ıyi geceler canim h.geldin ben bunalim sen nasilsin ??
Canim birde ne sorucam siz hayit tohumunu nasil kullandiniz ??
s.a bacılar hayırlı geceler cümleten nasılsınız
hayırlı akşamlar nasılsınız hanımlar
Bazen o kadar umut dolu oluyorum ki sanki icimde ki ses disari cikiyo cildiriyorum esimde sperm cikicak diye sonra diyorum ben deliriyormuyum kendi kendime neler kuruyorum. Ya kafam karma karisik duygularim zaten öyle psikolojim iyice bozuldu.
Bugün yegenle disarida yürüyüs yapiyoruz kendi kendime icimden dedim kizim sen bi hicsin bu hayatta neden yasiyorsun rüyalar alemindesin felan kafam acaip tirlaticam herhalde Allah sonumu hayir etsin.
bazen o kadar umut dolu oluyorum ki sanki icimde ki ses disari cikiyo cildiriyorum esimde sperm cikicak diye sonra diyorum ben deliriyormuyum kendi kendime neler kuruyorum. Ya kafam karma karisik duygularim zaten öyle psikolojim iyice bozuldu.
Bugün yegenle disarida yürüyüs yapiyoruz kendi kendime icimden dedim kizim sen bi hicsin bu hayatta neden yasiyorsun rüyalar alemindesin felan kafam acaip tirlaticam herhalde allah sonumu hayir etsin.
a.s. Hoşgeldin canım iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın?
hoşbulduk canımcım hayırdır canım neden bunalımdasın?
Bende bir dertten sıyrılıyorum başkasıyla boğuşuyorum rabbim büyüğünden esirgesin sıkıntılarımızı gidersin inşallah
canım ben hayıtı havanda dövemedim bende çelik havan yoktu o yüzden robottan geçirdimcam kavanoza koydum hava almasın diye iyice kapatıyorum
1 bardak içme suyuna 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu ekliyorum demlenip ılınınca eşime sabah işe gitmeden önce içiriyorum yarım saat sonra yemek yiyor
birde akşam yemeğinden önce yine aynı şekilde içiriyorum yarım saat bekleyip sonra yemek yiyor
hayırlı akşamlar nasılsınız hanımlar
hayırlı akşamlar canım iyiyim ben sen nasılsın
a.s tatlım hoşgeldin iyiyim şükür gece seansndayız hoşgeldiniz ikinizde
evettt yaa kimbilir ne tatlı olur benim kuzularımmmmmmmmm bi gelsinler yerim ben onları teyzesi yerimmmmmmmm
bitanem sende arkamızdan geleceksin tabi inanıyorum ben...
Üzülüyorum canim ya tüm kuzenlerimin 2ser cocugu var birde türkiyede onlari görünce iyice icim ciz etti. Esime baktim o da tuhaf oldu sevmek istiyorum ama esimi düsünüyorum. Hatta bi defeasinda kuzenimin cocugu sarisin masmavi gözleri var masallah dedim ne kadar tatli degilmi diye birkac kez ya tamam deyip durma dedi tatliysa tatli. Megerse cok üzülmüs off ben napayim ya:2::2:
Hayırlı gecelerrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzz kızlarrrrrrrr
iyiyimm çok şükürrr ben sizlerr nasılsınızzzzz
hamdolsun cnm sen nasılsın iyi olmana sevindim rabbim daim etsin inş
hayırlı akşamlar canım iyiyim ben sen nasılsın
A.s tatlım hoşgeldin iyiyim şükür gece seansndayız hoşgeldiniz ikinizde
Canımm inan bende arada öyle oluyoumm bakıyorumm çevremdekiler benden heyecanlı bende kaptırıyorum kendimii
sonra diyorumm kendimi kandırıyorumm herhaldee gel gitlerr yaşıyoruzz hepimiz cnmm ama daha herşeyin başında sayılırsınızz tatlımm
bunalımm takılmaaaaaaaa lütfennnnn
sabrınn sonu selamettirrrr
Rabbim kısa zamanda seni feraha çıkarsınn inşALLLAH bitanecimmmmmmmmmmm
rabbim umutlarımızı yeşertsin inşallah üzme kendini rabbim gün gelecek dertlerimizin dermanını verecek inşallah o zaman mutluluktan deliricez dağlara taşlara çıkıp hamile olduğumuzu kuşlara insanlara tüm dünyaya haykırıcaz
valla eşim geç geliyo bende mecbur gece seansına katılıyorum dün kimse yoktu baktım kapadım bugunde anca açabildim eşimin teyze oğlunun düğünü olcaktı eylülde nişanı atmışlar onlar vardı o yüzden bu saate kaldım ee ne var ne yok
Amin cnmm sağol yorgunluk dışındaa iyiyimmmm iştee
hayırlı gecelerrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzz kızlarrrrrrrr
iyiyimm çok şükürrr ben sizlerr nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?