Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm yaaa çok üzüldüm
haklarında hayırlısı henüz vakti değilmiş demek

saol bebekimmmmmmmmmm
inş opu hayırlısıyla geçer ve güzel haberler alırım bende perşembe günüüüüüüüüü
sen nasıl bugün tatlım

inşallahhh bitanem inşallah herşey güzel olacak.
bende iyim kuzucum nasıl olayım geç geldim bugün biraz işyerine yattım
kocişte yattı tabi.
ramazanda çok uykusuz kaldık. arada böyle yatıp dinlendiriyoruz kendimizi napalım.
sende iyisin dimi bebişim.

Cnm 8. Gunum bugun:)
İlk transferimde 8. Gun adet oldum elim yüreğimde
Busefer 6. Gun aksam adet agisi çektim gecti
7. Gun aksam yine adet agrisi geldi gecti ..
Bu sefer farklı olan birden adet agrisi giriyor diorum kesin olacam çünkü normal zamanda o ağrının hemen arkasından adet olurum...ama cok sürmeden geçiyor hiç agrim kalmıyor..
Buna sevinsemmi üzülmemi bilmiyorum..ama ilk transferime göre değişik hisediyorum kendimi..
Az kaldı 2-3 gun sonra test yapcam

evet cnm tam hamiş pozisyonundayım bir güzel uyumuşumhadi dedim bebişlerime meyve yiyelim inşallah güzelim kaliteli yumurtalarımız vardır rahat bir opu yaşarız önce sen sonra da ben şükür bu aşamaya geldik ben her akşam iğnemi yaparken saat 7 de kanal 7 de Kabede akşam namazı okunurken yapıyordum hepimize dua ederek sonrada bebişlerime esma hüsnayı dinletiyorum Yüce Mevlam hepimize hayırlısıyla evlat versin

maaşAllah sübanAllah canım demek beş bebişin var Allah önçe göbeğine sonra kuçağına almayı nasip etsin sağlıkla inşşAllah.şimdi nasılsın canım bol bol dinlen.
canım melisela nın eşi kaan hocada tedavi gördü .sanırım Ankarada genartta tüp bebek yaptırdılar maaşAllah bir kızları olmuş Allah bağışlasın.

amin canım amin.

cnm bak bebişin seni ne kadar seviyor yerine tam yerleşiyor o yüzden ağrıyor annesi üzme kendini hayırlı haberin için çok az kaldı

Bahar cnm yarın opun varmış ben Perşembe sanıyordum :) hadi yumoslari verdi doktora bebislerini hazir hale getirsinler:)

Allah yüzünü güldürsün canım inşşAllah bu defa oldu ,hamileyim dersin bize.

sağol bitanem sen nsln bulantın falan oluyor mu progesterona devam ediyor musun

arkadaşlar hayırlısıyla bugün hamileliğimde 3.ayımı bitirdim.allah burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin.biraz bulantılarım var o kadar ondada ben kusuyorum eşim temizliyor.ama inanın korkular hiç bitmiyor.her doktor kontrolünde hala çok korkuyorum.ya kötü birşey çıkarsa diye.bu tedavi aşamasındada sonrasındada böyle işte.

cnm bak bebişin seni ne kadar seviyor yerine tam yerleşiyor o yüzden ağrıyor annesi üzme kendini hayırlı haberin için çok az kaldı

Yaaa ins ondandir cnm bnm ..esim habire internetten yazı okuyor bak sunun aynı senin gibiymiş hamile çıkmış diyor..amacına o adet agrisi girdiği an olumlu düşünemiyorsun korkuyorsun ama iki gun aynı şey ölü gecti ya biraz sakinlestim ..ilk transferime göre okdr ölümlünün ve sakinim anlatamam esim diyor sen testmi yaptın gizlice bana söyletmiyorsun dior ..çünkü ısrar ediyor kan testi yapalım diye ben istemiyorum :) Rabbim biliyor icimi değişik bı sekilde rahatım huzurluyum sadece adet agrim olduğu anda moralim bozuluyor biraz okdr:)

arkadaşlar hayırlısıyla bugün hamileliğimde 3.ayımı bitirdim.allah burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin.biraz bulantılarım var o kadar ondada ben kusuyorum eşim temizliyor.ama inanın korkular hiç bitmiyor.her doktor kontrolünde hala çok korkuyorum.ya kötü birşey çıkarsa diye.bu tedavi aşamasındada sonrasındada böyle işte.birde daha tedaviye başlamayan arkadaşlar lütfen şimdiden kilolarına dikkat etsinler.çünki hamile kalınca kullanılan progeston gerçekten çok kilo aldırıyor.

canlarım opu sırası şimdi sizde hayırlısıyla geçirin bu zamanı sonrada bebiş ebriyo haberlerinizi alalım .ne olur opudan sonra kendinize dikkat edin . Allaha emanet olun.

Yaaa ins ondandir cnm bnm ..esim habire internetten yazı okuyor bak sunun aynı senin gibiymiş hamile çıkmış diyor..fakat o adet agrisi girdiği an olumlu düşünemiyorsun korkuyorsun ama iki gun aynı şey olup gecti ya biraz sakinlestim ..ilk transferime göre okdr olumluyum ve sakinim anlatamam esim diyor sen testmi yaptın gizlice bana söylemiyorsun dior ..çünkü ısrar ediyor kan testi yapalım diye ben istemiyorum :) Rabbim biliyor icimi değişik bı sekilde rahatım huzurluyum sadece adet agrim olduğu anda moralim bozuluyor oda ilk transferimde 8. Gun adet oldum diye..belki ilkinde de adet olmasam böle tedirgin olmazdım

maaşAllah canım Allah yavrunu sana bağışlasın.yavrunu dedim ama ikizmi yavrularını diyeyim o zaman.peki cinsiyeti bellimi.

Allah yüzünü güldürsün canım inşşAllah bu defa oldu ,hamileyim dersin bize.
İNs cnm bnmmm ins..bilmiyorum cok şey var belirti diyeceğim hatta esim bile farkettigi..kendimi kaptırmak istemiyorum az kaldınız sonucu öğrenmeye...Rabbim hepimize ins hamileyimmm demeyi nasip eder:)

İlk tedavimde hamile olsam benimde 3 aylık olacaktı ama kısmet olmadı ins şimdi olur:)
Dikat et kendine Rabb'ime emant bebisin ins bsy olmaz Rabbim korur o meleği

10. veya 11. gün yaparsın canım.
benim normalde bugün adet günüm. 2-3 gündür belim ağrıyor. korkuyoum birşey olacak diye sonra geçiyor.
ablamdada aynı olmuş, hatta bazı hamileler 9 ay boyunca adet zamanlarında bu ağrıyı çekiyormuş canım..

sağol bitanem sen nsln bulantın falan oluyor mu progesterona devam ediyor musun

progestan ve coraspirine devam ediyorumdevam ediyorum canım. daha 8 tane iğnem var. artık yürürken bile acıyor.
iğneyi yaparken canım yanmıyor, öyle ilaçta yakmıyor ama bir süre sonra kalçam ağrımaya başlıyor.
biraz adet olacakmış gibi belim ağrıyor. arada karnımın alt tarafında kramp gibi küçük batmalar oluyor. hemen geçiyor ama.
miğde bulantısı falan başlamadı daha. uslu benim bebeğim :)

maşallah ne çabul geçmiş 3 ay, sanki daha dün hamileyim diye yazdın gibi geliyor. biz ne çok vakite geçrimişiz topikte :)
allahım 9. ayıda doldurup bebişini kucağına almayı nasip etsin. yakında cinsiyette belli olur. göbeğin çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…