Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok sevindim demek bebişinin kesesini ördün ..
ne mutlu sana canım ....allahım tamamına erdirsin.... inşaallah
ne olur elini karnına koyup bizede dua et....

Selamm bitanemmmmm yazını yeni gördümm kaç gündür bakamadımyaa diğer topikleri okuyodummm.evt cnm hemde nasıl yorucu ayağa kalkıncaa ayaklarım nasıl ağrıyoo
ama daha çok iş varrrr annem yazık çok yoruluyoo ben şimdi bugün akşama doğru geldimm yarın dinlenipp çarşamba tekrar gidicemm teyzamlerdee ordaa şimdiii...onlarda belçikadan geldilerrr...şimdii onlardaa varrr..o yüzden giderimm çarşamba haftasonuda kaynana yolu göründüü bizeeeeeeee günler geçiyoo yoğun bi şekildee ... evt cnm ramazanda geliyoo ben sadece 4-5 gün tutabilicemm herhaldee hasta olurrumm sonraa...napalımm rabbimm sabrını veriyooooooo..cnm benimm kullandığım hap pazar günü bitiyoo bende normaldee 25 inde hasta olmam lazımm.yaniiiii 9 günümm kaldıııııııııı bakalımm inşş bu seferr herşeyy yolunda giderdeeeeee göbüşünn dolarr bitanemmmmmmmm .
sen nasılsınn nasıl gidiyooooooooo

Son düzenleme:

Bende bikac gündpr yazmadim buraya hic icimden gelmedi bi durgunluk var yine bende. Gecmis olsun canim biraz dinlen bakalim gidersin yine. Ayrica anneciginin gözü aydin kizkardesiyle kavusmuslar ne kadar güzel.
Kayinvalidene gidince kaliyormusun canim ?? Bu hafta demek yine sana özlemle gecicek, baharin kirmizilarda gelir o da istanbula gelir topik iyice sessizlesir, aman gelsinde bebislerine kavussunda ben burda sizleri beklemeye raziyim.
Az kalmis canim ALlahin izniyle 9 gün göz acip kapanincaya kadar gecer. Bu kez insallah cok güzel haberlerle geleceksin bize burda müjdeni vereceksin canim Allahin izniyle. Sonra da teyzesi yesin yegenlerini

canım çok sevindim demek bebişinin kesesini ördün ..
Ne mutlu sana canım ....allahım tamamına erdirsin.... Inşaallah
ne olur elini karnına koyup bizede dua et....

cok tesekkür ederim tatlım walla bak şimdi elimi karnıma koydum we kuzucugumla hepinize dua ettik rabbim hepinze wersin insallah aminnnnn

slm tatlım hoşgeldin
aramıza dönmene sevindim...
ben sizin ameliyatınızın daha erken olduğunu sanıyordum...
hadi bakalım inş hayırlı olur bol bol sperm bulunur tatlım
canım hamişimiz çok azosperm tablomozdan bakabilirsin

Ayy kıyamam ne olduuuuu sana ,bazenn bizlerede oluyoo cnmm benimmmm
sağol tatlımm evt kavuştularrrrr..
evt cnm kayınvalidemlerdee kalıyoruzz ama eskisi kadar değill tabii haftasonu kalırızz 1 gece daha fazlasını bu sıcakta çekemem zatenn annem neysee kendii evim rahatımmda orda olmuyo
tedaviden öncee gidelim sonra gidemem çünküü...baharın kırmızlarr gelirr inş cnm ama o burayı bizlerii bırakmaz cnmm merak etmeeeeee
Evt cnm az kaldıı bu haftada böyle geçerrr zatennnnnnn..inşşşşşşşşş Canım benimmmmmm hepimizee nasip olurr öyle bi müjde verebilmekkkkk

allahım öyle tükenmez bi ümit vermişsinki..... eşimin sorununu bile bile... benim pkolu olmama rağmen bu ayda bekledim onu ...
küçük bebeğimi ...
mucizelere inanmak dedikleri bu işte ben hep inanıyorum öyleki günümü defalarca sayıyorum ...
belki geçer yada geçmiştir diye ...
yine ümitlendim yine yine yine .......
ama yine yok yine gitti yumoşlarım ..bomboş ..gittiler ..
her ay kendime diyorumki bu sefer ümitlenmiycem ama olmuyo işte ....
bigün gerçek olurmu hayaller kollar dolarmı. evimin sessizliği bozulurmu bebek gülüşleriyle ....
bende yazabilicekmiyim hamileyim diye ..elimi karnıma koyup hissedebilicekmiyimki onun kıpırdanmalarını...
babasına heyecanla gel gel koş dinle bebeğimizin tekmesini diyebilecekmiyim olucakmı o günler...
allahım bu kadar çaresisiz senin karşında ne olur lutfunla muamele et ...bize ..benim hislerimi yaşayan herkese...
eeeee napalım yine bi la havle çekicez rabbimden gelen gülü yutkunucaz ona inancımızı bikez daha hatırlıycaz ...gözyaşlarımızı silip ....ayağa kalkıcaz o mutluluğu yaşayan arkadaşlarımızla onların mutluluğuna ortak olucaz ..hayat devam edicek ..yine kendimize teselliler bulucaz elimizdeki gzel şeylerle en başta dünya tatlısı eşlerimizi bağrımıza basıp önümüze bakıcaz yolumuza devam edicezzzzz
taki bu ufaklıklar gelenedek hadi bakalım rabbim yardımcımız olsun...

Bu hafta demek yine sana özlemle gecicek, baharin kirmizilarda gelir o da istanbula gelir topik iyice sessizlesir, aman gelsinde bebislerine kavussunda ben burda sizleri beklemeye raziyim.

tatlım sen merak etme ben topiğimden asla vazgeçmem
hem en heyecanlı dönemlerimi sizlerle paylaşmadan durabilir miyim ben
çatlarım valla
pcmi götürcem tatlım kalıcağım yerde adsl var zaten rahat rahat girerim sen merak etme

Canımmmmmmm napıyosunnnnn

kocişle yemeğe gitmiştik tatlım yeni geldik
yemekten sonra da burada bi gölet var oraya gittik gezdik geldik işte
sen nasılsın tatlım kıyamam çok yorgunmuşsun iyice dinlen yarın evinde

Son düzenleme:
Canım inan ümitsiz yaşanmıyo bende senin gibiydim azoyu bile bile her ay adetim 1 gün gecikse ümitlenip hatta bazen test bile yapıyodum ama bak rabbimin mucizeleri bitmiyo werdimmi weriyo işte bi şekilde

Canım inan ümitsiz yaşanmıyo bende senin gibiydim azoyu bile bile her ay adetim 1 gün gecikse ümitlenip hatta bazen test bile yapıyodum ama bak rabbimin mucizeleri bitmiyo werdimmi weriyo işte bi şekilde

çok haklısın canım naapalım boynumuzu eğip dua edicez ...inşaallah vercek....inşaallahh

kocişle yemeğe gitmiştik tatlım yeni geldik
yemekten sonra da burada bi gölet var oraya gittik gezdik geldik işte
sen nasılsın tatlım kıyamam çok yorgunmuşsun iyice dinlen yarın evinde

Oh afiyet olsun tatlımmmmmm
iyi yapmışsınızzzzz ne güzellllll orası nasıl sıcakmıı bugünn akşam güzell olur gezmekkk
iyi cnmm geç geldim zaten sonra koçiş geldi beraber pazara giddik geldik yemeğimizi yedikk oturuyoruz
biraz önce koçiş diyoo bakıyosun kaç saattirr pc ye ne kaç saati dedimm yaa..daha yenii aldımm pcyi
ne yani bu akşamm ben bakamıycakmıyımm dedii bende yokk ben arkadaşlarımlaa sohbet edicemm bu akşam dedimmm
sana sonra veririmmmmmm dedimmmmm

canım umutsuz olma rabbim elbet bizlerede nasip edecektir anne baba olmayı...
o günlerde gelecek ben inanıyorum...
bak kaç tane azolu arrkadaşımız var bebiği olan hamiş olan...
eğer umutsuz olsalardı şuanda o mutluluğu yaayamayacaklardı...
heray kendini üzmek yerine mutlu olacağın günleri düşün bence...
kurduğun hayaller varya allahın izniyle gerçek olacak

bu yıl benim için çok zor bir yıldı gerçekten....
bi taraftan annemin rahatsızlığı, eşimin azosu,benim sınavım, kardeş düğünleri vs....
ameliyata az kaldı gerçekten epey heyecanlıyız..
buarada eski kızlar nerelerde?
bir de azosperm tablosu demişsin nerde ki bahar?

saol tatlım iyi oldu gezmek valla
sıcak canım yaaa burası yazları serin olurdu ama bu sene burası bile sıcak
size de afiyet olsun canım...
enişteye bak sen arkadaşımız yeni kavuştu pcsine hemen elinden almak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…