şans eseri mesajınıza rastlarım. benim eşim düşük testosteron tedavisi gördü, değerlerimiz benzerdi. ovitrelle verdi bize de doktorumuz (kaan hoca), sonraki testte aynı sizinki gibi fsh ve lh yerlerdeydi. hemen klomen başladık iğnelere ek olarak. ve değerler normale döndü. endişe etmeyin siz de. hormon tedavileri biraz deneme yanılma prensibine dayanır. çünkü vücudun nasıl tepki vereceği bilinmez. doz ayarlaması zamanla oturur. size de ilave ilaç başlayacaktır doktorunuz. İnşallah muradınıza kavuşursunuz kısa sürede (inşallah ben de)
amin canım amin inşAllah verir hepimize Allahım.kardeşimin bebişi erkek artık abilik yapacak.canım benimmmmmmmm rabbim sana da yiğenin gibi tatlı mı tatlı bebişler versin inşşşş
yiğenin ablalık yapar senin bebişlere artık
inş sende anne olacaksın gözün gibi bakacaksın bebişine...
İns cnmmmmm ins bu sefer tutunur keratalar bana:) doktor 2 tane yakışıklı yolladım dedi:) sizimde yarın amlytimiz varmış Birsuru sperm çıkar Birsuru dondurulur ins bunlara gerek kalmadan sperm testinde çıkar:) hadi yarın bekliycem guzel haberlerini:)
Allah razı olsun cnm inssss hepimiz hamis kalırız suanda yoldayim Elazığ'a donüyoruz :)
Hersey sukur iyi gitti cnm benim ins Rabbim tamamına erdirir..otelde kalacaktik doktor yatmayla hamile kalınsa tum hastalarımızı yatırırız dedi baktık haklı geri donduk zaten 1 saatlik yol..
İlk transferimde asiri sikisiktim cok zorlandım şimdi öyle rahatımki güle oynaya oldu transferim ins olur busefer ins .hadi iğnelerin bitsin eşlik edin bana yatalım hepbirlikte:)))
canım tedavin hayırlı olsun
bu tedavin sonucunda hayırlısıyla bebişine kavuşursun inş
tatlım ne telaşlısın sen yaaa çok tatlısın
flzaskla puregon kullandığımızı yazmıştık buraya heyecandan herşeyi birbirine karıştırmışsın canım benim
inş bu güzel heyecanın sonunda mis kokuluna kavuşacaksın
ooohhh büyüsün yumoşların güzelceeeeee
ooo sen erkencisin ulun hoca ilk kontrolleri hep 5 gün sonraya veriyor...
sen daha çabuk haberdar olacaksın durumundan ne güzel...
canım devam et ilaçlarına drun söylemeyi unutmuştur belki...
ulun hoca bana hepsine devam et dedi...
ayrıca sana süleyman hoca folik asit vermedi mi ??
eğer vermediyse bidahaki kontrolünde hatırlat kullanayım mı hocam diye sor tatlım...
bide bizim temmuz topiğine gel foruma girer girmez...
maşallah bu ay çok uğurlu geldi tablomuzda şimdiden 15 hamişimiz var
sen gel o topiğe tabloda istenilen bilgileri yaz senide ekleyeyim olur mu
bi tablom yok diye yakınıyrdun bak yetiştin bizim aya
canım hayırlı olsun tedvainnnnn (tedavide olan tüm yol arkadaşlarım )inşşşşş güzeller güzel sağlıklı bebekleriniz olsunnnnİNŞŞŞŞŞŞŞ BİZLERİ TEYZE YAPASINIZZZ
cnm üç seferdir soruyorum vermiyor aaumut sormak lazım ona veriyor mu bende ihtiyaç görmüyor herhaldeelevitin içinde var diye ben folikasit almıyordum alayım mı kesin gelirim vallah öyle oldu 15 hamiş maşallah rabbim orda olan olmayan herkese versin inşallah
baharcim..tedavin hayirli olsun bol yumoslu olsun ve sana evlat olsunlar insaallahhh..benimde hastanede yatma durumum oldu erken dogumdan supelendi drlarim..hani kizler erken geliyormus ya o yuzden..ama sonra serumlarla felan eski halimize donduk cok sukur..tabi son aylar agir geciyor bunada sukur ne hallarden kazaniyoruz onun yuzunde hic birsey gozume gelmiyor..sagliktan dogurmami hayirlisiyla yavrularimizi kucaklarimiza almamizi nasip etsin insallahh..AMIINN
amin canım amin inşAllah verir hepimize Allahım.kardeşimin bebişi erkek artık abilik yapacak.
Canlarim bugün ilk ultrasonumu yaptim ve bebisim benimle ultrason kagitini aldim mercimek kadar. Canlarim darIsi insallah hepinizin basina gecmissi okumadim ama transfer olan arkadaslarim insallah bebisleriniz size tutunur ve hayirlisiyla insallah burda hamis oldugunuzu yazarsiniz cani gönülden istiyorum yemin ederim insallah allahim Herkese nasip eder kimsenin kucagini bos birakmaz insallah yarabbim sen büyüksün kimin ne dilegi varsa allah kabul etsin bu mübbarek ayda
canım gözün aydın mercimeğinin ilk fotosunu almışsın
rabbim bebişinle boy boy fotolar çektirmek nasip etsin size
darısı bizlerin başına inşşşşşş
Canlarim bugün ilk ultrasonumu yaptim ve bebisim benimle ultrason kagitini aldim mercimek kadar. Canlarim darIsi insallah hepinizin basina gecmissi okumadim ama transfer olan arkadaslarim insallah bebisleriniz size tutunur ve hayirlisiyla insallah burda hamis oldugunuzu yazarsiniz cani gönülden istiyorum yemin ederim insallah allahim Herkese nasip eder kimsenin kucagini bos birakmaz insallah yarabbim sen büyüksün kimin ne dilegi varsa allah kabul etsin bu mübbarek ayda
Canım mercimeğinin ilk fotosunu almışsınnnnnn gözün aydınnnnnn
Rabbim bizlere yaşatsın inş.
maaşAllah canım Allah kuçağına aldığın günleride göstersin.sağlıcakla inşAllah.
İns cnm aslında kız bebisleri daha cok severim :) doktora malummu oldu acep:) esim iki oğlum olacak diyor bende senin gibi iki tane daha ile neyaparim ben diyip takıldım:)hadi gözün aydın tatlım almışsın yakışıklıları göbişine
rabbim bebişlerini sana bağışlasın hayırlısıyla hamiş olduğunu bebişlerini kucağına aldığın günleride görürsün inş
transferinde rahat olmuş ne güzel...
darısı bizim başımıza inş
canım bugün 4. iğnemi yaptım inş hayırlısıyla bende alırım beişlerimi göbişime ve 9 ay benimle kalırlar miniklerim
buarada canım test tarihin nezaman ??
ya ben hep ikinizin nickini karıştırıyorum :) sanada az kalmış cnm bnm 1 ay hemen geçiyor her ay hepimiz guzel haberlerle geliriz ins :)amin canım amin inşAllah verir hepimize Allahım.kardeşimin bebişi erkek artık abilik yapacak.
minikgelin canım yakuşukluları almışsın göbişine kızlara havamı atuyonuz kız.maaşAllahAllah onları sana bağışlasın.canım bizim ameliyatımız falan yok ben önimizdeki ay tüp bebek tedavisine başlıycam inşAllah.eşi operasyon geçiecek olan vck Allah onlarında yardımcısı olsun.
Hadi gözün Aydın bizde görürüz ins :) bugun rahime embriyolari yollarken ekrandan izledim süper bsy o bile heycanladirdi beni kimbilir hamile kalsam nolur:)Canlarim bugün ilk ultrasonumu yaptim ve bebisim benimle ultrason kagitini aldim mercimek kadar. Canlarim darIsi insallah hepinizin basina gecmissi okumadim ama transfer olan arkadaslarim insallah bebisleriniz size tutunur ve hayirlisiyla insallah burda hamis oldugunuzu yazarsiniz cani gönülden istiyorum yemin ederim insallah allahim Herkese nasip eder kimsenin kucagini bos birakmaz insallah yarabbim sen büyüksün kimin ne dilegi varsa allah kabul etsin bu mübbarek ayda
İns cnm aslında kız bebisleri daha cok severim :) doktora malummu oldu acep:) esim iki oğlum olacak diyor bende senin gibi iki tane daha ile neyaparim ben diyip takıldım:)
4-5 gunluk iğnen kalmış yapılamışsin iğneleri benim test tarihimde senin transferin olmuş olacak ins:) bu arada 11 Ağustos'a denk geliyor 5. Gun embriyosu diye ben 10 Ağustos'ta yaparım test hem 11 o cumtesine gelior ..bu arada transfer gunu sakin cok su içme ben ilk transferimde cok kötü oldum burnumdan geldi şimdi ağzım yandığından az ictim cok sıkışık girmedim cok kolay gecti..
ya ben hep ikinizin nickini karıştırıyorum :) sanada az kalmış cnm bnm 1 ay hemen geçiyor her ay hepimiz guzel haberlerle geliriz ins :)
Hadi gözün Aydın bizde görürüz ins :) bugun rahime embriyolari yollarken ekrandan izledim süper bsy o bile heycanladirdi beni kimbilir hamile kalsam nolur:)
Evt cnm busefer transfer güzeldi cidden ben ilkinde asiri sıkışık olduğumdan titreme ağlama falan gelmişti offff cok kotuydummm bu sefer tâm ayarladık asiri sıkışık olmadan girdim herseyi izledim ekrandan :)of en zor kısmı su bekleme kısmı bide hibor igne verdi yine cok ağrıtıyor yaaaa birazdan vuruncam tirsiorum:)Hayirli ugurlu olsun Allahim onuda nasip etsin insallah canim cok güzel bir duygu transfer ani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?