Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol belgincim evet canım baya ağrım vardı sabah aldım ağrıkesivci ama benim ağrılarım sebebinin başında sters geliyo belki bu ay olur bişeyler dedim olmıcanı bile bile ama sonu hüsran ile gene bitince ağrım çok fazla oldu

mrb arkadaşlar.
tedavinin sonuna geldim. cumartesi günü transferim var. dua edin lütfen.
canım benim dualarımdasın inşallah 12 gün sonra burda halaylar çeker sevinçten gözyaşı döküp hamileliğini kutlarız kendine dikkat et allahım yardımcın olsun:Saruboceq:

bende bu duygular yüzünden mide agrıları çekiyorum işte allahım bu dertten kurtarsın bizleri...

nasılsın canım bugün karşılaşamadık hiç temizlik felan yaptım bugün o yüzden giremedim...

canim bizde 1 ay endol ve trental kullandik ama faydasi olmamis kaan hoca simdi testoderm diye bi merhem kullanmasini istedi esimden henuz alamadik turkiyeden getirtecegiz bakalim ne gibi bi faydasi olacak

başınız sagolsun canım..sen nasılsın konuşamıyoruz uzun zamandır...lmaz:

canim bizde 1 ay endol ve trental kullandik ama faydasi olmamis kaan hoca simdi testoderm diye bi merhem kullanmasini istedi esimden henuz alamadik turkiyeden getirtecegiz bakalim ne gibi bi faydasi olacak
hayırlısı canım inşallah şifa bulursunuz...

selva arkadaşım teşekkür ediyorum canım öyle suyla felanda uğraşmadım ama üşütmüş olabilirm evet

iyi sohbetler bacılar............benim herif artık sabahları evde gece vardiyasında sabahları pek giremeyeceğim ama gece kuşu olurum artık 1 hafta...........yarında kaynanamla kayınpeder geliyor yanıma kaynana hastaymış dr götüreceğim...........gelincik inşallah transferin güzel geçer tutunur bebişlerin sana sımsıkı sende katılırsın inşallahhhhhhhhhh hamileler kervanına güzelim...............sevgidolu geçmiş olsun kız çok stres yapma kendine bak acı çekmekten başka birşey gelmiyor başımıza..........benimde birkaç ay önce başıma gelmişti şiddetli ağrılı adet sancısı neyseki 1 gün sürüyor ama 1 haftaya bedel oluyor çokda sıcağa heveslenme benim dr fazla sıcak uygulama adet olduğunda damarları fazla gevşetiyomuş aşırı kanama oluyomuş öle demişti

hoşbulduk belgincim..........güle güle sana ben geldim sen kaçıyon haaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar,bu pazartesi allah izin verirse kaan hocayla randevumuz var,verdiği ilaçların etkisi olmuşmu olmamış mı ona bakıp ameliyata karar verecek,sizlere bişe sormak istiyorum arkadaşlar,eğer hormonlar kaan hocanın istediği değere gelmişse ve ameliyat derse beni hazırlaması ve eşimi ameliyata alması nekadar sürüyor,yani ben nekadar ilaç kullanacağım,benim iznimde yok aralık sonu ancak izin alabilirim işyerimden.nasıl yaparım bilemiyorum

canım karar senin 15 gün olmadı ben kaan hocanın yanındaydım ve oranın tüpbebek işleri berbat ötesi yani karşında muhatap alabilecegin kimse yok zaten kaan hoca haricinde orda dr yok asistan var ii düşün öyle karar ver geçmişi okuduysan zaten bilirsin orda tedaviye başlaman 2 ay sürüyor ilk ay kan tahlili ultrasonla muayene ve rahim filmi yapılıyor 2. ay tedaviye başlanıyor kısa olura 15 gün uzun olrsada 1 ay kadar sürüyor ama ii düşün ankara için

sevgidolu canım agrılarının geçmesine sevindim buarada nazda yapıcan sitemde napalım bizim birbirimizden başka kimvar böyle herşeyi aylaştıımız
belgin canım ya haklısın görüşemedik konuşamadık uzun süredir hatırlarmısın site acıcehre diye bir ilacım saldırısına ugramıştı acılmamıştı uzun süre nasılda catlamıştım aklıam geldi nerden geldiyse

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…