merhaba hanımlarrr...maşallah ne güzel kalabalıkk bi topikkk...ne zamandır girmiyodum burayaa...nasılsınız keyifler nasılll???
önemli değil canım espirisine dil çıkaran bebek koydum.yok ağrım geçmedi ara ara geliyo zaten bende onu araştırıyodum yumurtlama döneminde bir kaç damla kanama olabilirmiş çatlama belirtisiymiş bende bu ay ilk defa oldu...
daha neler öğrenicez bakalım.öğren öğren sonu yok.kendi çapımızda uzamn lduk wallasırnaşık şey
ARKADAŞLAR ÇIKIYORUM İYİ GECELER SİZE...a.s.mirmirmirmir
daha neler öğrenicez bakalım.öğren öğren sonu yok.kendi çapımızda uzamn lduk wallasırnaşık şey
bende buralardaydım canımmm:)))niye bunalıma giriyosunuzzz??valla bize burdan iyi gelen bişey yokk...yani benim için öle en azındann...bu siteye üye olduğumdan beri herşey daha iyiii....bu arada arkadaşlar benim eşimde avrikosel vardııı...kaan aydosa eşimin testlerini mail ile yolladıkk....ameliyat olursa normal yönle çocuğumuz olurmu diyee....ilk çapayı anlatıyımm ürolog eşime ameliyat olsanda çocuğun olmaz direk tüpe geç dedi...bizde geççtikk..belki bileniniz vardı ilk tüp bebeğimide denedim...bide testleri kaan hocaya gösterelim ne diycek deidkk...odaa ameliyat ol 3 yada 6 y sonra tekrar tüp dene dedi....ilk tüp denememde 8 tane embryom dönlendi bunlardan 5 taneside 1.sınıfdı...buna nazaran ameliayt işini yine ez geçtikk....olsada tüp olmasada tüple şansımız varr..o zaman neden ıçak altına yatsın ki eşimm....zaten hasekiye de gitmişti eşimm ordan da tüpe yollanmıştık..yine bi şansımızı deniyelim dedikk...kaan hoca belki kendiliğinden olur derdee..ama nerdeee....öle bi şans vermiyooo tıpp bizeee...bide keçi boynuzu kürüne başladım hanımlarrr...inşşş şifa olurrrr
aminnn canımm.surayn eşim m tese oldu ama yine sperm çıkmadı.şimdi kaan hocada yine tedavi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?