Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tedavin hayırlı olsun su gibi aksın sana bebişini getirsin [yada bebeklerini] Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.

Kızlar eşim aradı şimdi 2 adet pregni iğne bulmuş
Yarın içinde bi yeren haber gelecekmiş 3 tane daha alabilirmişiz
Sabah veri üretici firma felan her yeri aramıştım geçen hafta ecza depolarına dağıtıldığını söylemişlerdi
çok şükür şimdilik 2 adet bulduk inşlh devamınıda bulabiliriz

Hadi hayırlı olsun cnm tedavinnnnn.
cnm bende puregon kulanıyorumm 300 le başladım. bahardaa kullanıyo 200 le başladıı..
inş. herşey gönlünce olsun

cnm hormonlarınız çok iyi cnm hiç aptt baktırdınız mı

yok cnmona baktırmadık o ne oluyor ne için yapılıyor bilmiyorum hiç o istenmedi bizden açıklarsan sevinirim tatlım
TEDAVİNDE HAYIRLI OLSUN CNM İNŞLH BU SEFER BEBİŞLERİNE KAVUŞUR BİRAN ÖNCE ANNE OLURSUN

Son düzenleme:
canım inş bugün hayırlısıyla başlarsın tedavine
hatta ilk iğneni olmuşsundur bile
allah yardımcın olsun tatlım inş herşey çoooook güzel olur dualarım seninle

cnmiçi başladım ilk iğnemi oldum akşamları olacakmışım 3 gün sonra kontrol dedi dr cuma günü dr olacakmışım şişkinlik yaparsa korkma dediler inşallah öyle birşey olmaz vitamin vemedi ben yinede elevit ve omega3 devamgelirken hep eşime diyorum bak ben okuyamıyorum onun ezberi güçlü hepimize dua okutuyorum

yok cnmona baktırmadık o ne oluyor ne için yapılıyor bilmiyorum hiç o istenmedi bizden açıklarsan sevinirim tatlım

tatlım aslında tüp bebeğe başlarkende isteniyor bugün bizden istediler ama biz altı aydır yaptırıyoruz kan pıhtılaşma oranı damar tıkanıklığı var mı anlaşılıyor bazen bacakta bazen kalp tıkanıklık sperm oluşumunu etkiliyor bayanda ise düşük sebebi oluşturabiliyor benim eşimde bu sorun var biz azo değiliz ama kaliteli sperm yok bugün tese olacak bir hasta vardı baktım onda da bacakta damar tıkanıklığı vardı aile hekimide yapıyor cnm ptt aptt baktırsın o yüzden cnm

Hadi hayırlı olsun cnm tedavinnnnn.
cnm bende puregon kulanıyorumm 300 le başladım. bahardaa kullanıyo 200 le başladıı..
inş. herşey gönlünce olsun

ben diğeri sanmıştım çok sevindim içim rahatladı benimle iğne olanlar diğerini yaptırıyordu 300 deyince hemşireye dedimki ver ver bol bol tombik bebişim olsun:)cnm inşallah hepimiz hamişiz bugün çok yoğundu aşılama transfer tese iğne şişkinlik yaşayanlar opu rabbim bu yoldaki herkese muradını versin

cnm benim dualarım seninle inşallah teseye gerek kalmadan çıkış olacak

anladım cnm önümüzdeki ay onada baktıralım
bilgilendirdiğin için saolasın canım ne muradın varda tez zamanda gerçek olsun inşlh..

canım negüzel istediğiniz değere yükselmiş tekrar hormonlar...

oohhh süper olmuş inş devamınıda bulursunuz hayırlısıyla sürdürürsünüz tedavinizi

canım tedavin hayırlı olsun
bu tedavin sonucunda hayırlısıyla bebişine kavuşursun inş
tatlım ne telaşlısın sen yaaa çok tatlısın
flzaskla puregon kullandığımızı yazmıştık buraya heyecandan herşeyi birbirine karıştırmışsın canım benim
inş bu güzel heyecanın sonunda mis kokuluna kavuşacaksın

ooohhh büyüsün yumoşların güzelceeeeee
ooo sen erkencisin ulun hoca ilk kontrolleri hep 5 gün sonraya veriyor...
sen daha çabuk haberdar olacaksın durumundan ne güzel...
canım devam et ilaçlarına drun söylemeyi unutmuştur belki...
ulun hoca bana hepsine devam et dedi...
ayrıca sana süleyman hoca folik asit vermedi mi ??
eğer vermediyse bidahaki kontrolünde hatırlat kullanayım mı hocam diye sor tatlım...
bide bizim temmuz topiğine gel foruma girer girmez...
maşallah bu ay çok uğurlu geldi tablomuzda şimdiden 15 hamişimiz var
sen gel o topiğe tabloda istenilen bilgileri yaz senide ekleyeyim olur mu
bi tablom yok diye yakınıyrdun bak yetiştin bizim aya

canım benimmmmmmmm rabbim sana da yiğenin gibi tatlı mı tatlı bebişler versin inşşşş
yiğenin ablalık yapar senin bebişlere artık
inş sende anne olacaksın gözün gibi bakacaksın bebişine...

canım bugün bebişinle kovuşacaksın annesinin sıcacık göbeğinde yerini alacak inşAllah seni 9 ay bırakmaz ve sağlıkla kuçağına gelir .dualarım seninle Allah yardıcınız olsun.
İns cnmmmmm ins bu sefer tutunur keratalar bana:) doktor 2 tane yakışıklı yolladım dedi:) sizimde yarın amlytimiz varmış Birsuru sperm çıkar Birsuru dondurulur ins bunlara gerek kalmadan sperm testinde çıkar:) hadi yarın bekliycem guzel haberlerini:)

Allah razı olsun cnm inssss hepimiz hamis kalırız suanda yoldayim Elazığ'a donüyoruz :)

canım bugün transferin vardı inş hayırlısıyla gerçekleşir ve bu defa ikizlerin seninle kalırlar
allah yardımcınız olsun

Hersey sukur iyi gitti cnm benim ins Rabbim tamamına erdirir..otelde kalacaktik doktor yatmayla hamile kalınsa tum hastalarımızı yatırırız dedi baktık haklı geri donduk zaten 1 saatlik yol..
İlk transferimde asiri sikisiktim cok zorlandım şimdi öyle rahatımki güle oynaya oldu transferim ins olur busefer ins .hadi iğnelerin bitsin eşlik edin bana yatalım hepbirlikte:)))

canım hayırlı olsun tedvainnnnn (tedavide olan tüm yol arkadaşlarım )inşşşşş güzeller güzel sağlıklı bebekleriniz olsunnnn İNŞŞŞŞŞŞŞ BİZLERİ TEYZE YAPASINIZZZ

hayır bizde de azo sebebi belli değil işte bizimde sperm boyaması sonrası iğne yazacakmış haftada iki kere eşime daha önce iğne vermemişti hormonların hepsi normal aalıklarda.vereceği iğnelerin faydası nedir fayda gören var mı acaba birde kaan hoca zorlu süreç sizi bekliyor derken neleri kastteti acaba siz başladığınıza göre biliyorsunuzdur?

merhaba cnm hoş geldin
bizde 19 aydır kaan hocanın hastasıyız onda tedavi görüyoruz
biz 13 nisan 2011 de tanıştık ve tedaviye başladık
ekim ayına kadar clomen endol tablet keçiboynuzu tozu
kullandık son 4 ayda menegon iğne vurundu gün aşırı göbekten
10 ekim 2011 de eşimi gen art tüp bebekte mikro tese yaptı kaan hoca
ve olgunlaşmamış elonge hücreler var dedi
bunları geliştirmek için tedavi edicez dedi ve ameliyattan 1 hafta sonra yine tedaviye devam ettik
ameliyat sonrası 9.ay tedavimiz bugün bitti
eşim yarın hormon tahlillerini yaptırıp kaan hocaya göndericez
ameliyattan sonra bizimde kullanmadığımız şey kalmadı
clomen.endol tablet,m-sure,com vitex,roxeed plus,ovitrelle iğne,pregni 5000 iğne,tribulus terrest,evicap,zinco
bitkisel olarakta
keçiboynuzu kürü,incir kürü,çakşır suyu,arısütü,polenli süt,hurma poleni,üzüm çekirdeği tozu, haftanın 1 günü balık ve hergün kuruyemiş
geçen ay ankarada boyamalı sperm testi yaptırdık ve bizede de elonge hücrelerin spermatid olduğunu söylediler
şu anda iğne ilaçlara devam ediyoruz ek olarak ibrahim saraçoğlunun kürlerinide kullanıyor yaklaşık 10 gündür
bizde böyle cnm
herşey normal azo sebebi belli değil
sizin azo sebebi bellimi peki?[/QUOTE]

hadi gözün aydın tatlım almışsın yakışıklıları göbişine
rabbim bebişlerini sana bağışlasın hayırlısıyla hamiş olduğunu bebişlerini kucağına aldığın günleride görürsün inş
transferinde rahat olmuş ne güzel...
darısı bizim başımıza inş
canım bugün 4. iğnemi yaptım inş hayırlısıyla bende alırım beişlerimi göbişime ve 9 ay benimle kalırlar miniklerim
buarada canım test tarihin nezaman ??

kızlar ya canım çok sıkkın eşim ovitrelle iğneleri 1 ay kullandıktan sonra hormon tahlilleri yaptırdı.sonuç berbat

FSH 0.49
LH 0.99
TOTAL TESTOSTERON 6.42

geçen ay:

FSH 9.24
LH 2.64
TOTAL TESTESTERON 0.61

Birisi yükselirken diğeri düşüyor.ne yapacağımı şaşırdım ya.şimdi doktora mail attım bakalım ne diyecek.niye böyle oluyor ya bir türlü anlayamıyorum ((

şans eseri mesajınıza rastlarım. benim eşim düşük testosteron tedavisi gördü, değerlerimiz benzerdi. ovitrelle verdi bize de doktorumuz (kaan hoca), sonraki testte aynı sizinki gibi fsh ve lh yerlerdeydi. hemen klomen başladık iğnelere ek olarak. ve değerler normale döndü. endişe etmeyin siz de. hormon tedavileri biraz deneme yanılma prensibine dayanır. çünkü vücudun nasıl tepki vereceği bilinmez. doz ayarlaması zamanla oturur. size de ilave ilaç başlayacaktır doktorunuz. İnşallah muradınıza kavuşursunuz kısa sürede (inşallah ben de )

baharcim..tedavin hayirli olsun bol yumoslu olsun ve sana evlat olsunlar insaallahhh..benimde hastanede yatma durumum oldu erken dogumdan supelendi drlarim..hani kizler erken geliyormus ya o yuzden..ama sonra serumlarla felan eski halimize donduk cok sukur..tabi son aylar agir geciyor bunada sukur ne hallarden kazaniyoruz onun yuzunde hic birsey gozume gelmiyor..sagliktan dogurmami hayirlisiyla yavrularimizi kucaklarimiza almamizi nasip etsin insallahh..AMIINN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…