Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşımın kardeşin de de azospermi varmış varikosele bağlı 3 defa tüp bebek denemişler olmamış daha sonra bu kadın bitkisel çay yollamış 1 ay sonra kendiliğinden gebe kalmış eşi , bu kadın azeri uyrukluymuş galiba sizden duyan var mı diye merak ettim

varikosele bağlı azospermi daha çabuk çözülüyor...
sedaecrin arkadaşımız var onlarda varikosel ameliyatı oldu...
ameliyattan 3 ay sonra sperm sayıları 1 milyona ulaştı...
yaklaşık 1 ay daha geçtikten sonra doğal yoldan hamile kaldı...
burdaki arkadaşlarında bahsettiğin kişiyi duyduklarını sanmıyorum...
ne duysak paylaştığımız için haberimiz olurdu

canım bugün transferin vardı inş hayırlısıyla gerçekleşir ve bu defa ikizlerin seninle kalırlar
allah yardımcınız olsun

teşekkür ederim arkadaşım

Gunaydin kizlar hepinize..hayirli bir hafta olsun rabbim hepinizin yuzunu ve yuzumuzu guldursun rabbimm insallahh..

vck..canim seni cok iyi anlayan biri olarak duam sana..insallahh bir mucize olurda esin amaliyat olmadan bolca sperm cikar ..amaliyatta olursa bulunur insallahh..bol bol dua et tesbih cek ayetel kursi oku nebilim aklina gelen dualari oku iste..boyle yazinca esimin ilk tese amaliyati geldi ve gozlerim doldu..tek basimiza gurbet elde esim amaliyat girecak benim yanimda kimsem yok dilim yok ne aglamistim esim amaliyattayken ne zorluklar cektik..hep dusundum ya esime birsey olursa diye..ama rabbim okadar guzelki yetisiyo imdadimiza cok sukur insallah seninde burdaki emek veren arkadaslariminda imdadina yetisecek inan bana cikacak sperm insallah emeyin bos olmiycak ..bol sanslar canim..

baharcim..senden nehaber kiz..naptin basladinmi tedavine insallah ramazan sana da ugur getirsin..hemencecik oluversin evladin..hadi bakalim hayirli haberler bekliyorumm..insallahh..

merhaba tatlım hoşgeldinnnnnnnnnn
ben iyiyim canım tedaviye başladım hayırlısıyla bugün 4. iğnemi yapıcam...
inş dediğin gibi bu ramazan uğur getirir bana ve hayırlısıyla kavuşurum bebişime
inş size güzel haberler vermek nasip olur canım
sen nasılsın buarada son zamanlar artık nasıl geçiyor günler ??

dualarımız seninle inşallah mikroteseye ihtiyaç kalmadan bulunmuştur

Eşim cuma günü hormon tahlillerini yaptırmıştı

28.06.2012 yapılan 8. Ay tedavi sonuçları
Fsh 3,29
Lh 2,38
Testosteron 5,85

27.07.2012 yapılan 9. Ay tedavi sonuçları
Fsh 10,82
Lh 5,77
Testosteron 6,07

kızlar ilk defa bizim değerler geçen ay düşük çıkmıştı bu ay
ise yine yükselmiş
kaan beye az önce mail gönderdim sonuçları kullandıklarımız
iğnemizde bitti bakalım ne yazacak
perşembe günüde sperm testi yaptıracağız bakalım hayırlısı ile...

Son düzenleme:
Cnm hoş geldin nasılsın
sizdeki son durum ne tüp bebeğe başlayacaktınız ne oldu
eşin tekrar test yaptıracaktı sonucu ne çıktı son durumunuzu gelişmeleri yazsana cnm
inşlh olumlu gelişmeler vardır...

4 kez.. Biz daha 1'inciye bile başlayamadan düştük birbirimize.. Allah nasıl da bir sabır ve kararlılık vermiş size, umudunuz ve inancınız hiç kırılmasın inşallah. inşallah da bebeğinizi kucağınıza alırsınız ama yine de herşeyden önemlisi sağlığınız ve evliliğiniz..

hoşbulduk bitanem..
şükür iyiyim.
sen nasılsın.
şimdi sonuç bekliyoruz.
inşaallh görünür şu spermler..
tohumları bulur bulmaz ekeceğiz canım inş.

sizin hormonlar gayet güzel çıkmış inş. spermlerde çıkar.

maaşallah canım trasferin olmuş inşAllah yüzün gülecek ve bebeğin annesine sıkı sıkı tutunacak bende seni merak ediyordum mercandan haber alıyordukta senden haberimiz yoktu.bu hafta mercan ve senin halayını çakeriz inşAllah.

canım inşAllah eşinde spermçikler bulunurda yüzünüz güler dualarım seninle Allah yanınızda olsun:13:

canım hormon sonuçlarınız iyi bence inşAllah spermçiklere kavuşmaya az kaldı.Allah o günleride göstersin.

canım inşAllah sonuçlarınız güzel olur spermler biz geldik derle ve bebeğine tez zamanda kavuşursun.yılların acısını cıkartırsın.

Son düzenleme:
canım bugün bebişinle kovuşacaksın annesinin sıcacık göbeğinde yerini alacak inşAllah seni 9 ay bırakmaz ve sağlıkla kuçağına gelir .dualarım seninle Allah yardıcınız olsun.

bende iyiyim saolasın cnm
hadi inşlh bir sürü spermleriniz görülür
eşin nerde yaptırdı testi cnm
yine istanbul memorialdemi tüp yaptıracaksınız
sabrının sonu selamet olsun inşl...

Vck cnm inşlh bu ilk operasyonla spermleri görürsünüz ve hemen tedavine başlarsın inşlh dualarım seninle allahım yer ve yardımcın olsun... Müjdeli haberlerini bekliyoruz...

Minikgelin cnm seninde tranferin olacaktı inşlh bu seefer mercimeklerin seninle olur
allah yardımcınız olsun rabbim herkesi bunundan kurtarsın kimseleri darda koymasın inşlh...

can arkadaşlarım bugün ilk iğnemi oldum dr çok sıcak ve olumluydu sadece beni bayrama yetiştirmek istediğini biliyorum prugeon doğru mu yazdım 300 le başladım aslında yol boyunca eşime kızların çoğu bunu kullanmadı deyip durdum sonra vazgeçtim çok heyecanlıyım

hatta bu haftada ve bundan sonraki haftalar hep güzel olsun.bende hafta sonunu annemlerde geçirdim kızkardeşimin üç aylık bebeği var onu severek geçirdim teyze olmak çok güzel birşeymiş çok güzel bir duygu kuçağıma aldığımda bile canını açıtmaktan korkuyorum kim bilir annelik duygusu nasıl birşeydir.Allahım bizlerede versin geçen yılki tedavimde bebeğim benimle olsaydı kızkardeşimin bebeğiyle aynı zamanda doğacaktı.kardeşim bana hamile olduğunu söyleyememişti biz olumsuz sonuç alınca, ben ona sorduğumda hamileyim abla dedi.hem sevinci hem hüznü yaşadı canım benim .inşAllah bu yılki tedavimde alırım yavrularımı kuçağıma sağlıkla sıhhatle.aynı zamanda duaları size arkadaşlarım.

cnm hormonlarınız çok iyi cnm hiç aptt baktırdınız mı

cnm şu mübarek günlerin yüzü hürmetine dualarımız kabul olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…