can arkadaşlarım bugün ilk iğnemi oldum dr çok sıcak ve olumluydu sadece beni bayrama yetiştirmek istediğini biliyorum prugeon doğru mu yazdım 300 le başladım aslında yol boyunca eşime kızların çoğu bunu kullanmadı deyip durdum sonra vazgeçtim çok heyecanlıyım
cnm şu mübarek günlerin yüzü hürmetine dualarımız kabul olur inşallah
can arkadaşlarım bugün ilk iğnemi oldum dr çok sıcak ve olumluydu sadece beni bayrama yetiştirmek istediğini biliyorum prugeon doğru mu yazdım 300 le başladım aslında yol boyunca eşime kızların çoğu bunu kullanmadı deyip durdum sonra vazgeçtim çok heyecanlıyım
cnm hormonlarınız çok iyi cnm hiç aptt baktırdınız mı
canım inş bugün hayırlısıyla başlarsın tedavine
hatta ilk iğneni olmuşsundur bile
allah yardımcın olsun tatlım inş herşey çoooook güzel olur dualarım seninle
yok cnmona baktırmadık o ne oluyor ne için yapılıyor bilmiyorum hiç o istenmedi bizden açıklarsan sevinirim tatlım
Hadi hayırlı olsun cnm tedavinnnnn.
cnm bende puregon kulanıyorumm 300 le başladım. bahardaa kullanıyo 200 le başladıı..
inş. herşey gönlünce olsun
selam canlarım benim eşim biliyorsunuz yarın operasyon olacak dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur
yarın sabah 8.30da hastanede olucaz benim içinde dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
tatlım aslında tüp bebeğe başlarkende isteniyor bugün bizden istediler ama biz altı aydır yaptırıyoruz kan pıhtılaşma oranı damar tıkanıklığı var mı anlaşılıyor bazen bacakta bazen kalp tıkanıklık sperm oluşumunu etkiliyor bayanda ise düşük sebebi oluşturabiliyor benim eşimde bu sorun var biz azo değiliz ama kaliteli sperm yok bugün tese olacak bir hasta vardı baktım onda da bacakta damar tıkanıklığı vardı aile hekimide yapıyor cnm ptt aptt baktırsın o yüzden cnm
Eşim cuma günü hormon tahlillerini yaptırmıştı
28.06.2012 yapılan 8. Ay tedavi sonuçları
Fsh 3,29
Lh 2,38
Testosteron 5,85
27.07.2012 yapılan 9. Ay tedavi sonuçları
Fsh 10,82
Lh 5,77
Testosteron 6,07
kızlar ilk defa bizim değerler geçen ay düşük çıkmıştı bu ay
ise yine yükselmiş
kaan beye az önce mail gönderdim sonuçları kullandıklarımız
iğnemizde bitti bakalım ne yazacak
perşembe günüde sperm testi yaptıracağız bakalım hayırlısı ile...
Kızlar eşim aradı şimdi 2 adet pregni iğne bulmuş
Yarın içinde bi yeren haber gelecekmiş 3 tane daha alabilirmişiz
Sabah veri üretici firma felan her yeri aramıştım geçen hafta ecza depolarına dağıtıldığını söylemişlerdi
çok şükür şimdilik 2 adet bulduk inşlh devamınıda bulabiliriz
cnmiçi başladım ilk iğnemi oldum akşamları olacakmışım 3 gün sonra kontrol dedi dr cuma günü dr olacakmışım şişkinlik yaparsa korkma dediler inşallah öyle birşey olmaz vitamin vemedi ben yinede elevit ve omega3 devamgelirken hep eşime diyorum bak ben okuyamıyorum onun ezberi güçlü hepimize dua okutuyorum
hatta bu haftada ve bundan sonraki haftalar hep güzel olsun.bende hafta sonunu annemlerde geçirdim kızkardeşimin üç aylık bebeği var onu severek geçirdim teyze olmak çok güzel birşeymiş çok güzel bir duygu kuçağıma aldığımda bile canını açıtmaktan korkuyorum kim bilir annelik duygusu nasıl birşeydir.Allahım bizlerede versin geçen yılki tedavimde bebeğim benimle olsaydı kızkardeşimin bebeğiyle aynı zamanda doğacaktı.kardeşim bana hamile olduğunu söyleyememişti biz olumsuz sonuç alınca, ben ona sorduğumda hamileyim abla dedi.hem sevinci hem hüznü yaşadı canım benim .inşAllah bu yılki tedavimde alırım yavrularımı kuçağıma sağlıkla sıhhatle.aynı zamanda duaları size arkadaşlarım.
İns cnmmmmm ins bu sefer tutunur keratalar bana:) doktor 2 tane yakışıklı yolladım dedi:) sizimde yarın amlytimiz varmış Birsuru sperm çıkar Birsuru dondurulur ins bunlara gerek kalmadan sperm testinde çıkar:) hadi yarın bekliycem guzel haberlerini:)canım bugün bebişinle kovuşacaksın annesinin sıcacık göbeğinde yerini alacak inşAllah seni 9 ay bırakmaz ve sağlıkla kuçağına gelir .dualarım seninle Allah yardıcınız olsun.
Allah razı olsun cnm inssss hepimiz hamis kalırız suanda yoldayim Elazığ'a donüyoruz :)Vck cnm inşlh bu ilk operasyonla spermleri görürsünüz ve hemen tedavine başlarsın inşlh dualarım seninle allahım yer ve yardımcın olsun... Müjdeli haberlerini bekliyoruz...
Minikgelin cnm seninde tranferin olacaktı inşlh bu seefer mercimeklerin seninle olur
allah yardımcınız olsun rabbim herkesi bunundan kurtarsın kimseleri darda koymasın inşlh...
canım bugün transferin vardı inş hayırlısıyla gerçekleşir ve bu defa ikizlerin seninle kalırlar
allah yardımcınız olsun
ben diğeri sanmıştım çok sevindim içim rahatladı benimle iğne olanlar diğerini yaptırıyordu 300 deyince hemşireye dedimki ver ver bol bol tombik bebişim olsun:)cnm inşallah hepimiz hamişiz bugün çok yoğundu aşılama transfer tese iğne şişkinlik yaşayanlar opu rabbim bu yoldaki herkese muradını versin
Hersey sukur iyi gitti cnm benim ins Rabbim tamamına erdirir..otelde kalacaktik doktor yatmayla hamile kalınsa tum hastalarımızı yatırırız dedi baktık haklı geri donduk zaten 1 saatlik yol..
İlk transferimde asiri sikisiktim cok zorlandım şimdi öyle rahatımki güle oynaya oldu transferim ins olur busefer ins .hadi iğnelerin bitsin eşlik edin bana yatalım hepbirlikte:)))
kızlar ya canım çok sıkkın eşim ovitrelle iğneleri 1 ay kullandıktan sonra hormon tahlilleri yaptırdı.sonuç berbat
FSH 0.49
LH 0.99
TOTAL TESTOSTERON 6.42
geçen ay:
FSH 9.24
LH 2.64
TOTAL TESTESTERON 0.61
Birisi yükselirken diğeri düşüyor.ne yapacağımı şaşırdım ya.şimdi doktora mail attım bakalım ne diyecek.niye böyle oluyor ya bir türlü anlayamıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?