Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iŞTEE bizlerr varızzzzzz yanındaa cnmm inş geçicekk bu günlerrrrrrr
evt cnm eşinin yaşıı da varr benimkinindee var cnm 38 olduu seninkine yetişmişş yaniiiiiiiiii
cnm ne yapabiliirizz elimizden gelenii yapıyoruzz gerisi allaha kalmışşşşşşşşşş nasipp meselesi
iştee biraz kendinii şu ince düşüncelerdenn uzaklaştırabilsennnnn

hayırdır canım neden atmışlar nişanı ??
haklarında hayırlısı olsun...
bende bi değişiklik yok canım kırmızıları beklemeye devam

canım şu ikoncnına ne güldümm komik geldiiiiiiiiii birdennnnnn

hayırdır canım neden atmışlar nişanı ??
haklarında hayırlısı olsun...
bende bi değişiklik yok canım kırmızıları beklemeye devam

aaaa yeter artık kırmızılarda gelsinler cnm ee tavsiye edilen yöntem işe yaramadımı valla cnm epey bişeyler olmuş ya kız her olan biteni annesine anlatıyomuş vs vs işte en son eşya almaya annesi gitmemiş sonra ne olduysa işte atmışlar ya hayırlısı olsun ya dünyanın parasını harcadılar tatildi salondu gelinlikti hersey hazırmış dünde eşyaları almışlardı ama kısmet rabbim haklarında hayırlısını versin ne diyelim

Evet ne güzel teyzos ve kuzenleri bir sürü olacak belki de isimlerini bile unutacaklar cokluktan ayy ne güzel ya hayal etmiycem diyorum ama olmuyor
Benim arkadaslarim da öyle canim benim dügünümde arkadasimin bebegi 3 aylikti simdi agustos basi 2.bebegi dünyaya gelecek. Amcamin gelinin kizi 10 aylikti biz tatildeyken 2. bebegi dogdu. Halamin gelini 7 aylik hamileydi suan agustos basi 2. bebegi dünyaya gelecek. Bizim dügünden bu yana herkesin 2. bebeleri oldu 2 sene icerisinde.
Insan ister istemez üzülüyor ama boynumuz kildan ince Allahim nasil yazdiysa onu görücez degistiremeyiz.
Amin canim özellikle sen cok büyük sinavlardan gectin insallah yüzün en kisa zamanda güler canim..

canım biliyorum tabi o ev olayını...
inş hakkınızı alırsınız gerçekten çok zor bi durum...
allah yardımcınız olsun...
zaten bence anne bu durumu çok kafaya taktığı için son zamandaki sıkıntılar başgösterdi...
inş bu iştende hayırlısıyla sıyrrılırsınız canım

Canım haftasonu annemdeydimm tadilat var evdeeee epey yoruldumm bide teyzemler geldiiiiii
yorucu bi 2 gün geçti yanii bugün geldimm eve

ne mutlu sana inan annem yanımda olsada hergün yorulsam çok özlüyorum ailemi uzakta hepsi rabbim ailesi uzakta olan herkese sabır versin ne olur annenin yanına gidince benim yerime şöyle sıkıca bir sarıl kokusunu içine çek ohhh mis gibi rabbim uzun ömürler versin herkesin ailesine inş acılarını göstermesin rabbim amin amin amin

Bende cok güldüm ya cok sekermis baharimin ikoncani

Ahh cnm yaa senii üzdümm şimdii bahsederekkkkkkkk
amin cnmmm rabbimm herkesinn ailesinee uzun ömürler başımızdan eksik etmesinnnnnn

allah razı olsun canım inşallah rabbim hakkımızı kimseye bırakmaz rabbimin adaletine sığınıyoruz
evet canım zaten doktoruda öyle dedi sıkıntıdan stresten oluyor hiç birşeyi kafaya takmayın diyor ama nasıl takmasın senelerin birikimini dolandırıcılar alıp gitsin
allah'tan revamı ne olursa olsun ahımızı çok aldılar iki yakaları nasıl bir araya gelecek bilemiyorum

İyi gecelerrr canlarımmmmmmmmmmmm
ben gidip uyayımm dinlenimmmm
öpüyorummmmmmm sizleriiiiiiiiiii en kocamanından fıstıklarrrrr

canım şu ikoncnına ne güldümm komik geldiiiiiiiiii birdennnnnn

canım bende çok gülüyorum o ikancana ondan ekledim
tam beni anlatıyor sürekli başka bişeylerle uğraşıyorum ama aklım hep başka yerde

Geldimm bebişimmmmmmmm rahatladım vallaa
sende yaparsınnnn rahatça uyursunn tatlımmmmm

evet canım bende yatmadan önce duşumu alıcam bugün baya sıcak

Ahh cnm yaa senii üzdümm şimdii bahsederekkkkkkkk
amin cnmmm rabbimm herkesinn ailesinee uzun ömürler başımızdan eksik etmesinnnnnn

amin yok cnm üzülmedim aksine senin için sevindim ne güzel yanında annen ben artık gurbetliğe alıştım arada yüreğime koca bir taş oturur hayıflanırım sonra gecer çok şükür yuvamda mutluyum napalım halimize şükür

İyi gecelerrr canlarımmmmmmmmmmmm
ben gidip uyayımm dinlenimmmm
öpüyorummmmmmm sizleriiiiiiiiiii en kocamanından fıstıklarrrrr

dinlen tabi canım yiğenlerimin annesine bukadar yorgunluk yeter
iyi geceler bitanem allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…