Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

AMİNNNNN CNMM..TABİKİ GÖRÜCEKSİNİZZZZZZZ İNŞ O GÜNLERİİİİİİİİ RABBİM YARDIM ETSİNN..

oy oy oyyyy öperim senin mercimeklerini.
Allahın izni ile her şey çookkkk güzel olacak canım arkadaşım.

ayyyyyyy tatlı teyzesiiiiiii sağollllll..inşşşşşşşşşş güzelll şeylerrrrrrr olurrrrrrr cnmm benimm

Sağol cnmmmmmm..allah razı olsunn.rabbim hepimizeeee nasip etsin hamişliği

Götürcemm inşş teyzesiiiiiiiiiii cnm perşembe opun var demek bizde ogün ordayızzzzz görürüm mutlaka seniiiiiiiii

Ayyyyy flzaskkkkk desene şimdi hastanede 5 tane cocuğun var superrrrrrrrrrrrrr:)

Evt cnm 5 bebişimm bekliyooooooooo

canım benim hadi gözünüz aydın
geriye kaldı transfer
inşallah onu da atlatıp hamiş olduğun haberini verirsin bizlere

canım yaa maşallah
şansınız ne kadar yükselmiş bak
bebişinize kavuşun da çekilen bu zahmetler hiç gelecek inşallah.
ben de iyiyim canım şükür

inşallah bunlar hamişlik belirtileridir canım :)

İnş cnm kavuşayımm artık bebişlerimeeeeeeeee çok bekledimmmmmmm onlarııı

Evt tatlım annesinin göbüşünee gelsinlerr hayırlısyla bi an öncee
aminnnnnnnnnn cnm rabbimmmmm isteyen herkese nasip etisnn..

Evt teyzesiiiiiiiii 5 bebişş varr annesini bekleyenn inş. güzelce perşembeye kadar gelirlerde 5 ide dondurulur.. iyiyim cnmm çok şükğr ağrım fialn giddii.dinleniyorumm

flzask hayırlı olsun canım

Sağol cnmmmmmm sen yarınmı gidiceksinnnnnnnn transfer içinnn

canim yazari e.muratoglu iftardan sonra yazayim kalanini ins

Allah razı olsun hepinizden ben şimdi annemlere gidiyorum ordan gitmesi daha kolay olacak umudum biraz daha arttı rabbim hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimize Olmayı nasip etsin amin

Canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmm
%75 çokkkkkkk iyi ben inanıyorumm sizde de çıkıcakkkkkkkkkkk cnmmmmm

canım maaşAllah maaşAllah demek sansınızı daha yüksek gördü doktor.y mikrodelasyon sonuçunu yaptırdığınız hastane tekrar verebilir canım neden hayır demişlerki ,seni oruçlu oruçlu yoracaklar tekrardan, çünkü bizimde üniversitede kayboldu sonuçlar yaptırdığımız hastaneye sorduk çıkartırız demişlerdi.

hayırlı ramazanlar canlarım
ben geldim evimdeyim.mekke medine o mübarek topraklardaki sürem doldu ve burdayım.Rabbim oraları bana nasip ettiği için ne kadar şüretsem az hepinize inşallah gidip görmek oralarda dualar etmek nasip etsin.banada tez zamanda tekrar gidebilmeyi nasip etsin.o kadar huzur doluyorki içiniz oralarda...gidebildiğim için çok mutluyum ama içim çok buruk şuanda oraları bırakıp gelmeninin acısını yaşıyorum.şimdiden kabeyi yeşil kubbeyi çok özledim.....
canlar anlatın bakalım neler oldu ben yokken? varmı güzel haberlerimiz?

hoşgeldin canımm.
ne kadar güzel yerler değilmi. bende en kısa zamnda tekrar gitmek istiyorum. oradayken ne kadar huzur dolu oluyor insan değilmi.
dünyalık işleri unutuyorsun. oturup saatlerce kabeyi izlyorsun ayy çok özledim bende yaa.
inşallah tekrar gidip görmek nasip olur.
medineden ayrılırken çok kötü oluyor değilmi.insanın içi kopuyor resmen. canın yanmış gibi ağlıyorsun.
kaç gün kaldınız canım? hangi otellerde kaldınız?

Son düzenleme:

hoş geldin canım Allah kabul etsin ibadetini Allah bizlerede nasip eder inşşAllah.bizde baya bir hamiş var bayada hamiş adayımız var benim cıkmam gerekiyor gelirsem hemen bir özet geçerim.

canımmm hoşgeldin
Allah kabul etsin canım bizlere de nasip olur inşallah o güzel yerleri görebilmek
çok güzel haberler var canım topiğimizde bildiklerimi anlatayım
mercan2011 ve aaumut hamile
transferi olanlar ve olacaklar var
flzask ve baharın transferleri önümüzdeki aya olacak kısmetse dondurulmuş embriyolarla.

Allah kabul etsin cnm bnmmm Rabbim bizlerde nasip etsin ins :)

hg canım. ALLAh kabul etsin.
mübarek toprakları tekrar görmeyi nasip etsin Yüce Allah.
bizlerede nasip etsin inş.

canlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben öğleden beri baya kötüyüm iyice şiştim hareket edemiyorumher yeri ağrıyor...
yarın geliversede hayırlısıyla atlatsam opuyuda...
geldiğimden beri geçmişi okuyorum anca bitirdim cevaplıycam şimdi yazılanları

ah canım ya burda herşeyim dünyalıkmış oraya gidince bunu çok iyi gördüm çok üzüldüm.ben eve gelince cok kötü oldum namaza yetişme telaşı yok oralarının imamlarının sesi yok ... çok gidip oraları yaşadık ama hep fazlasının yapabilirmiydim diye düşünüyorum.uyudum orada zamanı boşa harcadım diye kendime kızıyorum.keske daha cok namaz kılsaydım diyorum içim acıyo resmen sevdiğini bırakıyor insan hiç kolay olmuyor.
mekkede el hasan oteli medinede menazalli de kaldık canım. 10 mekke 10 medine de kaldık.şimdiden cok özledim insan bu hasrete nasıl aalışır bilmem eseslim?

hoş geldin canım Allah kabul etsin ibadetini Allah bizlerede nasip eder inşşAllah.bizde baya bir hamiş var bayada hamiş adayımız var benim cıkmam gerekiyor gelirsem hemen bir özet geçerim.

amin canım inşallah ay cok merak ettim neler oldu?anlatın bakalım.

Cnm sık dısını az kaldı o sislik sıkıntı nasıl cok iyi bilirim ..esim dün yazı okumuş internetten sabah bana anlatıyor diyorki 20 ve üzeri yumurtası olana 1 ay sonra transfer yapılırmış keske bizde öyle yapsaydık ..:)) kısmet dedim olsunda şimdi olsun:)
Yarın rahatliycaksin kuzum

çok güzel bir haber canım, daha ne olsun. çok güzel bir oran. ne zaman başlarsınız tedaviye?

maşallah canım bu ne dikkat, ben saf saf yatmışım 10 gün. hiç belirti yaşamadım. bel ağrısından başka oda herzaman olan ağrıydı.

aminnnnnnnnnn seninde opun varmış sağlıklı yumurtaların çıksın inşallah

hayırlı olsun hamileymişsin darısı bizlerin başına olsun. :)

bangi canım yarın transfer varmış. inşallah bu defa yüzün güler. darısı başına diyeyim:)
dondurulmuş transferi nasıl oluyor. embriyolar çözüldükten sonra bekletiliyor mu, hemen mi transfer ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…