Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım seni iyi tanıyorum geçen sene ramazan itibariyle gecemiz gündüzümüz birdi...
işe başladıktan sonra doğal olarak uzaklaştın topikten...
yazılarından anladım moralinin düzgün olmadığını...
umut olsun tabi ki tatlım rabbim sizede nasip etsin
sakın umudunu kaybetme inş iyi haberlerinizi alıcaz...
hatta onca zamanı neden geçirmişiz diye pişman olacaksınız

Kızlarr ben şimdi pc yi koçişee devredeyimmmmmm
bi duş alayımm rahatlıyimm sonraa tekrar gelirimmmmm

Allah işinizi rast getirsin...korktuklarına uğratmasın arkadaşım..herşey nasip..artık biz elimizden geleni yapıp beklicez.....inşallah tez vakitte bebişlerine kavuşursun...
aaaaaaa bebişler dedim:)ikiz mi olcak nedir:)

canım artık girerim sık sık......
özlemişim sizi...
neyse ben de çıkıyorum artık şimdi eşim gelir.....
öpüldün
Kızlarr ben şimdi pc yi koçişee devredeyimmmmmm
bi duş alayımm rahatlıyimm sonraa tekrar gelirimmmmm
iyi akşamlar canım...

arunam görüşelim..ben çıkıyorum şimdi...özeline mesaj atıyorum bi bakıver ok canım......

cümleten hayırlı geceler arkadaşlar.......dualarımdasınız hep....

evet canısı polipimi aldırdım hani geçen yıl çıkmıştı ondan kurtuldum adetim gelince tüpe başlıyacağım beraber hamişiz bir bakmışsın bebekim cuma günü dualarım seninle

Bilmiyorum ki canim ya ara ara olur ya insana. Evet canim gidin bi k.valideninde gönlü olsun sonra zaten istesende gezemezsin bebislerin büyüyene kadar
Amin canim insallah bu ramazanda bol bebis haberleri aliriz hepinizden..

Iyi aksamlar canim h.geldin.
Ohhhhhhh yasadik o zaman ben burda catlardim vallaha ne oldu ne bitti diye. Sakin bizleri habersiz koyma canim senin inatcilar bi gelse de bian önce valla ben bile sabirsizlanmaya basladim
Paylas bitanem bizimle senin mutlulugunla bizde mutlu olalim burda.

iyi akşamlar canım sende hoşgeldin nereye kayboldun biraz önce
bitanem ben sizden ayrı duramam zaten sen hiç merak etme
ahhh bitanemmm yaa benim kırmızılar herkesi merakta bıraktı zaten...
dün cervan aradı flzask aradı kırmızılardan haber var mı diye
bugün anemon aradı neyaptın başladın mı tedaviye canım diye
hep beraber heyecanla onları bekliyoruz ama hala nazlanıyorlar
benim bebişler haddinden fazla nazlı olacaklar galiba
saol canımın içi allahın izniyle sizin m.tesenizden sonra da biz heyecanla senin tedavini takip edip mutlu olucaz inş

Canim yine kayboldum geldim her kayboldugumda anlayin ki benim herif galatasaray transferlerini takip ediyor ayy delircem artik sanki karnimizi onlar doyuruyor
Canim bende telin yok buraya bakiyorum ancak o alcaklardan haber varmi diye
Bian önce sizin güzel haberlerinizi alip rahatlamak istiyorum kendimi sizinle avutuyorum. Cünkü bizim herseyimiz karma karisik Allahim bu yolda ki tüm herkese yardimci olsun.
Ayy canim olsunlar da nazli olsunlar kimbilir ne cicis olurlar ya pingil pingil popolarindan isirirsin ayyy hayali bile ne güzel Ya Rabbimmmmm
Saol canim benim sizler hamis olun da bizim sürecte hemen gelir arkanizdan bakalim hayirlisi bitanem.

Kendime acidim ya bizim sürecte sizin arkanizdan yavas yavas gelir yazacaktim hemen gelir yazmisim ne kadar üzülüyorum demek ki

bende çıkıyordum bu kız yine ortalıktan kayboldu diye baktım gelmişsin
anladım canım seninkide koyu fanatiklerden desene...
canım benim burada acımızda sevincimizde bir...
inş sizlere güzel haberler vermek nasip olur
evettt yaa kimbilir ne tatlı olur benim kuzularımmmmmmmmm bi gelsinler yerim ben onları teyzesi yerimmmmmmmm
bitanem sende arkamızdan geleceksin tabi inanıyorum ben...

Kendime acidim ya bizim sürecte sizin arkanizdan yavas yavas gelir yazacaktim hemen gelir yazmisim ne kadar üzülüyorum demek ki

canım acınacak bi durumun yok yapma böyle
allahın izniyle sizde de güzel gelişmeler olacak...
2. ameliyata kadar kürlere devam edeceksiniz...
inş onlarda şifa olacak ve bol bol sperminiz bulunacak

Geldim tekrardannnnnnnnn rahatlayıppp geldimmmmmmm

yarenimm demek koçişin yinee spora bakıyorrr ondan çıktınn birdenn bizimkii hiç bakmadı bugünnnnnnn :44:

slm kızlar bugun elektrik yoktu pc şarjı bitmişti giremedim
hepinizi öpüyorum kociş alacakmış elimden
hepinize ii gecelerrrrrrrrrrr

Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah
cnm ne güzel bi yazı o öyleeeeeee
inan ki gözlerim doldu allhım doğduğu günleride göstersinnnnn

hoşgeldin cnm inşllh sizdede sperm çıkarda sende hamişler kervanına katılırsınnnnnnnn

canım bu çok güzel bir haber rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı hepimizin başına

Yaaaa ne demek cnm kendime acıdımmmmmmm
dur bakalımm cnmm daha nelerr olucakkkk hiç bişey bitmiş değilll
zaman çabuk geçiyoo tatlımm bi bakmışsınız sizdee başlamışsınızzz tekrardann
ve bu sefer iyi olucakk emre beyde tedavi ben inanıyorumm cnm benimm

Üzülüyorum canim ya tüm kuzenlerimin 2ser cocugu var birde türkiyede onlari görünce iyice icim ciz etti. Esime baktim o da tuhaf oldu sevmek istiyorum ama esimi düsünüyorum. Hatta bi defeasinda kuzenimin cocugu sarisin masmavi gözleri var masallah dedim ne kadar tatli degilmi diye birkac kez ya tamam deyip durma dedi tatliysa tatli. Megerse cok üzülmüs off ben napayim ya:2::2:

Geldim tekrardannnnnnnnn rahatlayıppp geldimmmmmmm

yarenimm demek koçişin yinee spora bakıyorrr ondan çıktınn birdenn bizimkii hiç bakmadı bugünnnnnnn :44:

Saatler ve rahatlar olsun canim ayrica h.geldin. Evet canim insallah laptopu bu kez kaptirmam Nasil oldu da bakmadi eniste

Bazen o kadar umut dolu oluyorum ki sanki icimde ki ses disari cikiyo cildiriyorum esimde sperm cikicak diye sonra diyorum ben deliriyormuyum kendi kendime neler kuruyorum. Ya kafam karma karisik duygularim zaten öyle psikolojim iyice bozuldu.
Bugün yegenle disarida yürüyüs yapiyoruz kendi kendime icimden dedim kizim sen bi hicsin bu hayatta neden yasiyorsun rüyalar alemindesin felan kafam acaip tirlaticam herhalde Allah sonumu hayir etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…