ege üniversitesinde tedavi gören arkadaşımız var durudenizderya hiç memnun kalmadığını yazmıştı...
ayrıca çok fırsatçılar kendilerinde tüm bebek tedavisi olmayan kimseye rapor dahi vermiyorlar...
bende tüp bebek raporumu izmirde başka bi hastaneden almıştım...
benim eşim ege üniversitesinde kanser tedavisi gördü...
şükür atlattı hastalığı ama sonrasında azo olmuştu bi spermiogramları hep egede yaptırıyorduk bize dışarıdan iyi geliyordu tabi...
ama tedavi gören arkadaşımız hiç memnun kalmadığını söylemişti...
hayırlı ramazanlar
mübarek ramazan bereketiyle geldi bir çok arkadaşımız hamile tedavide çok şükür
inş allah bizede bi daha ki ramazana hamiş olmayı nasip eylesin amin
ramazan yoğun hep bi koşturmacayla geçiyor mukabele, iftar, sahur, teravih, davet derken
bi bakıyoruz sonu gelmiş bayraaaaaaammmmmmm
pek bakamıyorum kusura bakmayın
bahar canım inş çıkan aksilik bi sorun yaratmaz allah tamamına erdirir amin
flzask canım inşallah eşinde spermler bulunurda bu zorlu süreci sevinçli haberle bitirirsin tatlım
minikgelin canım kendini rahat bırak her şey olacağına varır olanda da hayır vardır inş hamilesindir
bugün senin için özellikle dua ettim ve tedavideki arkadaşlar için de camide tesbih namazı kıldık mevlüt dinledik sonunda tüm arkadaşlara dua ettim
allah dualarımızı kabul eylesin şu mübarek günler geceler hürmetine amiiiiiiiiin
beni dualarınızda hatırlayın kızlaaaaaaaaaaaar
anladım cnm ama demekki varmış bi hayır ki önce öğrendincanım saol şükür yumoşlar iyi durumda herşey yolunda...
canım şimdi genetik testlerde bazı mutasyonlar araştırılıyor bende de o çıktı...
yani pıhtılaşmaya sebep oluyormuş...
izmirdeki genetik dru eşinizin sonucu iyi çıktı hiçbişey kullanmasına gerek yok demiş...
ben ilk sonucu alınca biraz bakmıştım sonra kapattım canım sıkılmasın diye...
genetik dru bile böyle söylemiş diye düşünmedim...
ulun hoca ilaç kullanman lazım dedi b12 iğne ve hapını verdi...
şimdi bidaha baktım da yani bu sorunu olupta düşük yapanlar olmuş bilinmediği için...
öncekinde çok incelememiş hemen kapatmıştım...
şükür tedavi öncesinde öğrendik...
bu test yapılmasaydı bilgimiz olmayacaktı hiçbişeyden
amin bitanem allahın izniyle herşey yolunda gidecek inanıyorum ben
slm kızlar sızden başka akıl alacağım kımsem yok çünkü kımse ne yaşadığımız anlamıyor herkes kendı tarafına törpüyor eltım 4 gün önce doğum taptı ben ne sevınebıldım nede uzulebıldım hep ağlıyorum psikolojım bozuldu bebeği görmeye bıle gıdemıyorum en çok zoruma gıden ben o kadar tüp bebek tedavısı olurken kayınvalıdemın bana destek olmaması ve benımle gelmemesı ama eltım doğum yapıcak dıye hastanede başından ayrılmadı eve çıkana kadar demek sorun olsa benım yuzume bakmayacak bıde eşime çenesı aynı sana benzıyor dıyor eşimin çenesı gamzelı sızler nasıl dayanıyorsunuz ben dayanma gücümü kaybettım
cnm aslında dayanamıyoruz bakma biiz ya sabır çekip dayaynmaya çalışıyoruz
sen on abun akafanı takmamaya çalış sen üzüldükçe düşmanların sevinir sığın allha er yada hgeç sen kazanacaksın onlara karşı
aha hhh neler yaşıyoruz< neler buraya yazmaya kalksak sayfalar yetmez
onun için sen allh asığın cnm dayanmaktan başka çaremiz mi var güzelim:44:
hayırlı ramazanlar
ramazan yoğun hep bi koşturmacayla geçiyor mukabele, iftar, sahur, teravih, davet derken
flzask canım inşallah eşinde spermler bulunurda bu zorlu süreci sevinçli haberle bitirirsin tatlım
minikgelin canım kendini rahat bırak her şey olacağına varır olanda da hayır vardır inş hamilesindir
bugün senin için özellikle dua ettim ve tedavideki arkadaşlar için de camide tesbih namazı kıldık mevlüt dinledik sonunda tüm arkadaşlara dua ettim
allah dualarımızı kabul eylesin şu mübarek günler geceler hürmetine amiiiiiiiiin
anladım cnm ama demekki varmış bi hayır ki önce öğrendin
evettttttt bebişine az kaldı güzelim
Cok sagol canim..
siz izmirin neresinde yani hangi hastanede tedavi gördünüz?
evet canım yaa iyi ki yapılmış bu test...
kan pıhtılaşması varmış yani...
araştırdıkça çıkıyor işte
bugün okudum bunu anlatan bi topiği...
tedaviside folik asit ve b12 vitaminiymiş...
ben folik asit kullanıyorum 3 aydır zaten...
b12 yede başladım...
inş gebelikte oluşursa iğne kullanıcakmışım 9 ay...
her işte var bi hayır diye boşuna dememişler...
artık içim rahat her şey yapılıyor zaten...
az kaldı zaten inş flzaskında benimde yüzüm güler
sizlerde arkamızdan gelirsiniz inş
sen nasıl oldun canım boyunluğa alışabildin mi ??
fizik tedavi nasıl gidiyor
hayırlı ramazanlar
iiki öğrenmişsin cnm olsun 9 ay ne deseler zaten biz yaparız o minik bebişlerimiz için
inşllh flazsk cnm yarın bol boll sperm bulunur da bol bol halaylar çekeriz
ben bayağı ağrı çekiyorum cnm zaten fizikten gelince uyuyorum
dr dedi fiziksırasında boynun şişeilir dye boynum yüzüm baya şişti bide boyunluk sıkıyo aman hiç sorma ramazanlık günde oruçlu ikende zor oluyo
bakalım bayramdan sonra fizik bitiyo dr ne diyecek inşllh geçerde bu ağrılara değer:26:
canım inşallah yarın güzel habelerini alacağız. Allah yardımcınız olsun, bol bol spermleriniz olsun inşallah.
slm kızlar iyi geceler
nasılsınız ben uzun zaman oldu pek giremiyorum
görümceme ve kayınvalideme gittim ordada net yoktu giremedim
neler oldu tarnsferi olanlar güzel haberler varmı tedaviye başlayanlar flashh bahar ve diğer arkadaşlar neler oldu
bana yazın durumlar nasıl
aaumut canım sen nasılsın nasıl oldu durumun
Slm canımmmm hoşgeldinnnnnnnnn..
evt görmüyorum seni kaç gündürrrr
cnmm mercan ve aaumut hamişşşşşşşşş
cnm bizimde yarın tese var sabahtan orda olucağız eğer sperm çıkarsa 11 de beni alacaklar yumurta toplamayaa bizde heyecan dorukta cnm dualarını eksik etme cnmm..
eşim biri tek testis biyopsi amaçlı olmak üzere 2 defa mikro tese ameliyatı oldu sonuç sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm hücresi var dendi. çeşitli ilaçlar m.sure prolaktin klomen vs.en son geçen hafta sperm boyaması sonucunda elonge spermatid var denildi ve kaan hca iğne falan yapılacak çok zorlu süreç bekliyor diye eşime mail atmış ve ikimizi yanına çağırmış sizde bu durumda olan var mı ne yapılacak bu zorlu süreçte yanına gitmeden önce bilgi almam mümkün mü acaba iğneler hormon bakımları nasıl bi süreç acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.var mı bizimle aynı tedaviyi gören yada görecek olan acaba erkelere iğne tadavisi nasıl ypılıyor bilgisi olan yada bu tedavi sonucu sperm bulunan var mı acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Allal yardımcınız olsun inşAllah yarın güzel haberler duyarız Allah gönlünüze göre versin eviniz bebek sesiyle dolsun taşsın sırada bizlere gelsin ..
slm kızlar sızden başka akıl alacağım kımsem yok çünkü kımse ne yaşadığımız anlamıyor herkes kendı tarafına törpüyor eltım 4 gün önce doğum taptı ben ne sevınebıldım nede uzulebıldım hep ağlıyorum psikolojım bozuldu bebeği görmeye bıle gıdemıyorum en çok zoruma gıden ben o kadar tüp bebek tedavısı olurken kayınvalıdemın bana destek olmaması ve benımle gelmemesı ama eltım doğum yapıcak dıye hastanede başından ayrılmadı eve çıkana kadar demek sorun olsa benım yuzume bakmayacak bıde eşime çenesı aynı sana benzıyor dıyor eşimin çenesı gamzelı sızler nasıl dayanıyorsunuz ben dayanma gücümü kaybettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?