- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
cnm yanlış hatırlamıyorsam sende orda tedaviye karar vermiştin.evet anlattıklarını hatırlıyorum,çok zor zamanlar geçirmiştin.ama benimde elim kolum bağlı ilk kaan hocayla gözümüzü açtık maddi durumda pek iyi değil,özel yaptırmak zorundayız ama yinede başka bir yere yönelmek istemiyorum,başlamışken kaan hocada bitirmek istiyorum ama neyle karşılaşacağımıda az çok biliyorum,kendimi şimdiden hazırlıyorum ama başka nerde yaptırabilirim ki ???:uhm:canım karar senin 15 gün olmadı ben kaan hocanın yanındaydım ve oranın tüpbebek işleri berbat ötesi yani karşında muhatap alabilecegin kimse yok zaten kaan hoca haricinde orda dr yok asistan var ii düşün öyle karar ver geçmişi okuduysan zaten bilirsin orda tedaviye başlaman 2 ay sürüyor ilk ay kan tahlili ultrasonla muayene ve rahim filmi yapılıyor 2. ay tedaviye başlanıyor kısa olura 15 gün uzun olrsada 1 ay kadar sürüyor ama ii düşün ankara için
merhabalar arkadaşlar ben geldim,nasılsın mavimenekşe?
iyiym canım sen nasılsın? opuyorumnanaktan
bende bu duygular yüzünden mide agrıları çekiyorum işte allahım bu dertten kurtarsın bizleri...
selvacım ilaç kullanıyor musun?
stres etkili olabilir ama bence doktora git derim kafan rahat eder
mrb mavimenekşe,kader nasılsınız?
iyim bende kadercim bilgisyr açınca benmde ilk baktığım yer burası.bağımlılık yapıyo walla:))
selvacım sen yoktun ben yazarken kusura bakma.nasıl olsun geçtimi ağrın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?