inşallah baharım...inşallah.umutla duayla bekliyoruz....
sağol güzel dileklerin için...inan umut oldu bana da....
zaten buara moralim sürüngen bir hayvan gibi:)))))))
şu an daha iyiyim mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende bugün raporumu çıkarttım 4 gündür tedaviye başladım iğnelere... dr önce beni hazırlıyıp sonra eşimi öyle amaliyata alıcak mikro tese olucak eşim.önümüzdeki haftaya olur amaliyatı bi sorun çıkmazsa yumurtalarda..bende yumurta rez. azlığı eşimdede azo var.bizde kür falan uygulamadık ama ben 2 aydır eşime keçiboynuzu kürü uygulamaya çalıştım..dediğin gibi olcak olduktan sonra her türlü oluyor.
Kızlarr ben şimdi pc yi koçişee devredeyimmmmmm
bi duş alayımm rahatlıyimm sonraa tekrar gelirimmmmm
canım artık girerim sık sık......canım seni iyi tanıyorum geçen sene ramazan itibariyle gecemiz gündüzümüz birdi...
işe başladıktan sonra doğal olarak uzaklaştın topikten...
yazılarından anladım moralinin düzgün olmadığını...
umut olsun tabi ki tatlım rabbim sizede nasip etsin
sakın umudunu kaybetme inş iyi haberlerinizi alıcaz...
hatta onca zamanı neden geçirmişiz diye pişman olacaksınız
iyi akşamlar canım...Kızlarr ben şimdi pc yi koçişee devredeyimmmmmm
bi duş alayımm rahatlıyimm sonraa tekrar gelirimmmmm
canım artık girerim sık sık......
özlemişim sizi...
neyse ben de çıkıyorum artık şimdi eşim gelir.....
öpüldün
aynennnnnnnn..... arunammmmmmmm nasılsın ya....biraz okudum yazdıklarını inşallah herşey çok güzel olur...sen operasyon mu geçirdin yahu
canım sadece eşim ameliyat olack ben hazırlanmıyorum hem ankara istanbul git gel sınav öncesi zor olacaktı hem de kaan hoca böyle uygun gördü belki kendiliğinden olur sonra ya da bulunmazsa boşuna hazırlanmış olursun diye...ramazanın ilk günü ameliyat işte bekliyoruz....
inşallah canım yaa......valla enteresan bi durumdayız yani.....Allahım lütfen iyi geçsin ameliyatlarımızzzzzzzzzzzzzz
Ayy kıyamam ne olduuuuu sana ,bazenn bizlerede oluyoo cnmm benimmmm
sağol tatlımm evt kavuştularrrrr..
evt cnm kayınvalidemlerdee kalıyoruzz ama eskisi kadar değill tabii haftasonu kalırızz 1 gece daha fazlasını bu sıcakta çekemem zatenn annem neysee kendii evim rahatımmda orda olmuyo
tedaviden öncee gidelim sonra gidemem çünküü...baharın kırmızlarr gelirr inş cnm ama o burayı bizlerii bırakmaz cnmm merak etmeeeeee
Evt cnm az kaldıı bu haftada böyle geçerrr zatennnnnnn..inşşşşşşşşş Canım benimmmmmm hepimizee nasip olurr öyle bi müjde verebilmekkkkk
tatlım sen merak etme ben topiğimden asla vazgeçmem
hem en heyecanlı dönemlerimi sizlerle paylaşmadan durabilir miyim ben
çatlarım valla
pcmi götürcem tatlım kalıcağım yerde adsl var zaten rahat rahat girerim sen merak etme
Iyi aksamlar canim h.geldin.
Ohhhhhhh yasadik o zaman ben burda catlardim vallaha ne oldu ne bitti diye. Sakin bizleri habersiz koyma canim senin inatcilar bi gelse de bian önce valla ben bile sabirsizlanmaya basladim
Paylas bitanem bizimle senin mutlulugunla bizde mutlu olalim burda.
iyi akşamlar canım sende hoşgeldin nereye kayboldun biraz önce
bitanem ben sizden ayrı duramam zaten sen hiç merak etme
ahhh bitanemmm yaa benim kırmızılar herkesi merakta bıraktı zaten...
dün cervan aradı flzask aradı kırmızılardan haber var mı diye
bugün anemon aradı neyaptın başladın mı tedaviye canım diye
hep beraber heyecanla onları bekliyoruz ama hala nazlanıyorlar
benim bebişler haddinden fazla nazlı olacaklar galiba
saol canımın içi allahın izniyle sizin m.tesenizden sonra da biz heyecanla senin tedavini takip edip mutlu olucaz inş
Canim yine kayboldum geldimher kayboldugumda anlayin ki benim herif galatasaray transferlerini takip ediyor ayy delircem artik sanki karnimizi onlar doyuruyor
Canim bende telin yok buraya bakiyorum ancak o alcaklardan haber varmi diye
Bian önce sizin güzel haberlerinizi alip rahatlamak istiyorum kendimi sizinle avutuyorum. Cünkü bizim herseyimiz karma karisik Allahim bu yolda ki tüm herkese yardimci olsun.
Ayy canim olsunlar da nazli olsunlar kimbilir ne cicis olurlar ya pingil pingil popolarindan isirirsin ayyy hayali bile ne güzel Ya Rabbimmmmm
Saol canim benim sizler hamis olun da bizim sürecte hemen gelir arkanizdan bakalim hayirlisi bitanem.
Kendime acidim yabizim sürecte sizin arkanizdan yavas yavas gelir yazacaktim hemen gelir yazmisim ne kadar üzülüyorum demek ki
cnm ne güzel bi yazı o öyleeeeeeeSlmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah
slm arkadaşlar
yoğun ve yorucu bir sezonu kapatıp döndüm aranıza...
bilenler bilir kpss işlerinden artık giremiyordum.....
sınava girdim şimdi sıra ameliyatta eşim bu hafta kaan hocada ameliyat olacak....
topikte hamiş var mı?
Hamileyimmmmmm
Çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.Hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
Bugün benden mutlusu yokk
Kendime acidim yabizim sürecte sizin arkanizdan yavas yavas gelir yazacaktim hemen gelir yazmisim ne kadar üzülüyorum demek ki
bende çıkıyordum bu kız yine ortalıktan kayboldu diye baktım gelmişsin
anladım canım seninkide koyu fanatiklerden desene...
canım benim burada acımızda sevincimizde bir...
inş sizlere güzel haberler vermek nasip olur
evettt yaa kimbilir ne tatlı olur benim kuzularımmmmmmmmm bi gelsinler yerim ben onları teyzesi yerimmmmmmmm
bitanem sende arkamızdan geleceksin tabi inanıyorum ben...
Iyi ki cikmamissin canim benim kocis tam fanatik yine kafasini uzatti ama orali olmadimAy 5 dakika da bir transfer bakilmaz ki ya.
Ayy canim gelsinlerde teyzeleri de yesin o minikleriiiiiiiiii.. Sizin heycanlari bi atlatalim da canim bakalim Allahim bize ne gösterecek.
canım acınacak bi durumun yok yapma böyle
allahın izniyle sizde de güzel gelişmeler olacak...
2. ameliyata kadar kürlere devam edeceksiniz...
inş onlarda şifa olacak ve bol bol sperminiz bulunacak
Geldim tekrardannnnnnnnn rahatlayıppp geldimmmmmmm
yarenimm demek koçişin yinee spora bakıyorrr ondan çıktınn birdenn bizimkii hiç bakmadı bugünnnnnnn :44:
Yaaaa ne demek cnm kendime acıdımmmmmmm
dur bakalımm cnmm daha nelerr olucakkkk hiç bişey bitmiş değilll
zaman çabuk geçiyoo tatlımm bi bakmışsınız sizdee başlamışsınızzz tekrardann
ve bu sefer iyi olucakk emre beyde tedavi ben inanıyorumm cnm benimm
hayırlı akşamlar nasılsınız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?