canım hem çapadaa hemde hasekide aynı şey sölendii....belki senin arkadaşların durumu farkklıdır...benim de tanıdığım var ameliyat olupda çocuk sahibi olann...ama benim eşime öle bi şans verilmiyooo....1 milyon spermm ve de %2 az hareketlii....normal yönle olma şansı olsaa dr.lar sölerdii.....hem çapanın dr.u prof.eşim ona çok güveniyo..ilk denemeden sonra eşime ol ameliayt dedimm oda gerek yok dedi...işinin ehli dr.olmaz dedi diyoo..yine de benim ısrarlarımla kaan aydosa tüm test sonuçlarını yolladıkk...sizi umutlandıramam olmaz yine ancak tüp denersiniz demiş....benim eşiminki ileri derecedee...senin arkadaşların öle değildirr belkidee......
canım bizede onun jelini vermişti kaan hoca testojel diye dışarıdan testesteron hormonu onlar karnın kılsız yerlerine iyice ovuşturarak sürülüyor benim eşimde işe yaramadı ama emre bakırcıoglu çok karşı çıkıyor bu tarz ilaçlara varsada sperm üreten yerler onları yok ediyor diyor eşim testojel kullandı anca 15 gün kadar sonra tahlil yaptı kaan hocaya gönderdi oda hemen kes sürme dedi
günaydın bacılar
anam dün gece ii kaynatmışsınız midem kazındı zeytin ekmek atıştırırken bakim dedim bak bak sayfanın sonu yok
hilal eşinde olan sperm sayısı nın yarısı bizlerde olsa havalara uçarız kız biz mtesede 20 tane sperm çıksa oldu bu iş diyoruz bak çogumuzun eşi mtese oldu ben dahil çogumuzda çıkmadı tamam olmamış sperm çıkıyor demek ki umut var ama olgun sperm çıkmayncada tüp işi yatıyor vakit kaybetme dogru düzgün bir tüp bebek merkezine git[/QU inşş şimdiki denemelerinizdee çook olgun sperm çıkar ve bebekleinize kavuşursunuzzz.....
selvacım sana dün nasılsın diye sordum bişey yazmamışsın senağlama unuttunmu belginini...
çiçeklerde senin gibi güzeldi arkadaşım sagol...opuyorumnanaktanbelginim canım hiç unuturmuyum gece bi açtım bi kapadım bugün toplantı vardı tüm gün evde değildim yeni geldim..bu arada facebooktan sana hediye gönderdim bu kendimi affettirir sanırım...
zaman cım mrb.o jelı bızede verdı 1 ay kullanın dedı.o test sonucu nasıldı kı ,hangı hormonu yukselttı yada dusurdu sonucları karsılastrdıgınız zaman.ona gore kullanalım fsh testesteron kactı onceden kulandıktan sonra kac oldu?tesekkur ederım arkadasım.bırde kaan beyde tup bebek 2 ay suruyr demısın.neden oyle suruyr kı?ben rahım fılmını 2ay once baska yerde cektrdım onun gecerlılıgı ne kadar acaba?mıkrotese tup ıslemlerı bırlıkte 20 gun yeterlı olmuyr mu?orada kalacak mısafırhanelerı var mı?yoksa oteldemı kaldınız canım.cok soru sordum canım aydınlatrsan sevınırım.
günaydın bacılar
anam dün gece ii kaynatmışsınız midem kazındı zeytin ekmek atıştırırken bakim dedim bak bak sayfanın sonu yok
hilal eşinde olan sperm sayısı nın yarısı bizlerde olsa havalara uçarız kız biz mtesede 20 tane sperm çıksa oldu bu iş diyoruz bak çogumuzun eşi mtese oldu ben dahil çogumuzda çıkmadı tamam olmamış sperm çıkıyor demek ki umut var ama olgun sperm çıkmayncada tüp işi yatıyor vakit kaybetme dogru düzgün bir tüp bebek merkezine git[/QU inşş şimdiki denemelerinizdee çook olgun sperm çıkar ve bebekleinize kavuşursunuzzz.....
hilal beni yanlış anladın tabiki burda dogru yerdesin demek istediğim sen bizden daha şanslısın bizden 3 adım öndesin tamam eşin dediğin gibi belki sonda mtese olabilir yada tün tedavide mtese olup olıyacagı belli olmaya bilir ama sonuçta çıkıcak ve bunu biliyorsun çünki çıkışvar bak yanlış anladın beni üzüldüm sabahki mesajına nette gidince cevap yazamadım inanıyorum senin inşallah bebişin olucak unutma biz hep yanındayız darılmadın dimi
canım eşin kaç kere tese oldu.hücre varmı bizde sizinle aynı durumdayız.haziran sonu tese oldu gelişmemiş hücre çıktı sizin durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?