ayakların yere basıyor mu şimdi:)
allahım 9 ay boyunca hamileliğin keyfini sürmeyi sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah
sevdim bunu, iğneci oldum ben :)
bugün hep güzel haberler aldık. inşallah hep böylede gider. bende merakla çarşambayı bekliyorum. kontrole gittiğimde 8. günüm olmuş olacak. yumoşlar nasıl, kaç tane oldu. daha kaç gün bekleyeceğim. acayip sabırsız oldum.
kızlar bu arada kafama birşey takıldı bugün. ben iğnelerle birlikte folik asit ve b12 vitamini kullanmaya devam ediyorum. doktor hiç brişey demedi. sormak benimde aklıma gelmedi. siz kullandınız mı? bırakmak mı lazım?
ayakların yere basıyor mu şimdi:)
allahım 9 ay boyunca hamileliğin keyfini sürmeyi sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
Canım benimmmmmm gözün aydınnnnnnnn
Demek kalp atışınıda duydunuz
Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin tatlım...
Dualarında bizi eksik etme olur mu ??
canım inş çarşambaya daha da artıp büyüyecek yumoşlar
bence çarşambadan sonra 2 gün daha iğnelere devam edip sonra vurulursun çatlatma iğneni
canım folik asiti ve vitaminleri kullanmaya devam ediyorsun...
gebelik süresinde de kullanılıyor folik asit...
benim çıktı patoloji sonucum canım bi problem yokmuş şükür benim de dr.um demişti mercimek tanesi kadar bişey diye e alındı da polip kist de gitti daha ne kanaması oluyo ben de bilmiyorum.cnm bende patoloji sonucumu bekliyorum bende şaşkınım 0.7 mm birşeyin bu kadar kanama yapmasını dr kafana takma demişti ameliyat sonrası bebekler gibi bakıldım hiç kalkmadım hem yumurta toplaması sonrasıiçin prova oldu:)niye devam ediyor ağrım kalmadı Allahtan
hadi hayırlı olsun yeni eviniz canım uğur getirsin yeni eve yeni bebiş gelsin inş.Slm KiZlar nslsiniz ...ev bulduk sonunda biraz pahalı kirası ama arıyoruz diyemi bilmiorum hiç kiralık ev yok..bu hafta ev tasiycaz Ramazan'ın ilk haftasında yavaş yavaş ufak tüfekleri yerlestircem sonrada transfer zaten:) neyse yeni ev yeni bebek olur ins:)
(
hayırlı olsun canım tedavin inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar.bugün ilk iğnemi yaptım göbekten sonra hastaneye gidip bi tanede kalçadan menogon yaptırdım bu sefer baya fazla dozda ilaç kullanıyorum ama kaç gün kullanıcam bilmiyorum çünki iğnelere adetin 4. günü başlattı dr. çarşamba günü kontrole gidicem , yarında hastanede olucam rapor işleriyle uğraşcam....
canım bak üzüldüğüne değmedi gözün aydın inşallah hepsi kaliteli yumoşlar olur ve içinde büyürler büyürler bebiş olurlar.merhaba kızlar çok şükür bugün güzel haberler getirdim.sağ tarafımda bir birine yakın büyüklükte 3 yumoşum çıktı bugün.sol taraftan verim alamayız dediler.ben siz dün tek yumurtadan bahsettiniz keşke bir tane daha olsaydı biri döllenmezse diğeri olur diyordum.3 tane benim bayramım olur dedim.birde bölüm başkanı bugün muayene etti.iyice moralim yerine geldi.
yok canım ya hala geliyo benim 1 aydır lekeli lekeli geziniyorum senin nasıl bitti mi kanamancnm kanamaların durdu değil mi iyisindir inşallah
Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah
ağzın bal yesin :)
inşalllah bu hafta biterde bir an önce geçebilirim ikinci aşamalara.
senin kırmızılar ne alemde, elini çabuk tut. çarşambaya yetiş sende. sabah seninle güzel bir kahvaltı yapıp dedikodu yapalım biraz :)
canım sende hamişlarkervanına katılacaksın içime öyle doğuyor
valla hiçbişey yok tatlım beklemedeyim hala...
bana kalsa bugün istanbuldaydım
inan bende çok istiyorum sana yetişmek ama yerimden kıpırdanamıyorum baksana
inş senin iğnelerin bitmeden ben orda olurum da dediğin gibi hem güzel bi zaman geçirip hem kaynatırız
slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah
nasılsınız kızlar
aramızda hala kırmızıları bekleyen biri var galiba :44:
6 haftalık hamileymişim ne kadar güzel bir cümle
inşlh kızlar bebeğim doğdu 6 haftalıkda dersin cnm
sağlıkla kucağına al inşlh amin
cnm o kadar çok yorgunsan kendine eziyet etme git yat dinlen bizim topik hergün burda nasılsa
merhaba kızlar çok şükür bugün güzel haberler getirdim.sağ tarafımda bir birine yakın büyüklükte 3 yumoşum çıktı bugün.sol taraftan verim alamayız dediler.ben siz dün tek yumurtadan bahsettiniz keşke bir tane daha olsaydı biri döllenmezse diğeri olur diyordum.3 tane benim bayramım olur dedim.birde bölüm başkanı bugün muayene etti.iyice moralim yerine geldi.
baharım, o kırmızılara çok kızardım ama sağlıklı yumoşlar için yer hazırladıkları için kızamıyorum keratalara
Hamileyimmmmmm
Çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.Hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
Bugün benden mutlusu yokk
aman canım yaaa baktım yöntem bizde işe yaramıyor dün geceyi es geçtim
olacağı varsa olur napıyım yaaa dimi ama
bitanem ben sana daha öncede yazdım görmedin sen galiba...
sen de bizim temmuz topiğine katılsana...
oradada tablomuz var bu gün 1 hamişimiz daha eklendi tabloya ve 3 hamişimiz oldu
sende katılsana hem şans getirir belki...
ayrıca memorialde tedavi gören arkadaşlarının hepsi bizim topiktede varlar...
sende gelsene
çok güzel bir haber bu, çok sevindim canım. inşallah 3 üde güzel güzel gelişir ve sana bebişini getirirler. şimdi kaç gün daha devam edeceksin ilaçlara. yumoşlar ne zaman toplanacak.
sağol canım.daha güzel haberlerini duymak nasip olsun inşallah.canım bu akşamda düşük dozda uygulamaya devam edecekmişim.yarın sabah tekrar kontrol var.sanki yarın çatlatma iğnemi olurum gibi geliyor ama bunu ben düşünüyorum tabi.
saolsın cnm allah razı olsun inşlh şifa olur
evt bende dediğini yapmalıyım cnm
ilk önce bi kadın doğuma gidip yumurtalarıma mı baktırmam gerekiyor hiç bilmiyorum ne yapmam gerektiğini
bundan sonrası senin için hep olumlu güzel gelişmelerle geçer inşlh cnm emeklerin yer bulur inşlh amin..
canım adetinin 3. günü git.tedavi gördüğünüzü ve kendi rutin kontrollerini hormon yumurta takibi vs.yaptırmak istediğini söyle.o gün yapılan hormon tahlillerini yaptır.sonrasında doktorun seni yönlendirir zaten.lütfen ihmal etme.
canım bak üzüldüğüne değmedi gözün aydın inşallah hepsi kaliteli yumoşlar olur ve içinde büyürler büyürler bebiş olurlar.
nursen,canım inan kısa süreli bir şok yaşadım ve hemen toparlandım.öyle çok üzmedim kendime.şükrettim inan .Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?