- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
çok güzel bir haber canım.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.ah bende o günleri bir görebilsem.bizde eylülde boyamalı sperm testi yaptıracağız.eğer olgun görülürse hemen bende hazırlanacağım.dualrım sizinle
oy oy oyyyy öperim senin mercimeklerini.
Allahın izni ile her şey çookkkk güzel olacak canım arkadaşım.
canım bugün yeni girebildim nete
canım hayırlı olsun ne çok sevindim anlatamam çok şükür
çok şükür çok şükür sperm bulunmuş
inş rabbim hamiş kalmayıda nasip eder rabbime emanet
rabbim yardımcın olsun amin
cnm şükürler olsun maşallahgelecek ay ikisini alıp götür annesi
bende bugün merkezdeydim çok boştu bir arkadaşımız daha vardı süleyman hocanın hastası perşembe 11.30 opum var akşama çatlatma iğnemi aldım
Ayyyyy flzaskkkkk desene şimdi hastanede 5 tane cocuğun var superrrrrrrrrrrrrr:)
canım benim hadi gözünüz aydınKızlarrrrrr haber geldi merkezdennnnnnnn
benden alınan 12 yumoşun 11 e işlem yapılmışş.
bunlardanda 5 döllenmişşşşşşşşşşş
perşembe günü donduracakalrmışşşşşşşşşşş
ayyyyy inş. o güne kadar hepsii güzelce gelirlerrrrr
sonrada rahatça bidahakii aya bebişlerime kavuşcağım günü beklerimmmmmmmmmmm
işte böylee teyzeleriiiiiii son durum buuuuuuuuuuu
Rabbime şükürler olsun bunları gördümmmmmmmmmm
Selam kızlar ben pek giremiyordum topiğe misafirlerim şimdi gittiler bende kendimi topikte buldumkızlar eşim bugün tekrar hastaneye gitti malum geçen gün randevusuna gidememişti.doktor bugün ultrasonla bakmış ve sonuç olarak size daha önce %25 sperm bulunur demiştim ama şimdi durum değişti %70 sperm bulma ihtimalimiz var demiş yalnız eşimin y mikrodelesyon sonucunu bulamamışlar dosyasında yaptırın demişler bende yaptırmıştık evde raporun var dedim gitmiş hastanede laboranta rica etmiş bana çıktı verin diye olmaz demişler yarın ben oruçlu halimle o kadar yolu gidip tekrar dosyamıza konulması için raporu götürücem bu yolda çok uğraş veriyoruz rabbim inşallah sonucunu hayırlı eder benden haberler bu kadar canlarım sizler nasılsınız
Cnm bak gun gun olan seyleri sana yazayım ins adet gelmez belirti olarak düşünmek istiyorum hepsini
Transferin
1-2 gunu sürekli kasıklarımda batma oldu
2-3-4 .gunler hep belim ağrıdı ama nsl desem ayakta durunca ağrıyordu uzaninca geçiyordu...
5. Gun hiç bı agrim yoktu ama sabah foss diye bsy gitti benden okdr siddetliydiki sabah uykumdan uyandırdı hatta adet oldum sandim ama Birsuru su gelmişti komple çamaşırım ıslanmisti ..onun gibi yine oldu ama biraz daha az geldi su...
Ondan sonraki gunler bı kac kere oldu ama cok fazla su gelmedi ...
6. Gunu aksamı öyle bı karnım agridiki aynı adet olacağım gun olan ağrımdi moralim bozuldu adet Olcam kesin dedim ama hem adet olmadım hemde gecti agri...
7. Gun aksama kdr bsyim yoktu aksam 1 saate. Yakın yine adet agrim oldu gecti...
Bugun 8. Gunum yine bsyim yok ..bı ara ayaklarım buz gibi oldu gecti ..bugun oldu ayak üşümem...
Haaa son gunlerde birden sıcak basıyor geriliyorum sonra geçiyor ama havalarda cok sıcak ondanda olabilir...
Öle iste insan kendini dinliyor bu donemde malesef... Bu sefer gercekten merak ediyorum kan testi sonucumu...
şimdiden hayırlı olsun canım, yumoşlar güzelce döllensin, gelsin bebişler.
flzask canım, bu son geri sayım, bir ay sonra kavuşacaksın bebişlerine artık. özledin mi bebişlerini:)
baharım sende çatlatma iğneni olmşsun canım, topiğimizin maşallahı var, artık güzel haberler geliyor hep. darısı bebişlere
zcu, enfal, denizbulut, masal... herkezin başına inşallah.
minikgelin senin kaçıncı günün bugün...
Bitanemmmmm benimmmm maşallahhhh
5 tane bebişin seni bekliyor 1 ay dinlensinler çok yoruldular dinlenip annesinin göbişine gelsinler.
çok sevindim canım benim allah göbeğine kucağına almayı nasip etsin inşallah.
maaşAllah sübanAllah canım demek beş bebişin var Allah önçe göbeğine sonra kuçağına almayı nasip etsin sağlıkla inşşAllah.şimdi nasılsın canım bol bol dinlen.
canım melisela nın eşi kaan hocada tedavi gördü .sanırım Ankarada genartta tüp bebek yaptırdılar maaşAllah bir kızları olmuş Allah bağışlasın.
amin canım amin.
flzask hayırlı olsun canım
canım paylaşımın için ALLAh razı olsun. ben inanıyorum cnm duanın gücüne.
yer gök duayla yaratılmış.herşey ALLAH ın elinde.kimsenin tepki göstereceğini zannetmiyorum cnm.
canm başka varsa paylaşırsan sevinirim.hepimiz bir ümit peşindeyiz.
kime nerden şifa geleceği belli olmaz.biribirimize sebep olursak ne ala.
tekrar teşekkür ederim. bu kitap piyasad yok demiştin dimi yazarı kim?
canım benim hadi gözünüz aydın
geriye kaldı transfer
inşallah onu da atlatıp hamiş olduğun haberini verirsin bizlere
Sağol canımmmmmmmm
inş transferide bi atlatsammmmmmm hayırlısıylaaaaa
sonradaa hamiş haberimi vermek nasip olur inşşşşşşşşş..
inşallah bunlar hamişlik belirtileridir canım :)
Selam kızlar ben pek giremiyordum topiğe misafirlerim şimdi gittiler bende kendimi topikte buldumkızlar eşim bugün tekrar hastaneye gitti malum geçen gün randevusuna gidememişti.doktor bugün ultrasonla bakmış ve sonuç olarak size daha önce %25 sperm bulunur demiştim ama şimdi durum değişti %70 sperm bulma ihtimalimiz var demiş yalnız eşimin y mikrodelesyon sonucunu bulamamışlar dosyasında yaptırın demişler bende yaptırmıştık evde raporun var dedim gitmiş hastanede laboranta rica etmiş bana çıktı verin diye olmaz demişler yarın ben oruçlu halimle o kadar yolu gidip tekrar dosyamıza konulması için raporu götürücem bu yolda çok uğraş veriyoruz rabbim inşallah sonucunu hayırlı eder benden haberler bu kadar canlarım sizler nasılsınız
hayırlı ramazanlar canlarım
ben geldim evimdeyim.mekke medine o mübarek topraklardaki sürem doldu ve burdayım.Rabbim oraları bana nasip ettiği için ne kadar şüretsem az hepinize inşallah gidip görmek oralarda dualar etmek nasip etsin.banada tez zamanda tekrar gidebilmeyi nasip etsin.o kadar huzur doluyorki içiniz oralarda...gidebildiğim için çok mutluyum ama içim çok buruk şuanda oraları bırakıp gelmeninin acısını yaşıyorum.şimdiden kabeyi yeşil kubbeyi çok özledim.....
canlar anlatın bakalım neler oldu ben yokken? varmı güzel haberlerimiz?
ben geldim evimdeyim.mekke medine o mübarek topraklardaki sürem doldu ve burdayım.Rabbim oraları bana nasip ettiği için ne kadar şüretsem az hepinize inşallah gidip görmek oralarda dualar etmek nasip etsin.banada tez zamanda tekrar gidebilmeyi nasip etsin.o kadar huzur doluyorki içiniz oralarda...gidebildiğim için çok mutluyum ama içim çok buruk şuanda oraları bırakıp gelmeninin acısını yaşıyorum.şimdiden kabeyi yeşil kubbeyi çok özledim.....
hoşgeldin canımm.
ne kadar güzel yerler değilmi. bende en kısa zamnda tekrar gitmek istiyorum. oradayken ne kadar huzur dolu oluyor insan değilmi.
dünyalık işleri unutuyorsun. oturup saatlerce kabeyi izlyorsun ayy çok özledim bende yaa.
inşallah tekrar gidip görmek nasip olur.
medineden ayrılırken çok kötü oluyor değilmi.insanın içi kopuyor resmen. canın yanmış gibi ağlıyorsun.
kaç gün kaldınız canım? hangi otellerde kaldınız?
hoş geldin canım Allah kabul etsin ibadetini Allah bizlerede nasip eder inşşAllah.bizde baya bir hamiş var bayada hamiş adayımız var benim cıkmam gerekiyor gelirsem hemen bir özet geçerim.
canlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben öğleden beri baya kötüyüm iyice şiştim hareket edemiyorumher yeri ağrıyor...
yarın geliversede hayırlısıyla atlatsam opuyuda...
geldiğimden beri geçmişi okuyorum anca bitirdim cevaplıycam şimdi yazılanları
Cnm bak gun gun olan seyleri sana yazayım ins adet gelmez belirti olarak düşünmek istiyorum hepsini
Transferin
1-2 gunu sürekli kasıklarımda batma oldu
2-3-4 .gunler hep belim ağrıdı ama nsl desem ayakta durunca ağrıyordu uzaninca geçiyordu...
5. Gun hiç bı agrim yoktu ama sabah foss diye bsy gitti benden okdr siddetliydiki sabah uykumdan uyandırdı hatta adet oldum sandim ama Birsuru su gelmişti komple çamaşırım ıslanmisti ..onun gibi yine oldu ama biraz daha az geldi su...
Ondan sonraki gunler bı kac kere oldu ama cok fazla su gelmedi ...
6. Gunu aksamı öyle bı karnım agridiki aynı adet olacağım gun olan ağrımdi moralim bozuldu adet Olcam kesin dedim ama hem adet olmadım hemde gecti agri...
7. Gun aksama kdr bsyim yoktu aksam 1 saate. Yakın yine adet agrim oldu gecti...
Bugun 8. Gunum yine bsyim yok ..bı ara ayaklarım buz gibi oldu gecti ..bugun oldu ayak üşümem...
Haaa son gunlerde birden sıcak basıyor geriliyorum sonra geçiyor ama havalarda cok sıcak ondanda olabilir...
Öle iste insan kendini dinliyor bu donemde malesef... Bu sefer gercekten merak ediyorum kan testi sonucumu...
aminnnnnnnnnn seninde opun varmış sağlıklı yumurtaların çıksın inşallah
hayırlı olsun hamileymişsin darısı bizlerin başına olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?