Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cok sagol canim..
siz izmirin neresinde yani hangi hastanede tedavi gördünüz?

Sağol cnmmm ALLAH RAZI OLSUNNNNNNN...
sizlerrr he zaman dualarımdasınızzzzz
yarın eğer sevinçli bi şeikilde atlatırsammmmmmmmm tekk duammmmm rabbim sizleride bu aşamalara geleyii nasipp eder inş..:26:

anladım cnm ama demekki varmış bi hayır ki önce öğrendin
evettttttt bebişine az kaldı güzelim

cnm aslında dayanamıyoruz bakma biiz ya sabır çekip dayaynmaya çalışıyoruz
sen on abun akafanı takmamaya çalış sen üzüldükçe düşmanların sevinir sığın allha er yada hgeç sen kazanacaksın onlara karşı
aha hhh neler yaşıyoruz< neler buraya yazmaya kalksak sayfalar yetmez
onun için sen allh asığın cnm dayanmaktan başka çaremiz mi var güzelim:44:

cnm aslında dayanamıyoruz bakma biiz ya sabır çekip dayaynmaya çalışıyoruz
sen on abun akafanı takmamaya çalış sen üzüldükçe düşmanların sevinir sığın allha er yada hgeç sen kazanacaksın onlara karşı
aha hhh neler yaşıyoruz< neler buraya yazmaya kalksak sayfalar yetmez
onun için sen allh asığın cnm dayanmaktan başka çaremiz mi var güzelim:44:[/QUOTE]

evet canım dayanmaktan başka çaremız yok rabbım en kısa zamanda yuzmuzu güldürür ınş.

evet canım dayanmaktan başka çaremız yok rabbım en kısa zamanda yuzmuzu güldürür ınş.[/QUOTE]

amin cnm allh o kadar büyüki elbet bizde bize yapılanların hesabını alacağımız gün gelecek cnm

hayırlı ramazanlar canım...
tatlım kan pıhtılaşması sorunuymuş...
neyseki anlaşıldı ona göre kullanıcam ilaçlarımı inş herşey yolunda gider...
sevinenlerden olurum bende
rabbim sizleride getirsin bu aşamalara inş
herzaman dualarımdasınız canım benim...

anladım cnm ama demekki varmış bi hayır ki önce öğrendin
evettttttt bebişine az kaldı güzelim

evet canım yaa iyi ki yapılmış bu test...
kan pıhtılaşması varmış yani...
araştırdıkça çıkıyor işte
bugün okudum bunu anlatan bi topiği...
tedaviside folik asit ve b12 vitaminiymiş...
ben folik asit kullanıyorum 3 aydır zaten...
b12 yede başladım...
inş gebelikte oluşursa iğne kullanıcakmışım 9 ay...
her işte var bi hayır diye boşuna dememişler...
artık içim rahat her şey yapılıyor zaten...
az kaldı zaten inş flzaskında benimde yüzüm güler
sizlerde arkamızdan gelirsiniz inş
sen nasıl oldun canım boyunluğa alışabildin mi ??
fizik tedavi nasıl gidiyor

Cok sagol canim..
siz izmirin neresinde yani hangi hastanede tedavi gördünüz?

rica ederim canım biz azosperm tedavisi görmedik izmirde hiç...
eşim kanser tedavisi gördü sadece...
biz tüp bebek raporumuzu "Ege Doğum Evi ve Kadın Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi"nden aldık...
tepecikte bu hastanesi ama ben çok memnun kaldım...
çok anlayışlılar hastalarıda vardı epey...
eğer devlat hastanesi düşünüyorsan bide orayı araştır istersen

iiki öğrenmişsin cnm olsun 9 ay ne deseler zaten biz yaparız o minik bebişlerimiz için
inşllh flazsk cnm yarın bol boll sperm bulunur da bol bol halaylar çekeriz
ben bayağı ağrı çekiyorum cnm zaten fizikten gelince uyuyorum
dr dedi fiziksırasında boynun şişeilir dye boynum yüzüm baya şişti bide boyunluk sıkıyo aman hiç sorma ramazanlık günde oruçlu ikende zor oluyo
bakalım bayramdan sonra fizik bitiyo dr ne diyecek inşllh geçerde bu ağrılara değer:26:

Allah razı olsun cnm bnm Allah kabul etsin dualarını dualarımızı...
Beklemek en zoru..inan tedavi aşaması cok cabuk geçiyor ama bu bekleme süresi ömründen ömür götürüyor ..cok sukur bunada ya tup bebek yaptıracak sperm olmasaydı... Deneme şansım var bu bile guzel.. Ama yoruyor insanı..bebekten başka hiç bsy seni mutlu etmiycekmis gibi geliyor..nebilimmmm Allah yardımcımız olsun

evet canım ben bebişlerim için dayanarımmmmmmm
amin inş yarın flzaskın günü olur
ahh canım ya kıyamam allah şifa versin
oruç halinle fizik tedaviye gitmen zordur tabi canım allah kolay versin...
inş bayramdan sonraya bişeyin kalmaz

canım inşallah yarın güzel habelerini alacağız. Allah yardımcınız olsun, bol bol spermleriniz olsun inşallah.

slm kızlar iyi geceler
nasılsınız ben uzun zaman oldu pek giremiyorum
görümceme ve kayınvalideme gittim ordada net yoktu giremedim
neler oldu tarnsferi olanlar güzel haberler varmı tedaviye başlayanlar flashh bahar ve diğer arkadaşlar neler oldu
bana yazın durumlar nasıl
aaumut canım sen nasılsın nasıl oldu durumun

Slm canımmmm hoşgeldinnnnnnnnn..
evt görmüyorum seni kaç gündürrrr
cnmm mercan ve aaumut hamişşşşşşşşş
cnm bizimde yarın tese var sabahtan orda olucağız eğer sperm çıkarsa 11 de beni alacaklar yumurta toplamayaa bizde heyecan dorukta cnm dualarını eksik etme cnmm..

Allal yardımcınız olsun inşAllah yarın güzel haberler duyarız Allah gönlünüze göre versin eviniz bebek sesiyle dolsun taşsın sırada bizlere gelsin ..

canım bizde kaan beye gidiyoruz 11 gün sonra m.tese var ama bu yazdıklarınla ilgili hiçbir şey bilmiyorum henüz.Allah yardımcınız olsun işnAllah her şey yoluna girer....

Allal yardımcınız olsun inşAllah yarın güzel haberler duyarız Allah gönlünüze göre versin eviniz bebek sesiyle dolsun taşsın sırada bizlere gelsin ..

Aminnnnnnnnn cnm sağollllll..
inş güzel haberlerrrr verebilirimmmmmmm..
sonrada sizden güzel haberler duyarız inş..

Selam kızlar flzaşk canım sen uyumadın mı daha yarın senin için güzel bir gün olur inşallah rabbim sana mıtluluğun en güzelini tattırsın bol sperm çıkar ve hamiş olursun umarım senin için yarın özellikle çok dua edicem rabbim güzel gönlünün mükafatını verecek inşallah beni habersiz bırakma.aslında süpriz yapıp yarın yanına gelicektim ma misafirim var kalbim ve dualarım seninle olacak

Canim belkide aramizda seni en iyi anlayan benim cünkü benimde eltim gecen sene dogum yaparken benim doguma girmemi istedi bende okadar üzgünken nasil giderim diye kendi kendime düsündüm sonunda kirmadim ve girdim yigenim dogdunda aldim onu kucagima annesinden daha cok sevdim insnirmisin biz eltimle ayni kardes gibiyiz canim bak kurban oldugum allahim hepimizin sabrini siniyor kimseye cekemeyecegi dert vermeh kurban oldugum allahim herseyde vardir bir hayir gecen sene bu zamanlarda yigenim dogdu simdide ben hamileyim kurban dugum allahim bu mübbarek ayin hatirna hepinizin yüzünü güldürsün kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…