİN AZO SEBEBİ BELLİMİYDİ
TEDAVİ GÖRDÜNÜZMÜ NELER KULLANDINIZ
HATIRLAYAMADIM CNM SİZİN DURUMUNUZU
BİRAZ AÇIKLARSAN BİZLEREDE IŞIK OLURSUN
HALAYA BENDE KATILAYIM...

iğneci mi oldun kız başımıza
inş çarşamba günü yumoşlarınla ilgili daha da güzel haberler alırsın
umut tüp bebek sana da vesile olur inş canım benim

sevdim bunu, iğneci oldum ben :)
bugün hep güzel haberler aldık. inşallah hep böylede gider. bende merakla çarşambayı bekliyorum. kontrole gittiğimde 8. günüm olmuş olacak. yumoşlar nasıl, kaç tane oldu. daha kaç gün bekleyeceğim. acayip sabırsız oldum.
kızlar bu arada kafama birşey takıldı bugün. ben iğnelerle birlikte folik asit ve b12 vitamini kullanmaya devam ediyorum. doktor hiç brişey demedi. sormak benimde aklıma gelmedi. siz kullandınız mı? bırakmak mı lazım?

Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah

Son düzenleme:
Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah

ayakların yere basıyor mu şimdi:)
allahım 9 ay boyunca hamileliğin keyfini sürmeyi sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…