Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neyse kadrcim saece sen varsın gördüm kadarıyla ben çıkıyorum canım ya biraz uyucam karnım çok ağrıyo görüşürüz tatlım

mrb arkadaşlar.
tedavinin sonuna geldim. cumartesi günü transferim var. dua edin lütfen.

canım üşütmüş olabilirsin. genelde ben üşüttüm zama sancı çok oluyo.havalar zaten malum bir soguk bir sıcak özellikle ayaklarına dikkat et.insan en çok ayaktan üşütüyo.yere basma terliksiz çorapsız.biliyosun bizim durumumuz daha hassas tüp bebek tedavisi falan tkullandığımız ilaçlar vücudumuza ne kadar zarar verdiği malum.bizde 2 kere tüp bebek denedik ama eşim ameliyat oldu ama sperm çıkmadı.ilaçlar haliyle hormonları etkiliyo. dikkat et kendine.allaha emanet ol.

kıyamam bacım benim adet sancısından bayılandıgımı bilirim canım ya kendini sıcak tut hatta mümünse biraz terle o sana çok ii gelicektir Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah dra gitseydin ii olurdu

mrb arkadaşlar.

ah canım benim maşallah çok sevindim inşallah meleklerinde sımsıkı tutunurlar sana Rabbim hayırlı evlat etsin hadi bakalım cumartesinden sonra çok iş yapma dikkatet kendine çok sevindim darısı bizlere

mrb arkadaşlar.

canım dualarımız seninle allah yar ve yardımcın olsun.canım eşinde sperm çıktımı yoksa ameliyatla mı bakacaklar .allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.hakkında hayırlı olanıda gönlünü razı eylesin.dualarla..:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:..

gelincik allah yardımcın olsun canım inşallah sende hamileler kervanına katılırsın dualarım seninle tatlım

kıyamam bacım benim adet sancısından bayılandıgımı bilirim canım ya kendini sıcak tut hatta mümünse biraz terle o sana çok ii gelicektir Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah dra gitseydin ii olurdu

canım benim yaaaaaaaaaaa çok sağol doktora gidemedim halim yoktu allah razı olsun canım inanın sizler benim kadim dostumsunuz sizleri görmesemde kalpten sizleri kendime dost edinim allah hepimizn yardımcısı olsun

teşekkür ediyorum canım benim bugün bu dileklere okadsar ihtiyacım vardıki anlatamam çok hasasım şuan sana msj yazarken bile ağlıyorum bilmiyorum neden ama içime biriktirklerim çıkıyo yavaş yavaş eşimin yanında ağklayamıyorum sizlere içimi dökebiliyorum sadece oluyo bazen böyle genelde güçlü olmaya çalışırım hep ama işte bugün yapamadım çok hasas bi günümdeyim allah razı olsun tatlım hepiniz allaha emanet olun

canım aynı durumdayız yani bizdede gelişmemişler var canım hakkımızda hayırlısı kaan bey keçiboynuzunu tavsiye etti ve bol bol sebze felan şimdi iğne kullanıyoruz canım fsh düşmesi için allahım yardımcımız olsun...

canım benim çok sevindim allahım saglıcakla kavuş yavruna iyi dileklerin için sagol canım...

belgincigim sizin fsh kacdi bizde yeni tedaviye basladik sayilir esiminde fsh cok yuksek 26

sevgicim canım arkadaşım neoldu agrınmı var kendine dikket et üşütme agrı kesici aldınmı bacım...Şeniz

belgincigim sizin fsh kacdi bizde yeni tedaviye basladik sayilir esiminde fsh cok yuksek 26
canım bizim fsh geçenki iğne kullanımından önce 15 ti iğne kullandık kaan hocanın verdiği 7 ye düştü fakat geçen yaptırdıgımız testde 20 olmuştu canım iğneye tekrar başlattı kaan bey haftaya bitiyo bakalım ne olcak .sen nasılsın canım tedavide siz ne kullanıyorsunuzCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…