hiç sorma bahar dünden beri aklımdan çıkmıyor gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlıyacak gibiyim
çok fazla üzülmek istemiyorum allah muhafaza neye üzülsem başıma geliyor
ben bekarken kurstan arkadaşım bebek kıyafetlerine bakmıştı ama almamıştı bende çok beğendin niye almıyorsun deyince benim çocuğum yok demişti
çok üzülmüştüm ama birşey söyleyememiştim ben evlendim arkadaşımın evine gittim tabiki elimde kolumda bilezikler var arkadaşım sakın bilezikerlini eşine verme ve hiç satma
belki birgün tüpbebek yapmak zorunda kalırsan onları kullanırsın demişti.daha sonra benim bebeğim olmayınca ona sordum bana neden bu sözleri söylemiştin hikmeti nedir deyince
oda sen bana çok üzülmüştün ben bunu fark ettim bildiğim birtek şey var oda şu ki bir kula bir musibet gelince başka bir kul ona acır ve çoookkkkkkkkkkk üzülürse rabbim ona aynı derdi verirmiş ve rabbim dermişki sen benim kuluma benden daha merhametlimisinki ona acıyorsun aynı dertle dertlenki kuluma benden daha yakın olmaya çalışma ben kuluma annesinin ona sevgi ve şefkatinden bin kat güçlü bağlıyımdır
Gunaydin kizlar guzel bir hafta olsun rabbim gonlunuzdeki muradi yavrularinizi versin insallahhh..
Baharcim..nasilsin geldimi kirmizilar gelince hemen baslicanmi tedavine..insallah rabbim yuzune baksin canim benim..
Nur efsandan.. nehaber kizlar tahlil oldumuki hic goremiyorum yazisini..insallah hersey yolundadir..
Istiyorumbebeyimi..nerelerdesin baciim yoksun haber ver hele nasilsiniz sen ve bebeklerin umarim iyisinizdir..cunki gercekten ikiz oldumu sorunda hamilelikte cogaliyor..ama yinede sukurler olsun versinde rabbim gucunu veriyor.
.hepinize versin insallah tekiz ve ikiz kucaklarinizi bos koymasin rabbimm.. insallahh ..kizlarr insallahh..
SELAM KIZLAR
eskılerden benı tanıyanlar hatırlayanlar olur mutlaka
arada mesaj atan oluyor bana
benımde tüp bebek yontemıyle olan bır oglum var azospermia idi sorun 15 adet donmus spremle denemeler yaparak hamıle kalmıstım ogluma
tabı sonrasında cok seyler degıstı bebegımın dogumuyla ben verdıgım mucadelenının baba kısmında yanıldıgımı gosterdı Allah
oglum tbaıkı herseye deger
sımdı yenıden evlenıyorum
oglum hep benımleydı halada benımle hepte benımle olacak
sımdı tek dılegım normal yollarla cocuk sahıbı olmak
tabıkı saglıklı hayırlı
eskı gunlerı unutamıyorum
bazen ruyalarımda tese amelıyatıonı opu ıslemlerını gorup psıkolojım bozuluyor
neden gecmıyor oglum 2.5 yasında olacak
merhaba canlar nasılsınız
ben aniden cumartesi akşam kütahyaya gittim dün gece döndük
topikte neler oldu bitti bilmiyorum
nur-efsan kan tahlili yaptırdımı kanda ne sonuç çıktı inşlh hamiledir
bahar cnm sen naptın kırmızıların geldimi
cuma günü
ibrahim saraçoğlundan bizim kürler geldi eşim 2 gündür kullanıyor
tohum gibi birşey var 2 paket
2 kutuda arısütü bal polen propolis ve birde 16 adet paket çay göndermiş
şimdi o tohum gibi olan şeyi ve bal karışımını kullanıyor eşim
çaylara 1.aşama bittikten sonra başlayacağız
inşlh şifa olur hayırlısı allahtan artık....
merhaba canlar nasılsınız
ben aniden cumartesi akşam kütahyaya gittim dün gece döndük
topikte neler oldu bitti bilmiyorum
nur-efsan kan tahlili yaptırdımı kanda ne sonuç çıktı inşlh hamiledir
bahar cnm sen naptın kırmızıların geldimi
cuma günü
ibrahim saraçoğlundan bizim kürler geldi eşim 2 gündür kullanıyor
tohum gibi birşey var 2 paket
2 kutuda arısütü bal polen propolis ve birde 16 adet paket çay göndermiş
şimdi o tohum gibi olan şeyi ve bal karışımını kullanıyor eşim
çaylara 1.aşama bittikten sonra başlayacağız
inşlh şifa olur hayırlısı allahtan artık....
merhaba kızlar çok şükür bugün güzel haberler getirdim.sağ tarafımda bir birine yakın büyüklükte 3 yumoşum çıktı bugün.sol taraftan verim alamayız dediler.ben siz dün tek yumurtadan bahsettiniz keşke bir tane daha olsaydı biri döllenmezse diğeri olur diyordum.3 tane benim bayramım olur dedim.birde bölüm başkanı bugün muayene etti.iyice moralim yerine geldi.
baharım, o kırmızılara çok kızardım ama sağlıklı yumoşlar için yer hazırladıkları için kızamıyorum keratalara
canlar buarada bugün esma16 lar umre yolculuğuna çıktılar
rabbim sağlıkla gidip dönmeyi nasip etsin
canım arkadaşım benden topikteki tüm arkadaşların ismini istemişti bende gönderdim 69 kişi falan oldu...
isimleriyle beraber rumuzlarınıda yazdım...
isimlerini bilmediklerimi sadece rumuzlarrını yazdım...
hepimiz için tek tek isimlerimize dua edecek rabbim kabul ederr inş
merhaba kızlar çok şükür bugün güzel haberler getirdim.sağ tarafımda bir birine yakın büyüklükte 3 yumoşum çıktı bugün.sol taraftan verim alamayız dediler.ben siz dün tek yumurtadan bahsettiniz keşke bir tane daha olsaydı biri döllenmezse diğeri olur diyordum.3 tane benim bayramım olur dedim.birde bölüm başkanı bugün muayene etti.iyice moralim yerine geldi.
baharım, o kırmızılara çok kızardım ama sağlıklı yumoşlar için yer hazırladıkları için kızamıyorum keratalara
cnm bizde 1.kürlerle evicap kullanıcaz 2.küre yani çaya geçtiğimizdede farklı bir isimde çinko kullanacakHayatım bizdede tohum yok onun yerine evicap vitamin kullanın dedi.Bence bu sonucunuz çok güzel gelicek ve tüp bebeğe başlıcaksınız.Çok az kaldı.
merhaba canım hoşgeldin
hayırdır neden kütahyaya gitmen gerekti ??
nur efsandan haber yok canım...
benim kırmızılar inat etti gelmiyor hiç bi belirti yok bekliyorum öyle
kürler gelmiş hadi şifa olsun inş
canım tohum dediğin hayıttır...
üzerinde vitex agnus yazıyordur muhtemelen
Merhaba kızlar nasılsınız:) yaa ben size bişey sormak istiyorum devlet bize 2 tane tüp bebek hakkı veriyo ya o 2 hakkımızı da kullandığımız halde hamile kalamadıysak tekrardan tedaviye başlarsak bi daha rapor alamıyomuyuz
valla cnm işten çıktım eve gittim kütahyada tanıdığımızın kardeşiminde arkadaşının düğünü vardı
otobüs bulamamış abla gidelim dedi
ani bi kararla arabayla yola çıktık
cumartesi gece vardık
dünde düğünden sonra yola çıktık geldik sabah işlerimize döndük yorulduk valla
çok şükür belasız kazasız gidip döndükya önemli olan oydu...
allah allah peki günü geçtimi cnm kırmızıların
gelir insan vücudu etkileniyor sıcaktan soğuktan yorgunluktan
endişelenme bugün yarın gelir inşlh::))
evt cnm kürler geldi
o tohumların üzerinde ne olduğu ile ilgili hiç birşey yazmıyor
sadece mor ambalajlarda saraçoğlu yazıyor
cervanla görüştüm onlarada aynısını vermiş
ama masal1981 de aynı şeyler yok galiba
aman hayırlısı artık
rabbim şifasını versin cümlemizin...
üzerinde ne yazıyor eve gidince tekrar iyice bakarım cnm...
cnm çok sevindim oley
canım benim bak gördün mü negüzel sonuçlarla geldin 1 ken 3 oldu maşallah
inş 3 ü de güzelce döllenip kaliteli embriyolar olacaklar
moralin yerine gelsin tabi bitanemmmmmmmmm
valla ben kızıyorum ama bana mısın demiyorlar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?