Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyi geceler canim h.geldin ben bunalim sen nasilsin ??

Canim birde ne sorucam siz hayit tohumunu nasil kullandiniz ??

hoşbulduk canımcım hayırdır canım neden bunalımdasın?
Bende bir dertten sıyrılıyorum başkasıyla boğuşuyorum rabbim büyüğünden esirgesin sıkıntılarımızı gidersin inşallah
canım ben hayıtı havanda dövemedim bende çelik havan yoktu o yüzden robottan geçirdimcam kavanoza koydum hava almasın diye iyice kapatıyorum
1 bardak içme suyuna 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu ekliyorum demlenip ılınınca eşime sabah işe gitmeden önce içiriyorum yarım saat sonra yemek yiyor
birde akşam yemeğinden önce yine aynı şekilde içiriyorum yarım saat bekleyip sonra yemek yiyor

Canımm inan bende arada öyle oluyoumm bakıyorumm çevremdekiler benden heyecanlı bende kaptırıyorum kendimii
sonra diyorumm kendimi kandırıyorumm herhaldee gel gitlerr yaşıyoruzz hepimiz cnmm ama daha herşeyin başında sayılırsınızz tatlımm
bunalımm takılmaaaaaaaa lütfennnnn
sabrınn sonu selamettirrrr
Rabbim kısa zamanda seni feraha çıkarsınn inşALLLAH bitanecimmmmmmmmmmm

rabbim umutlarımızı yeşertsin inşallah üzme kendini rabbim gün gelecek dertlerimizin dermanını verecek inşallah o zaman mutluluktan deliricez dağlara taşlara çıkıp hamile olduğumuzu kuşlara insanlara tüm dünyaya haykırıcaz

Amin canim Allahim hepimize yar ve yardimci olsun. Allahim tasiyamayacagimiz dert vermesin insallah.. Tamam canim aciklamalarin icin cok tesekkür ederim.
Benim bunalim genel canim ya öyle arada oluyorum.. Psikolojim bozuk kendim hissedebiliyorum türk psikologta yok ki burda gideyim offf

hayırlı akşamlar canım iyiyim ben sen nasılsın

a.s tatlım hoşgeldin iyiyim şükür gece seansndayız hoşgeldiniz ikinizde

valla eşim geç geliyo bende mecbur gece seansına katılıyorum dün kimse yoktu baktım kapadım bugunde anca açabildim eşimin teyze oğlunun düğünü olcaktı eylülde nişanı atmışlar onlar vardı o yüzden bu saate kaldım ee ne var ne yok

bizim bebişler çok şanslı olacaklar bisürü teyzeleri ve kuzenleri olacakkkkkkkkk
canım insan çevresindekileri düşününce üzülüyor tabi...
benim ünideki arkadaşlarımdan evli olanların neredeyse tamamının bebişi oldu...
kimisi şuanda hamile...
insan imrenmeden edemiyor...
ama rabbim bizede nasip edecek inş inan buna ona göre gücünü kaybetme...
bizde de ben daha hassasım kociş öyle kolay kolay etkilenmez bu tür şeylerden...
napalım insanoğlu işte herkes kendinde olmayanı istiyorum...
ama bizim isteğimiz bambaşka biz evlat istiyoruz...
rabbim isteğimizi dileğimizi gerçekleştirecek inş

Son düzenleme:
hem nasılsın dedim hemde kendi cvbımı çürüttüm saçma olmuş idare et cnm

hayırlı akşamlar canım iyiyim ben sen nasılsın

A.s tatlım hoşgeldin iyiyim şükür gece seansndayız hoşgeldiniz ikinizde

bende iyiyim canım aslında o kadar çok sıkıntılar içindeyim ki ama içimde tarifi imkansız ve nedeni belli olmayan bir mutluluk yaşıyorum
rabbim içime serinlik selamet verdi şükürler olsun ki rabbime tevekkül ediyor ve ona sığınıyorum rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki sıkıntılarıma derman olduğu için
sıkıntın nedir diye soracak olursanız bazılarınız biliyor hani geçen sene annem bir daire almıştıya daha sonra 2.şahısada satıldığını öğrenmiştik şimdi tapular çıkıyor
rabbim haklıdan yanadır inşallah biz davamızda haklıyız bizi dolandıran ve bize sıkıntı yapan herkes cezasını bulursizlerden çok dua etmenizi rica ediyorum
allah'a şükür sizlerin duasıyla annemin hastalığında şifa bulduk inşallah yine tek yürek olarak dua edersek yine bu sıkıntıyı atacağımıza inanıyorum şimdiden allah hepinizden razı olsun

Amin biricigim insallah feraha cikarizz.Canim ben bu koca yükü tek basima tasiyorum ve sizlerde olmasaniz kafayi yerdim. Annemle paylasamiyorum haberleri bile yok hep soruyorlar 2 yil oluyor diye napiyosun sen diyolar birseyde diyemiyorum.
Herseyin basindayiz canim ama esimin yasi 40 ben 30 a tirmaniyorum cocuklarimiz dogmus olsa bize ne zaman doyacaklar ki ben cok ince düsünüyorum o yüzden de hasta oluyorum

Amin canim insallah benim esimde ilk etapta sperm bulunsunda suan bile gözlerim doldu cildiririm mutluluktan. Allahim tüm kader arkadaslarima bebislerini nasip etsin..

hayırdır canım neden atmışlar nişanı ??
haklarında hayırlısı olsun...
bende bi değişiklik yok canım kırmızıları beklemeye devam

flzask rahatladın geldin haaa ohhh biraz sonrada ben duş alıcam rahat rahat uyurum artık

hayırlı gecelerrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzz kızlarrrrrrrr
iyiyimm çok şükürrr ben sizlerr nasılsınızzzzz

hoşbulduk bebeğim bende iyiyim şükürler olsun rabbim bugünümüzü aratmasın
bende sizler gibi çok heyecanlıyım biliyorsunuz henüz tedavi için bir adım atamadım
ama eşim bu ayın sonunda operasyon olacak kanallarda sperm aranacak inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bende bebişimi kucağıma alrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…