canım benim dualarımdasın inşallah 12 gün sonra burda halaylar çeker sevinçten gözyaşı döküp hamileliğini kutlarız kendine dikkat et allahım yardımcın olsun:Saruboceq:mrb arkadaşlar.
tedavinin sonuna geldim. cumartesi günü transferim var. dua edin lütfen.
sevgidolu canim nasil oldun agrilarin gecdimi
nasılsın canım bugün karşılaşamadık hiç temizlik felan yaptım bugün o yüzden giremedim...çook geçmiş olsun canım benimkiler hep ağrılı olur özellikle ilk günü ve o ay ne kadar üşütmüşsem o kadar ağrır..mesela o ay suyla uğraştıysam halı yıkamak gibi o ay dayanılmaz ağrır...adet sancısı çok zor ayağının altına sıcak su torbası koy bu bana iyi geliyo....
canım bizim fsh geçenki iğne kullanımından önce 15 ti iğne kullandık kaan hocanın verdiği 7 ye düştü fakat geçen yaptırdıgımız testde 20 olmuştu canım iğneye tekrar başlattı kaan bey haftaya bitiyo bakalım ne olcak .sen nasılsın canım tedavide siz ne kullanıyorsunuzCADIARZU
başınız sagolsun canım..sen nasılsın konuşamıyoruz uzun zamandır...iyiyim be bacım tamamen geçti çok şükür bugün sabah sakaryaya gittik rahim filminden sonra ilk kez banyo yaptım apar topar yola çıktık yolda biraz canım acıdı okadar yengemin babası vefat etti Allah rahmet etsin oraya gitik ateş düştüğü yri yakıyor sonra dedim ben nasıl ölücem
hayırlısı canım inşallah şifa bulursunuz...canim bizde 1 ay endol ve trental kullandik ama faydasi olmamis kaan hoca simdi testoderm diye bi merhem kullanmasini istedi esimden henuz alamadik turkiyeden getirtecegiz bakalim ne gibi bi faydasi olacak
iyiyim kaderciğim sapol canım vallaha bugün size baya nazımı döktüm allah razı olsun ilginizden dolayı
hayırlısı canım inşallah şifa bulursunuz...
çook geçmiş olsun canım benimkiler hep ağrılı olur özellikle ilk günü ve o ay ne kadar üşütmüşsem o kadar ağrır..mesela o ay suyla uğraştıysam halı yıkamak gibi o ay dayanılmaz ağrır...adet sancısı çok zor ayağının altına sıcak su torbası koy bu bana iyi geliyo....
merhaba arkadaşlar,bu pazartesi allah izin verirse kaan hocayla randevumuz var,verdiği ilaçların etkisi olmuşmu olmamış mı ona bakıp ameliyata karar verecek,sizlere bişe sormak istiyorum arkadaşlar,eğer hormonlar kaan hocanın istediği değere gelmişse ve ameliyat derse beni hazırlaması ve eşimi ameliyata alması nekadar sürüyor,yani ben nekadar ilaç kullanacağım,benim iznimde yok aralık sonu ancak izin alabilirim işyerimden.nasıl yaparım bilemiyorum
kızlar slm bugün çok hastayım izin aldım eve geldşim hayatım bıyunca çekmedim bir sdet sancııs çekiyorum dün gece hiç uyuyamadım bugün sabah ağladım ağrıdan işe zar zor gittim doktorumu aradım bir ağrı kesici al geçmezse gel dedi rengim attı ben hiç hayatımda adet oldumda ağrıkesici içmezdim ama bugün içtim ve geldimden beri yatıyodum niye böyle oldu anlamadım şimdi biraz daha iyiyim doktorada gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?