Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm yanlış hatırlamıyorsam sende orda tedaviye karar vermiştin.evet anlattıklarını hatırlıyorum,çok zor zamanlar geçirmiştin.ama benimde elim kolum bağlı ilk kaan hocayla gözümüzü açtık maddi durumda pek iyi değil,özel yaptırmak zorundayız ama yinede başka bir yere yönelmek istemiyorum,başlamışken kaan hocada bitirmek istiyorum ama neyle karşılaşacağımıda az çok biliyorum,kendimi şimdiden hazırlıyorum ama başka nerde yaptırabilirim ki ???:uhm:

iyiym canım sen nasılsın? opuyorumnanaktan

iyiyim canım şükür bugün 5 dakikalığına ancak girebilmiştim...kasıklarımda bir ağrı var arkadaşlar bazen birden bi ağrı saplanıyo çok kısa sürüyo ama nefesim tutuluyo..bu ay ilk defa başıma bişey geldi yumurtlama dönemim diye hesapladığım tarihte bir kaç damla kanamam oldu sizce neden olabilir?

yerimseniben
bende bu duygular yüzünden mide agrıları çekiyorum işte allahım bu dertten kurtarsın bizleri...

amin arkadaşım.ben diş ağrıları dişlerim hepsi çürüdü kafayı takmaktan. kafa hep meşgul hep orda.allahım bu perşembeyi cumaya bağlayan gecenin hürmetine bizlerin derdine şifalar versin.allahım bizim derdimizin şifasını kimin eline verdiysen bizi oraya götür rabbim.imtihanımızın sona erinceye kadar allah hepimize sabır versin.beklemek çok zor.arkadaşlar bu gece bol bol birbirimize dua edelim.müslümanın müslümana yaptığı dua daha çabuk kabul. olur.allah göğsümüzü genişletsin.insan adetine yakın daha hassas oluyo.inanıyorumki sizde öylesiniz.ama güçlü olmalıyız.allah hiç kimseye dermansız dert vermesin.:sm_confused: :1closedeyes: şutarafagitti

merhaba hanımlarrr...maşallah ne güzel kalabalıkk bi topikkk...ne zamandır girmiyodum burayaa...nasılsınız keyifler nasılll???

selvacım sen yoktun ben yazarken kusura bakma.nasıl olsun geçtimi ağrın?

önemli değil canım espirisine dil çıkaran bebek koydum.yok ağrım geçmedi ara ara geliyo zaten bende onu araştırıyodum yumurtlama döneminde bir kaç damla kanama olabilirmiş çatlama belirtisiymiş bende bu ay ilk defa oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…