cnm hadi gözün aydın inşlh rabbim o yumoşlarına can verir
için rahat olsun artık gerçekten senin bayramın olsun sonrda bizlerin...
cnm bizde 1.kürlerle evicap kullanıcaz 2.küre yani çaya geçtiğimizdede farklı bir isimde çinko kullanacak
o tuhumu hafif havanda dövüyorum 1 tatlı kaşığı 1 bardak hazır suyu kaynattıntan sonra içine atıyorum kapatıyorum dinlendikten 30 dk sonra süzüyorum
eşim öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiyor
sizde sadece evicapmı var cnm
inşlh cnm yaa inşlh iyi güzel sonuçlar çıksın hepimizde amin..
valla cnm işten çıktım eve gittim kütahyada tanıdığımızın kardeşiminde arkadaşının düğünü vardı
otobüs bulamamış abla gidelim dedi
ani bi kararla arabayla yola çıktık
cumartesi gece vardık
dünde düğünden sonra yola çıktık geldik sabah işlerimize döndük yorulduk valla
çok şükür belasız kazasız gidip döndükya önemli olan oydu...
allah allah peki günü geçtimi cnm kırmızıların
gelir insan vücudu etkileniyor sıcaktan soğuktan yorgunluktan
endişelenme bugün yarın gelir inşlh::))
evt cnm kürler geldi
o tohumların üzerinde ne olduğu ile ilgili hiç birşey yazmıyor
sadece mor ambalajlarda saraçoğlu yazıyor
cervanla görüştüm onlarada aynısını vermiş
ama masal1981 de aynı şeyler yok galiba
aman hayırlısı artık
rabbim şifasını versin cümlemizin...
üzerinde ne yazıyor eve gidince tekrar iyice bakarım cnm...
çok şükür baharım.Allahın izni ile hepimiz için o günler sırayla gelecek tatlım
bir gün daha verelim kırmızılara bu arada sen denemiş yöntemi uygulamaya devam etgelmezse o zaman
hayır cnm eğer tüp bebek yapmaya devam edeceksen bütün masraflar sana ait oluyor devlet artık desteklemiyor malesef
hem 3 çocuk yapın derler hemde bizimle ilgili herşeyi kısıtlarlar öyle işte((((
Hamileyimmmmmm
Çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.Hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
Bugün benden mutlusu yokk
Hamileyimmmmmm
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
maşallah gözün aydın arkadaşım ne güzel bi haber
tüp bebekle miydi yoksa normal mi oldu adını görmüşlüğüm var topikte ama neler yaptığınızı hatırlayamadım.
Hamileyimmmmmm
tatlım senin iğneler nasıl gidiyor bidahaki kontrolün nezaman
hb cnm inş. iğneler etikisini güzel bi şekilde gösterirde bende tedavisi devam edenler arasındaolurum ...tabi eşimden sperm çıkarsa..
evet canım dediğin gibi çok sıcaktı öğleden sonra çıktık pikniğe
nedense canım hiç gitmek istemiyordu eşim zorla götürdü değişiklik olur dedi
neyse gittik sahilde önce biraz deniz havası alalım dedik
2 dakika oturduk canım sıkıldı burdan gidelim diye tutturdum
aslında saatlerce oturup denizi izlemeye deniz kokusunu içime çekmeyi çok seviyordum
dün eşime yalvarıyorum ne olur kalk geri gidelim diye oda sağolsun anlayış gösterdi geri dönüyorduk ki
eşim eskiden yanında çalıştığı arkadaşını gördü adamcağız o kadar ısrar ettiki biraz oturalım yanlarında dedim
yoksa yanlış anlayacaklardı beni halbuki içim çok sıkılmıştı hiç bir yerde durmak istemiyordum
ama o kadar cana yakın o kadar insan canlısyıdılar ki bütün gün gece yarısına kadar birlikte oturduk
gelelim neler yaşadığımıza ilk yanlarına gittiğimde hiç birşeyin farkında olmadan
neden pikniğe geldiğiniz halde arabanın içinde oturuyorsunuz diye patavatsızlık yaptım
meğerse içlerinden birinin bebeği daha 40 günlükken köy yerinde beşikten düşmüş onun üstüne havale geçirmiş eşi askerde kaynanasıgilde cahiller
hastaneye götürmemişler ve çocuğun beyni ödem oluşturuyor felç oluyor ve devamlı bebek felç geçirmeye devam ediyor her geçen gün geçirdiği havaleyle bir yerine felç iniyor
şimdi çocuk 13yaşında elleri ve kolları felçli yamulmuş havale geçirmesin diye verdikleri ilaçlar bir gözünü kör etmiş diğeri az görüyor.
Yemek yiyemiyor annesi bacaklarıyla ellerini bağlıyor babası ayaklarını düzeltiyorki canı acısın ağlasın ve küçük dili açılsın sütünü içsin
çok zor bir durumdu rabbim yardımcıları olsun kadıncağız bana çok dua etti sakın fazla ısrar etme sağlıklı olacaksa olsun sağlıklı ve hayırlı değilse olmasın
insanın evladı içini parçalıyor rabbim bize kaldıramayacağımız yük vermesin ve evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın amin amin amin
canlar buarada bugün esma16 lar umre yolculuğuna çıktılar
rabbim sağlıkla gidip dönmeyi nasip etsin
canım arkadaşım benden topikteki tüm arkadaşların ismini istemişti bende gönderdim 69 kişi falan oldu...
isimleriyle beraber rumuzlarınıda yazdım...
isimlerini bilmediklerimi sadece rumuzlarrını yazdım...
hepimiz için tek tek isimlerimize dua edecek rabbim kabul ederr inş
merhaba kızlar çok şükür bugün güzel haberler getirdim.sağ tarafımda bir birine yakın büyüklükte 3 yumoşum çıktı bugün.sol taraftan verim alamayız dediler.ben siz dün tek yumurtadan bahsettiniz keşke bir tane daha olsaydı biri döllenmezse diğeri olur diyordum.3 tane benim bayramım olur dedim.birde bölüm başkanı bugün muayene etti.iyice moralim yerine geldi.
baharım, o kırmızılara çok kızardım ama sağlıklı yumoşlar için yer hazırladıkları için kızamıyorum keratalara
Hamileyimmmmmm
alıştım artık iğne yapmadan duramam:) ikinci iğneyi öğlen 14:00 te yap demişlerdi. iş yerinde biraz zor oldu ama hallettim. çarşamba sabah gideceğim tekrar kontrole. inşallah yumoşlar büyümüştür ve artmıştır.
allah razı olsun dua eden herkezden.
saolsın cnm allah razı olsun inşlh şifa olursağol canım benim.bitkiseller gelmiş şifa olsun eşine.sende kendini ihmal etme lütfen yumurta takibi yaptır.hormon tahlilllerini yaptır.eşim diye yola çoktım.benim başımada gelmeyen kalmadı.sizlerinde bunları yaşamasını istemem.yanlış anlama.
Söylediklerimi.
anladım cnm size sadece hayır tohumu göndermemiş anlaşılan demek öyle uygun gördü hocahayatım bizde arı sütü ,polen ,propolios ve bal karışımı gönderdi 2 kavanoz,karışık bir bitki çayı var,birde evicap alının kullanın dedi.size 2 aylık kür göndericem.2 ay sonra tekrar boyamalı testinizin ve doktorunuzun yorumuna göre başka kürler göndericem dedi.artık her şeyin hayırlısı.elimizden geleni biz kul olarak yaptık.fazlada kurcalamak istemiyorum.artık yapmadığımız kalmadı gibi.gerisi allahtan.hepimizin emeklerini karşılığını verirde şu büyük dertten kurtuluruz.bizlerde huzura kavuşuruz.
hadi hayırlısı cnm bak gördünmü sizin durumunuz bizlere göre daha iyiçok sağol canım benim:) galiba bu konuda haklısın burada bazı arkadaşlarımın tecrübelerine dayanaraktan emre bakırcıoğluyla ilgili çok olumlu şeyler duydum ve emre hocaya mail attım telde bırakmıştım oda sağolsun telden döndü tek 2-3 dakika konuştuğumuz halde çok olumlu konuştu benimle eşimde azosperm var ama son testinde 2 3 canlı,2 3 cansız çıktı dedim oda olurmu öyle şey eğer sperm çıkışı azda olsa varsa azosperm sayılmaz dedi şu an şehirdışındaymış gelince randevu alın görüşelim dedi yani öyle demesi beni çok mutlu etti
Hamileyimmmmmm
iğneci mi oldun kız başımıza
inş çarşamba günü yumoşlarınla ilgili daha da güzel haberler alırsın
umut tüp bebek sana da vesile olur inş canım benim
Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah
:)) cok heycanlıydı bebegi görmek tarif edilemez bi duygu rabbim hepinize wersin insallah
.............................................:)) cok heycanlıydı bebegi görmek tarif edilemez bi duygu rabbim hepinize wersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?