Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş sende yetişirsin canım
eylüle kalırsada sağlık olsun tabi ama tatilde tedavini olman iyi olur...
hakkında hayırlısı olsun...
benimki nezaman gelir meşhul

Günaydın kızlar slm...bu topiği de takip ediyorum sürekli... benim de doktor ulun bey ama süleyman bey ilgilendi dün. cumartesi gidicem o zman da o ilgilenecek... doktor değiştirdim resmen hayırlısı...

bu arada inş baharcm inş bebişten gecikiyordur....

Son düzenleme:
cnm inşlllh seninde transferin olur veeeeeeeeeeeeee
mutlu ve kolay geçer sonrada bebişin seninle olurrrrrr

cemremmmmmmm günaydın bitanemmmmmm nasılsınnnnnnnn
bugün bizi çok heyecanlı bi gün bekliyor hazır mısın

evet tatlım haberler inşllh güzel gelirde bol bol halay çekerizzzzzzz
kusura baklma tatlımm netim gitti tamda zamanında allhtan geldi şimdi bende hemen girdim topiğe haber var mı diye :18:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bizde emre hocaya muayane olmuştuk bizden kromozom ve y delesyon testi istedi bizde verdik dün sonuçları öğrendik iki testte iyi çıkmış çok sevindik sizinlede paylaşmak istedim.emre hocaylada görüşecektim ama tatildeymiş salı günü gelecekmiş.görüştüğümüzde bize m.tese yapalım demişti.eşimin ilk m.tese olacak bakalım hayırlısı. saraçoğlunun kürlerinide kullanıyoruz onunda bitmasine daha 2 ay var acaba kürler bitince mi m.tese olsa bilemedik.emre hoca zaten ilaç vermedi.hormonlarıda iyi çıktı eşimin neden sperm yok acaba ya...hakkımızda hayılırlısı ramazanda bol bol dua edelim..

günaydın canım hayırlı olsun senin tedvainde
pazartesi geliyor ulun hoca zaten canım 2 kontrolün süleyman hocada olacak bişey olmaz ondan
bebiş yok canım test yaptırdım...

evet tatlım haberler inşllh güzel gelirde bol bol halay çekerizzzzzzz
kusura baklma tatlımm netim gitti tamda zamanında allhtan geldi şimdi bende hemen girdim topiğe haber var mı diye :18:

ne kusuru canım işin çıktı sandım
şimdilik haber yok inş güzelhaberler gelir

ne kusuru canım işin çıktı sandım
şimdilik haber yok inş güzelhaberler gelir

yokmu daha demekki daha ameliyat bitmedi mercanda yumurtaları toplanıştır inşllh olumlu olur cnm
zaten burdayım sonuc çıkanada kadarrrrr

yokmu daha demekki daha ameliyat bitmedi mercanda yumurtaları toplanıştır inşllh olumlu olur cnm
zaten burdayım sonuc çıkanada kadarrrrr

evet canım bugün topikten ayrılamayız artık...
halay çekmeyide özledim valla gerçi çok olmadı en son nurefsan için halay çektim ama
alıştık artık devamını isteriz habire

Günaydın sabah şekerlerim inşallah bugün çok mutlu olacağımız bir gün olacak.halay çekmek için hazır ve nazırım

merhaba canım gözün aydın genetik testleriniz temiz çıkmış
canım sizin için de uygunsa kürlerinizi kullanır öyle m.tese olursunuz daha iyi olur...
hakkınızda hayırlısı olur inş...

Bahar canım nasılsın senin kırmızılar rüyama kadar girdi .sana telefon açıp duruyorum bahar kırmızılar geldimi tedaviye ne zaman başlıyacaksın diye
flzaşk 'ı da rüyamda gördüm çok mutlu oluyorum inşallah rabbim onunda seninde hepimizin de yüzümüzü güldürecek

Günaydın sabah şekerlerim inşallah bugün çok mutlu olacağımız bir gün olacak.halay çekmek için hazır ve nazırım

günaydın canım aferin gecikmemişsin bak biz kaçtan beri burdayız

iyiyim canım şükür rüyan hayra çıksın canım...
valla benim bu kırmızılar delirtti hepimizi zaten
bu sabah acayip bi sancı girdi hah geliyor dedim ama nerdeee

hayrolsun canım inş gerçek olur flzaskım için
canım koca evin altını üstüne getirdim daha ne yapayım
geçen gün de kocişle spora gittim yürüdük baya ama yok işlemiyor benimkilere
sonu hayırlı olur inş...

amin rabbim herkesin yüzünü güldürsün inanmak çok önemli rabbim inşallah bizlere bebişlerimizi gönderecek
bencede daha ne yapacaksın aslında kendini yormaman lazım belini falan sağlam tutman lazım
tedavi öncesi son çıkış işleri bitiriyorsunuz işte bende öyle henüz tedavi falan yok ortada ama evimin işlerini bitirdim sayılır
daha sonra yan gelip yatmak için şimdi çalışıyoruz.canım olsun çok fazla kafana takma unutma bir ay sonrada gelmemesi için dua edicez

inş canım benim dediğin gibi yine gelir gideriz istanbula
insanın içine sinen biyerde tedaviye başlaması çok önemli...
allahın izniyle bi de bebişine kavuşursannnnnnnnnnnn

inşalllah canım. sen tut kırmızıları bugün-yarında gelmesin. cumartesi gelebilir. pazartesi ulun beyle başlarsın tedaviye.

allah razı olsun canım. inşallah sizin dualarınızla kavuşurum bebişime. işlemin ramazana gelecek olması ayrı bir huzur verdi bana.

günaydın arkadaşlar nasılsınız.......bugün heyecanlı bir gün ALLAH ARKADAŞLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN dualarımız onlara olsun.:13:

rabbim şu ramazanlar hürmetine hepimize nasip etsinnnnnnnn
günaydın arkadaşlar nasılsınız.......bugün heyecanlı bir gün ALLAH ARKADAŞLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN dualarımız onlara olsun.:13:

bugün güzel bi gün olsun cnm bu günden sonrada sana bana ve diğer tedaviye başlayacaklara nasip etsin bebişimiziiiiiiiiii
sen nasılssın cnm insan sanki kendi eşi ameliyat oluyo gibi heyecan yapıyo rabbim güldürsün onların yüzünüüüüüü

merhaba kızlar nasılsınız
ben iyiyim Allaha şükür bugün eşim sperm analizine gitti kızılaya
inş güzel haberler alırım dua edin bana ne olurr...
bu mübarek günlerde yüzümüz gülse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…